piektdiena, 2011. gada 15. aprīlis

Kuthumi: Iespēja- Tagad

Iespēja- Tagad


Te Kuthumi. Nāku pie jums uz Dievišķā Zeltītā Stara. Mana sirds ir atvērta. Mana mīlestība plūst uz jums, apņem jūs, apskauj jūs, lai atbrīvotu jūs no šaubām un nemiera.  Es redzu to, es jūtu to jūsu būtībās.
Planetārās enerģijas pēc pēdējiem aptumsumiem, nesot svētību ir daudzos radījušas ar nemieru. Kādas attiecības ir beigušās, finansiālais stāvoklis mainījies, citi piedzīvojuši mīļo cilvēku atgriešanos. Tas radījis nemieru un apjukumu. Ļoti nedaudzi tikai nav sajutuši augusta aptumsuma ietekmi. Un tā es jums jautāju: “ko jūs esiet atbrīvojuši? Ko nevajadzīgu esiet pamanījuši savā dzīvē? Kādas emocijas, kādas atmiņas?”
Caur šiem notikumiem ir iespēja pārveidot savu emocionālo ķermeni. Un ļaut aiziet vecajiem notikumiem, sāpēm. Tie ir bijuši ,bet tās nu jau ir tikai atmiņas.  

Augustā jūs tikāt aicināti atbrīvoties  no tā  vecā mēteļa, ko nesājāt sev līdzi daudzus gadus.
Kāpēc?
Jūs domājāt, ka neesiet gatavs atbrīvot, pat negribējāt no tā šķirties, vai arī tas šķita par grūtu. Planetārās enerģijas pasteidzināja šo procesu. Un tieši laikā. Vairs nevar sēdēt uz soliņa un nodomāt “jā, kaut kad to izdarīšu.” Kaut kad diena ir pienākusi. Pienācis laiks tīrīt savu emocionālā ķermeņa skapi. Ieskatīties tumšajos kaktos un noslēpumos. Un es jums jautāju- vai patiešām viss tas jums ir vajadzīgs? Kamēr glabāsiet šos vecos noslēpumus, nevarēsiet pilnībā ļauties Gaismai. Padomājiet par to. Pienācis laiks.
Bet mēs neesam jūs atstājuši, nē. Planētas pārvietojas un jaunas enerģijas plūst. Savā numeroloģijas sistēmā redzat, ka tuvojas Dievišķās enerģijas laiks, tas ienāk jūsu atmosfērā atverot jūsu augstākos sirds centrus, lai dziedinātu, piedotu un mīlētu. Mēs skaidri redzam tā nepieciešamību.  Tik daudziem vajadzīga palīdzība, lai atbrīvotos, lai ļautu aiziet vecajam. Un uzsākt jaunu ceļu, ejot pasaulē caur savas sirds centru. Pirmie soļi uz vispasaules mieru.

Vai kādreiz esiet iedomājušies, ka emocionālā ķermeņa tīrīšana, atbrīvošana var spēlēt tādu lomu miera sasniegšanā?
Katrai dienai, katrai rīcībai ir sava loma. Jūsos vēl mājo novecojusī pārliecība, ka tas, ko sakiet, task o dariet, ka jūs paši nekas neesiet, ka esiet nesvarīgi un nepamanāmi. Manas sirds enerģija apsauj jūs. Izdzēsiet pilnībā no sava prāta šo domu. Tā vairs neeksistē- nē, vairs nav. Tā ir nepatiesība.  Liela nepatiesība.
Mēs esam runājuši par enerģiju. Viss ir enerģija. Viss. Un tā es jautāju, kādu enerģiju radiet savā prātā? Prāts, kas uzskata, ka esiet tik nesvarīgs. Kādu enerģiju?

Ļaujiet jautāt vēl- vai enerģija ir nesvarīga? Ko teiksiet?
Jūsu enerģijas daļiņas saskaras ar jūsu sievas, vīra, ģimenes, kolēģu, garāmgājēju enerģijām. Tās apvienojas- jūsu auras laukā un jūsu atmosfērā. Nu, vai vēl joprojām jūsu emocijas un domas ir nesvarīgas un nenozīmīgas? Padomājiet par to, es uzstāju.
Tas notiek tagad. Ap jums.


Jūs domājiet, ka nevariet mainīt savas dienas, nedēļas, gada, nākotnes norises? Jūsu domas ir viss. Emocijas seko domām. Domas rada emocijas, rada rīcību, darbību. Ko domājiet, to radiet. Tā ir taisnība. Atrodoties nevērtības sajūtās nekas jūsu dzīvē un pasaulē arī nemainās. Mēs to redzam atmosfērā. Jums ir spēks mainīt savu dzīvi- nevienam citam. Ne jūsu priekšnieks to var, ne valdība- tikai jūs, tikai tu. Mainietsavas domas, mainiet savu dzīvi.

Gatavojieties Dieviškajām dziedinošajām enerģijām. Atveriet savu sirdi, iztīriet savus skapjus. Ielaidiet gaismu.
Jums ir spēks to paveikt. Vienkārši nolemiet. Rīcība sekos. Ieiešana Gaismā ir jūsu priekšā. Plūst kopā ar Dievišķo piepildījumu, brīvību un Mīlestību. Tīriet savus emocionālos un fiziskosķermeņus. Cieniet to, kas jums pieder.
Šobrīd daudzi mostās augstākām zināšanām. Tie ir atvēruši savus prātus un sirdis. Un enerģijas plūst uz viņiem un viņos.  Tas aktivizē čiekurveida dziedzeri, to sauc arī par Skolotāja dziedzeri. Tas ļauj savienoties ar jūsu Augstāko Es. Un saņemt apjausmu, saprašanu un sava ķermeņa dziedināšanu. Varenu dziedināšanu. Un sākas jauns posms. Augstākā dimensijā. Nav no kā baidīties. Kā var baidīties no Dieva?
Tā ir atcerēšanās, dvēseles atminēšanās, ka jūsu Augstākais Es tiecas uz jums. Lai uzsāktu Dievišķās vadības, Gaismas ceļojumu.
Ejot šo jauno ceļu izjutīsiet aizvien vairāk jaunu lietu. Ne tikai jūsu pašu enerģijas un sajūtas, bet arī visa apkārtējā enerģijas laukus. Ziniet, ka tā mostas jūsu augstākie centri. Mostas patiesībai. Tādēļ nav vērts sevī glabāt vecās sāpes. Tām ir tikai viens mērķis- turēt jūs negatīvajās izmisuma, sāpju un bezcerības pagātnes enerģijās. Jūs esiet daudz vairāk vērti. Jūs esiet kas daudz lielāks. Ja tik spētu redzēt to, ko redzam mēs. Bet mēs redzam jūsu dvēseli, ne jūsu personību- jūsu zemāko es. Mēs redzam jūsu Gaismu. Personību izvēlaties jūs, arī rīcību, nodomus, attieksmi. Jūs ļaujiet personībai radīt nākotni. Tas tur jūs zemākās vibrācijās.
Šobrīd ir iespēja mainīt savu dzīvi- šodien, ne rīt. Tādēļ arī nāku, tādēl atveru savu sirdi jums. Lai palīdzētu radīt jaunu ceļu uz priekšu, jums un planētai. Nāksiet mums līdzi? 
Miers jums,          
Skolotājs Kuthumi
http://www.kuthumischool.com/