ceturtdiena, 2014. gada 10. aprīlis

Zvaigzņu ceļš no 10.aprīļa līdz 17.aprīlim

Zvaigzņu ceļš no 10.aprīļa līdz 17.aprīlim

16° Ahernar – 5. un 6. martā parasti katru gadu te atrodas Saule un tā ir viena no sakrālajām zvaigznēm, kas pārstāv eņģeļu hierarhiju. Cilvēks saņem palīdzību, kad tā ir vajadzīga. Tiem, kas vēlas darīt citiem sliktu, pašiem nākas izdzīvot to, ko vēlējuši citiem. Šajā dienā var lūgt augstāko spēku palīdzību. Šī zvaigzne ir no Eridānas – Debesu upes. Senie astronomi nosauca to „Dieva tā Kunga zobenu” – dievu ierocis, kas sadedzina visu ļauno un nekrietno.

Un Hīrons, kas no 10.04.2014. - 17.aprīlim Zivju zīmē atrodas tieši šajos grādos pārbaudīs cilvēku izturību, bet Ahernars  piešķirs spēku ar godu iziet šos pārbaudījumus.

Ahernars cieši saistīta ar citu, ne mazāk svarīgu zvaigzni – Micars, kas uzņēmusi sevī spēkus no visām 7 Lielā Lāča zvaigznēm. Savienojošā ass starp Arhernāru un Micāru nes sevī „Atriebības Ass” nosaukumu. Un savienojumā ar Hīronu, Arhernars palīdz izprast sevī garīgos spēkus un nodomu skaidrību, bet Micars sola palīdzību un atbalstu no apkārtējās vides, lai drosmīgi pārvarētu visus šķēršļus un no jauna atgūtu sevi.

Tātad ap Mēness aptumsuma laiku 15.04.2014. vajadzētu būt īpaši piesardzīgiem uz ceļiem, pie stūres, un lieki nelidot ar lidmašīnu vai ceļot ar kuģi!!! Nu dikti nelāgs ir tas lielais TAU-kvadrāta kardinālais krusts debesīs.
Un galu galā, kam lemts noslīkt, tas nepakārsies! Karātavu humors, bet informācija mūsdienās maksā "bargu naudu"!
Lai jums izdodas viss labais

http://www.draugiem.lv/#/uranija/news/?p=11751972