pirmdiena, 2011. gada 25. aprīlis

Kuthumi: Fokuss uz Plūstošo Gaismu

Tas esmu es, Kuthumi, kas jūs sveic mīlestībā, priekā un Varenā Lielā- Dieva pārpilnībā. Es esmu Dieva kalps, kas palīdz jums virzīties pa dzīves ceļojumu ar Dievišķo vadību un zināšanām.

Pēdējās mūsu sarunās daudz esmu runājis par dvēseles izaugsmi, un par nepieciešamību saprast un atlaist visu nepilnīgo no savām dzīvēm. Ja neatbrīvojiet veco, tad varat justies enerģētiski ‘smagi’. Jo jaunais nevar ienākt, ja esat iegrimuši vecajos uzskatos, vājās emocijās un triviālā rīcībā. Kādēļ runāju tik asi? Ko ar to domāju?


IIzskaidrošu, jo ļoti būtiski ir to saprast, ja esat atvērti un virzāties uz apgaismību un arī uz augšāmcelšanos.
 

Tas var izklausīties asi, jo ir kategoriski nepieciešams jums atbrīvot jūsu veco ‘emocionālo bagāžu’- tāpat kā skapja revidēšana, tāpat ir jāiztīra sava prāta plaukti. Tam ir pienācis laiks- tagad. Es mudinu katru ieklausīties manā vēstījumā, jo cilvēkiem dotais laiks to paveikt sāk dilt, jūsu laiks tuvojas tam, lai savienotos ar plūstošo Gaismu un augstāku apziņu. Tāpēc mana ziņa izklausās asa. Esmu to teicis arī iepriekš, bet tikai daži to ir sadzirdējuši un uzsākuši savu personīgo tīrīšanos. Tagad, šajā gadā, daudz vairāk Gaismas daļiņas iesūcas jūsu planētā Zeme. Tas radījis augstākas vibrācijas visām dzīvajām būtnēm uz Zemes.

Kā esmu teicis, ja neesat attīrījies, tad jutīsieties ļoti smagi, ‘pārbāzti’. Jūs smagi nomāks notikumi un atmiņas, kurām jau sen „iztecējis derīguma termiņš”. Apjautiet taču, tas ir bijušais, jau pabeigtais, bet jūs vēl joprojām karājaties pie vecajām sāpēm- un kāpēc? Vecās atmiņas lēnām jūs nogalinās iesūcoties jūsu fiziskajos orgānos un nervu sistēmā, radot slimību. Negatīvais ir kā inde, kas lēnām iesūcas jūsu ķermenī. Un, vai tagad jau nevēlaties paveikt kādu mazu iekšējo darbiņu? Padomājiet vēl, mani draugi, lūdzu. Pienācis laiks.



Es stāstu patiesību. Mainoties jūsu planētas enerģētiskajām vibrācijām, jūs jutīsieties aizvien vairāk un vairāk atvienoti no notiekošā, ja turpināsiet turēties pie vecajām negatīvajām emocijām un atmiņām. Tikai tad, kad šī iekšējā tīrīšanās ir pabeigta, tad izjutīsiet patiesu prieku un laimi. Tad, šajā jaunajā mirdzošajā apziņā, jūs skaidri redzēsiet, kur vēl ap jums un citos palikušas kādas zemās enerģijas. Jūs redzēsiet to, ko agrāk neredzējāt. Kāpēc tas tā notiek? Vienkārši tāpēc, ka JŪSU vibrāciju līmenis ir pacēlies uz augstākiem līmeņiem. Protams, būs tādi, kas sasniegs Kristus Apziņas līmeni, no kura darbosies, un izstaros beznosacījumu mīlestību- gala soli.

Jūs jutīsities brīvi, tik brīvi no zemajām nastām. Jūs meklēsiet līdzīgi domājošas dvēseles, lai ar tām kopā pavadītu laiku.


Kad sapulcējaties, jūsu enerģētiskajiem laukiem apvienojoties, tiek radīta varena Gaismas plūsma.

Šis varenais enerģētiskais lauks izstaro dziedināšanu visos līmeņos, un nodrošina lielāku iekšējo mieru. Varat teikt, tas tiek radīts pulcējoties līdzīgiem prātiem.

Nu jūs redzat tos nepieciešamos soļus, lai sasniegtu šādu apziņas stāvokli, būtību. Plūstošās Gaismas stāvoklis. Plūstošā Gaisma, kuru piesaistāt, kopā ar jūsu nodomu, automātiski plūst cauri jūsu vainaga spēka centram, lai aktivizētu smadzenēs čiekurveida dziedzeri. Šis dziedzeris ir slēdzis visai Mācību Sistēmai, kas savukārt plūst cauri lai dziedinātu un dotu enerģiju jūsu orgāniem un asinīm. Pēc kāda laika, kad būsiet uzsūkuši un strādājuši ar Gaismu, jūs ārēji sāksiet blāzmot.

Vispirms to parādīs jūsu seja. Citi pamanīs, ka izskatāties jaunāks, dzīvīgāks. Ne jau no bagātīgiem barojošiem krēmiem, mani draugi, nē. Vienkārši no enerģijas- Plūstošās Gaismas enerģijas. Vai sākat saskatīt daudzos labumus? Un vēl ir daudzi, daudzi citi. Strādājot ar Gaismu, apņemot sevi ar Gaismu un piepildot savu sirds centru ar Plūstošo Gaismu, jūs piepildāt jūsu šūnas ar šo enerģiju. Sāk mainīties, izvērsties jūsu DNS. Jūs izskatāties jaunāks, jo esat sevi atbrīvojis no sāpīgām atmiņām, sāpēm, aizvainojumiem, bailēm un negatīvās nostājas.



Uz Zemes ir arī tādi cilvēki, kas pavada garas stundas dusmīgi meklējot to, ko jūs saucat par ‘jaunības strūklaku’. To nevar atrast ķīmijā, krēmos un losjonos- nē. Jums jau ir spējas iegūt savu paša jaunības strūklaku. Tā ir jūsu iekšienē. Katrā apzinīgā dzīvā būtnē uz Zemes.

Mantkārība ir aizvedusi jūs prom no šīm senajām patiesībām. Dažu cilvēku alkatība cilvēci ir turējusi tumsā simtiem gadu ilgumā- mērot pēc jūsu gadiem. Jūs nebijāt gatavi to redzēt, to jautāt. Tagad, kad atvērti daudzi ceļi, las ļauj jaunām vibrāciju enerģiju daļiņām apņemt jūs katru, jus tagad esat gatavi. Gatavi atvērt savus sirds centrus, pieprasīt savas pirmdzimto tiesības, iznākt priekšā un radīt jūsu Jauno Zemi. Sāciet ar sevi. Ikviens. Iztīriet savus iekšējos skapjus. Izvelciet noslēpto un izmetiet to ārā no sava prāta. Lūdziet parādīt likvidējamo man, Gaismas Padomei un jūsu gidiem.

Nav nepieciešams atdzīvināt sāpīgās atmiņas. Nepieciešams ir apzināt notikušo.


Jums jāapzina arī savu dusmu un sāpju sajūtas. Apziniet, bet ne mirkli tajās neuzkavējieties.

Tāds IR RISINĀJUMS. Nepalieciet ne mirkli šajās emocijās. Atbrīvojiet sevi, atbrīvojiet savu prātu, atbŗvojiet savas domas. PAŅEMIET ATPAKAĻ SAVU SPĒKU.

Tajā brīdī, kad uzņēmāt šīs sāpes, dusmas, smeldzi, jūs zaudējāt jūsu paša spēku. Jā, liela jūsu enerģijas daļa tika paņemta no jums, eļļojot pagātnes sāpīgos un ierobežojošos notikumus. Saprotiet? Nāku jums teikt, ka tā tam vairs nav jābūt. Nē. Bet, izvēle ir jūsu. Jums varbūt būs nepieciešama vairāk nekā vienu reize, lai atbrīvotu kādu notikumu. Varbūt 3 vai 4, vai vēl vairāk piegājienos. Es LŪDZU jūs turpināt atkārtot attīrīšanas tehniku līdz jutīsiet, ka notikums vairs neatrodas jūsu atmiņu skapī. Līdz jūs to spējat atbrīvot- un jūs esat brīvs.

Būs tādi, kas teiks: „esmu jau to paveicis, nav vajadzības atkārtot”. Tiem es saku, pamēģiniet vēlreiz! Pārmeklējiet savu iekšējo skapi- kur vēl kas noslēpies vai dzīvo. Būsiet pārsteigti. Ja būsiet brīvs, tad es svinēšu ar jums visā priekā un Radītāja pārpilnībā. Tāpēc, ka tagad jūs patiesi funkcionējat Plūstošajā Gaismā.

Skolotājs Kuthumi
Kuthumi school of Wisdom