ceturtdiena, 2014. gada 3. aprīlis

Astroloģiskā prognoze 2014. gada aprīlim


Runājot par aprīļa mēneša prognozi, nez kapēc atcerējos krievu tautas pasakas motīvu, kurā Ivanuška guļ uz krāsns un kasa savus sānus, slinkodams un ļaudamies dzīves ainiņu izsapņošanai. Šādi šo mēnesi nenāktos pavadīt. Spraigs un aktīvs, kā jau Auna laikam pieklājas, būs šis mēnesis.

Daudz kas būs atkarīgs no mums pašiem, mūsu aktivitātes un mērķtiecīgās darbības, bet lielā mērā notikumus diktēs planetārais stāvoklis, kas (maigi izsakoties) aprīlī nebūs īsti harmonisks. Spriedze kāpināsies sākot ar aprīļa vidu, kad būs jūtama gan aptumsumu, gan planētu saspringtā izvietojuma debesjumā ietekme. Saule, protams, Auna ietekmes zonā, līdz pat 21. aprīlim, kad stafeti pārņems strādīgais Vērsis.

Izmantosim Auna enerģijas lādiņu, lai atmodinātu savu organismu, kas pa ziemas mēnešiem mazliet „ierūsējis”. Aprīlis ir labs laiks, lai sevi fiziski restartētu. Visi pasākumi, domāti šim nolūkam, būs gana labi. Noderēs gan atslodzes dienu izmantošana, gan rīta rosme, gan krosiņš, gan baseina apmeklējums, gan pērno lapu grābšana savā piemājas pagalmā- ka tikai kustība! Aprīli varētu salīdzināt ar jaunas dienas rītu gada kontekstā, kad mostamies, izstaipamies, ieelpojam jaunas dienas spirgto gaisu, lai veiksmīgi varētu turpināt dienas darbus. Tā nu ir iekārtots, ka tieši marta nogale- aprīlis savā būtībā ir pirmais dabas gada cikla mēnesis, tāpēc tik svarīgs ir enerģijas lādiņš, ko uzņemam šomēnes.

Meneša sākumā būsim gatavi savās dzīvēs kaut ko kardināli mainīt- šķitīs, ka enerģija nāk pa „ausīm laukā”. Auna zīmē vienkopus Saule, Mēness un Urāns mūs padarīs par īstiem nemiera gariem. Kāds var būt pastiprināti uzbudināts, nervozāks nekā parasti.

Pilns Mēness aptumsums 15. aprīlī, pēc Latvijas laika 10:46. Mūsu valstī tas nebūs novērojams, tomēr atcerieties par aptumsumu ietekmi enerģētiskā plānā – uzskata , ka aptumsumu ietekme ir + - divas nedēļas, protams, jo tuvāk aptumsuma faktiskajam laikam , jo ietekme spēcīgāka. Šī un Marsa retrogrāda dēļ, nopietnus, jaunus aizsākumus šomēnes neplānojiet, ja kaut kas jau ieplānots- variet atlikt. Aptumsuma dienā Saule Svaru zīmē- revīzija attiecību, partnerības lauciņā. Godīguma un taisnības principa ievērošana visa mēneša garumā. Kā saka, katrs saņems pēc „ nopelniem”. To pastiprinās arī Mēness mezgla ietekme no Svaru zīmes aprīlī. Gredzenveida Saules aptumsums Vērša valdījumā 29. aprīlī 9:03, Latvijā nebūs vērojams.

Merkūrs pirmo nedēļu vēl Zivju zīmes valdījumā iedvesmos kāda gara darba tapšanai. No 8.- 23. aprīlim ieskaitot Auna zīmē liks mūsu domām un darbiem aktīvi darboties, sūtīs ašas un labas idejas, veicinās vārdu plūsmu. Kļūsim ātrāki, bet arī neapdomīgāki, pastāvēsim pie sava. No 24. aprīļa Vērša zīmē- runāts būs gana, ķersimies pie darbiem, ideju realizācijas- svarīgi būs redzēt sava darba augļus.

Venēra iedvesmos! Sākot ar 2. aprīļa nedēļu mīlestības planēta ieies Zivīs, kur tā ļoti labi jutīsies. Jauki brīži gaidāmi kultūrā un mākslā – radošo personību uzvaras gājiens. Būsim mīlestības pilni- vēlēsimies dot! Pavasaris sirdīs arī garantēts! Lielais revizors Marss turpina savu retrogrādo kustību Svaru zīmē. Vēl visādi agresijas un negadījumu „brīnumi” pašmājās un pasaulē var būt aktuāli. Mēneša otrajā pusē –ap 20 tajiem datumiem- ekstrēmo notikumu karstākais laiks, jābūt piesardzīgiem. Kareivīgais Marss „ saslēgsies” lielajā kvadratūrā, veidosies sarežģīta planetu aina, kas var provocēt visnegaidītākās situācijas pasaulē.

Domājam labas domas, skaitam mantras, lūgšanas! Cerams, ka dažam labam šajā planētu ietekmē neuznāks prāta aptumsums ...! Katrā ziņā jebkāda piesardzība gan personīgajos, gan valstiskajos jautājumos nenāks par ļaunu. Var būt liels kārdinājums iegādāties auto, tomēr atcerieties, ko jau iepriekšējās prognozēs iesaka astrologi- atturaties no šīs vēlmes vēl līdz maija beigām. Labu sev gribēdami, variet iedzīvoties liekās klapatās un tēriņos.

Jupīters straujiem soļiem virzās pa Vēža zīmi, Saturns vēl atkāpjas Skorpionā. Urāns aprīļa beigās jau sasniegs Auna zīmes vidusposmu, Neptūns aizvien „ dziļāk” Zivīs, savukārt Plutons revidē Mežāža valdījuma zonu.

Kopumā , aprīļa mēneša enerģētiku par mierīgu un harmonisku nenosauksi. Tāpēc , lai visiem pietiek spēka, skaidrā saprāta, iekšēja miera šo pavasara cēlienu uzsākot! Sakopsim katrs sevi, savu sētu, savu valsti , kā jau spodrības mēnesī pieklājas!


Kā var iepazīt, izzināt sevi? Ne apcerošās pārdomās, bet
tikai darbībā. Pamēģini izpildīt savu pienākumu, un tu
uzzināsi, kas tevī slēpjas.
-- Gēte




Ilze Reiha- profesionāla astroloģe

http://pnc.lv/ezoterika/astrologija/01042014-astrologiska_prognoze_2014_gada_aprilim