ceturtdiena, 2014. gada 3. aprīlis

Horoskopi aprīlim - by Andis Geste

Horoskops Skorpioniem aprīlim

Mghm.................................
Būšu lakonisks. Skorpions pēc savas būtības ir par visu vai neko. Nu aprīlī jums būs iespēja šo lietu izlemt. Pilnīgi ticu, ka jūs izvēlēsieties visu. Kosmoss ir samērā gudra padarīšana un tas jums KLAJI uzrādīs vienu lietu...
Uz pasaules ir prieks un visas uzvaras slēpjas OPTIMISMĀ. Nevienam, nekur un nekad nav bijis vajadzīgs pesimisms. Kritisks izvērtējums – jā, bet ne pesimisms. Un to jūs sajutīsit jo koši šajā aprīlī.
Lieta ir gluži vienkārša jums. Gatavojieties 15. aprīlim, kad nodzisīs gaisma jūsu iekšpasaulē. Tur būs kulminējusies TĀDA enerģija, ka vienkārši izsitīs korķus un iekšpasaules lampiņas izdzisīs. Un uz brīdi apklusīs murdoņa galvā. Jūsu putni un tarakāni arī aizdarīsies.
Un jūs saredzēsiet, sadzirdēsiet, saodīsiet, sajutīsiet PASAULES PRIEKU. Kosmoss, kā jau minēju, ir gana gudrs. Tas izrubīs jūsu iekšpasaules varžu kori, lai jūs uz brīdi varētu sajust šo prieku. Jums radošuma, azarta un prieka sektorā jau no 05. aprīļa savāksies nereāli jauka debesjuma kompānija: Venēra, Kairons, Neptūns un viņi visi sasauksies ar lielisko un vareno Jupiteru. Tas ir milzīgs, konstruktīvs debesu spēks! Un tas būs jums ļoti līksms un bagāts.
Visa pasaule teiks: „Dzīvot ir forši!” Un foršā dzīve paredz fundamentālas lietas, kas nes laimi. Nu jūs gana ilgi esat dzīvojušies pa elli, lai saprastu, kas jūs PERSONĪGI šajā dzīvē dara laimīgus. Par šīm lietām tad arī stāviet un krītiet. Pārējais attiecas uz kaijām, vardēm un tarakāniem galvā.
Jau 30.aprīlī jūs sajutīsiet algu par savām sāpēm pagātnē. Maijā jums pienākas jūsu personīgais pilnmēness. Tas būs bezgalīgi skaists. Viss maijs zīmēs pasakainas ainas jūsu attiecību sektorā. Tur jau ož pēc Vēršu gruntīguma laimes. Un aprīlī jums būs iespēja PRECĪZI saskatīt, kurā virzienā jums dzīvē ir jādodas, lai šo laimi reāli paņemtu sev un vairs nekad nepalaistu vaļā.
Aprīlis ir pagalam neparasts mēnesis, kuru par vieglu nosaukt būtu bik pārgalvīgi. Bet šis Skorpīšiem ir pasakains iespēju mēnesis, lai no-orientētos dzīves virzienos. Jums laimes vārti atrodas jūsu iekšpasaulē, kas banāli tulkojas kā: „Laime jūsu rokās”. Tas ir gauži ērti, jums nav jāmeklē laime pa visu plašo pasauli. Tā ir jūsos un aprīlis to smalkā veidā uzrādīs.
Skorpions ir vienīgais kustonis visā izplatījumā, kurš pats sev var iedzelt. Nafig! Aprīlī var šķist, ka tā ir izeja. Nēēēē! Pret sevi ar max saudzību un mīlestību aprīlī! Saule lec jau aprīļa beigās. Ja citām zīmēm es pamatā rakstu: „Mieru, tikai mieru!”, tad Skorpjiem es teiktu: „Prieku, tikai prieku!” Un bāzisku optimismu!
Lai jums smaidošs, skaists un bezgala draudzīgs šis mēnesis. Jūs esat bezgalīgi forši, cilvēcīgi un izpalīdzīgi. Un pasaule Skorpioniem ir parādā. Nu vienkārši tas tā ir. Un tagad pasaule steigs jums atdot parādus. Neesiet lepni, bet esiet augstsirdīgi un pieņemiet šīs pasaules dāvanas. Priekā!


Horoskops Dvīņiem aprīlim

Kā jau, iespējams, nojaušat – aprīlis ir viens varen jestrs mēnesis, kurš ienesīs pamatīgas korekcijas līdzšinējā dzīvē. Ir aptumsumu sezona. Būs gan pilnmēness ar pilnu mēness aptumsumu, gan saules aptumsums, gan kardinālais krusts. Aprīlis ir 2014.gada neparastākais mēnesis. Un Dvīņiem tas varētu pat ļoti patikt.
Aprīlis sākas jau 30.martā ar jaunu mēnesi Aunos. Tas Dvīņiem ir draudzības un dzīves sapņu sektors. Pēc nīgrā, slapjā, garlaicīgā marta beidzot sāks lietas notikt. Oi, kā sāks notikt!
Jauns mēness ir tieši Dvīņu iecienītajā teritorijā. Būs tusiņi, burziņi un draugu pulki. Būs strīdi, izlīgšanas, mīlas zvēresti uz mūžu un visāda citāda ņemšanās. Klāt vēl pieliksim to, ka visu aprīli Neptūns ar Jupiteru svētīs katru vīna glāzi. Un tas atvērs komunikāciju čakras.
Jo tālāk mēnesis attīstīsies, jo lielāks uzsvars būs uz prieku. Līdz – BABĀC! – 15. aprīlī pilnmēness ar pilnu mēness aptumsumu jūsu prieka, azarta, spekulāciju, radošuma sektorā. Ko lai saka... jums ir zināmā mērā noveicies, jo pārmaiņas, kas sekos, jums trāpa pa samērā ‘viegliem’ dzīves atzariem.
Debesīs sāks veidoties kardinālais krusts. Tā ir mežonīgi spēcīga enerģija, kas vairāk ir vērsta uz lietu nograušanu. Tā burtiski likvidēs visu, kas traucē laimei un priekam. Un jums šis krusts trāpa pa jūsu draugiem, prieku, kaisli, talantiem, nopelnīto naudu, pašapziņu, kā arī pa jūsu kredītiem, ilgtermiņa saistībām un slimībām.
Destruktīvie spēki īpaši spēcīgi darbosies no 20. līdz 25. aprīlim. Pie kam, tad Saule būs iegājusi Vēršos un tas pieliks klāt tādu pamatīgumu procesiem. Destrukcija ir ļoti laba lieta. Bez tās pasaule būtu viena milzīga izgāztuve. Pēc destrukcijas vienmēr nāk konstruktīvie spēki, kas uz vulkāna pelniem uzbūvē pasakainu dārzu.
Mēs esam nejēdzīgi mācīti baidīties no destrukcijas, un velti! Dvīņi, padomājiet, kuras lietas ir jālaiž ‘zem traktora’. Jūsu uzdevums pēc šī Kosmosa orkāna ir iziet ārā priecīgākiem, veselīgākiem, brīvākiem. Šajā laikā zem kāpurķēžu traktora var palaist savas slimības, iztukšojošās draudzības, citas smagas saistības, piemēram, vecāku kontroli. Varēsiet lieliski sameklēt veidus kā tikt galā ar parādiem. Varēsiet arī atteikties no nodarbēm, kas jau sen vairs nenes prieku un gandarījumu.
Ir ļoti labi apjaust tās lietas, no kurām būtu vērts tā kā atteikties. Ilgi vēl nebrauks tik ietilpīga asinizācijas mašīna. Aprīlī var riktīgi labi tikt vaļā no musora. Jo jau ar 25. aprīli sāksies pilnīgi citas enerģijas, kas pārsvarā lietas nesīs klāt.
No sirds iesaku taisīt arī mega pavasara tīrīšanu arī savā iekšpasaulē un atteikties no aizvainojumiem, senām, neproduktīvām pieķeršanām utt., jo jau 30. aprīlī jums būs pamatīgs Kosmosa notikums. Būs jauns mēness ar saules aptumsumu. Tas norisināsies tieši jūsu iekšpasaulē un ietekmēs jūs vēl ilgu laiku (aptuveni pusgadu).
Iedomājaties, jūsu iekšpasaulē ieplūdīs milzīga enerģija, kuru būs kkur jāliek. Bet, ja iekšpasaule pārgruzīta ar senām un nevajadzīgām lietām, kas vēl arī dabūs pamatīgu barojumu? Ko tad? Labāk tur ienest jaunas, skaistas lietas, kuras tad tiks pabarotas. Jaunas draudzības, jaunus projektus, jaunus sapņus un idejas.
Te nu tas ir. Tāpēc jau ir vajadzīga tā asinizācijas mašīna, kurā izgāzt savus nolietotos krāmus u.c. musoru, lai ir vieta jaunām prieka un laimes virsotnēm.
Cita starpā, bīdiet darba/karjeras lietas. Tām aprīlis ir super mēnesis. Kas bez darba, intensīvi to meklējiet. Kas grib mainīt jomas, lūdzu. Šis ir lielisks laiks, kad likt lietā savus talantus. Jums darba sektorā jau pēc 05.04. sakoncentrējas lieliska enerģija, kuru svētīs lieliskais Jupiters, kas jums ir naudas/pašapziņas sektorā. Protams, esiet gana uzmanīgi, nevis tāpēc, ka tā jums vajag, bet gan tādēļ, ka tauta tagad būs visnotaļ neadekvāta. It sevišķi lielās destrukcijas laikā (15.-25.04).
Bet vispār, jums ies pārsteidzoši labi. Nezinu, ko jūs tādu labu esat iepriekš darījuši, bet salīdzinājumā ar pārējo Zodiaku, jūs lieliski performēsiet. Nu mož vēl Strēlniekiem būs ok, bet jūs aprīlī uzvārīsieties nevāji. Lai jums jautri un raženi! Priekā!


Horoskops Vēžiem aprīlim


Ir divas zodiaka zīmes, kas tagad iznesīs pasauli ar tās ārprātu. Galvenās būs Zivis, kam palīdzēs Vēži. Ja Zivis pasauli iznesīs ar savu enerģiju un, varbūt, pat nenojautīs, kādus varoņdarbus būs izdarījušas... Kaut gan nojautīs. Zivis pagalam labi visu nojauš. Tad lūk, Vēži pasauli iznesīs ar savu veiksmi, svētību un PIEMĒRU.
Vēžiem tagad pieder Jupiters, kosmosa visvarenākais un vislabvēlīgākais spēks. Zivīm ir Kairons (labākais draugs) un varenais šmigas dievs Neptūns un būs vēl palaistuve Venēra. Un nav neviena cita spēka, kas varēs iznest aprīli (līdz 25. datumam), kā šie augstāk minētie.
Pēc aprīļa jau visi būs gudri, sak’, tas taču nekas trax nebija. Pupu mizas, bet ko šīs pupu mizas maksās Kardinālajām zīmēm (Auniem, Vēžiem, Svariem un Meža āžiem), to tikai pašas šīs zīmes nesēji spēs saprast. Bez Vēžiem un Zivīm pasaule tagad būs lupatās. Un pat Zodiaka vissaprātīgākie Mežāži tur nespētu neko līdzēt.
Nu tad pēc kārtas, kolēģi! Aprīlis sākas 30. martā ar jaunu mēnesi Aunos, kas Vēžiem ir darba sektors. Kā visi Vēži labi zina, Saule ir viens pagalam nejauks spīdeklis, kas lej savu gaismu tur, kur vajag un kur nevajag. Un tagad tā ir iekortelējusies savā vismīļākajā vietiņā Aunos. Nu labi, labi. Ilgi tā tur nesēdēs!
Un tātad, jauns mēness darba sektorā. Tas savienojas ar pārsteigumu meistaru Urānu, kas norāda, ka Aprīlis būs pārsteigumiem bagāts. Un te ir ĻOTI PRECĪZI jāsaprot šie pārsteigumi. Tie ārēji izskatīsies un iekšēji sajutīsies kā nepatīkami un satraucoši.
MIERU TIKAI MIERU!!!!!
Aprīlis gadu sadala divās daļās. Melnajā, līdz 25. aprīlim un gaišajā – pēc 25. aprīļa. Aprīlis var kārtīgi sapurināt, satricināt un pat sagraut esošās lietas (darbu, ģimeni, stabilitāti, attiecības). APRĪLIS NOTEIKTI KKO VĒŽIEM ATŅEMS. BEZ VARIANTIEM.
MIERU TIKAI MIERU!!!
Ir jāsaprot tās vēsmas, kas iet kopā ar destruktīvajiem spēkiem. Un ir jāsaprot paši destruktīvie spēki.
Vēži ir lieliski, seksīgi un gudri, bet kautrīgi, bikli un pagalam mīļi. Reti kurš Vēzis ir lecīgs un kārš uz karošanu. Un Vēzis ir viltīgs. Un tagad ir iespēja apsteigt laiku un likt destruktīvajiem spēkiem strādāt savā labā!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja jau kkas Vēzim ir jāzaudē, tad pirmā doma, kas ienāks prātā ir tas, ka atšausies kāds no mīļajiem, nu vismaz izjuks ģimene vai būs bankrots. Nu, var jau būt, ka mīļotie atšausies un ģimene izjuks, bet diez vai. Neizskatās pēc tā. Bet ir viena ļoti būtiska lieta...
NEVIENS NAV TEICIS TO, KA JĀZAUDĒ KKAS MĪĻŠ VAI DĀRGS!!!!!!!!!!!!
Zaudēt var arī caurumus zobos (nevis pašus zobus). Nahrenizēt (aktīvi zaudēt) var apnikušus skapjus, padotos darbā, pašu darbu, sievu/vīru, kuri jau sen nav sievas/vīri utt. Ja jau kkas ir jāatdod, lūdzu! Saņemiet manus liekos kilogramus u.c. man ‘dārgas’ lietas, es jau tāpēc nepārstāšu mīlēt sevi, draugus, ģimeni, sunīti/kaķīti un pārējo cilvēci. Nevienā acī! Atslēga ir aktīvā lietu atdošanā destruktīvajiem spēkiem (zinātniski - nahrenizēšana).
Un, ja makulatūra ir nodota, tad vismaz padomju laikos par to deva talonus deficīto grāmatu iegādei. Tā pat nebūs vienkārša pavasara tīrīšana, tā būs mega tīrīšana! Un ir jāatceras, ka par KATRU zaudējumu nāks lekna kompensācija, jo Jupiters ir Vēžos un par to lielākas debesjuma svētības – nav. Bet ja Vēzis turēsies pie savas makulatūras (caurajiem zobiem, liekajiem kilogramiem, nedraugiem tuviem un tāliem), tad arī Vēzis būs jāglābj. Te nu ir tas – laist vaļā savus caurumus zobos viegli.
Bet Kosmoss jau nebūtu Kosmoss, ja nedotu paralēli destruktīvajiem spēkiem, kas būs ārkārtīgi vareni, arī adekvātas varenības konstruktīvos spēkus. Viss šis armagedons sāksies jau marta beigās, bet īpašu jaudu iegūs 15.-25. aprīlī. 15. aprīlī pilnmēness ar pilnu mēness aptumsumu Vēžu ģimenes, māju un emocionālās labsajūtas sektorā. Mghm..... Nu davai! Ja jau pa pilnu klapi, tad pa pilnu klapi!
Tālāk (20.-25.04.) debesīs izveidosies Lielais Kardinālais krusts (milzīga destrukcija), kas tagad sitīs pa visām dzīves pamatsfērām: pašu Vēzi, emocionālo labklājību, partnerībām un darbu/karjeru. Īpašas izmaiņas iespējamas tieši mājās un darbā. Un te ir jāapsteidz laiks. Jāatbrīvojas no caurumiem zobos un makulatūras pirms ierodas pionieri – zobu rāvēji un makulatūras savācēji. Atcerieties: KATRS ZAUDĒJUMS TIKS LEKNI KOMPENSĒTS UN VISAI DRĪZ. Jau 30. aprīlī būs Saules aptumsums Vēršos, kas būs super-duper pasākums Vēžiem. Jau tad sāks nākt pirmās leknās kompensācijas.
Bet kas tad būs konstruktīvie spēki Aprīlī?
Alkohols, narkotikas, sekss un filozofija ir aprīļa vērtības. Un draugs/draudzene. Labākais draugs/draudzene! Es taču teicu, ka Kosmoss mīl jokus. Tas viss ož pēc tā, ka šai aptumsumu un destrukcijas līnijai visprecīzāk var iziet cauri iemalkojot gardu grādīgo, kompānijā ar labākajiem draugiem, pafilozofējot ķēķa sarunās. Maijs vispār būs draudzības apvīts. Tieši cilvēcība tagad uzvarēs. Parastas, mīļas virtuves sarunas. Nekā pārgudra!
Un neaizmirstiet atbrīvoties no visa liekā! Stādiet sarakstus, no kāgribat/vajag atbrīvoties. Atbrīvoties var ne tikai no sievas/vīra, bet arī no smēķēšanas vai spēļu automātu atkarības.
Kā tad Vēži glābs pasauli? A vot, kā! Citi redzēs, ka viegli apskurbis Vēzis nes no savas mājas ārā skapi un sapratīs – ja jau Vēzis var šādos saspringtos laikos atslābt un vēl nest no mājas ārā veco skapi, tad ko tad mēs te cepjamies?! Darīsim tā kā Vēži!
Uz Vēžiem tagad skatīsies, oi kā skatīsies. Protams. Zivis tagad izskatīsies labāk (diemžēl), bet visi jau nojauš, ka Kosmosa varenais, Jupiters ir ar Vēžiem. Bet tautai patīk draudzēties un ņemt piemēru no veiksmīgajiem un svētītajiem.
Un jau pašās aprīļa beigās destruktīvo un konstruktīvo spēku proporcija būs tieši pretēja. Skaidrs tukšumi, kas radīsies pēc liekā nahrenizēšanas, būs jāaizpilda ar lieliskām lietām, bet tas jau Vēžiem aplam patīk.
Vēžiem, starp citu, šeit feisbukā ir sava domubiedru grupa. Vēžu tauta arī tiekas realitātā un pat brauc uz Vēžu pirtīm. Aprīlī ir MILZĪGA JĒGA dalīties ar saviem stāstiem (no kā kurš ir atbrīvojies un kādus jaukumus par to dabūjis). Lai arī laiks būs pagalam jautrs, uz tā ir JĀPROT uzvārīties, jo tik drīz tāda apjoma vētras nav gaidāmas. Un 100 galvas ir gudrākas par vienu. Maijs jau būs mīļs un līksms un tad nebūt negribēsies zobus labot vai māju remontēt un skapi ārā nest un mest.
Veiksmi, veiksmi, veiksmi, jaukie Vēži!! Lai izdodas izmantot par visiem 100% šo laiku! Katrs ‘nepatīkamais’ brīnums lai Vēzi ielīksmo, jo par to nāks lielum liela kompensācija.
Cita starpā: darbā/karjerā pamatīgas izmaiņas. Nauda ripos. Ceļojumi ok. Mīlestība būs gana eksotiska. Vistuvākajiem būs kāds iekodis galvā (neņemt īpaši aubē). Prāts Vēzim strādās labi. Dzert var/vajag. Gavēt nevajag, jo tāpat jau no Vēža ies lietas prom un enerģija būs vajadzīga tās atlaist. Vēlreiz, veiksmi!
P.S. Citām zīmēm, kas ielīdušas Vēžu horoskopā aiz ziņkārības, lai nolasītu aprīļa noskaņu. To, kas notiks ar Vēžiem/Zivīm varēs saprast tikai Vēži/Zivis. Tas, protams, ir gana jauki un cienījami, ka jūs Vēžu horoskopu izlasījāt, bet jums būs jūsu pašu jautrības, kas ticiet man, būs gana specifiskas. Gandrīz visas Zodiaka zīmes savu enerģiju pludinās destruktīvajos spēkos, kas ir labi. Tas mums visiem ir ļoti, ļoti vajadzīgs. Īpaši jānopūlas būs Svariem. Un nevajag domāt, ka vārds "destruktīvs" ir sinonīms vārdam „slikts”. Tā tas nav!! Bet destrukciju ir jāmāk lietot. Un ko lai dara, ja aprīlī ir tikai divas 'konstruktīvās' enerģijas Zivis/Vēži un 10 'destruktīvās'. Aprīļa beigās jau līdzsvars atjaunosies un tad jūs ieslēgsieties 'konstruktīvo' enerģiju plūsmā. Visām jaukajām Zodiaka zīmēm, kas šo izlasīja – jauks sveiciens!


Horoskops Jaunavām aprīlim

Aprīlis visām zīmēm ir aplam sarežģīts, jaunavas nebūt nav izņēmums. Ja Kardinālās zīmes mals gaļas mašīnā, tad Jaunavām aprīlis mēģinās iesist zemāk par jostas vietu - pa jūsu visvārīgāko vietu - jūsu pašapziņu. Un pašapziņa (pašvērtējums) jaunavai ir viss. Aprīlis ir jāiziet gana precīzi, ar minimāliem zaudējumiem un maksimālu potenciālu maijā un vasarā visu zaudēto atgūt.
Aprīlis pa jaunavām var pamatīgi iebliezt. Gan jau kkādus metus tam varat sajust jau tagad. Es te atkal domāju jūsu pašapziņu. Varētu būt tā, ka jums tagad ir/būs plānāka āda un citu sacītais/darītais jūsos atbalsojas daudz stiprāk, kā parasti. Nu tas ir aptuveni tā, ka jūs guļat, jums pohas, bet apkārt kaķītis staigā: bum, Bum, BUM, bet jums nav spēka pateikt: „Kiš!” Aprīlis būs par „plāno ādu” un mazo spēku.
Aprīlis sākas 30. martā ar jaunu mēnesi jūsu 8. mājā. Jums vispār kruta: 8. māja, kura tā jau ir pagalam jestra – tur visi dzīvības/nāves jautājumi, milzīgās vienošanās, milzīgās naudas, kredīti, bankas utt., jums šī māja iekrīt Aunos. Un Aunos tagad būs gan Saule, gan Mēnestiņš. Un sanāk, ka šajā, jau tā dinamiskajā sektorā ieplūdīs svaiga/spēcīga un trauksmaina enerģija. Šī enerģija būs samērā neviennozīmīga.
Pats jaunā mēness fakts nav debesjuma svētīts un jaunā mēness enerģija būs pamatā destruktīva. Tas ne vienmēr ir slikti. Bieži tas pat ir labi un vajadzīgi. Šī enerģija var nest līdzi zaudējumus. Un zaudēt ir jāmāk.
UN IR JĀZINA, KO VAJAG ZAUDĒT. Piemēram, ja jums ir kāda smaga slimība, jūs varat to zaudēt un aprīlī var pilnīgi mierīgi notikt neiespējama izdziedināšanās. Jūs varat zaudēt arī savus kredītus bankā un kā jau Vēžiem rakstīju, jūs varat zaudēt caurumus zobos. Nav obligāti jācenšas zaudēt to, kas jums ir mīļš vai dārgs.
Te nu tas arī būs! Jo tālāk aprīlī, jo jautājums par jūsu spēju nopelnīt naudu, LIETOT SAVUS TALANTUS UN UZTURĒT SAVU PAŠAPZIŅU pienācīgā līmenī sāks palikt noteicošs.
15. aprīlī pilnmēness ar pilnu mēness aptumsumu!! Un tas trāpās pa jūsu nopelnītās naudas, talantu un pašapziņas sektoru. Nu nav tas vienkārši. Tas ir ļoti jūtīgs un niansēts sektors. Un tas jums vēl arī atrodas Svaros. Kur jautājums par nopelnīto naudu, jūsu talantiem un pašapziņu ir jūsu 100x izsvērts, apdomāts un izvērtēts, tur tagad nodzisīs gaismas spuldzīte destruktīvo spēku vētrā un kādu laiku jūs vairs neredzēsiet neko. Jūs pat nevarēsiet pateikt vai jums jel kādreiz ir bijuši talanti un vai jūs esat ko vērti/vērtas uz šīs grēcīgās pasaules.
Un vēl jo vairāk!! Šis pašapziņas sektors ir īpaši nozīmīgs jums, jo tur tagad atrodas arī jūsu Ziemeļu mezgls, kas ir vārti uz laimi un nākamību. Sanāk, kā tāds drastisks eksāmens jums jūsu vienā no sensitīvākajām vietām. Tas var arī būt sitiens zem jostas vietas un lai to apietu un eksāmenu godam nokārtotu, ir jāzina kad, kas un kā darīt.
Nebēdā, Jaunava!! Tu tiksi cauri šim eksāmenam. Aprīlis sadala gadu divās daļās. Tumsas laikmets līdz 25. aprīlim un gaisma pēc tam.
Aprīļa veiksmes atslēga ir vistuvākie cilvēki un šmiga. Jau 05. aprīlī jums svētki. Mīlas dieviete Venēra ieiet jūsu 7. mājā (vistuvāko attiecību sektors). Un tas vēl ir Zivju enerģijas sektors. Šo dienu atzīmējiet kā laimes un baudas dienu. Tā ir ārkārtīgi skaista un varena enerģija, kas pavadīs jūs visu aprīli.
Jums vistuvāko cilvēku (dzīves partneru, laulāto, biznesa partneru) sektorā vispār ir savācies milzīgs gaismas spēks - lieliskā Venēra, šmigas dievs – varenais Neptūns un labākais draugs Kairons, kas visi veido lieliskus aspektus ar Kosmosa visvarenāko – Jupiteru. Viņi neitralizēs destrukciju. Viņi ir stiprāki par destruktīvajiem spēkiem, kas pēc savas būtības nemaz nav slikti, lai arī pēc tādiem izskatās.
Lai izietu aprīļa eksāmenu, ir jābūt divām lietām: labiem (vistuvākajiem) cilvēkiem un kārtīgam šmigas krājumam. Pareizi iziets aprīļa eksāmens ir kārtīga izrunāšanās ar saviem tuvākajiem virtuves sarunu režīmā. Tā ir zināma bauda, jo ir iespējams izfilozofēties par visām pasaules likstām, bēdām un arī priekiem. Un tādā veidā tiks saudzēta pašapziņa.
Aprīlī NEDRĪKST nolīst stūrī un laizīt rētas. Vistuvākie būs tie, kas paši GRIBĒS jums visādi palīdzēt. Nopietni. Aprīlis nav marts un nav jaukais maijs, kas nāk. Aprīlis ir 2014. gada vājprātīgākais mēnesis, kurā var tā dabūt pa mici, ka maz neliksies.
Un aprīlis Jaunavām būs mēnesis, kad mīļums un draudzība būs sevišķi košas dzīves padarīšanas. Lietojiet tās un zaudējiet savus nejēdzīgās lietas: kredītus, važas, slimības, caurumus zobos un novalkātās ūzas. Jau aprīļa beigās ir fantastisks saules aptumsums Vēršos, kas plaši, jo plaši atvērs tieši Jaunavām visu pasauli. Tas būs neticami skaisti.
Lai jums pašapziņa aug augumā šajā nereālajā aprīlī. Smaidiet ar atņirgtiem zobiem par spīti visam. Un baudiet draudzību un mīļumu. Uz to tad arī ieciklējaties, tad veiksies gan darbos/mācībās, gan veselība nāks griezdamās, gan eiras ripos. Lai foršs jums šis laiks. Baudām debesjuma vētras virtuves sarunu režīmā! Priekā!


Horoskops Svariem aprīlim


Wow... respect! Svari šoreiz izcelsies. Uz Zodiaku brauc tumsas delegācija un tieši Svari būs tā Zodiaka zīme, kas uzņems šos tumsas viesus. Tieši Svari visam Zodiakam aprīlī noorganizēja pilnmēnesi ar pilnu mēness aptumsumu (!). Nu, nu...
Bet vispār forši, apsveicu! Jums aprīlī jūsu personīgais pilnmēness vēl ar pilnu mēness aptumsumu. Tieši Svari iezvanīs Lielo Destrukciju, kas ilgs veselas 10 dienas. Un tieši Svari sāks svēto karu pret samākslotību un liekulību. Un tad 10 dienas uz zemes valdīs nebeidzams posts un bēdas. Kruta! Un tieši sakarīgie, mierīgie Svari šoreiz uzņems Volandu ar visu svītu. Pārlasiet aprīlī Bulgakova „Meistaru un Margaritu”. Tas būs par jums, jaukie Svariņi... Mācīja man māte, ka tie klusākie ūdeņi... :)
Liekot jokus pie malas, ķersimies klāt jauniem jokiem. Aprīlis šoreiz sākas 30. martā ar jaunu mēnesi jūsu vistuvāko cilvēku sektorā. Parasti jau par jaunu mēnesi priecājas, jo tās ir jaunas iespējas un jauna, svaiga enerģija. Šoreiz šī enerģija ir samērā asa.
No vienas puses jauns mēness Aunos. Un Saulei kā jaunā mēneša fenomena līdzdalībniecei ļoti patīk Aunos. Tā ir viņas mājvieta. Šajā ziņā Aunu Saules gaisma ir lieliska un neprātīgi spēcīga. Paši ziniet, cik ātri var apdegt pavasara saulītē.
No otras puses šī enerģija iegūst varenas destruktīvas iezīmes, pat es teiktu – ļoti varenas. Šī enerģija jebkuru var saraut gabalos un tā tiešā ceļā dodas pie Svariem un tagad dzīvos pie Svariem. Tā pie jums pieņemsies spēkā un tieši jūs 15. aprīlī nospiedīsiet sarkano pogu.
Štrunts par citiem, bet kas būs ar jums? Jūs paši kko neglābjami sevī zaudēsiet. Kuš, kuš! Jau sabijāties! Zaudēt var viskautko. Svari ir Zodiaka vientuļnieki. Jūs, par piemēru varat zaudēt savu vientulību. Zaudēt varat kādas destruktīvas savas tendences, atkarības. Zaudēt var bailes un jūsu draudzeni - vainas sajūtu. Zaudēt var pat neglābjamu slimību.
Lasot to pašu Meistaru un Margaritu, nevienu mirkli neradās sajūta, ka Volands būtu bijis ļauns, lai arī grieza cienījamiem cilvēkiem nost galvas, meta pilsoņus nost no amatiem un visādi citādi par viņiem izņirgājās. Volands pasaudzēja pilnīgi visus, kas bija godīgi, bet pazudināja visus, kas bija liekulīgi.
Un Svari ir godīgi cilvēki. Bik dramatiski, bet aplam godīgi. Un citādi jau nemaz nevar būt. Tumsas spēki izvēlējušies tieši jūs, kā godīgākos, kur apmesties, lai izdarītu to, kas darāms.
Svari! No jums aprīlī tiks prasīts visvairāk no visa Zodiaka. Apskatieties kārtīgi no kā ir iespēja atvadīties. Tie var būt gan caurumi zobos, gan seni aizvainojumi, gan vecs ledusskapis, kas knapi turas kopā. Ja jūs neatdosiet/neatlaidīsiet paši.... Ak vai jums! Bet!!!!
Bet... par katru atdoto/atlaisto lietu jums būs lekna kompensācija. Atcerieties, es kādreiz rakstīju, ka jums nekas NAV jādara, jo jūs vienīgie izvilkāt pilno lozi un Ziemeļu Mezgls iesoļoja tieši Svaru privātajā sētiņā. Bet kur Ziemeļu Mezgls – tur laimība un nākamība. Tad lūk, es sūri meloju. Jums BŪS jādara, lai laimība varētu ienākt jūsu sētiņā. Jums būs jāatlaiž savi principi.
Ja jūs esat viens/viena, bet sapņojiet kādu satikt, jums BŪS jāatlaiž sava vientulība. Ja esat nabags un parādos, jums būs jāatsakās no savas upura pozīcijas un jāatlaiž savas nedienas. Ja esat slima/slims, jums būs jāatlaiž sava sērga, lai cik dārga tā jums arī nebūtu. Un jums būs jāatlaiž savs bāziskais nīgrums un NETICĪBA LAIMEI. Lai ko kāds arī nestāstītu. Svari ir visforšākie un visnīgrākie cilvēki vienlaicīgi.
Jums aprīlī milzīga enerģija sakoncentrēta attiecību zonā. Aprīlī jau jutīsiet tauriņus vēderā, maijā tie paliks vēl spēcīgāki. 05. aprīlī mīlas dieviete Venēra iesoļo jūsu veselības un ikdienas sektorā. Tas būs atbalsts jums visam šim mēnesim. Pārvērtiet to par savas veselības mēnesi. Tagad kādu nedienu/ligu dziedināšanai ir vispār ideāls laiks. Un tad arī nīgrums atkāpsies un tā vietā nāks bāzisks optimisms.
No 15.04. līdz 25.04. pie debesīm būs Kardinālais krusts, kas nozīmē, ka Kardinālās zīmes (arī Svari) nokļūs lielajā gaļas mašīnā, kurai sarkano pogu nospiedīsiet tieši jūs. Jo jūs un tikai jūs ziniet, kāda nākotne ir vajadzīga visam Zodiakam. Jo tieši pie Svariem tagad ir nākotnes vārti. Tad vediet visu Zodiaku uz laimi, nevis uz nīgrumu.
Pasauli tagad glābs diezgan raiba kompānija: diezgan mantkārīgā un pamaucīgā mīlas dieviete Venēra, šmigas dievs, varenais Neptūns, labākais draugs Kairons un Kosmosa Visvarenākais – Jupiters. Vai tas bik neatsit Volandu un viņa brigādi no Meistara un Margaritas?
Svari, aprīlī jums ir iedots lielais laužamais āmurs, lai ar to izlauztu laimi gan sev, gan citiem. Ja gribat, varat sev ar to izsist kādu labumu darbā. Gribat algas pielikumu – viegli! Nenovērtējiet šo āmuru par zemu. Ar to var sagraut kādas nevajadzīgas lietas sevī – par piemēru, atteikties no kādas destruktīvas atkarības. Ar to var sagraut arī vērtīgas lietas, bet prātīgie un apdomīgie Svari jau to nedarīs.
Maijs jau būs pavisam cits stāsts. Bet tagad ir tā kā ir. 25. aprīlī tumsas spēki brauc prom. Nu noorganizējiet tiem attiecīgu uzņemšanu un kārtīgas atvadas. Lai jums sokas tumsas darbos. Un vēlreiz apsveicu ar personīgo pilnmēnesi ar pilno mēness aptumsumu, kas vēl savienosies ar nākotnes vārtiem... wow...respect!


Horoskops Ūdensvīriem aprīlim

Aprīlis jums (dīvainā kārtā) būs labs mēnesis. Jums jau martam bija jābūt tīri tā neko, salīdzinājumā ar iepriekšējiem 4 mēnešiem. Aprīlī lietas ies stipri vien uz augšu. Arī finansiāli, ja kas.
Aprīlis iesākas jau 30. martā ar sarežģītu jaunu mēnesi Aunos. Tas aktivizēs darba lietas, komunikāciju ar tuvāko apkārtni (kaimiņiem, kolēģiem, radiem, it sevišķi brāļiem un māsām). Komunicēt nāksies daudz un būs ļoti interesanti, jo tagad Ūdensvīri spīd un ir šarmanti un seksīgi. Skaidrs, ka apkārtējie to redz un jūt. Un kas par to? Lai skatās!
05.04. jums Ziemassvētki! Mīlas dieviete Venēra (kas jūs padara šarmantus) iepeld jums pasakainā sektorā – jūsu naudas, talantu un pašapziņas sektorā. Un tās vēl pie tam ir Zivisssss! Un Venērai acīs iedegsies $$ zīmītes. Venēra ir kāra uz naudu un briljantiem. Un Zivis allaž ir bijušas naudas simbols. Kaut vai atminamies vēl neseno tradīciju likt maciņos zivju zvīņas. Nauda ripos! Tas ir kā dabūt zelta vistiņu, kas dēj zelta olas. Apsveicu!
Un vēl tā trakulīgā Aunu enerģija, kas tagad gaisā... Steidziet raust materiālos labumus. Jūsu talanti tagad spilgti zaigos. Un šo visu svētīs varenais Jupiters, kas gādās par vingru un raitu ikdienas soli un veselību.
Tālāk uzmanīgi! Valdiet mēli, it sevišķi par eksotiskām jums lietām. It sevišķi, ja jūs kontaktējiet ar citu tautību, pārliecību, izglītības līmeņa cilvēkiem. Jūs esat gana inteliģenti pilsoņi, un stāsts nav tik daudz par jums, bet par to KĀ JŪS UZTVERS atšķirīgie no jums cilvēki. Cilvēki no 15.04. līdz 25.04. būs gana satracināti un var elementāri jūs pārprast. Un jūs varat vnk aizrauties ar jauno iespēju baudīšanu un nemaz nepamanīt, ka esat pārvālējuši kādam sērdienim pāri ar savu jauno kvadriciklu.
Aprīlis ieviesīs lielas korekcijas. Jums tas, visticamāk, liks pakāpties jaunos augstumos/plašumos. Visticamāk, jūs pa zemu lidojat un tagad pacelsieties līmeni augstāk. Viena lieta....
Aprīlī jums var piemesties trauksme. Nesteidzieties to kupēt/mazināt ar trankvilizatoriem. Trauksme norāda uz to, ka ‘šis konkrētais dzīves līmenis ir iziets’ un ir jāmeklē trepītes uz nākamo līmeni. Skaidroju populāri. Ja jūs jau 50 gadus strādājat vienā darba vietā un nodarbojaties ar vienu un to pašu un ejot uz šo darbu jums sākas trauksme / panika, tad jāmeklē jauns līmenis, nevis baldriānu tinktūra. Ja jau 50 gadus esat viens/viena un atgriežoties mājās sākas trauksme / panika, nu vismaz nopērciet sev kaķi (nevis baldriāna tinktūru). Sorry, ka uz bāžos ar skaidrojumiem, bet aprīlī trauksme/panika varētu būt ‘lūgtas viešņas’. Bet nekas... Maijā, starp citu, visai cilvēcei un visam Zodiakam jau sākas ziedu laiki un vai tad nebūtu pagalam jauki šos ziedu laikus sagaidīt jaunā līmenī.
Aprīlī Ūdensvīriem ļoti jauki būtu sākt kko mācīties/studēt, vai vismaz apdomāt šādas iespējas. Tas jau atkal ir stāsts par jaunu līmeni. Šīs studijas elementāri var būt kaut vai autovadītāju kursi. Der vis-kaut-kas, piemēram, valodu apguve, šūšanas pulciņš, doktorantūra. Īpaši svarīgi ir apjēgt, ka eksistē PLAŠA pasaule, nevis viena vienīga viensēta. Ko jūs zināt par Mikronēziju, Polinēziju, Gambiju un Zambiju? Ja zināt maz/nemaz, tad tas neies cauri.
15. aprīlī jums pilns mēness ar pilnu mēness aptumsumu jūsu vislielāko plašumu sektorā un tas ir kā eksāmens eksotikā, nevis viensētas ģeogrāfijā, kur būtu jāpastāsta, kur atrodas ābelīte un kur kaķis Muris mīl dusēt diendusu. Paliksiet viensētas līmeni, būs jums trauksme. Plašumi un augstumi tagad jums ir šīs aptumsumu sezonas aktualitāte.
Kopumā bagātību raušanas, talantu un pašapziņas spodrināšanas, horizonta paplašināšanas mēnesis. Tas ir gana jauki. Lai jums liela bagātība un labs gara lidojums! Priecīgi, lieliskie!!


Horoskops Auniem aprīlim

Auns ir pati pirmā Zodiaka zīme un tagad ir Aunu laiks. Daudz laimes jums Dzimšanas Dienā, lieliskie!
Aprīlis sākas 30. martā ar Aunu privāto jauno mēnesi. Jūsos ieplūdīs jauna enerģija, kas baros jūs veselu gadu. Tad nu sīkāk izpētīsim šo jauno enerģiju un padomāsim, kā uz tās vislabāk būtu uzvārīties. Šajā enerģijā ir milzīgi plusi un viena fundamentāla lieta, no kuras būs jākratās vaļā ar visām iespējamām metodēm. Sākšu ar slikto.
VISAS LIETAS, KAS IR SENĪLAS NESĪS NEGAIDĪTU POSTU UN NEVEIKSMES. Debesjums nesvētīs neko, kas ir senīls, pie kam ne to, kas ir senīls apkārt jums, ne to, kas ir senīls jūsos. Ar to nu tad būs jāpacīnās, un katra senīla lieta, kas tiks uzveikta, nesīs jums papildus enerģiju un līksmi. Arī veiksmi. Tas tad arī ir tas nosacīti sliktais.
Tagad Auniem sākas jauns gads, kas ir dinamisma un progresa gads un tajā nav vietas vecišķai nīkulībai. Speciāli jums, Auneļi, pielikumā pārpublicēšu rakstiņu par senilitāti. Iesaku jums izdiskutēt savā starpā (uztaisiet Aunu domubiedru grupu, ja gribat) senilitātes jautājumus un kā un ar ko jūs katrs esat tikuši galā.
Tagad par lieliskajām lietām, ko nesīs jūsu personīgā jaunā mēness enerģija. Atkārtoju, tā jūs baros veselu gadu.
Lieliskus aspektus veidos varenie Jupiters, Neptūns, retrogrādais Saturns, Merkurs un Kairons. Nu varena blice, kurā ir gan pamatīgi, gan dinamiski elementi. Ko tas nozīmē:
- ģimene un mājas būs jums svētītas;
- labākie draugi nesīs labas ziņas un jums būs lieliskas atklāsmes;
- darba lietas tiks svētītas, ja jūs neielaidīsiet tajā sausu rutīnu (senilitātes māsa), kas susinās dzīves enerģijas sulas. Darbam ir jābūt prieka un zināmas līksmības aprasinātam. Tad veiksies lieliski.;
- PAMATĪGA DEBESU SPĪDEKĻU BRIGĀDE – VENĒRA, MERKURS, KAIRONS UN NEPTŪNS UZSILDĪS JŪSU IEKŠPASAULI LĪDZ TĀDAM LĪMENIM, KA VESELU GADU BŪSIET ŠARMANTI SPRIDZEKLĪŠI. UN TO VISU NEAPRAKSTĀMI SKAISTI UN SPĒCĪGI SVĒTĪS JUPITERS. Šo svētību nenovērtējiet par zemu. Jūs būsiet veiksmes elektrizēti un svētīti veselu gadu. Un jums būs fantastiska iekšējā sajūta. Stipriniet un vairojiet to un neļaujiet senilitātei bāzties virsū jūsu Auna varenajam skrējienam. Lai sokas!!
Ap 05. aprīli gaidiet DEBESU BRĪNUMUS. Venēra lepni iesoļo jūsu vispersonīgākajā teritorijā. Lieliski!!!!! Jūs tagad spīdēsiet un laistīsieties! Un jums būs tāds šarms un seksapīls, ka tik turies!!
Un tagad... Uzmanību, Achtung, Uwaga, Uwaga, Attention!!! 15. aprīlī pilnmēness ar pilnu mēness aptumsumu. Tas jums vistuvāko attiecību sektorā. Es saprotu, ka jūs būsiet tikko izlaisti no aploka un ieelposiet svaigo brīvības gaisu, bet paga!
Jūsu vistuvākie ARĪ IR CILVĒKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Un būs 10 dienu destrukcijas laiks (15.04.-25.04.) Lai Aunu bars savā maniakālajā priekā nesabradā savus tuvākos. Jo pēc 10 dienām mākoņi izklīdīs un diezi jūs gribēsiet redzēt savus mīļos, kā arī biznesa partnerus un citus jums ļoti nozīmīgos cilvēkus drupās. U-Z-M-A-N-Ī-G-I !!! Nu es gan, laikam, vēlreiz atgādināšu atsevišķā ziņojumā šo te lietu, jo diez vai Auna atmiņa šādu sīkumu piefiksēs. Jums jau tagad visa pasaule pie jūsu kājām un jūra līdz ceļiem būs.
Vispābā, prātīgi!! Hehehe... prātīgi Auni. Aprīlis var samainīt daudzas lietas. Jūs esat Kardinālā zīme un debesīs būs Kardinālais krusts. Jums vispamatīgākās izmaiņas var notikt tieši attiecību jautājumos. Skat, vēl apprecēsieties vai pašķirsieties. Katrā ziņā būs labi un svētīgi, pat ja sākumā tā nešķitīs. Maijā sākas pilnīgi jauns uzplaukums. Starp citu, tad lieliski nauda ripos, kas varbūt kādam no jums ir svarīgi. Vispār, drīzumā varēs sākt bīdīt lietas ar 10000% pilnu jaudu (jau 20. maijā). Arī tagad lietas bīdīsies, bet milzīgos dzīves un biznesa projektus tagad lolojiet, smadzeņojiet, bet pilnā jaudā laidiet tos maijā.
Vēlreiz, daudz laimes Dzimšanas dienā! Baudiet savu mīļo Sauli! Lai jums laime, mīlestība, veiksme un izdošanās! Priekā, skaistie!
P.S. Pārlasiet "Senilitāti".



Horoskops Vēršiem aprīlim

Skaistie un seksīgie Vērši! Jums šajā aprīlī būs privilēģija iezvanīt jauno laimības laikmetu, bet kā tādiem, kam ir šī milzīgā privilēģija, jums būs jāveic lieli sagatavošanas darbi.
Laiks pirms dzimšanas dienas allaž ir bijis tāds piezemēts laiks, kad jāsavelk gali kopā, jāpabeidz lietas utt., lai varētu sākt jaunu savas dzīves gada ciklu. Šis aprīlis nav izņēmums.
Aprīlis ir pamatīgu izmaiņu laiks. Vērši nav tie kārākie uz straujām izmaiņām. Ir tāds psiholoģiskais spektrs, kur vienā galā ir tupums, spīts, stūrgalvība, bet otrā – uzņēmība, apņēmība un neatlaidība un.... elastība lēmumos.
Jums šis spektrs ir ļoti nozīmīgs. Aprīlis paģērēs šī spektra ‘pozitīvo’ galu. Ja turēsieties pie spītīgā tupuma, varbūt līdz jaunā laimības laikmeta iezvanīšanai nemaz arī netiksiet. Nopietni! Iesprūdīsiet kādā jau sen noēstā pļavā, kur zāle vairs neaug un neaugs. Pāreja uz leknākām pļavām prasīs elastību un apņēmību.
Par ko ir stāsts? A vot par ko! Jauns mēness (30.04.) Vērsī iepludinās visnotaļ rosinošu enerģiju. Tā nonāks pa taisno jūsu zemapziņā.
Šī enerģija aicinās ielaisties gana jautros un maz-prognozējamos piedzīvojumos (no vienas puses), bet (no otras puses) tā skubinās uz pataloģisku skopumu un sarausto mantu kalnu nevienam nedošanu. Te var mierīgi pieplusot arī ‘garīgās’ mantas tipa aizvainojumus, jau izdzisušas draudzības, iedomu mīlestības u.c. murgus. Šķirties no šīm mantām negribēsies, jo tipa - dārgas. Velti! Labāk tomēr būs tās atdot.

Vērši! Aprīlī jums diezgan neparasta un ļoti atbildīga lieta. ĻOTI ATBILDĪGA!!
15. aprīlī jums pilns mēness ar pilnu mēness aptumsumu jūsu veselības un ikdienas sektorā. Es pret to izturētos ļoti uzmanīgi. Sāksies 10 dienu garš destruktīvo spēku laiks. Nāks debesjuma pionieri, oktobrēni, skauti un gaidas un prasīs jums atdot lietas no jūsu vezuma. Vispār viņi nāk pēc veciem krāmiem, bet ja tos jūs nenodosiet paši, viņi tos savāks un paķers līdz (pie viena) arī kādu jums dārgu lietu, piemēram, kādu Rembranta gleznu.

Jums būs iespēja šķirties no savas neveselības vai veselības. Var šķirties no jums traucējošām lietām, piemēram, kaitīgiem paradumiem vai kādas slimības, bet būs iespēja šķirties arī no savas veselības. Izvēle tagad ir 100% jūsu rokās. Tik fantastisku ‘atņemšanas un zaudēšanas’ laiku mēs vēl ilgi nepiedzīvosim. Būs atbraukusi vislielākā Kosmosa mēslu izvedamā mašīna, nu nodosim tur savus caurumus zobos, liekos kilogramus, kaitīgās atkarības, jau savu laiku nokalpojušo melnbalto televizoru u.c. ‘ģimenes un personīgos’ dārgumus.
Pēc šīm 10 dienām jums ir jābūt lieliskā fiziskā un psihiskā/garīgā formā, lai var visam Zodiakam pasludināt jauno laikmetu.
29. aprīlī ir Vēršu personīgais jaunais mēness ar saules aptumsumu, kas savu iespaidu atstās uz nākamajiem 6 mēnešiem. Šim saules aptumsumam būs fantastiski aspekti un fantastiska Vēršu enerģija, kurā būs tas viss labākais, kas Vēršos ir. Bet jums, Vērši, ir dots nereāli daudz! Kaut vai tas, ka esat pati seksīgākā Zodiaka zīme. Vai nav vērts apdomāt to, cik svarīga jums ir veselība? Un jūsu pievilcīgais izskats?

Lai jums būtu vieglāk sagaidīt savas dzimšanas dienas un jūsu personīgo saules aptumsumu, lūk jums lieliskas ziņas.
Vēršu valdniece ir mīlas dieviete Venēra. Viņa ir gana kāra gan uz mīlas priekiem, gan uz materiālajām vērtībām. Tieši viņa piešķir jums jūsu fantastisko šarmu un seksapīlu. Viņa arī veicina mantu raušanu, kas nelāgos gadījumos jūs padara par krāmu noliktavas īpašniekiem.
Tādos gadījumos jūs apprecaties ar saviem krāmiem un savu valdzinošo enerģiju kopā ar tupumu/stūrgalvību veltiet tieši saviem krāmiem. Tieši šādiem gadījumiem Kosmoss aprīlī sūtīs pionierus/skautus, lai jums krāmus atņemtu un atgrieztu jums jūsu seksapīlu. Atkārtoju, krāmus atdodiet paši!
Ja jums tos pionieri atņems pret jūsu gribu, cietīs jūsu veselība. Tad būs jāgaida kosmiskā medmāsa, kas tad pieliks pie jūsu pārkarsušajām galvām medicīniskās dēles, lai tās atsūc liekās asinis. Jo, kad jums acis pielijušas ar asinīm, pārāk seksīgi tad jūs nemaz neizskatāties.
Tad lūk, 05.04. jūsu valdniece Venēra iebrauc jūsu draudzības, lielo dzīves sapņu un saviesīgo pasākumu sektorā. Tur būs riktīgi spēcīga, jautra un bezgala labvēlīga enerģija, kuru vēl arī svētīs Kosmosa visvarenākais – Jupiters. Jupiters jums ir komunikācijas sektorā. Šī ir ļoti gaiša, viegla un nereāli spēcīga enerģija. Aprīlis jums ir par draugiem, sapņiem, VIEGLUMU un - jā, arī zināmu iedzeršanu. Bet ziniet, katrs vīna malks tagad jums būs svētīts.
Un ja gribat zināt par savu personīgo saules aptumsumu 29. aprīlī. To svētīs gan Jupiters (vislielākais labvēlis un bagātnieks, visvarenākais dievu dievs), gan Neptūns (visdziļāko dzīļu valdnieks) un Plutons (visu pārmaiņu un transformācijas dievs).
Un nebūs šim jūsu personīgajam jaunajam mēnesim/saules aptumsumam nevienas bēdu ēniņas. Viss Zodiaks tagad uz to cer un gaida. Un tieši jūs būsiet tie, kas pasludinās jauno laikmetu. Wow!

Novēlu jums būt viegliem, jautriem, elastīgiem, seksīgiem un apņēmīgiem. Mēs visi uz jums tagad ļoti, Ļoti, ĻOTI ceram un par jums turam īkšķus. Veiksmi, skaistie!


Horoskops Strelniekiem aprīlim

Aprīlis ir pārsvarā par to, ar cik veselu ādu mēs tiksim šim mēnesim cauri un ir jāsaka, ka Strēlnieki šim 2014. gada nevienkāršākajam mēnesim tiks cauri ar samērā veselu ādu.
Jauns mēnesis ir jau 30. martā, kad arī pa īstam sāksies aprīļa jautrības. Jauns mēnesis ir jums kolēģiālajā ugunszīmē – Aunos. Un šim faktam kā tādam jau būtu jāsilda jums sirdis un prātus. Lai būtu vēl jaukāk, jūsos ieplūdīs spēcīga līksmības, azarta un prieka enerģija, jo jauns mēness jums būs tieši prieka un radošuma sektorā.
Viss aprīlis Strēlniekiem solās būt ļoti jautrs, bet... BET...
...bet mēness ass aprīlī jums virzās no jautrības un dzirkstošā, radošā bērna prieka uz tikšanos ar jūsu draugiem un ballītēm. Tā teikt pretī sapņu dzīvei. Nu un kas tad par to, jūs jautāsiet? A vot, kas!
15. aprīlī šajā ballītē izdziest gaisma. Un jūsu lielajos dzīves sapņos izdzisīs gaisma un atnāks lielie eksaminātori, kuri tad paprasīs jums: ‘Hei, Strēlniek! Kuri ir Tavi īstie draugi?’ Un smags viesulis izbrāzīsies cauri jūsu draugu pulkam. Un paliks pāri tikai īstie draugi. Visticamāk, ka tā. Bet...
Bet, biedri Strēlnieki! Sāksim ar to, ka ir pavasaris un jūsu mīļotā saule spīd un spīdēs jums skaisti. Pēc lielās pavasara vētras (15.-25.04.) sāksies īstais pavasaris un arī īstā vasara. Un nebūtu prātīgi šos lieliskos gadalaikus vadīt kopā ar uzmetējiem un izmantotājiem. Kkā tā..
Jau 05.04. jūs savā emocionālajā pasaulē sajutīsiet nereālu siltumu, kas nāks no jūsu ģimenes. Šis siltums būs gan mājās, gan dvēselē. Visu un visus sildošā mīlas dieviete Venēra iesoļo jūsu ģimenes un emocionālās labsajūtas sektorā. Tur būs lieliska debesjuma spīdekļu kompānija: Venēra, Neptūns, Merkurs un Kairons. Tas ir milzīgs spēks, kuru vēl arī svētīs vislabvēlīgākais un lielākais debesu spēks – Jupiters. Jūsu emocionālā labklājība tagad būs jūsu prieks un vairogs. Un..
Un skauģiem tas var nepatikt. Nu šī lielā vētra arī uzrādīs, kuri par jums priecājas patiesi un no sirds, bet kuriem no jums kko vienkārši vajag. Šiem sērdieņiem, pat ja viņiem ir saldas mēles, tomēr āža kāja līdīs no matijas ārā. Bik skumji tas, bet nekas. Dziļākā būtībā aprīlis jums ir par patiesiem draugiem un patieso prieku dzīvē.
Vēl viena aprīļa nots jums ir jūsu ģimenes. Un šajā ziņā stāsts būs ne tik daudz par jums, cik par jūsu ģimenes locekļiem. Laiki būs aktīvi, pat satraucoši. Un jūsu ģimenes cilvēki būs zināmā mērā elektrizēti. Te būs viena ļoti interesanta fiška, ka izrādīsies, ka jūsu ģimenes cilvēki ir arī draugi jums. Un būs bezgala interesanti paskatīties, kā šī draudzība izpaudīsies, jo nodevības tagad kādu laiciņu būs modē (15.-25.04.). Nekas tāds, vienkārši liela, liela cilvēcība nāks no patiesiem tuviniekiem.
Un laimes putns ar lietošanas instrukcijām... Atgādinājums, ka laimes putns izpilda visas vēlēšanās. Aprīlis ir par ballītēm jums (virtuves sarunām). Tagad Neptūns svētīs grādīgās dziras un filozofiju (visu aprīli). Tad nu lūk, atcerieties, ka laimes putns ar lietošanas instrukcijām modri klausās arī jūsu alko-filozofēšanu... Ir jēga nenonākt pretrunās pašiem ar sevi savās idejās, vēlmēs un centienus, jo laimes putns klausās... un reaģē...
Lai jums patiesas draudzības, emocionālā siltuma pilns mēnesis. Maijs būs silts un pūkains. Esiet relaksēti un smaidīgi, tad viss būs ļoti labi. Galu galā tagad spīdēs jums jūsu mīļā saule. Priekā, lieliskie!


Horoskops Lauvām aprīlim

Lieliskās Lauvas! Aprīlis zināmā mērā ir jūsu mēnesis, jo gaisā parādīsies saule, kas ir jūsu - uguns stihijas elements. Pēc ilgstošās lietus sezonas (ļoti ilgstošās lietus sezonas), beidzot uzspīdēs saule. Nu jūs varēsiet izžāvēt savus kažokus. Es saprotu, ka ūdens laikmets jums jau zb un tagad jūs beidzot norausieties no ķēdes un pa smago... Bet nu prātīgi, ja tas vispābā ir iespējams.
Kas notiek tad, kad lauva ir ilgi turēta krātiņā, pie kam tādā, kur ož pēc zivīm un kāds visu laiku pilina ūdeni tiem uz galvas? Un tad tāds/tāda lauva tiek brīvībā... Saulainā brīvībā, kurā nav neviena ierobežojuma un beidzot, BEIDZOT spīd saule! (Saule jau sāk spīdēt. Īpaši koši pēc jaunā mēness 30. martā). Tad lauva, kam apžuvis kažoks ies uzmeklēt ūdens rāpuļus, lai izteiktu savu viedokli VIEDOKLI par ūdens stihiju.
Smadzeņu jums aprīlī daudz nebūs, bet spēka gan! Skorpioni, zivis, vēži (ūdens zvēri) glābjas, kur var! Lauvas nāk. Pārējie tiks saudzēti (varbūt).
Draivs un uzbudinājums Lauvām aprīlī var būt milzīgs. Bet ir viens bet. Ļoti smalks un cinisks Kosmosa joks. Lai kā jums kretinētu ūdens rāpuļu smaciņa, šķietamā sīkumainība un kuslums, bez ūdens rāpuļiem jūs cauri netiksiet aprīlī. Hehe... Viss labais šajā mēnesī nāks tikai no Zivīm un Vēžiem. Smieklīgi, vai ne? :)
Jau 05. aprīlī jūs to sajutīsiet, ka tieši tas, ko jūs ienīstat visvairāk (pamatā citos) nezin kādā veidā dod vislielākos labumus, gan materiāli, gan seksuāli, gan veselības jomā. Nu par veselību skaidrs – Karlisons jau teica, ka veselīgs ir viss, kas garšo riebīgi. Vai otrādi - viss kas garšo riebīgi ir veselīgs. Par seksu nezinu.
Lauvu agresija augs augumā, līdz 15. aprīlī – babāc! Pilnmēness ar pilnu mēness aptumsumu jūsu iemīļotajā komunikāciju sektorā. Tur nu ir tikai divi varianti vai nu jūs rēksiet pilnā balsī un vairs nefiltrēsiet, ko un kā rēcat, vai nu jūs apklusīsiet un sapratīsiet, ka visi jau ir aizlaidušies un vajag samazināt decibelus.
Aprīli jūs varat totāli salaist ripā, bet uz aprīļa eneŗģijas jūs varat NEREĀLI uzvārīties. Te skatieties paši. Ja jums vajag ārprātā izārdīties un nolaist tvaiku – lūdzu! Lielisks laiks, bet ārdieties likuma robežās! Ja gribat daudz naudas, baudas un seksu ar kaisles elementiem – super laiks. Lielisks laiks kredītiem, ilgtermiņa ieguldījumiem. Sākat domāt lielus, LIELUS plānus. Maijā varēsiet tos sākt realizēt.
Atcerieties jums ir pēdējie metri līdz MILZĪGAM un NOZĪMĪGAM jums kosmiskam notikumam. Jau jūlija vidū jums sākas pilnīgi jauna rītausma. Jums sāksies jauns 12 gadu Jupitera (veiksmes un izaugsmes) cikls. Tagad jūs pa īstam sāksiet sajust pirmās tā vēsmas. Un pat tie daži Jupitera pilieni jūs jau pacels spārnos.
TĀPĒC ĀRDIETIES LIKUMA IETVAROS. Ir ļoti svarīgi, kur jūs pēc aprīļa neprāta finišēsiet. Kārtību sargājošās instances nebūtu tam piemērota vieta, jo nākotne ir pārāk skaista. Drīzāk izārdieties naudas pelnīšanas un seksa sfērās. Maijs jums ir lielo iespēju mēnesis, kad atkal prāts rukās uz visiem 100%. Bet aprīlī vnk atļaujiet atlaist sev grožus. Ilgi jūs krātiņā turēti un saules īsti neredzējuši.
Lai jums jautri, bagāti un seksīgi. Saudzējiet ūdens dzīvniekus, tie jums noderēs. Saudzējiet mani... Priekā!!


Horoskops Mežāžiem aprīlim

Visi gali ūdenī. Migla, migla balta rasa, laukā laidu Mežāzīti...
Tāpat kā citām Kardinālajām zīmēm, aprīlis jums ir pārmaiņu mēnesis un jums tas iebliezīs pa jūsu itkā visskaidrāko un itkā vienkāršāko vietu – jūsu darbu un karjeru. Tajā pat laikā tā jums ir vārīga vieta, jo uz tās daudz kas jums turas. Aprīlis var lavīnā paraut līdzi mājas, ģimeni, attiecības un jūsu emocionālo mieru.
Bet MIERU, TIKAI MIERU! Domāsim tālāk.
30.martā jums ieplūdīs jauna, svaiga, ļoti aktīva enerģija jūsu māju, ģimenes un emocionālās labklājības sektorā. Tā būs rosinoša enerģija, kas paģērēs to, lai jūs atbrīvotos no visa, kas ir nokalpojis savu laiku. Tālāk šī enerģija virzīsies uz jūsu darba, karjeras un dzīves misijas pusi.
15. aprīlī darba/karjeras sektorā notiks pilnmēness ar pilnu mēness aptumsumu. Šis aptumsums iezvanīs 10 dienu ilgu totālas destrukcijas laiku un te nu ir jāsaprot, kas notiek. Tas var būt arī kā zināms buldozers, kas sagrauj esošo līdzsvaru.
Mieru, tikai mieru. Jums ir ārkārtīgi spēcīgi trumpji, lai šajos neviennozīmīgajos laikos ne tikai tikt cauri ar veselu ādu, bet arī uz šiem laikiem iegūtu sev neatsveramus labumus.
Sāksim ar to, ka pat ja jums izgāžas projekti vai jūs zaudējat darbu, tad tas ir aptuveni uz vienu nedēļu, kad nāks jauni, DAUDZ LABĀKI PIEDĀVĀJUMI par esošajiem. Šim destrukcijas laikam sekos ļoti fantastisks konstruktīvais laiks. Katrs zaudējums tagad ir uztverams tieši tā – kā iespēja, IESPĒJA.
Aprīlī (sākot ar 05. datumu) jums būs īpašas spējas. Jums kaisles dieviņš Eross ir jūsu personības sektorā, kas padara jūs ļoti iekārojamus. Klāt vēl nāk tas, ka jums būs fantastiskas komunikācijas spējas. Šajā sektorā jums sakoncentrēta ārkārtīgi spēcīga un maiga enerģija. Cilvēki gribēs jūs, jo tagad jūsu diplomātijas spējas būs īpaši smalkas (Venēra Zivīs jums). Komunicējiet daudz un dikti un ļoti uzmanīgi (!!) klausieties, ko saka jūsu vistuvākie (dzīvesbiedri un biznesa partneri). Caur viņiem jums nāks svētība.
Vēl viens ļoti svarīgs aspekts. Visa šī destruktīvā vētra (15.-25.04.) norisināsies jūsu darba/karjeras sektorā, kurā jums vēl līdz 2015. gada novembrim atrodas Ziemeļu mezgls, bet Ziemeļu mezgls ir vārti uz laimi un nākotni. Paskatieties kārtīgi, kuri momenti jums jūsu darbā/karjerā ir nevajadzīgi. Ko jūs gribētu atdot labprātīgi destruktīvajiem spēkiem. Atcerieties pēc destrukcijas nāks konstruktīvie spēki ar ļoti barojošu un radošu enerģiju.
Aprīlī jums nulle gramu alko!! Ir jāklausās un jākomunicē. Komunikācija tagad jums ir viss!! Viss Zodiaks tagad ieslēgsies mega pavasara tīrīšanā – destrukcijā. Konstruktīvo enerģiju kā uguntiņu krāsniņā tagad sargās Vēži un Zivis. Ja kādu ūdens kustoni zināt, tad viņos arī ir vērts ieklausīties. Vispār klausieties ļoti uzmanīgi, kādi vēji gaisā un jūs precīzi nočujīsiet, kurā virzienā jums būs doties tad, kad vētra norims.
Šis nav un nebūs niansēts laiks (līdz 25. aprīlim), bet gan samērā brutāls laiks. Toties jūs būsiet izcili niansēti un šarmanti un cilvēki pie jums nāks pēc padoma/patvēruma (kā allaž). Nenovērtējiet sevi par zemu! Algas pielikums jums būs, jo vienīgie visā Zodiakā jūs aprīlī būsiet skaidrā, bet tas ir zināms gavēnis. Bet par gavēšanu un skaidro prātu jums pienāksies LIELS atalgojums. Neiekrītiet apkārtējā jezgā. Maijs būs 100x mierīgāks un niansētāks, tad arī parunāsim par to algu, kas jums pēc būtības pienāksies.
Paldies, ka esat! Spēku un izturību jums, seksīgie un sakarīgie! Ar humoru un uz priekšu!


Horoskops Zivīm aprīlim. Ihtioziņas.


Raudas, līņi, barakudas, haizivis un pārējie ihtiandri! Tagad viss Zodiaks ir pie jūsu kājām. Jums vienīgajiem tagad ir dzīvības uguntiņa. Tā nu ir sanācis, ka tieši Zivis ir pie pasaules skābekļa aparāta pogām un jūsu varā ir šo skābekli padot vai nogriezt. Un tā ir zināma atbildība. Man jau nāk ziņas par ģībstošām Zivīm. Droši vien no atbildības jūs arī tagad ģībstat.
Par ko šis stāsts? Lūk, par ko...
Aprīlī valdīs destruktīvie spēki un tikai Zivīs (un nedaudz Vēžos) būs sakoncentrējusies maiga, konstruktīva, seksīga konstruktīvā enerģija. To jūs sāksiet pa īstam izjust jau ar 05. aprīli, kad Zivīs ieiet mīlestības dieviete Venēra. Tā savienosies ar jūsu vareno valdnieku, dzīļu un šmigas dievu Neptūnu. Klātesošs būs arī ziņnesis Merkūrs un labais draugs Kairons.
Jūs tagad būsiet ārkārtīgi spilgti redzami. Un jūsos klausīsies viss Zodiaks, jo cita varianta tam nebūs. Un te nu būs tas paradokss. Viss Zodiaks nojauš, ka jūs esat tie visgudrākie un viedākie (lai arī pašiem jums var šķist savādāk). Bet viss Zodiaks ir arī ierēcis par Zivju loģiku un Zivju taisnību, bet tagad izrādīsies, ka jums IR loģika un jums IR bijusi taisnība. Un tagad Zodiakam nāksies to atzīt.
Nu ko, jums tagad ir lielisks laiks atriebībai (nogriezt skābekli), bet jums ir arī lieliska iespēja augstsirdīgi Zodiaku apžēlot (padot skābekli).
Jau 30. martā jauns mēness ienesīs fantastisku enerģijas porciju jūsu pašapziņas sektorā. Tas arī ir talantu un nopelnītās naudas sektors. Jums pavērsies lielas iespējas pelnīt un starot. Šī enerģija ļoti strauji augs augumā UN TE UZMANĪGI!!!
JŪS VARAT AIZRAUTIES AR SAVU VARU!
15. aprīlī jums pilnmēness ar pilnu mēness aptumsumu vistrakākajā, visvairāk enerģetizētajā sektorā – jūsu 8. mājā. Bet tur milzu naudas, milzu kaisle, godi un posts. Te nu tas ir. Jums tagad ir ļoti precīzi jāizrīkojas ar to varu, kas jums tiks dota.
Jums būs jautri, ļoti jautri. Seksīgi un bagāti. Un būs zināma tendence nepievērst uzmanību tādam sīkumam, kā veselība, jo gribēsies vēl. Katrs vīna malks tagad jums būs svētīts. Nu ko – prātīgi. Tāds laiks būs atkal tikai pēc aptuveni 750 gadiem.
Mani ieteikumi. Pārbaudiet un kārtojiet savu naudas plūsmu. Atrodiet un lietojiet savus talantus. Zivis ir talantīgas, tikai ‘kāš’ virsū saviem talantiem. Daudzas Zivis nonarkojas/nodzeras, jo ‘kāš’ virsū saviem talantiem un paziņo, ka vispār viņām tādu nav. Ir, un jūs to ļoti labi zināt! Tad lūk, tagad ir laiks talantus vilkt gaismā, jo par tiem ļoti labi samaksās.
Ja izvēlaties iet atriebības ceļu. Atriebība būs salda un garda, bet samērā īslaicīga. Jūs mākat dzīvot visādos ūdeņos un varat to izmantot pret citiem. Kā sirēnas jūs varat tagad cilvēkus ievilināt duļķainos ūdeņos, kur tikai jūs atradīsiet izejas ceļu. Atriebība noteikti izdosies, bet kā jau teicu, laiki aprīļa beigās strauji mainīsies un cilvēks izkārpīsies no jūsu tīkliem un, visticamāk, uzmetīs lūpu. Jēdzīgāk iet ‘gaišo’ ceļu un piedot. Tā būs saldāka atriebība, jo jūs paliksiet ar tīrām spurām.
Maijā jums būs ļoti rosīgs un plašs laiks. Būs daudzas iespējas. Iesaku aprīlī izbaudīt savu varu. Beidzot jūsos ieklausīsies ‘tumsoņas’. Un uzvārīties aprīlī! Noteikti uzvārieties, pirmām kārtām, materiāli. Tauta tagad pie jums gāzīsies straumēm, jo jums ir skaistums, seksapīls un vara. Ihtiandri, man nav vairs daudz ko jums teikt.
Jums nākotnes un laimes vārti ir lielajās naudās, lielajā kaislē. Turp arī vērsiet savas skaistās acis. Un jums ir skaistākās acis visā Zodiakā. Un jums ir taisnība, ne tikai Zivs taisnība, bet TAISNĪBA VISPĀR! Lai līksmi, priekā!!


www.facebook.com
Andis Geste