pirmdiena, 2012. gada 16. jūlijs

Apzināta uztura izvēle...


Rīgā 2012. gada 17.–19. augustā notiks seminārs
APZINĀTA UZTURA IZVĒLE KĀ DZĪVES LABSAJŪTAS UN ILGA MŪŽA AVOTS. 


Semināru vadīs klasiskās ķīniešu terapijas ārsts dr. Džefrijs Juens (Jeffrey Yuen) no ASV. 


Uzturam kā būtiskam mūsu veselības, labas fiziskās un garīgās pašsajūtas pamatam mēs diemžēl pievēršam īpašu uzmanību tikai tad, kad sākas nopietnas problēmas vai arī ilgstoši nespējam no tām atbrīvoties. Bieži vien mēs jūtam, ka organisms nenovēršami mainās, tomēr neesam gatavi mainīt ēšanas paradumus visas dzīves garumā. 


Ir daudz dažādas informācijas par svaigēšanu, veģetārismu, veselīgām augļu, sulu, notievēšanas un badošanās diētām, ir daudz dažādu pārtikas piedevu, kas piedāvā līdzsvarot vielmaiņu, saglabāt jaunību, stiprināt organismu. Bet  vai tas patiešām der visiem? Un ko tas nozīmē manam organismam tagad un pēc gadiem? Cik līdzīgi vai atšķirīgi laiks ietekmē sievietes un vīrieša organismu un kā ar uzturu iespējams šīs cikliskās 7 un 8 gadu izmaiņas padarīt vieglāk pārdzīvojamas? Vai bērns katru reizi pusdienās noteikti jāpierunā izēst šķīvi tukšu? Kā veidojas alerģijas? Vai uzturs ietekmē asinsspiedienu? Kādi produkti būtu jālieto gados jauniem cilvēkiem un vai tiešām pēc 40 no daudz kā jāatsakās? Vai organisma novecošanos un specifisku slimību gaitu spēj ietekmēt tas, ko mēs ikdienā ēdam un vai atbilstošs uzturs daudzām slimībām reizēm nav visefektīvākā terapija? 


Šie un vēl daudzi citi jautājumi tiks skarti dr. Džefrija Juena seminārā. 


Dr. Juens ir neparasta personība. Viņš ir Daoisma priesteris, bet tajā pat laikā vienkāršs un mūsdienīgi domājošs cilvēks, kuram sveša augstprātība un kura zināšanas ir fenomenālas. Vienlīdz labi pārzinot kā klasisko ķīniešu medicīnu, tā tradicionālo rietumu medicīnu, dr. Juens uzskatāmi un ārkārtīgi toleranti parāda kopīgo un atšķirīgo ķīniešu diētas terapijas un dažādu rietumos populāru uztura mācību pieejā.  


Maksa par 3 dienu semināru 90.00 Ls.Seminārs notiks Rīgas Valsts 1. ģimnāzijas telpās Rīgā, Raiņa bulvārī 8. 
Seminārs notiek angļu valodā ar tulkojumu latvišu valodā. 


Dalību seminārā lūdzu reģistrēt un papildu informāciju par semināru un dr. Juenu skatīt mājas lapā 
http://klasiskakiniesuterapija.wordpress.com/ 




Kontaktpersona Diāna Elekse.
e-pasts: seminar.diana.2012@gmail.com; tālr. 29406260 vai 29256944