svētdiena, 2014. gada 6. aprīlis

ALEKSANDRS ŠUTOVS - 11.-15. aprilī. "VĒDISKĀS ASTROLOĢIJAS PAMATI" АPMĀCĪBAS KURSS, VADA ASTROLOĢIJAS PROFESORS ALEKSANDRS ŠUTOVS (ČANDRAMUKHA DAS)

11.-15. aprilī. "VĒDISKĀS ASTROLOĢIJAS PAMATI" АPMĀCĪBAS KURSS, VADA ASTROLOĢIJAS PROFESORS ALEKSANDRS ŠUTOVS (ČANDRAMUKHA DAS)

Apmācības kurss
Seminārs paredzēts cilvēkiem, kas apņēmušies nopietni studēt astroloģiju vai pat padarīt to par savu profesiju. Seminārs tiks vadīts akadēmiskā stilā un izskatīs Vēdiskāss astroloģijas pamatus no Parašaras un Džaimini tradīciju viedokļa. Katram studentam tiks izsniegti mācību materiāli elektroniskā veidā (sastāv no 44 nodarbībām), kompjūterprogramma astroloģisko karšu aprēķināšanai Vēdiskajā sistēmā utt.
PASNIEDZĒJS Aleksandrs Šutovs (Čandramukha das) ir viens no vadošajiem Krievijas astrologiem, astroloģijas profesors, Krievijas Vēdiskās astroloģijas centra prezidents.
Savu ceļu astroloģijas pasaulē viņš uzsāka pie slavenā Vēdiskā astrologa K.N. Rao un turpināja savas studijas pie Sandžaja Ratha un viņa skolniekiem. 2003. gadā pieņēma iesvētību pie džjotiš-guru un saņēma svētību Vēdiskās astroloģijas zināšanu nodošanai un izplatīšanai NVS valstīs, kā arī tika iecelts par Krievijas Vēdiskās astroloģijas centra „Šri Džaganatah” prezidentu. A.Šutovs ir nolasījis vairāk nekā 50 lekciju kursus astroloģijā un viņam ir daudz skolnieku NVS valstīs. Viņš ir tādu grāmatu kā „Medicīniskā astroloģija”, „Vēdiskās astroloģijas pamati” un „Profesija Vēdiskajā astroloģijā” autors.
NODARBĪBU VIETA Rīga, Lāčplēša iela 125 ( ieeja no pagalma)
NORISES LAIKS: 11. aprilis, plkst.18.00, 12. un 13. aprilis, plkst. 10.00 un 17.00, 14. un 15. aprilis, plkst. 18.00
DALĪBAS MAKSA Abonementa cena: 130 Eur. Vienas nodarbības cena: 25 Eur. Vienas nodarbības cena nestrādājošiem pensionāriem : 10 Eur

14.-17. aprilī. VĒDISKĀS ASTROLOĢIJAS KONSULTĀCIJAS - ALEKSANDRS ŠUTOVS (ČANDRAMUKHA DAS)
Individuālās konsultācijas pie vadošā astrologa Aleksandra Šutova pēc iepriekšēja pieraksta
Ietver vispārēju horoskopa aprakstu, kas skar dzīves galvenās sfēras (darbs, laulība, bērni, veselība utt.), jautājumi un atbildes, korektīvo līdzekļu piemeklēšana, ja tādi ir nepieciešami.
Konsultācijas vieta: Rūpniecības ielā 9, dz.3, Rīga, Latvija
Konsultācijas cena: 100 Eur
PIERAKSTĪŠANĀS pa telefonu 28224475

16.-17. Aprīlī, plkst. 18.00. MEISTAR-KLASE DŽOTIŠĀ - VIMŠOTTARI DAŠU VEIDI
Vimšottari Daša, vislabākā Daša, kuru izmantot Kali gadsimtā, par to runā Parašara Munī Brihat Parašara Hora Šastrās.
Parašara tāpat piedāvā deviņus Vimšottari Dašas veidus, kuri var tikt pielietoti dažās dzimšanas kartēs, ja tās atbilst piemērojamības noteikumiem.
PASNIEDZĒJS: Aleksandrs Šutovs
NORISES VIETA: Lāčplēša iela 125, 1. stāvs (ieeja no pagalma)
DALĪBAS MAKSA: 20 Eur, abonements divām nodarbībām- 35 Eur


Plašāku informāciju Jūs atradīsiet mājas lapā
www.raduga2005.lv un www. radugamira.org
Mēs vēlam visiem laimi.
Ar cieņu un pateicību
‘Garīgās attīstības cents RADUGA 2005’