pirmdiena, 2011. gada 25. aprīlis

Babadži Nagaraj: Šie laiki pieprasa nosvērtu Prātu, Sirdi un Dvēseli

31.janvāris/2010
Mīļie Pasaules Gaismasdarbinieki!


Ilgi esat smagi strādājuši, lai radītu sevī, visā uz Zemes un tās iekšienē transformāciju alķīmiju. Jūsu tagadējā dzīve ir viena no šo pūliņu rezultātiem, un zināšanas un atcerēšanās par visu, ko esat darījuši iezemējot Gaismu, nu ir jūsu. Esiet gatavi atklāsmēm par to, ko jūs kā Dievišķā Būtne, kas patiesībā esat, esat veikuši, lai realizētu un izpildītu to, ko tagad sākat saskatīt. Ik dienu, ik brīdi mostas tūkstošiem cilvēku, un pateicoties jūsu iepriekšējiem pūliņiem un neatlaidībai, tie tagad spēj savienoties ar saviem Augstākajiem Es ātrākā, kvantu veidā nekā jebkad agrāk tas bija iespējams.


Tā kā jūs radāt sevī stabilitāti, jūsu ģimenēs, sabiedrībā un lielos vilcienos arī Pasaulē, jūs kalpojat varenam mērķim, kam strādājāt un gatavojāties daudzas, daudzas dzīves. Šī jums ir noslēguma dzīve un arī jaunas dzīves atvēršanās jaunā Pasaulē, kas ir uz robežas, lai manifestētos jūsu priekšā. Nezaudējiet priekšā stāvošajā laikā šo sapratni. Pārmaiņas, uz kurām tiecāties, tagad ir gatavas sniegt savus augļus un tas prasa stabilu prātu, sirdi un Dvēseli. Tā kā mēs strādājam tandēmā, mums ir dotas visas iespējas ienest mūsu Pasauli Augšāmcelšanās un transformāciju līnijā. Viss tiek radīts no jauna un daudziem varētu būt nepatīkami tas, ka Zeme kā veselums pakāpeniski iziet cauri savai dzimšanai no viena līmeņa citā. Katrā jaunajā līmenī iekšā eksistē vēl citi līmeņi un dimensijas un jūs visi atrodaties atklājumu un apstiprināšanas ceļojumā tam visam, kam esat paļāvībā un uzticībā ticējuši daudzu dzīvju laikos.

Tagad paceļas daudzu balsis un pieprasa pārmaiņu sākumu visam vecajam, nolietotajām vecās Pasaules institūcijām. Jo lielāks cilvēces daudzums apjauš šo faktu, jo lielākas un radikālākas notiks pārmaiņas. Viss notiks paātrinātā līmenī un jums būs pagrūti tam visam izsekot, visām notiekošajām pārmaiņām. Atcerieties, šīm pārmaiņām jūs sevi jau esat sagatavojuši. Palieciet nelokāmi savā ticībā un apņēmībā, un jūs tiksiet vadīti, lai atrastos īstajā vietā, īstajā laikā, darot vajadzīgo. Apstipriniet un piesauciet to katru dienu, nostiprinot savu nodomu būt savienotiem ar jūsu un jebkura augstāko labumu. Ticiet ar visu savu sirdi, ka vienmēr tiekat atbalstīti pasaulīgajā dzīvē uz šīs planētas.

Jūs aizvien vairāk savienojaties ar Zemes Māti un sajutīsiet tās pārmaiņas, ko izjūt viņa. Arī jūs ar nodoma spēku maināt visu, paliekot stingri un nelokāmi savā augstākajā vīzijā par Pasauli kādu to vēlaties redzēt. Viss pārējais ir ilūzija, mani mīļie, atcerieties to. Kad būs sasniegts pietiekošs jūsu daudzums, kas spēs noturēt stabilitāti, visas ilūzijas tiks aizslaucītas vienā acu mirklī, un svaigas un brīnumainas jaunas iespējas stāsies veco vietā. Viss notiek tā kā tam jānotiek, uz šīs pasaules, jūsu Visumā, vietas ir piepildītas un satraukums pieaug. Vislielākā izrāde, kas jebkad tikusi uzvesta, atrodas savā sākuma stadijā. Palieciet nomodā, uzmanīgi, pie apjēgas, viegli, gudri un graciozi plūstiet kopā ar pārmaiņām.

ES ESMU Babadži Nagaraj

©2010 Marlene Swetlishoff Marlēne Svetlišofa

Permission is given to share this message in other forums, and blogs, as long  as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and  Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the website link when posting this message.