ceturtdiena, 2012. gada 5. jūlijs

Ticības likuma mehānika


Ercenģelis Metatrons. Čiekurveida dziedzeris - kristāliskie bio-zvaigžņu vārti.
Ticības Likuma mehānika.
 
2012.gada 18.maijā
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Sveicināti, Meistari!
Es Esmu Metatrons, Gaismas Valdnieks, un es sveicu jūs Beznosacījumu Mīlestībā.
Šajā tikšanās reizē mēs runāsim par smalko Apzinātās Radīšanas aspektu, Manifestēšanas Likumu un Mehāniku. Mēs runājam par bio-kristālisko zvaigžņu vārtu datoru, par čiekurveida dziedzeri.
 
Čiekurveida dziedzeris
 
Gadsimtu gaitā ir bijis zināms, ka čiekurveida dziedzeris (epifīze) ir orgāns, caur kuru notiek mijiedarbība starp augstākajām dimensijām un fizisko realitāti. To var nosaukt par portālu starp individuālo personību, smadzenēm un Dievišķo Saprātu. Metafiziķi, tādi kā: Dekarts un Edgars Keiss, to ir definējuši, kā "Dvēseles Mājokli". Precīzāk izsakoties, čiekurveida dziedzeris - ir "bio-zvaigžņu vārti", tilts starp fizisko un nefizisko, starp dualitāti un augstākām dimensijām. Tas ir ļoti sarežģīti veidots un tas ir ekrāns no trīsdimensionālajām smadzenēm uz Bezgalīgo Saprātu.
 
Epifīze ir starpnieks starp attīstītām zināšanām realitātes izpaušanā. Tā [epifīze] sadarbojas ar hipofīzi, lai atvērtu tiltu, portālu starp fizisko un nefizisko, starp saprātu un garu. Lai arī kādām zināšanām jūs ļautu sev ticēt, tās kļūst par realitāti pēc tam, kad čiekurveida dziedzeris atver vārtus uz Dievišķīgumu. Tas to paveic, pārveidojot domu frekvences bioķīmiskā elektriskā siltuma plūsmā, kas plūst cauri jūsu ķermenim, un atverot saprātu. Jūsu cilvēciskās smadzenes katru sekundi pārveido domas, kuras jūs radāt, tūkstošos bioķīmisku elementu. Kā mēs jau skaidrojām, ne katra parasto smadzeņu doma iekļūst Augstākajā Saprātā.
 
Čiekurveida dziedzera kristāliskais filtrs
 
Cilvēku lielākās daļas problēmu, kas attiecas uz viņu pārliecības pastāvīgumu, veido akla trīsdimensionālās mentālās programmēšanas pieņemšana. Jūs variet domāt pozitīvas domas, domāt par pozitīvām pārmaiņām, taču ja sava prāta dziļumos šaubāties, ka tas notiks, tad tā arī būs.
 
Katra emocija, kuru jūs izjūtat, katrs prieka un baiļu mirklis rada ķīmisku fermentu jūsu ķermenī. Daži no tiem kļūst par tramplīniem, citi par šķēršļiem. Ikviens no tiem nonāk čiekurveida dziedzerī. Epifīze - tas ir smalki noskaņots kalcīta kristāls, pēc savas dabas, līdzīgi kvarcam, pjezoelektrisks. Tas ir frekvenču ekrāns, savdabīgs filtrs.
 
Atkarībā no domas vai emocijas frekvences, čiekurveida dziedzeris ir kā sargs ceļā uz to, kas nonāk Dievišķā Saprāta radīšanas portālā. Tas pietiekami konstruktīvā veidā ir aizsargmehānisms, kas nepieļauj dažu negatīvu domu izpaušanos. Tas arī neļauj ienākt jebkādām domām, kam piemīt negatīvs lauks. Negatīvas domas - tās ir bailes, šaubas un tamlīdzīgi. Saprotiet, tas darbojas abos virzienos. Atbilstoši tam, katrs nodoms, par kuru jūs stipri vai tikai mazliet šaubāties, nevar iekļūt programmēšanā. Vai saprotat?
 
Šaubas ir viens no blokiem, kas traucē jūsu vēlmēm izpausties. Ja jūs šaubāties - jūs neticat. Šaubas smadzenēs rada bioķīmisku reakciju. Tā aktivizē neironu plūsmu smadzenēs, kas virzās no hipofīzes uz epifīzi un bloķē portāla (ieejas caur čiekurveida dziedzeri) atvēršanos. Šaubas rodas no tā, ka jūs neticat.
 
Kā mēs jau minējām, dzīvību nodrošinošais individuālās personības smadzeņu programmēšanas aspekts dualitātē izmanto "bailes" kā brīdinājumu sistēmu.
 
Tomēr dualitātes aspekts - tas ir abpusēji griezīgs zobens, jo šādas bailes, atrautas no konteksta, var pārtapt daudzās negatīvās emocijās, ieskaitot depresiju, šaubas, naidu, greizsirdību un sevis nicināšanu. Tie, pēc būtības, ir baiļu negatīvie aspekti, bet bailes rada traucējumus/bojājumus auras laukā un var izraisīt caurumus auras laukā. Kā tiek mācīts "Metatroniskajās atslēgās", cilvēces aurai ir jābūt viengabalainai, lai paplašinātos Mer-Ka-Na. Enerģētiskais lauks, kurā ir plaisas un pārrāvumi, nav spējīgs optimāli darboties Radīšanas Likumā.
 
Bioķīmiskais process
 
Jūs ietverošās pārliecību domformas ir visas cilvēces kopradītas masu [apziņas] laukos, saskaņojoties makro [Visumu]. Individuāli tās projicējas atbilstoši jūsu gaismas koeficientam. Tas izpaužas fiziskajā realitātē. Tas iesaista fiziskos procesus. Domas frekvences tiek uztvertas ciparu veidā un uzreiz bioķīmiski virzās tieši uz smadzenēm.
 
Mentālie fermenti ir saistīti ar čiekurveida dziedzeri, kas tos saņem kā ģeo-kodētus sūtījumus. Katrs tēls, katra doma tiek interpretēta un sašķirota atbilstoši tās enerģētiskajam parakstam. Tām, pēc nokļūšanas čiekurveida dziedzerī, ir jāiziet cauri pārliecību programmu parametriem. Jūsu smadzeņu ekrāni nosaka tās [domas] kā reālas vai nereālas; ticamas vai neticamas, atkarībā no to gaismas koeficienta, kas ieprogrammēts smadzenēs. Bioķīmiskās vielas tiek ražotas ar pieņemšanas vai nepieņemšanas ingredientu, kas, attiecīgi, ļaut atvērt vai aizvērt vārtus uz Augstāko Saprātu.
 
Šīs bioķīmiskās vielas tiek novirzītas kā kodēti neironi un ir uzskatāmas par šīs domas enerģijas pieņemšanas-nodošanas mehānismu, kas satur visus kodētos rādītājus/datus, kas nepieciešami, lai pārveidotu (vai nepārveidotu) jebkuras domas vai tēlus par fizisku realitāti.
 
Domas, kas sakrīt ar pārliecību, tiek novirzītas, lai atjaunotu iekšējo tēlu smadzeņu iekšienē caur katru fiziskā ķermeņa nervu šķiedru. Tā ir sākotnējā jaunas realitātes nobriešanas un formēšanās liesma.
 
Nākamais solis tiek veikts caur tīru prāta nodomu, gribasspēku, kas tiek novirzīti jūtu un emociju pastiprināšanās veidā.
 
Pēc tam fiziskais ķermenis atbrīvo tēlu ciparu kodējumā smalkajam ķermenim, viengabalainajam auras laukam plastiski sastinguša gaismas koda veidā, ko projicē un pastiprina čakru sistēma.
 
Aurai ir jābūt nebojātai un optimāli cikla 13-20-33 gaitā. pēc tam tas [tēls] iziet caur Mer-Ki-Va uz Mer-Ka-Va un Mer-Ka-Na laukiem. Viss tiek iekustināts ar gribas palīdzību. Tīrība un intensitāte, kas ieguldītas domā-vēlmē jeb mērķī, lielā mērā nosaka nekavējošu tās materializēšanos. Kolīdz jūs esiet apguvuši apzinātas radīšanas mehāniku, pēc tam ir būtiski izmantot patiesas vēlēšanās dzinēju ar tēlainu vizualizāciju un emociju, lai pabeigtu fiziskās izpaušanas procesu.
 
Apzinātas Radīšanas Likums
 
Neeksistē nedz fizisks objekts, nedz pieredze jūsu dzīvē, kuru jūs paši nebūtu radījuši. Tas sevī ietver jūsu fizisko formu, jūsu ķermeni. Meistari, jūsu fiziskajā tēlā nav nekā, ko jūs nebūtu radījuši. Faktiski, ja jūs spētu sevi ieraudzīt citos iemiesojumos, jūs būtu pārsteigti, cik daudz līdzīgu fizisko rakstura iezīmju jūs esiet radījuši tajā, ko dēvējat par secīgu iemiesošanos.
 
Ja jums ir Dievišķa Gudrība, jūs variet radīt neierobežotu skaitu pasauļu. Ja jums piemīt zināšanas, tad jums nav no kā baidīties, tāpēc, ka nav tādas lietas, nav neviena elementa, nedz teritorijas, nedz izpratnes, kas jebkad spētu apdraudēt, iebiedēt vai paverdzināt jūs. Kad bailes sniedz zināšanas, tad tās tiek sauktas par apgaismību.
 
Jums piemīt dabisks ritms eksistencei fiziskajā un nefiziskajā realitātē. Tas ir jūsu nomoda un miega stāvoklis. Miegs ir viens no jūs dabiskajām dziedinošajām praksēm un līdzekļiem, kas ir kā saikne starp iekšējo un ārējo realitātēm un visumiem.
 
Jūsu parastā apziņa gūst labumu no ceļojumiem un atpūtas citos nefiziskās realitātes apgabalos, kuros jūs ieejat miega laikā. Un tā saucamā snaudošā apziņa arī būs svētība, veicot biežu pāreju uz nomoda stāvokli fiziskajā matērijā.
 
Ļaujiet pievērst jūsu uzmanību tam, ka tēli, kurus jūs redzat abos [stāvokļos] pamatā ir uzskatāmi par apziņas vienību ciparu frekvenču lauku mentālu interpretāciju. Frekvence, kuru uztver jūsu smadzenes, tā faktiski ir ciparu kods, simbolu kristāliskais paterns/šablons/modelis (līdzīgs krustiņiem un nullītēm), kuru jūs interpretējat un pārveidojat tēlos un jūtās.
 
Jums nav grūti pieņemt, ka jūs radāt savus sapņus, tomēr ir arī jāatzīst, ka jūs radāt arī savu fizisko realitāti, vēl jo vairāk tāpēc, ka jūs radāt gan vienu, gan otru.. Jūs arī nosakāt, kas no tā visa ir reāls un, kas nav.
 
Mēs atkal sakām ..šaubas un bailes ir divas galvenās bloķējošās frekvences, kas traucē izpausties jūsu vēlēšanām.
Faktiski visas negatīvās emocijas sākotnējā formā balstās uz bailēm.
 
Baiļu pārvarēšana un to aizvietošana ar MĪLESTĪBU, īpaši patiesa SEVIS PIEŅEMŠANA un mīlestība pret sevi, ir galvenā frekvence, kas vajadzīga, lai pārvaru dualitāti.
 
Čiekurveida dziedzeris - tā ir sistēma ieiešanai Dievišķībā, tas ir sarežģīts kristālisks dators, kas filtrē frekvences. Tā ir aizmirsta informācija. Ir pienācis laiks to atcerēties, laiks zināt. Šis ir 2012.gads. Priekškars tiek noņemts.
 
Es Esmu Metatrons un Es dalījos ar jums šajā patiesībā. Jūs tiekat mīlēti.
 
Un tā tas ir .... Un tā tas ir...