svētdiena, 2012. gada 22. jūlijs

Ilarions 22.-29.jūlijs/2012


Viedas Meistars Ilarions
22.-29.jūlijs/2012
 
Mīļie!
 
Garīgajā ceļā, kas iesākās kā meklējumi un līdz pat šībrīža atmodinātajai apziņai, jūs sastapāt daudzus pārbaudījumus. Jau fakts, ka lasāt šo vēstījumu, norāda uz veiksmīgu rezultātu, kas saistīts ar zināšanu patiesības noskaidrošanu; tādu zināšanu, kas nebūt nav zināmas plašam sabiedrības slānim. Šīs patiesības ir brīvi pieejamas visiem, tikai sirsnīgi un dziļi jāvēlas tās saņemt un turēties uz izvēlētā ceļa- tad viss jums arī tiek dots. Uzticieties savai iekšējai vadībai un tam, ko saka jūsu svētā sirds. Sekojiet iekšējai balsij, apstipriniet, ka viss notiek jūsu augstākajam un lielākajam labumam, un ticiet, ka viss ir kārtībā un labi.
 
Ļoti daudzi cilvēki patlaban meklē atbildes uz agrāk nebijušiem jautājumiem. Jūsu noietais, individuālais un kolektīvais ceļš padarījis citiem daudz vieglāku gājumu, nekā tas bija jums, kad uzsākāt savu dvēseles ceļojumu. Neatlaidība un pacietība bija tās īpašības, kas ļauj tagad jums būt par paraugiem, Jaunā Cilvēka modeļiem, Jaunā Zelta laikmeta pionieriem. Daudzi cilvēki ir svētīti jau tikai ar jūsu klātbūtni un esamību uz šīs planētas. Pienācis laiks ieraudzīt savu milzīgo ieguldījumu Planētas dziedināšanas jomā un izteikt sev dziļu pateicību. Jūs patiesi un no visas sirds, esat to pelnījuši. Mēs, no iekšējām Gaismas realitātēm, godinām jūs. Mēs lūdzam jums pašiem novērtēt savu darbu un pievienoties mūsu priekam un atzinībai.
 
Ceļš jūsu priekšā atvēries kā atvērta grāmata, pilns bezgalīgu iespēju un radīšanas. Ik rītu atverat jaunu grāmatas lapas pusi, tā ir jūsu personīgā Dzīves grāmata. Atcerieties tikko teikto tad, kad nonākat kādas fāzes noslēgumā un uzsākat jaunu. Izvēļu daudzveidība šobrīd varētu būt ļoti plaša, tāpēc būtu labi fokusēties uz mazām lietām un detaļām, lai sniegtu sev iespēju nonākt pie skaidrības un līdzsvara. Nav pareizu vai nepareizu izvēļu, ir tikai sekošana sava Augstākā Es čukstiem, sava Augstākā Es soļiem uz augšu, jo jūs tagad kļūstat par savu dziļāko vēlmju un sapņu augstāko izpausmi.
 
Ikdienā visu laiku saglabājiet augstāko redzējumu un vienmēr esiet patiesi pret sevi. Cita cilvēka ceļš nav jūsu ceļš- to nu gan atcerieties un novērtējiet katrā līdzgaitniekā, kas iet kopā ar jums šo brīvības atkal atgūšanas ceļu, ceļu, kas atbrīvo jūs no dzīves un nāves rata. Patlaban jūsu ceļā pienākušas krustceles un ikvienam ir jāizvēlas tālākais ceļš. Ticiet, ka tie, ko mīlat un par kuriem rūpējaties, tie izvēlēsies savam ceļojumam visatbilstošāko ceļu. Pienācis apvienošanās un atkal apvienošanās laiks dvēselēm, kuras ceļojušas kopā ar jums šajā svētajā un mistēriskajā ceļojumā uz šīs svētās planētas Zeme. Turpmākais ceļš ir Mīlestības ceļš itin visiem, ar godu un taisnību pret visiem, ar iecietību un pacietību priekšgalā.
 
Lai par pirmo nodomu ik dienas kļūst savienošanās ar savu Augstāko Es un Vareno ES ESMU Klātbūtni un lūdziet, lai šī savienošanās manifestētos jūsu būtībā un caur jums visu augstākajam labumam un rezultātam. Ja vēlēsieties to no visas sirds, tad pilnīgi skaidri redzēsiet, ka transformācijas patiešām notiek. Vajadzīga tikai jūsu uzmanība un apzināšanās, ka patiešām visi ESAT Viens. Ja sastopieties ar diviem variantiem kā risināt kādu situāciju, tad ļaujiet savam Augstākajam Es brīvu vaļu un vērojiet notiekošos brīnumus. Viss, kas bija agrāk, bija sapnis. Jūs esat jūsu Augstākais Es, kas pilnībā manifestējies te uz Zemes, atkārtojiet šo domu pie sevis līdz tā iesēžas dziļi jūsu būtībā.
 
Līdz nākamajai nedēļai... jūs tiekat bezgalīgi mīlēti...
 
ES ESMU Ilarions
 
©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svtlišofa
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message

Tulkoja Māra Brante