piektdiena, 2014. gada 11. aprīlis

Un es te vēlreiz par tendencēm 2014.gadā!!! Atkārtošana ir zināšanu Māte!


Tas, kas ir augšā, ir arī apakšā!
Hermess Trismegists



Šis ir vēlēšanu gads, jo 24.maijā būs Eiropas Parlamenta vēlēšanas, bet 4.oktobrī - 12.Saeimas vēlēšanas.
Latvija gatavojas ES prezidentūrai 2015.gadā.

Un šajā gadā būs tikai četri aptumsumi – divi Saules un divi Mēness aptumsumi.

30.janvārī plkst. 23:38 pēc ķīniešu horoskopa sāksies Zilā zirga gads, kas atrodas koka stihijas iespaidā (1954., 2014.), kas ir īpaši sabiedrisks un dzīvotspējīgs. Šāds zirga tips ir apveltīts ar lielu optimismu un tam nav noslieces akli pakļauties aizspriedumiem un valdošajiem uzvedības normu stereotipiem sabiedrībā.

Tomēr šis zirga tips ir lētticīgs dēļ sava pārliecīgā optimisma, un nereti kļūst par upuri ne pārāk apzinīgiem cilvēkiem. Veiksmīgs gads tiem, kuri ir apveltīti ar oratora spējām. Veiksies tiem politiķiem, kuri spēs manipulēt ar pūli un cilvēku masām.

Zilā Zirga gada aizbildnis būs planēta Saturns, kurš sāks sevi pozicionēt no 21.marta. Tas cilvēkiem dos tieksmi uz kārtību, atbildību, sistemātiskumu. Sabiedrībai patiks stingri strukturētas organizācijas un darbības veidi, kur “katra skrūvīte zina savu vietu” un darbs tiek pakļauts stingram reglamentam.

Planēta Saturns 23.decembrī ieies Strēlnieka zīmē uz tuvākajiem 2,5 gadiem. Saturns Strēlnieku piespiež mērķēt ļoti precīzi. Strēlnieka bezrūpības un optimisma vietā Saturns dod nopietnu attieksmi pret globālām problēmām, stingras prasības pret sociālām un izglītības programmām.

Laikā no 7.februāra līdz 11.maijam lielais labvēlis Jupiters vērs vaļā Urāniskās enerģijas. Šo planētu savienojums notika 2010.gada 6.jūnijā kad tika parakstīts Kodolieroču neizplatīšanas līgums. Šo planētu savienojumu dēvēja arī par progresa un apziņas evolūcijas virzītāju. Ienāca jaunas un modernas tehnoloģijas. Daudzi jau saprot, ka pasaules finansu sistēma neatbilst jaunajam laikam, un, ja tuvākajā laikā tā nepārkārtosies un nepacentīsies pieskaņoties jaunajām prasībām, tad pasaules ekonomiku gaida tāda krīze, kādu cilvēce vēl nav redzējusi visā pārskatāmajā un aprakstītajā vēsturē.

Sabiedrība reti domā par to iedarbību, kādu rada tās domas un jūtas uz visu, kas ir ap cilvēci kopumā. Un pēc būtības visas negatīvās parādības, kas ir dabā, laika apstākļos, finansu sfērā un jebkurās citās dzīves jomās uz planētas Zeme, esam radījuši mēs paši. Pēc kāda laika mūsu pašu radītie augļi nolaižas Zemes fiziskajā plānā viesuļvētru, lietus gāžu, sausuma vai plūdu veidā.

Visatļautības un jebkuras informācijas pieejamības džins ir izlaists no pudeles. Un vienīgā izeja no šīs situācijas ir pašiem sevi norobežot no visa, kas nav vajadzīgs mūsu evolucionārajai attīstībai. Ja mēs nespersim nekādus soļus šajā virzienā, tad nākamā paaudze jau pilnīgi nespēs vairs adekvāti reaģēt ne uz kādu informāciju. Daudzkārtīga atkārtošana iedarbojas uz mūsu apziņu kā kodēšana. Tāpēc mums ar ļoti lielu piesardzību jāizturas pret sevis pakļaušanu mūsdienu plašsaziņas līdzekļu ietekmei. Ir pienācis laiks, kad mums ir jāatdala graudus no sēnalām visā, kas ir ap mums.

Laikā no 2.marta līdz 20.maijam kad Marss dodas retrogrādā (atapakaļejošs, skatoties no Zemes) Visums liks mums atteikties no jauniem uzsākumiem un pārdomāt savus mērķus un ceļus. Visums uzstāj, ka ik pēc 2 gadiem mums vajag izdarīt inventarizāciju tajā, ko darām, un pārliecināties, ka vēl joprojām esam uz pareizā ceļa. No jauna jāizvērtē savi mērķi, jāatklāj patiesos motīvus un jānoskaidro, kā izmantojam Marsa enerģiju. Arī akciju cenas var kristies Marsa retrograda laikā (Krievija šķiet patreiz to lieliski izmantoja savās interesēs) – sevišķi, ja kompānijas turpina iet nepareizo ceļu vai izvēloties nepiemērotus mērķus.

Īpaši sarežģīts laiks būs no 17.aprīļa līdz 30.aprīlim. Būs grūti atrast valsti, pār kuru nebūs pārvēlušies iedzīvotāju, īpaši progresīvo cilvēku, studentu nemieri, un dažādu ekstrēmiski orientētu cilvēku un grupējumu aktivitātes, kuri vēlēsies, lai beidzot valdošā vara rīkojas un mainās atbilstoši laikmeta prasībām, vai arī tā tiks piespiesta mainīties. Nemieros var iesaistīties ļoti lielas ļaužu masas. Parādīsies jauni līderi ne tikai Latvijā, bet arī pasaulē. Diemžēl šie jaunie līderi ar laiku radīs vairāk posta nekā labuma, jo iepriekšējā, spriedzes aspektu starp planētām laikā 1933. gadā, pie varas Vācijā nāca Hitlers, un mēs zinām, ar ko tas beidzās. Būsim uzmanīgi. Jāpārvar elektroenerģijas, enerģētikā un degvielas u.c. ar enerģiju saistītu resursu krīze visa gada laikā. Gada beigās daudzi attapsies, ka cenas ir pamatīgi cēlušās, bet naudas maciņš ir aizvien plāns. Tāpēc ir sirsnīgs ieteikums veidot uzkrājumus, arī pārtikas rezervēm. Zināšanas dod iespēju laicīgi patverties.

Un lai jums visiem izdodas 

Uranija - astroloģija, ezotērika un zinātnehttp://www.draugiem.lv/#/uranija/news/?p=11635509