trešdiena, 2014. gada 9. aprīlis

Sakrālā ģeometrija. Janoša aktivācija "Jaundzimušais Laiks"


http://janosh-art.info/#/code-Newborn-Time/

Jaundzimušais Laiks (Newborn Time)

Atpakaļ ceļa nav: ir sācies noslēdzošais mūsu evolūcijas posms. Sākot ar 2012.gadu, mēs ieejam jaunas apziņas laikmetā. Daudzi cilvēki neapzināti izvēlas izpētīt šī procesa ēnas pusi un kopā ar iegūstamo pieredzi viņi izdzīvo dažādus, aizvien pieaugošus blakusefektus: nogurumu, nemieru, sāpes, skumjas, atstumtības sajūtu ….

Ja mēs vēlamies atbrīvoties nošīm sajūtām, mums jāvirzās uz priekšu pa Gaismas ceļu, jāiemācās apzināties un atzīt sevi tādus, kādi esam patiesībā.

Ir jāatlaiž jebkādus spriedumus attiecībā uz apkārtējiem un attiecībā pašiem uz sevi, lai pieaugtu viengabalainībā. Tikai tādā gadījumā mēs sasniedzam savu vislielāko potenciālu un spējam radīt visu, ko vēlamies. Atbrīvošanās balstās uz enerģētisko vibrāciju līmeņa pacelšanu, līdzsvarojot vīrišķās un sievišķās enerģijas sevī. Tas prasa beznosacījumu Mīlestību un pacietību attiecībā pašiem uz sevi. Taču – ticiet, tas ir tā vērts! Jau ir pienācis jūsu laiks – laiks ieklausīties savās sajūtās, bet nevis novērsties no tām.

Jaundzimušā Laika koda frekvence palīdzēs jums sinhronizēt vīrišķo un sievišķo enerģiju jūsos un pacelt kopējo enerģētisko vibrāciju līmeni.

http://janosh-art.info/#/videoNewborntime/