trešdiena, 2014. gada 9. aprīlis

Aprīļa enerģija ... APZINĀTA IZVĒLE - 08.04.2014. publicējusi Юлия Герс

Aprīļa enerģija ... APZINĀTA IZVĒLE
08.04.2014. publicējusi Юлия Герс
http://freeocean.ru/blog-yuliya-gers/yul
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule …



Aprīļa enerģija ir pārsteidzoša! Viņa ir savādāka. Viņa IR. Viņa modina katru no mums darbībai, un reāli palīdz mums no otras puses. Viņa pastiepj mums pretīm savas Mīlošās rokas, un aizvāc prom jebkurus pārpalikumus no tā, kas sen jau pārstājis mums kalpot, taču nezin kā dēļ vēl joprojām turējies mūsu ķermeņos.

Impulsīvi, neatlaidīgi un negaidīti šī enerģija aizvāc tagad no mūsu dzīves – uz zināmu uzvedību un rīcību iekodētos senos implantus, un mūsu slimīgās piesaistes savai dzimtas līnijai un savai bioloģiskajai ģimenei. Negaidīti priekš mums – par cik apziņas līmenī daudzi no mums iedomājās, ka ir jau tikuši skaidrībā ar to un tikuši ar to galā, jo visvisādi pie tā ir strādājuši. Un par cik esam pie tā strādājuši – mēs, lielākoties, piedzīvojam atbrīvošanos no šiem implantiem savos sapņos.

Šī enerģija ir kā jautrs un rotaļīgs vējš, kurš spēcīgi pūš mums sejā, pūš mums cauri, gāžot mūs no kājām nost, un tanī pat laikā noturot mūs kājās, un ievelkot savā telpā, iepūšot mūs Augstāko dimensiju telpā, un pa ceļam aizvācot no mums visu nevajadzīgo prom.

Mīlošais un atbalstošais vējš mudina mūs paspert soli viņam pretī. Ar savām Mīlošām Rokām, kas pastieptas mūsu virzienā, viņš aicina mūs panākties viņam pretī, lai mūs satvertu, un kā tikai mēs saskaramies ar tām – tā viss uzreiz nostājas savās vietās un atrisinās pats no sevis.

Šī brīnumainā un aktīvā darbība no Augstāko Plānu puses norisinās tagad arī tā dēļ, ka mēs esam gatavi. Mēs esam no jauna uzradīti, un gatavi tagad savu patieso uzdevumu īstenošanai, visupirms jau sevis paša dēļ. Mums nav vairs jāslēpjas. Ir noticis lūzums, slēpšanās implanta izformēšana. Ir sācies iekšējais pārsvars, un mūsu ārpusē pilnīgi negaidot pats par sevi viss sāk sakārtoties. Tādēļ mēs tiekam mudināti atklāti iziet pasaulē ar visām savām zināšanām un pieredzi, mēs tiekam mudināti atklāti sevi pieteikt un apvienoties. Un Augstākie Plāni atbalsta mūs tanī un atbalstīs arī turpmāk.

Viss, kas no mums katra tiek prasīts – iziet priekšā ar visu savu spēku un  uzdevumu, kļūstot par to, kas mēs esam. Darīt savu mierīgi, atklāti, un godīgi, bez kaunīguma un slēpšanās. Un nekādas vairs sevis noniecināšanas. Kad mēs saprotam, ka atrodamies šeit tikai uz laiku, un vienmēr varam atstāt to, caur ko tagad ejam – tagad, kad APZINĀTI IZVĒLAMIES ko un kā piedzīvot – mēs itin kā pārejam otrā pusē. Mūsu fokuss tagad ir pārmainījies uz SAVAS IZVĒLES APZINĀŠANOS un uz šīs savas izvēles PIEDZĪVOŠANU. Un tas pilnībā atbrīvo. Mūsu iekšējā fokusēšanās – no upura lomas – galīgi ir pārvietojusies uz radītāja lomu (pateicoties arī aprīlī gūtajai pieredzei). Tagad mēs esam radītāji, un tā ir IEKŠĒJA IZMAIŅA tajos, kas to APZINĀS, Sirdī IZJŪT un vienkārši ZINA.

Kad savas būtības iekšienē mēs patiešām pieļaujam, ka visas enerģijas KALPO PRIEKŠ MUMS – tad tā arī notiek. Kad mēs patiešām to pieļaujam (neatkarīgi no tā, kas tās ir par enerģijām), kad atlaižam pretošanos un izvēlīgumu, kad atlaižam nosodīšanu un dalīšanu savā iekšienē – TAD gan šīs, gan arī visas citas ENERĢIJAS KALPO MUMS. Un tā ir iekšēja pārslēgšanās, šī pieļaušana izmaina VISU. Tas izmaina mūsu dzīves kvalitāti uzreiz, vienā acumirklī.

Tas izmaina mūsu dzīvi jaunajās enerģijās, un lietas sāk notikt arvien pamanāmāk un pastāvīgāk. Tās notiek. Tās pašas lietas, kuras mēs vēlamies. Tiesa gan, sākumā, pēc visām šīm ilgstošajām transformācijām un tīrīšanām, mēs tiekamies lielākoties ar savādām enerģijām, nevis ar sirsnīgām. Taču mēs ar prieku tās apsveicam un pieņemam. Šinī brīdī mums vajag tikai dziļi ievilkt elpu un izteikt – es pieļauju, ka visas enerģijas kalpo priekš manis, un es ļauju tam tā būt.

Kad mēs PIEŅEMAM «negatīvo» enerģiju – viņa apbrīnojamā kārtā sāk izrādīt mums cieņu un kalpot mums. Un mēs kļūstam stiprāki. «Negatīvā» (mūsu cilvēciskajā uztverē) enerģija sāk apveltīt ar spēku tanī brīdī mūs – kad mēs atrodamies patiesa dabiskuma stāvoklī, savas patiesās esības stāvoklī, «Es Esmu» stāvoklī. Un tad arī senie implanti sabrūk pīšļos. Cieņa, kuru šī «negatīvā» enerģija izrāda pret mums šinī brīdī, iesākumā mūs patiešām pārsteidz ... tā ir neizsakāma Savienošanās un Mīlestības sajūta. Enerģija bija vēlējusies MUMS KALPOT, un tikai to vien bija gaidījusi – lai mēs ļaujam viņai to darīt un pieņemam viņu. Nu lūk – šis laiks ir klāt!     

Un atkal nez no kurienes (!!!) savā krūzītē es atrodu kafijas graudu!

Līdz citai reizītei – Jūlija


http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=5323863