piektdiena, 2014. gada 11. aprīlis

AIZMIRSTĀS SAKRĀLĀS ZINĀŠANAS - erceņģeļi


Es vēlos visiem iemācīt to, ko iemācījos un paveicu pati, jo redzēju, kādas pozitīvas pārmaiņas un rezultātus var sasniegt ar tām metodēm, kuras es izmantoju un pilnveidoju. Tagad es labprāt dalos ar savu pieredzi un zināšanām. Notici sev, neatlaidīgi dari, zini, ka viss notiks un rezultāti būs!

Mums katram ir savs unikālais dzīves ceļš ejams, meklējams, atrodams un pilnveidojams. Diemžēl mēs esam tik ļoti norūpējušies par visu pasauli, par ģimeni, par bērniem un aizņemti ar ikdienas steigu, ka aizmirstam par Sākotnējo Dievišķo Veselumu. Agrāk senči mums mācīja dzīvot pēc tikumiem nevis pēc likumiem. Pats vārds „tikums” atvasinājumā tulkojas - „dzīvot pēc ticības”, bet „likums” – „likt ar varu, piespiest dzīvot”. Mēs esam aizmirsuši, ko nozīmē baudīt dzīvi, mēs vienkārši sevi apspiežam, uzliekot maskas. Tās ir tik daudz un tik dažādas un katrai no tām ir sava loma mūsu dzīvē. Mēs vienkārši baidāmies būt izsmieti, nicināti, nosodīti, vientuļi un nemīlami. Mēs nepatīkam paši sev un neko nemainām, bet iegrimstam sevis nosodīšanā, naidā pret sevi, negatīvā domāšanā, bailēs un lēnām sākam bloķēt šo saikni ar Dievišķās Enerģijas Avotu, jo sākam dzīvot pēc kaut kādiem izveidotiem standartiem un likumiem. Tas lēnām sāk mūs graust no iekšienes un parādās uz āru ar emocionālām, mentālām un fiziskām problēmām.


Es nepārstāvu nevienu reliģiju un konfesiju, bet gribu tikai atgādināt, ka ir augstāks spēks, kam piemīt ļoti liela mīlestība. Un nav svarīgi kādā vārdā mēs to saucam - Dievs, Radītājs, Liktenis, Visuma Spēks vai Allahs. Sajūtiet Dievu iekšienē un sajūtiet, cik vienkārša ir šī enerģija. Dievs ir enerģijas plūsma, kas iet caur visu, caur jums, caur visām dzīvajām būtnēm uz Zemes un pat caur to, kas šķiet nedzīvas lietas materiālajā apkārtnē. Dievs ir visur. Tāpēc pirmais ar ko mums jāsāk ir tas, ko esam aizmirsuši - LŪGT un PIEDOT.

Kad Es iemācījos LŪGT un PIEDOT, tad sapratu, ka caur piedošanas un lūgšanas svētību, mūsu emocionālie, mentālie un ēteriskie, smalkie ķermeņi var tikt dziedināti un transformēti atkal atpakaļ vienā veselumā, jo viss ir enerģija, tai skaitā emocijas - dusmas, aizvainojums, bailes. Tieši šo negatīvo enerģiju uzkrājums organismā ir par iemeslu tam, ka ar laiku tās sablīvējas tik ļoti, ka sāk izpausties ar muskuļu spazmām uz fizisko ķermeni un noved pie orgānu deformācijas. Sablīvēšanās notiek tad, ja cilvēks neprot no šādām emocijām atbrīvoties, bet krāj sevī un apspiež. Fiziskais ķermenis, kā zināms, tikai lasa informāciju no smalkajiem ķermeņiem un reproducē tur esošo. Tāpēc piedošana un lūgšana ir dziļi personīga rīcība un tai jānāk no Sirds. Pie tam nav svarīgi – vai saņemat piedošanu no citiem. Kad jūs piedodat no visas Sirds un lūdzat, tas maina jūsu savstarpējo enerģiju dinamiku. Piedošana un lūgšana ir vienojošs solis ceļā uz jūsu Svētās Sirds Centra portāla atvēršanu. Jūsu Sirds portālam jābūt atvērtam, lai veiksmīgi varētu savienoties ar sava Dievišķā ES un savu Visuma Apziņu.

Vēršoties ar lūgšanām, pats svarīgākais ir iekšējais stāvoklis, stāvokļa skaistums, tīrība, un jūsu patiesums. Pirms lūdzat ir jāsaprot, ka pastāv  Gribas Brīvības Likums. Tas nozīmē, ka mums viss apkārt atrodas daudz dažādas būtnes, tai skaitā erceņģeļi un eņģeļi, kuriem piemīt, Radītāja dots milzīgs Spēks, viņas nes Radītāja Īpašības ar savu Kalpošanu. Erceņģelis nozīmē galvenais eņģelis, jeb “virseņģelis”, tāpēc viņa pakļautībā ir vesels Eņģeļu Gaismas Leģions. Visumā eksistē ļoti daudz erceņģeļi, bet ar zemi ir saistīti septiņi un katram ir savs ugunīgās substances stars, ko kvantu fizika atspoguļo, kā gaisma varavīksnes spektrā.  Katram ir savs vārds un uzdevums, viņi ir gatavi uzklausīt un palīdzēt, bet tikai tad, kad viņus par to lūgs. Jums ir jānosauc konkrēti vārds, pie kā jūs vēršaties, jāpiesauc viņi, un tad viņi momentāni izrādās blakus, sniedzot palīdzību. Taču, ja jūs nepiesaucat viņus, tad, lai kā viņi gribētu palīdzēt jums, dievišķais Likums neļauj viņiem izdarīt to. Vienlaicīgi ir jāatceras, ka Erceņģeli un Eņģeli ir dievišķie Kalpotāji, un, ja nodomi nav patiesi, nav tīri un neatbilst Dievišķajiem Mērķiem un Dievišķajiem Likumiem, tad Erceņģeli un Eņģeli nespēs atnākt un izpildīt vēlēšanos. Tātad, lai vērstos ar lūgšanu ir precīzi un skaidri jāizsaka savs nodoms:
“ES ESMU TAS, KAS ES ESMU. ES ESMU Kristus Enerģijas atspulgs. Es piesaucu Ercenģeli (nosaukt Vārdu) un viņa Eņģeļus tam, lai saņemtu palīdzību (tajā un tajā).”


Ercenģelis Mihaēls. Tas ir pats galvenais Ercenģelis, kurš Kalpo uz Pirmā Zilā Stara – tas ir aizsardzības un varas stars. Viņš ar saviem Eņģeļiem ir cilvēku aizstāvis pret jebkuru tumšo spēku uzbrukumu. Tādējādi Erceņģelis Mihaēls ar Eņģeļiem spēj attīrīt jūsu auru, attīrīt jūsu lauku, atbrīvot no bailēm un palīdzēt jums iegūt un pastiprināt Ticību un nostiprināt Gara Spēku. Īsāk sakot, ja jūs jūtaties apdraudēts un sajūtat bailes par saviem mīļajiem, palūdziet Erceņģeli Mihaēlu un viņa Eņģeļu palīdzību un aizsardzību.


Ercenģelis Džofīls ( citi sauc Iofīls ). Kalpo uz Otrā Dzeltenās krāsas Stara, kurš ir vieduma un izglītotības Stars. Griežoties pie Erceņģeļa Džofīla varat atbrīvoties no liela skaita neziņu un aplamu priekšstatu par visu, kas apkārt. Viņš palīdzēs nostiprināt un attīstīt jūsu personīgo pašapzināšanos par jūsu eksistēšanu Dievā, jūsu vienotību ar Viņu. Tādējādi, sazinoties ar Erceņģeli Džofīlu, jūs iegūsiet viedumu, apskaidrību un izglītotību. Tas nozīmē, ja nesaprotat, kā atrisināt un iziet no dzīves sarežģītajām situācijām, palūdziet Erceņģeli Džofīlu un viņa Eņģeļu komandu nākt jums palīgā.

Erceņģelis Čamuēls. Tas ir Trešais Kalpošanas Stars, Rozā Mīlestības, līdzcietības un žēlsirdības Stars. Galvenais uzdevums un mērķis – Mīlestības Liesmas palielināšana cilvēku sirdīs. Viņš palīdzētu, jūsu sirdī, sajust Mīlestību pret pasauli un sevi, attīstīt jūsos žēlsirdības īpašības, līdzcietības un rūpju par tuvāko īpašības. Viņš izdziedinātu smalko ķermeņu slāņus, atšķetinātu reizēm ļoti sarežģītas cilvēku savstarpējo attiecību problēmas, tajā skaitā arī ģimenes problēmas. Lūgt palīdzību viņam, nozīmē iegūt līdzjūtību un piedošanu priekš sevis paša un priekš visiem tiem, kurus kādreiz esiet apbižojis, apzināti vai neapzināti.


Erceņģelis Gabriēls, Ceturtais Kalpošanas Stars, Baltais Stars. Šis Erceņģelis un tā Gaismas komanda Kalpo uz šī – harmonijas un tīrības – Stara. Ja jums nepieciešams novest harmoniskā stāvoklī jūsu attiecības ar jūsu otru pusi vai harmonizēt jūsu attiecības ar bērnu, jūs vienmēr varat vērsties pie Erceņģeļa Gabriēla. Tas nozīmē ja jums ģimenē izveidojušies strīdi, nesaskaņas attiecībās vecākiem ar bērniem, mīļotiem ar mīļotām, radu būšanā, tad palūdziet Erceņģeli Gabriēlu un viņa Gaismas Eņģelu palīdzību.

Erceņģelis Rafaēls, Piektais Kalpošanas Stars, Zaļais Stars. Tas ir izdziedināšanas un patiesības Stars. Erceņģelis Rafaēls pārvalda dziedinošās dievišķās enerģijas, caur kuru tiek veiktas dziednieciskas funkcijas – kā dvēseļu, smalko ķermeņu dziedniecība, tā arī fizisko ķermeņu dziedniecība. Viņam var lūgt dāvāt jums dziedināšanu un labklājību, aizsargāt ceļojumos, iedvesmot taisnīgumu un patiesību, apveltīt ar vērīgumu un dzīves izpratni.

Erceņģelis Uriēls, Sestais Kalpošanas Stars, Zelta Stars. Tas ir miera, draudzes ganīšanas un kalpošanas Stars. Tā ir tā Liesma, kura uztur saprātīgo dzīvību, veicina cilvēka Gara uzturēšanu un attīstību uz šīs planētas. Jūs varat vērsties pie šī Zelta Stara, Erceņģeļa Uriēla tam, lai atšķetinātu kaut kādus pareģojošus sapņus vai zīmes, kuras atnākušas jums jūsu dzīves laikā. Erceņģels Uriēls atbrīvo no visa veida bailēm, tāpēc jūs varat lūgt piepildīt ar mieru un vienotības sajūtu.

Erceņģelis Zadkīls, kuram pakļauts Septītais Kalpošanas Stars, Violetais brīvības, žēlsirdības, prieka un pārveidošanās Stars. Viņš piedāvā jums atbrīvoties no jebkuras iekšējās atkarības, atkarības no kaut kādiem apstākļiem, atkarības no cilvēkiem, kuri ir ap jums un kuriem uz jūsu brīvību ir kaut kāda ietekme. Piemēram, bērni nespēj atlaist vecākus un otrādi, izjukušas ģimenes nespēj atlaist otru pusi, cilvēki nespēj atlaist aizgājējus. Lūdzat, atbrīvoties no visa vecā un sliktā, dāvāt jums prieku, diplomātiskumu un toleranci.


Atklājiet sevī visu jūsu dievišķo dvēseļu skaistumu un mirdzumu, noticiet sev, neatlaidīgi dariet, ziniet, ka viss notiks un rezultāti būs!

Aicinu visus interesentus uz Sejas jogas nodarbībam, kur praktiski apgūsiet dažādas elpošanas tehnikas, akupresūru un vērtīgus sejas vingrinājumus, kas sakārtos, ne tikai jūsu veselību, bet uzlabos ārējo izskatu. (Nodarbības maksa -10,00Eur)

Nodarbības notiek:
Rīgā - otrdienās pl.18-19:00, Merķeļu 11, 3stv. durvju nr.315
Valmierā - trešdienās, pl.18-19:00, Rīgas 7-1, Centrā BALTI
Obligata iepriekš pieteikšanās pa tālruni: 27602019

Ja saorganizē cilvēku grupiņu no 5 un vairāk, tad braucu arī uz mājām vai citām pilsētām. (Iepriekš gan vienojoties pa talruni)

http://www.draugiem.lv/blogs/#/user/1409873/blog/?p=11674213
Anita