otrdiena, 2012. gada 31. jūlijs

Īss ieskats labākajos Ercenģeļa Mihaela gudrības vēstījumos



 
Ronna Herman 01.07.2012.
Seminārs Rouzvillā, Kalifornijā, ASV
No angļu/krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Mīļotie Meistari, ir ļoti svarīgi, lai jūs saprastu dažādās fāzes, kurās jūs atrodieties, kā arī to, ko jūs, pilnīgi iespējams, izjutīsiet nākotnē, kad jūs būsiet izgājuši šos kritiskos Evolucionāro Pārmaiņu laikus.
 
Ir pienācis laiks veikt inventarizāciju jūsu garīgās attīstības „darba kārtībā”, jo jūs esiet pārsnieguši iesācēja praksi „atmošanās procesā” un uzņematies savu – pilntiesīga „Ceļā esošā” mācekļa lomu. Daudzas Dievišķas Atbrīvošanas jums tiek dāvātas un jūs, centīgie Gaismas Nesēji, saņemat nesalīdzināmi lielāku palīdzību nekā tas ir bijis jebkad agrāk.
 
Iepriekš mēs skaidrojām, ka ir pienācis laiks savienot „Gara emocionālo dabu” ar „Gara intelektu”. Jūsu Emocionālajam un Mentālajam Ķermeņiem ir jāvirzās uz priekšu Zināšanās un jāpaplašinās Apziņā, jo jūs cenšaties atkalapvienot, līdzsvarot un harmonizēt savus Fizisko, Emocionālo un Mentālo Ķermeņus, integrējot dažādos jūsu Virsdvēseļu „Es” aspektus.
 
Mēs jums atgādināsim dažas pagātnes Gudrības Mācības un turpmākajos ikmēneša Vēstījumos mēs sniegsim vairāk Jaunās Mācības, kuras mēs nodevām mūsu Mīļotajai Vēstnesei [Ronnai Herman]
 
ZINĀŠANU GAISMAS FREKVENCES KĻŪST PAR GUDRĪBAS GAISMU
 
ZINĀŠANAS = PERSONĪBAS GAISMA
GUDRĪBA = DVĒSELES GAISMA
INTUĪCIJA = SIRDS GAISMA
 
ZINĀŠANAS = PERSONĪBAS GAISMA **GUDRĪBA = DVĒSELES GAISMA **INTUĪCIJA = SIRDS GAISMA
(KNOWLEDGE = PERSONALITY LIGHT **WISDOM = SOUL LIGHT **INTUITION = HEART LIGHT.)
 
Tīrās Gaismas substance satur Kosmisko Saprātīgumu, kas tiek lauzts daudzos Radītāja Apziņas Staros. Viss Radītais Visaugstākajam Radītājam dod iespēju sevis izpaušanai neierobežotā formu daudzveidībā. Ikviens no jums – ir viens no šiem [daudzveidīgajiem] variantiem – fraktāļiem. Jums ir jāmācās fokusēties/koncentrēties uz savu iekšējo pasauli jeb Dvēseles patvērumu/svētnīcu.
 
Dvēselei, fiziskajam ķermenim un sevišķi – prātam, ir savs pašu ritmiskais cikls un savi darbakārtības jautājumi:
*Dvēseles vēlēšanās ir kļūt apgaismotai.
*Prāts ir virzīts uz informācijas iegūšanu un noturēšanu.
*Fiziskais ķermenis koncentrējas pieredzes uzkrāšanai caur maņām.
 
Cilvēce pastāvīgi piedzīvo izaugsmes, stagnācijas un sabrukuma ciklus, kas paver ceļu jauniem izaugsmes un paplašināšanās cikliem. Meistari tiecas vērsties uz iekšu un uzlabot dzīves kvalitāti. Tai pat laikā “neatmodušās” Dvēseles meklē ārējus stimulus un apmierinājumu caur baudām, fiziskajiem kairinājumiem un materiālajiem labumiem.
 
Mīlestība, kā ārējs fokuss, kaut kas ārpus jums esošs - vienmēr rada ievainojamības sajūtu, pastāvīgi prasa apliecinājumus no kāda vai no kaut kā.
Tai pat laikā Mīlestība kā iekšējs fokuss, kas projicējas uz āru, ir pastāvīga pašapliecināšanās, sevis pieņemšanas plūsma, kas vienmēr tiecas iekļaut un vēl vairāk projicēt šo svētlaimīgo Vienotības un Harmonijas sajūtu ar visu Radīto.
 
* Jums un pārējiem Gaismas Darbiniekiem ir pienācis laiks saprast, kur ir jūsu vieta, kur jūs variet atrast sev pielietojumu šajā lielajā Visuma paplašināšanās un evolūcijas notikumā. Tagad ir pienācis laiks, kuram jūs gatavojāties šajā un daudzu iepriekšējo dzīvju laikā. Jūs, uzticīgie, kas cenšaties sasniegt Paš-Meistarību, lai kļūtu par pieredzējušiem Vispasaules Gaismas Serveriem/Glabātājiem, tagad esiet vajadzīgi vairāk, kā jebkad. Ir pienācis laiks paziņot: “Es centīšos kļūt par Gaismas Turētāju, lai [kā magnēts] pievilktu un izstarotu maksimālu Radītāja Gaismas daudzumu pasaulē un visai cilvēcei".
 
*Jums, sākot atvērt Gudrības Gaismas Paketes, smadzenēs tiek atvērti jauni ceļi un daudzdimensionālajos līmeņos jūsu Svētajā Saprātā glabājas jūsu vēsture. Vecie ceļi un sāpīgās atmiņas no jūsu trešās-ceturtās dimensiju pagātnes sāks izgaist un jūs konstatēsiet, ka kļūst aizvien grūtāk un grūtāk atcerēties par sakāvēm un ciešanām jūsu iepriekšējās dzīvēs. Vai gan mēs jums neesam teikuši, ka, pa spirāli ietiecoties nākotnē, jūs dziediniet savu pagātni? Jūs atcerēsieties, kas jūs esiet, un savu vēsturi, taču tikai pozitīvos, harmoniskos notikumus...
 
* Atmošanās brīdis ir tad, kad Kundalīni Uguns iedegas Saknes Čakrā un virzās pa muguru uz augšu cauri čakru sistēmai, atverot Septiņus Augstākās Apziņas Zīmogus. Tiek aktivēta Mendulla Oblongata jeb Pacelšanās Čakra, kas tiek dēvēta par Dieva Muti (Mouth of GOD), bet čiekurveida dziedzeris (Pineal Gland) sāk pulsēt un funkcionēt tā, kā tas sākotnēji tika paredzēts.
 
Tas savukārt atver Vainagčakru jeb Ap-Gaismības Lotosu (Lotus of en – LIGHT-enment) galvvidū, tādejādi savienojoties ar mirdzošu Gaismas Stabu/Kolonu, kas visbeidzot ved pie jūsu Dievišķā „Es” jeb „Es Esmu Klātbūtnes”. Kolīdz jūs sajūtat šo saikni, jūs maināties uz visiem laikiem! Tiek dota iespēja Gara Spēkam, kas sāk plūst caur jums, tiklīdz jūs sākat pieprasīt savu Paš-Meistarību-Pašsavaldību, vienlaicīgi ar jūsu Dievišķā Mantojuma Dievišķajām veltēm.
 
Apļa Likums nodrošina/garantē, ka jūsu sūtītie vibrāciju paterni/šabloni atgriezīsies pie jums atpakaļ ar palielinātu/pavairotu līdzīgas kvalitātes enerģijas (vai arī tādu pat frekvenču paternu vibrāciju) apjomu. Jūs – esiet centrs enerģijas virpulim, kas sastāv no iegarenām apļveida vibrāciju paternu cilpām, kuras jūs esiet izplānojuši/izprojektējuši ārējā pasaulē caur jūsu Saules Spēka Centru. Jūsu Saules Pinums – piemēroti/atbilstoši ir tā nosaukts, jo tieši tāpat, kā Zeme saņem Kosmisko Enerģiju no jūsu saules sistēmas Saules, ikviens no jums tādā pat veidā izstaro Dzīvības Spēka Enerģiju no jūsu pašu Saules Spēka Centra.
 
Uz mirkli iztēlojieties Sevi, kā jūsu pasaules Uzmanības Centru. Jūs – esiet spēka avots un jūsu domas, rīcība un nodoms izstaro no jums tālāk enerģiju cilpas, kas savienojas ar līdzīgu enerģiju. Šī enerģija pastiprinās un uzpaužas/manifestējas Cēloņu un Seku pasaulē, bet pēc tam atgriežas pie jums, pastiprinot jūsu priekšstatus par realitāti.
 
Jūsu ķermenis absorbē daļu šīs enerģijas, radot sāpes un ciešanas vai prieku un svētību, atkarībā no frekvences. Atlikusī enerģija izplūst jums aiz mugura, radot citu jūsu Bezgalības paterna/šablona cilpu, kamēr atlikums pakāpeniski ieplūst jūsu Auras Laukā un jūsu personīgajā Radīšanas Ritenī.
 
Jūs pastāvīgi pievienojat jūsu Personīgajai Īstenībai uz Zemes, radot „negatīvās enerģijas cietumu” vai arī savu „Gaismas transporta līdzekli”
 
Atcerieties, ka jūs esiet nākuši uz Zemes kā Kop-Radītāji ar Dievišķu Spēku. Kāpēc gan jums neizmantot šo lielo iespēju, lai kļūtu par Paš-Meistaru un meistarīgu kop-radītājiem, lai tādejādi jūs varētu kļūt par aktīv un dalībnieku brīnišķīgajā Zemes un Cilvēces atjaunošanā?
 
Jauna ApakšRase attīstās un jūs, Zvaigžņu Sēklas, apgaismojat [tai] ceļu.
 
Eksperiments.
Veiciet šādu eksperimentu: tā kā jums tiek sniegtas jaunas koncepcijas, lai ērti un efektīvi šķērsotu vidusceļu, jums, pirms pieņemt to, kā savu patiesību, ir jāpamēģina, jāpaskatās, vai šī koncepcija uz jums iedarbojas pacilājoši, vai tā dara jūs stiprākus un ietekmē jūs labvēlīgi.
 
* Kā jaunā ideja atbilst jums jūsu esošās realitātes ietvaros? Vai tā dara jūs stiprākus? Vai spējat aptvert-pieņemt pilnībā, bez iebildumiem?
 
* Jūs palīdzat izveidot Jaunu Ētikas Kodu, Jaunu Augstāko Morāles Standartu Cilvēcei. Jūs, Zvaigžņu Sēklas, esiet piekrituši būt par piemēru, jo Cilvēces Apziņa atmostas visā pasaulē.
 
* Ir svarīgi, lai jūs eksperimentētu ar savām no jauna attīstītajām prasmēm tik ilgi, līdz tās kļūs par daļu no jūsu pārveidotās, ar spēku apveltītās Būtnes. Jūs izstiepjaties un saspringstat, lai sevī uzņemtu, pieņemtu un izstarotu maksimālu Radītāja Gaismas daudzumu. Jūsu ietekme pieaugs eksponenciāli, jūsu Dvēseles Dziesmas vibrāciju frekvencēm attīroties un pastiprinoties.
 
Pieredze.
Jums ir jāpiedzīvo/jāpieredz fiziskie, mentālie, emocionālie un ēteriskie jebkuras jaunās informācijas aspekti, kā arī jebkuras jaunas prasmes vai talanti, jo jūs atrodieties dziļi iekšā tajā, lai kļūtu par Vienotu Garīgi Cilvēcisku Būtni.
 
* Gadu tūkstošu gaitā četras jūsu zemākās ķermeņu sistēmas ir bijušas pretrunā viena otrai, kas ir bijis iekšējais avots visām jūsu sāpēm un ciešanām.
 
* Lai progresētu augšupejošajā Pacelšanās/Augšāmcelšanās Ceļā, vispirms ir jānotiek daudzo aspektu – Fizisko „Es” fraktāļu atkalapvienošanai. Tas ir pirmais solis daudzo jūsu Augstākā „Es” aspektu atjaunošanā un, beidzot, jūs atkalapvienojaties ar daudzām citām Dvēseļu Grupām, ar kurām esiet ceļojuši cauri šī ApakšVisuma pieredzei.
 
* Katru reizi, jums sasniedzot jaunu gudrības un mirdzuma līmeni, jūsu auras lauks automātiski paplašinās un jūsu labvēlīgā ietekme kļūst spēcīgāka.
 
* Ir ļoti svarīgi, lai jūs regulāri pārskatītu savu neseno pagātni. Vai jūsu ikdienas dzīves pieredzes ir bijušas harmoniskākas nekā iepriekšējā gadā?
 
* Vai jums ir bijis mazāk strīdu un domstarpību/pārpratumu ar citiem?
 
* Vai jūs piedzīvojat daudz izdevīgākas situācijas, kad veicat savus ikdienišķos pienākumus un darbības?
 
* Vai cilvēki, ar kuriem jūs sadarbojieties ir daudz līdzcietīgāki, mīlošāki un devīgāki nekā tie, ar kuriem sadarbojāties agrāk? Vai viņi ir mazāk nosodoši, ar pozitīvāku, pacilājošāku/atbalstošāku attieksmi?
 
* Mēs esam jums to teikuši agrāk: „Jūs varēsiet viegli ieraudzīt sasniegto progresu savu vibrāciju celšanā pēc cilvēkiem un situācijām, kuras jūs sev piesaistīsiet jūsu ikdienas dzīvē.”
 
Pašizpausme:
 
Jūs, Zvaigžņu Sēklas, arī būvējat tiltu starp Matērijas Pasauli un Gara Pasauli. Jums ir jāveido/jāizkopj savs unikālais pašizpausmes veids, tiecoties attīstīt savu vienotības apziņu. Jūsu mērķis ir kļūt par Planetārajiem Serveriem, esot harmonijā ar ātri augošo visas Pasaules Serveru grupu. Jūsu vēlmei kalpot ir jābūt dabiskai un patiesai un jums ir jātiecas izpildīt jums paredzēto misiju tādā veidā, kādā tā jums atklājas.
 
* Jums ir jātiecas izpildīt/piepildīt jūsu personīgos uzdevumus/mērķus, tomēr, pirmkārt un galvenokārt, jums ir jāvelta sevi Visu Visaugstākajam Labumam.
 
* Prasmei atšķirt/atpazīt un rīcības brīvībai ir būtiska nozīme, jo jūs iegūstat daudz lielākas iemaņas un kļūstiet daudz lietpratīgāki materiālo/pasaulīgo lietu manifestēšanā. Cēli ideāli, koncentrēts nodoms, Gara skaidrība un sirsnīga pieķeršanās ir vēlamie atribūti Iniciāciju izgājušajam, kas tiecas pēc PašMeistarības
 
Jūsu ceļojuma sākumā uz Viengabalainību (wholeness) jeb Svētumu (holiness), jūsu centienos līdzsvarot un harmonizēt vibrāciju paternus jūsu četru zemāko sistēmu: Fiziskās, Mentālās, Emocionālās un Ēteriskās ietvaros - jums palīdzēs afirmācijas. Afirmācijas palīdzēs jums pārprogrammēt jūsu apzināto prātu un zemapziņas prātu un palīdzēs jums izveidot jaunas pamatnostādnes/vadlīnijas, pēc kurām dzīvot. Pirmkārt, jums ir jābūt Sirdī koncentrētiem un Garīgi fokusētiem. Jums jāatgriežas vairāku pieņemto polaritātes/dualitātes vibrāciju paternu diapazonā, lai jūs varētu saņemt pieeju 4.-dimensijas augstākajai un 5.-dimensijas zemākajai videi.
 
* Ir svarīgi, lai jūs saprastu, ka jūs veidojat paši savu individuālo saules gaismu, kas ir jūsu Dievišķās būtības atspoguļojums.
 
* Cilvēka intelektuālajam domāšanas procesam ir jāattīstās tālāk par valodas ierobežojumiem.
 
* Pastāv/eksistē milzīgs informācijas apjoms, kas jūs sagaida caur Iedvesmu.
 
* Jums ir jāattīsta savas intuitīvās spējas, lai saņemtu gudrību no Kosmiskās Gaismas Padomes. Tas nenāk no kaut kurienes vai kaut kā, kas atrodas ārpus jums. Tas izlauzīsies no jūsu pašu Svētā Prāta un jūsu Svētās Sirds. Jums ir jāaizsniedzas un jāsatver šī dāvana, jo tā neatnāks Zemes plānu iztvaikojumu veidā un tā jūs nemeklēs.
 
* Nobriedis garīgums nav neapzināta pieredze. Jums ir jāattīsta pašuzturoša Dievišķība, caur kuru jūs pastāvīgi ieelpojat bagātinātu Dzīvības Elpas Prānu, Radītāja Būtības Dimantiskās Daļiņas, lai tādejādi jūs spētu iegūt Garīgu Substanci no Dzīvības Upes caur astoto čakru, jūsu Dvēseles Zvaigzni un caur jūsu Svētās Sirds aizmugurējo portālu.
 
* Spēcīga [pilnvarota] Bezgalības Ieelpošana atver pārejas-koridorus, kas ved uz Radītāja Apziņas Daudzdimensionālajiem Līmeņiem. Jums ir jāpaplašina savas iekšējās perspektīvas, jo jūs pamazām maināt savu Domāšanas un Izziņas veidu/paņēmienu.
 
* Radītāja Gars nevar būt izolēts. Gars caurauž visu esošos tādā vai citādā mērā.
 
Drosmīgās Sirdis, jums ir jāpraktizējas pilnveidot šo tehniku, kas ļaus palielināt Prānas jeb Radītāja Dimantisko Daļiņu plūsmu. Radiet un izmantojiet Gaismas un Spēka Piramīdas Piektajā Dimensijā. Praktizējiet un bieži pielietojiet „Bezgalības Elpošanu” tādejādi atverot Pacelšanās/Augšāmcelšanās čakru un savas Svētās Sirds aizmugurējo portālu. Vismaz reizi dienā izpildiet "Binārās secības" vingrinājumu (2-4-8-16-32-64-128- ...). Ir ļoti svarīgi, lai jūs izveidotu pamata modeli jūs personīgajam Radīšanas Ratam, ja jūs kļūstat par lietpratīgu Kop-Radītāju Apziņa materiālajā plānā.
 
*(jūs variet atrast skaidrojumu par šo tēmu grāmatās "REVEALED COSMIC TRUTHS/Kosmiskās patiesības atklāšana" un “BOOK FIVE OF AA MICHAEL’S MESSAGES/Ercenģeļa Mihaela vēstījumu piektā grāmata" - caur Ronnu Herman).
 
Kad jūs esat stingri centrēti savā Svētajā Sirdī, jūs pārvarēsiet visas galvenās nesaskaņas.
Kad jūs dzīvojat saskaņā ar savu patiesību, jūs uzticieties sev un vienmēr centīsieties runāt konstruktīvi. Atkarībā no tā, kā jūs attīrāt izkropļojumus jūsu Gaismas Kolonā, kas jūs savieno ar Augstākām Valstībām, telepātiska-domāšanas komunikācija kļūs par normu.
 
Kā Ceļā esošiem Iesvētītajiem jums ir jācenšas fokusēties uz pozitīviem notikumiem jūsu ikdienas dzīvē. Tur vienmēr radīsies kaut kādi grūti aspekti, jo jūs tiecaties pēc Harmoniska Esības Stāvokļa. Jūsu mērķis - uzturēt Dievišķās vienaldzības stāvokli, meklējot augstākas frekvences risinājumu/lēmumu jebkurā un ikvienā sarežģītā situācijā. Citiem vārdiem sakot, jums nav jāiesaistās negativitātes virpulī, ko vienmēr izstaro personības vai gadījumi, kas barojas no zemas frekvences vibrācijām. Nepieķeršanās nozīmē, ka jūs neļaujat negatīviem enerģētiskajiem kodiem caursist jūsu Garīgās Bruņas un piesārņot jūsu Auras Lauku.
 
Mīļotie, paceliet savas Sirdis un Apziņu, un ziniet, ka nākotne ir piepildīta ar Solījumu! Caur mūsu kopīgajiem centieniem, MĒS PĀRVARĒSIM JEBKURAS LIKSTAS! Ieraugiet, kā TICĪBAS JAUNAVAS un MANAS BŪTĪBAS GAISMA/MĪLESTĪBA IESKAUJ JŪS!
 
Ziniet, ka JŪS NEKAD NEESIET VIENI!
 
Es Esmu Ercenģelis Mihaels
 
Mīļie, lasošie. Katru reizi, tulkojot Ercenģeļa Mihaela vēstījumus, saprotu, cik ļoti labi šī Gaismas un Mīlestības Būtne mūs pazīst, un cik ļoti mīlēti mēs tiekam. Lasiet un uzņemiet - patiesā Mīlestībā, Sandra