ceturtdiena, 2012. gada 5. jūlijs

Daži skaidrojumi par Karmas un Reinkarnācijas likumiem




 
Kuthumi
28.jūnijs 2012.gads
 
ES ESMU Kuthumi.
Mūsu šīsdienas sarunas temats atkal būs jūsu apziņa. Jo pašlaik jums nav nekā svarīgāka. Jūsu apziņa ir tā, kas tuvina jūs Dievam vai attālina jūs no Dieva. Tātad jūsu apziņas līmenis nosaka visu jūsu dzīvē.
Tālab nesteidzīgi padomāsim par mūžīgām tēmām.
Pirms es nācu pie jums, man bija saruna ar Sūtni manā svētmītnē. Un šajā sarunā es mēģināju saprast, kā varētu labāk ieskaidrot jums tos uzdevumus, kas tagad neatliekami stāv priekšā iemiesotajai cilvēcei. Ziniet, es ar izbrīnu konstatēju, ka visas tās zināšanas un izpratne, ko bija nepieciešams darīt jums zināmu, mēs jau esam pavēstījuši diktātos, kurus mēs periodiski, ritmiski esam devuši ar šī Sūtņa starpniecību pēdējo astoņu gadu laikā.
Man nav ko piebilst teiktajam.
Un tikai tālab, lai turpinātu šīsdienas sarunu un izmantotu Dievišķo iespēju, es atkārtošu dažas patiesības jums – tiem, kas atnākuši, lai iepazītos ar šīsdienas Vēstījumu.
Es nāku reizi pēc reizes, un mūsu sarunas atgādina to, kā es ar smalkāko instrumentu – pincetes un otiņas palīdzību lūkoju atrast un parādīt jums smalkos procesus, kas norisinās jūsu apziņā. Soli pēc soļa es rādu jums, kā vajag rīkoties tai vai citā situācijā, lai saglabātu Dieva daļiņu jūsos un nodibinātu ar viņu tiešu kontaktu.
Kāds gan ir mans izbrīns, kad pēc mūsu sarunām jūs noliekat savu būtni zem vesela pašizgāzēja ar cilvēcisko nepilnību kravu, ieslēgdami televizoru vai piedalīdamies kaut kādā masu izpriecu pasākumā.
Jūs varat iedomāties, kādu milzīgu masu apziņas gružu kaudzi jūs saņemat savā zemapziņā jebkurā masu pasākumā reizē ar nekvalitatīvu mūziku un zemām vibrācijām, kas iesūcas jūsos kopā ar ceptas gaļas un alkohola smaku. 
Mūsu sarunām ar jums un jūsu brīvā laika izklaidēm pie televizora un ļaužu masās ir dažādas svara kategorijas. Jums reizi par visām reizēm jāizlemj sevī un jātiek skaidrībā, uz kuru pusi jūs domājat virzīties: Dievišķās apziņas virsotnes virzienā vai uz vēstures mēslaini.
Nē, es nevaru jums aizliegt un nevaru atņemt jums nevienu no jūsu izpriecām un nevienu no jūsu mīļajām piesaistēm. Tikai jūs paši varat pieņemt lēmumu un rīkoties saskaņā ar to. Mans uzdevums ir tikai dot jums zināšanas un izpratni, kas ar jums notiks tajā vai citā gadījumā.
Ievērojiet, es jūs nebiedēju un nelietoju nekādu vardarbību. Mēs vienkārši jauki sarunājamies, un es jums izskaidroju jūsu rīcības sekas.
Viens no galvenajiem un sniegtās apmācības stūrakmeņiem ir Karmas likums un Reinkarnācijas likums. Jo viss pārējais izriet no šīm divām Mācības pamattēzēm.
Piemēram, neviens nenāks un neaizliegs jums brīvi izrīkoties ar jūsu seksuālo enerģiju. Jūs varat atļauties jebkādu tās ļaunprātīgu izmantošanu.
Tomēr jums ir jāsaprot: jo vairāk jūs nekontrolēti iztērēsiet savu seksuālo potenciālu, jo mazāk dzīvības enerģijas jums atliks evolūcijas turpināšanai. Jo vārgāki būs jūsu pēcnācēji, ja tie vispār būs, un ar jo vairāk slimībām jūs apkrausiet sevi un visus savus tuvākos radiniekus.
Kurp tas ved? Tas noved pie degradācijas un deģenerēšanās. Tikai dažu paaudžu laikā jūsu ģimene un jūsu dzimta no veselas sabiedrības šūniņas pārvērtīsies par dzīves pabērniem, slimiem cilvēkiem, kas nav spējīgi turpmākai evolūcijai.
Ja jūs vēlaties, lai jūsu dzimta uzplauktu un jums līdz mūža beigām būtu lieliska veselība, tad jūs esat lemti šķīstībai un atturībai. Kā redzat, es neko neizdomāju, es tikai loģiski izskaidroju jums Karmas jeb atmaksas likuma darbību.
Ja mēs detalizētāk aplūkosim Reinkarnācijas likumu, tad ar lielu varbūtību jūs saņemsiet iemiesojumu tajā pašā dzimtā, kurā jūs tagad esat iemiesojušies. Ja jūs nerūpēsieties par tikumību savā ģimenē, tad jūs pēc dažiem gadu desmitiem pieņemsiet savu iemiesojumu tajā pašā ģimenē, bet šī ģimene cietīs no prāva slimību daudzuma, no kurām daudzas nav savienojamas ar dzīvības turpināšanu. Tādējādi notiek to cilvēku deģenerēšanās un izmiršana, kuri neievēro Dievišķo likumu, bet dzīvo pēc masu apziņas likuma, kāds tagad pieņemts jūsu sabiedrībā.
Ticiet man, ka paies ne pārāk ilgs laiks pēc zemes mērogiem, un visi masu apziņas pastarīši būs spiesti vilkt nožēlojamu eksistenci kaut kur nepilnvērtīgu cilvēku rezervātos, līdzīgi kā Austrālijas mežoņi savās dzīves vietās.
Ja jūs tomēr negribat nokļūt evolūcijas ceļa nomalē, tad jums nāksies sākt ievērot mūsu rekomendācijas, ko mēs dodam arī ar šiem mūsu Vēstījumiem.
Es šodien vadīju ļoti svarīgu sarunu. Šī saruna ir jo savlaicīgāka, jo mazāk laika cilvēcei kopumā atlicis, lai tiktu skaidrībā, kuru ceļu iet: to, ko cilvēcei māca Gudrības Valdoņi, vai to, kas pastiprināti tiek uzspiests ar plašsaziņas līdzekļu starpniecību.
Es ļoti ceru, ka kaut vai desmitā daļa no tiem cilvēkiem, kas iepazīsies ar šo manu Vēstījumu, nopietni padomās par sekām, kādas viņu apziņai rada daudz kas no tā, kas tiek brīvi propagandēts sabiedrībā, bet nav tik noderīgs jūsu būtnei kā mūsu Vēstījumi.
ES ESMU Kuthumi.
 
© Tatjana Mikušina, 2012
Tulkoja Lauma Ērgle