pirmdiena, 2012. gada 16. jūlijs

Ilarions 15.-22.jūlijs/2012


Viedas Meistars Ilarions
15.-22. jūlijs/2012
 
Mīļie!
 
Lielais Darbs turpinās. Šobrīd jūs visi atbrīvojat vēl atlikušo sāpju un citus iespējamo ciklisko notikumu nosēdumus no savu šūnu pašas Būtības pamatiem. Mēs redzam, ka šis process nebūt nav viegls, tāpēc lūdzam jūs atcerēties, ka esat tie, kuri izgaismo ceļu citiem, kuri vēl tikai ies jūsu pēdās. Visi pionieri- tādi kā patlaban jūs, sper soli nezināmajā un tieši tāpēc arī sajūtat pretestību, jo ejat pretim ierastajam un izveidotajam. Mēs jums sakām - jūs šobrīd veicat daudz, daudz lielāku uzdevumu, nekā paši patlaban apjaušat.
 
Un ziniet, ka šo ceļu neejat vieni, jo mēs visu laiku esam kopā ar jums. Mēs, kā jūsu Gaismas Ģimene, jūs atbalstām tagad, kad ieejat vēl neredzamās realitātēs un nākotnē spēsit jau daudz labāk saskatīt to pagātnes blīvumu, kas palīdzēja jums iekļūt Gaismas pasaulēs un daudz dimensionalitātē. Kā jau daudzdimensiju Būtnes, jūs eksistējat un strādājat daudzos dažādos līmeņos un tieši tāpēc mēs redzam, ka jūs izdarāt daudz vairāk nekā paši šobrīd apzināties. Katru dienu jūs pārspējat paši sevi un iepriekš uzstādītie ierobežojumi izkūst kā tādi nebijuši sapņi.
 
Ļoti svarīgi uzsākt dienu ar mentālu noskaņošanos, lai visu dienu saglabātu prieka un pateicības stāvokli, jo tieši šīs sajūtas palīdz ieiet jaunajās frekvencēs, kas piepilda planētu un nāk no Kosmosa. Šis nodoms palīdzēs arī salauzt masu apziņas domāšanas blīvumu, kas ticis pieņemts kā normāls domāšanas, darbošanās un eksistēšanas veids visai cilvēcei. Izvēloties citādu un neierastu problēmu risināšanas veidu, jūs radāt vajadzīgās pārmaiņas, lai savienotos ar savu, Zemes un visas tās iedzīvotāju Dievišķo Plānu.
 
Kā vienmēr, mēs lūdzam jūs būt labiem un iejūtīgiem pret sevi un apkārtējiem cilvēkiem. Jūs mācāties pielietot savu enerģiju un personīgo spēku konstruktīvos, dzīvi uzlabojošos veidos un ļoti bieži tas arī ir īstais mācību process. Šobrīd, pārvarot agrākās tendences, kas nebūt neatbilda jūsu augstākajam labumam, jūs radāt ceļu citiem, lai arī tie apzinātos, ka var dzīvot labāk, lai piepildītu savus viskarstākos sapņus un vēlmes pēc labākas dzīves. Jūs esat visa vecā lauzēji, veco uzskatu lauzēji un jaunā šablona veidotāji un tieši tas šobrīd ir vissvarīgākais.
 
Turpiniet ikdienā ik uz soļa izstarot savu neticami skaisto un mirdzošo Gaismu. Tas ir viss, kas no jums tiek prasīts, mīļie, lai jūsu sirdis mirdz tīrībā un laipnībā, lai jūs ļautu aiziet visām ego izpausmēm, kas attālina jūs no jums pienākošā  Dievišķā Cilvēka statusa, tā cilvēka, kurš ieiet jaunajā Zelta laikmetā un veido jaunās dzīves modeli uz Zemes.
 
Līdz nākamajai nedēļai...

ES ESMU Ilarions
 
Marlēne Svetlišofa
©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

Tulkoja Māra Brante