pirmdiena, 2014. gada 7. aprīlis

Mēness aptumsums 15.aprīlī 2014.gadā


Laiks starp Mēness un Saules aptumsumiem no 15.04.2014 – 29.04.2014 būs psiholoģiski saspringts. Daudzi sajutīs sevī neizskaidrojamu nemieru, neapmierinātības sajūtu, būs viegli aizvainojami un aizkaitināmi. Ap Saules aptumsuma laiku tas vairāk izpaudīsies kā rīcība, bet ap Mēness aptumsuma laiku kā biežas garastāvokļa maiņas.

Aptumsuma dienās (visiem) nevajag parakstīt svarīgus dokumentus, nepiedalīties nopietnu lietu izskatīšanā, būt rezervētiem sabiedrībā, bez liekas uzstājības izlemt strīdīgus jautājumus, gan darbā, gan sadzīvē, pieturēties pie tradicionālām vērtībām. Vajadzētu atturēties no ceļojumiem, ievērot drošības pasākumus transportā un sadzīvē. Izvairīties no nervu pārslodzēm. Neskaidrot attiecības. Būt mierīgiem un nosvērtiem.


MĒNESS APTUMSUMS. Tas notiek tad, kad Zeme atrodas starp Sauli un Mēnesi. Pilnmēness zaudē savu gaismu, un it kā iziet cauri pāris stundu laikā visām fāzēm. Pilns Mēness aptumsums ilgst 1h 40 min.

Ja SAULES APTUMSUMU var redzēt tikai noteiktā Zemes virsmā, tad Mēness aptumsumu var redzēt visur, kur tas ir pacēlies virs horizonta.
Firmām, kuras dibinātas mēness vai saules aptumsuma laikā, mierīgas dzīves nebūs.

Mēness aptumsums – notiek pilnmēnesi(psiholoģiskā un emocionālā jūtīguma augstākajā punktā), rada stipras emociju izpausmes un bieži mobilizē dvēseles spēkus(Saules un Mēness cīņa). Taču šajā laikā grūti atrast pielietojumu enerģijai (par pilnmēness ietekmi uz cilvēkiem un notikumiem var lasīt 2013.gada Praktiskajā astroloģijā Nr.3). Interesanti, ka indieši uzskata:
Mēness aptumsuma laikā ir jāraud, lai atbrīvotos no dinamiskajām emocijām un lai emociju ietekmē kaut ko nesastrādātu un nenodarītu ko sliktu. Citiem cilvēkiem.


Mēness aptumsums ir nobeigums kādam posmam mūsu dzīvē.

Mēness aptumsums ir maksimālas apgaismības jautājumu un problēmu atklāšanas laiks.
Tā ir krīze, kuras rezultātā būs kādas kardinālas izmaiņas vai arī kaut kas tiks atcelts, apstākļi mainīsies. Tas ir laiks, kad priekšplānā izvirzās jautājumi par savstarpējām attiecībām, juridiskiem strīdiem un konfliktiem. Var atklāties informācija, kas ilgu laiku bijusi apslēpta. Tā zibenīgi izplatās un kļūst pieejama sabiedrībai. Viss noklusētais var nākt gaismā. Mēness aptumsuma laikā ir lielas iespējas atrast sen pazudušu lietu vai cilvēku.

Īstenojas ilglaicīgi projekti un uzdevumi. Tas var sarūpēt ilgi gaidītu tikšanos vai pielikt punktu un apturēt ilgi briedušu attiecību izjukšanu. Vairāk rodas publisku skandālu, līgumu laušanu vai tieši pretēji. Kaut arī konflikts, noskaidrojot pušu pozicijas, bieži vien atrisina problēmu, tomēr jāiegaumē, ka šajā laikā emocionālā spriedze ir pārāk spēcīga, tāpēc izvairieties pieņemt spontānu lēmumu. Tas, ko šajā periodā noārda – atjaunojas ar grūtībām.


Šoreiz 15.04.2014.plkst.10:42 Mēness aptumsums būs pirms Saules aptumsuma – Auna un Svaru zīmēs - situācija konkrētajā dzīves jomā(mīlas attiecības, starpvalstu attiecības) sasniedz kritisko punktu. Tas ir pamudinājums uz pārdomām, un problēmai jāatrod jauna pieeja līdz Saules aptumsuma sākumam.

Notikumus nedēļu pirms aptumsuma – ļoti reti izdodas ievirzīt plānotā gultnē, tie kļūst nekontrolējami, iegūst lielāku vērienu un ātrumu.
Notikumos aptumsuma dienā – liktenīga nozīme. Šajā dienā saņemam informāciju, kas varēja nonākt mūsu apziņā agrāk, bet kaut kādu iemeslu dēļ nenonāca. Tāpēc svarīgus lēmumus būtu vēlams pieņemt nedēļu pēc aptumsuma.

Mēness aptumsums skars sadzīves sfēru, emocionālo jomu, zemapziņu, dvēseli un spēju adaptēties, provocēs ķildas, skandālus, dvēseliskas nesaskaņas, izraisīs neapzinātas bailes, fobijas, diskomforta sajūtas. Tādēļ pirms Mēness aptumsuma jānodarbojas ar dvēseles, ķermeņa un mītnes attīrīšanu. Jāatceras, ka jebkurai darbībai, kas veikta Mēness aptumsuma laikā, ir grūti labojamas sekas.


Pilns Mēness aptumsums 15.04.2014. Svaru zīmē notiks 16.Mēness dienā. Šis aptumsums turpinās graujošos procesus starpvalstu attiecību līmenī visā pasaulē, kuras sākums ir kopš Pusēnas Mēness aptumsuma 19.10.2013. Šis process pašreiz būs pašā plaukumā, kuram jārod izeja līdz Saules aptumsumam 29.04.2014. Nebūs tādas valstis, kuras nebūs iejauktas vispārējā sajukumā.

Personiskā līmenī: nopietnas attiecības tiks negaidīti sarautas jeb pārtrauktas, bet kādam priekšā stāv ļoti nopietns strīds ar mīļoto. Tāpat jūs varat atbrīvoties no kāda sena un apgrūtinoša sakara vai draudzības un sākt lūkoties pēc jauniem un daudz interesantākiem draugiem. Darījumu vides darboņiem ir kā reiz piemērots brīdis nedaudz atiet malā no līgumu un citu svarīgu dokumentu parakstīšanas. Pretējā gadījumā jūs varat ciest neveiksmi. Jānogaida vismaz līdz maija sākumam.

Mēness aptumsums Svaru zīmē drīzāk atnesīs sliktus laika apstākļus, spēcīgus vējus.

Un vēl, varu piebilst, ka Mēness atrodas uz tā saucamā VIA COMBUSTA jeb „sadegušais ceļš”. Turklāt tuvumā atrodas arī retrogradais Marss, bet Mēness papildus savienojumā ar zvaigzni ARKTUR  - norāda kāda ietekmīga cilvēka aiziešu citā Saulē.

Merkura iekļaušanās TAU-kvadrāta ansamblī starp Jupiteru, Urānu un Plutonu, norāda, ka gaismā tiks pacelta kāda slepena ziņa, kura satrauks cilvēku prātus ne pajokam. Viens no pozitīvajiem aspektiem ir Venēras savienojums ar Meridiānu jeb debesu vidu labā aspektā ar Jupiteru un Plutonu – tas dod iespēju saspringto situāciju pasaulē harmonizēt ar mīlestību, līdzjūtību un piedošanu.

Un, ja mēs dzīvotu kā mūsu senči, kuri pielūdza elkus, tad Jupiters 12.mājā mums liktu ziedot vēju dieviem – maizes, piena, medus vai citu pārtikas produktu veidā.


Auniem – dzimuši no 30.marta – 10.aprīlim un no 12.aprīļa – 17.aprīlim;
Vēžiem – dzimuši no 1.jūlija – 13.jūlijam un no 16.jūlija – 19.jūlijam;
Svariem – dzimuši no 2.oktobra – 14.oktobrim un no 17.oktobra – 20.oktobrim;
Mežāžiem – kuri dzimuši 2.janvāra – 12.janvārim un no 14.janvāra – 17.janvārim noslēgsies kāds posms dzīvē. Tiks skarta emocionālā joma un atmosfēra ģimenē, tiks provocēti skandāli u.c. ekscesi.

Tādēļ pirms Mēness aptumsuma jānodarbojas ar dvēseles, ķermeņa un mītnes attīrīšanu. Jāatceras, ka jebkurai darbībai, kas veikta Mēness aptumsuma laikā, ir grūti labojamas sekas.


Mēness aptumsums būs novērojams Atlantijas okeānā, Klusajā okeānā, Austrālijā, Amerikā un Antarktīdā. Latvijā tas nebūs novērojams. Šim Mēnesim būs novērojama sarkanīga nokrāsa. Un šī sarkanīgā nokrāsa ir atkarīga no Zemes atmosfēras sastāva, tāpat no Mēness augstuma virs horizonta.
Lai jums izdodas
 
http://www.draugiem.lv/#/uranija/news/?p=11739225