ceturtdiena, 2012. gada 5. jūlijs

Venēras pagriešanās: Laiks saņemšanai


Venēras pagriešanās: Laiks Saņemšanai (jeb laiks pārtraukt nesaņemšanu!)
 
29.06.2012 caur Dana Mrkich
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...
 
Par cik Venēra pēc sava retrograda (16.05-27.06) šonedēļ pagriezās atkal taisni – viņa apsvieda savu asti kā liela Drakonu Māte – sniedzot mums visiem beidzamo belzienu SAŅEMŠANAS tēmas sakarā.
Jebkurš jautājums, kurš jums vēl ir palicis nenokārtots, lai SAŅEMTU to, kas ir jūsu vērts, ko jūs esat pelnījis, un kas jums patiešām ir nepieciešams – iespējams, ir ticis izvirzīts priekšplānā šonedēļ – konfrontējot jūs aci pret aci ar pretējo: ar trūkuma iedomām, ar to kas ir ‘nepietiekami’ – jūs jutāties spiesti tērēt vairāk enerģijas, laika, naudas, nekā jums šķita, ka jums ir, un jums ir sajūta, ka tanī vietā ir radies kāds liels caurums, kur vajadzētu būt grozam, pilnam ar labumiem.
 
Tā vietā, lai sēdētu uz šī cauruma ar drūmām domām – izejiet uz konfrontāciju. Pajautājiet paši SEV: kādēļ gan MAN BIJA VAJADZĪGS izveidot šo caurumu, šo trūkuma un nepietiekamības sajūtu? Vai man patiešām kā PIETRŪKST, vai varbūt tomēr man nepieciešams uzkāpt uz PATEICĪBAS klāja, par visu to, kas man IR? Varbūt mana realitāte man saka to, ka es NEESMU ATĻĀVIS SEV SAŅEMT, un ja tā – tad kādi maldīgi uzskati man ir jāizsviež, un kāda patiesība man būtu jāpiesauc, lai ATKLĀTU to – KAS ES īstenībā ESMU? Varbūt ES PATS esmu piekritis kam mazākam, kad patiesībā ES esmu šeit, lai piedzīvotu VAIRĀK ...?