ceturtdiena, 2012. gada 12. jūlijs

Dziedināšanās darbnīca Jāņkalnos (pie Talsiem) no 26.līdz 29.jūlijam

Mīļš sveiciens Tev, Gaismas un Mīlestības ceļa gājēj!


Tieši Tev tiek piedāvāta lieliska iespēja pavadīt jūlija pēdējās nedēļas otro pusi lieliskā lauku sētā vienlaicīgi arī spēka vietā, pilnībā "atslēdzoties" no ierastās ikdienas, apgūstot un praktizējot jaunas un ļoti iedarbīgas dziedināšanās prakses. To pamatā ir darbošanās ar Gaismu un Mīlestību! Pieredze rāda, ka jau šo darbnīcu laikā un arī pēc tām, dalībnieki pamana savās dzīvēs daudz jaunu pārmaiņu kā sekas šim dziedināšanās procesam. Dziedināšanās notiek mīlestības enerģijās. Īpaši gribētos uzsvērt, ka vairāk gribētos satikt un iepazīt kurzemniekus. Uz tikšanos šajā mūsu kopīgi veidojamajā paradīzes dārzā!

Vairāk informācijas gan pievienotajā vēstulē, gan blogā sidrabvejs.blogspot.com
Papildus informāciju var saņemt arī rakstot uz e-pastu: baltvejs@hotmail.com 

Lūdzu dalieties ar šo informāciju ar visiem, kurus tas varētu interesēt!

Priecīgu un saulainu vasaru vēlot

Baltais Vējš 

Dziedināšanās darbnīca
Jāņkalnos (pie Talsiem) no 26.līdz 29.jūlijam.

Organizējas šogad nu jau trešā dienvidu virziena Dziedināšanās Darbnīca, kuras laikā ikvienam ir iespēja dziedināt sevi un mācīties palīdzēt citiem, izmantojot seno Q’ero Augsto Gaismas Priesteru līdz mūsdienām atnestās zināšanas. Rietumos šīs zināšanas tiek ietvertas jēdzienā „neo šamanisms”. Taču tās ir pamatā ļoti daudzām mūsdienās pazīstamām praksēm, piemēram, tādām kā reiki, cigun, regresīvā terapija, holotropā elpošana utt. Šīs zināšanas lieliski izskaidro ar kādiem enerģētiskās vadīšanas paņēmieniem darbojas mūsdienu reliģijas, daudzas atziņas saskan ar indiešu vēdās minētajām. Šīs darbnīcas pamatā ir A.Villoldo skolā „Četri Vēji”  apmācību programmā „Gaismas ķermeņa dziedināšanas skola” iegūtās zināšanas un prasmes, kas papildinātas arī no citām šamaniskām tradīcijām, kā arī paša uzkrātās pieredzes.
Gan dziedināšanās, gan mācīšanās tiek organizēta saskaņā ar dziedināšanas jeb spēka apļa četriem pamatvirzieniem. Par to informāciju skatīt http://sidrabvejs.blogspot.com/p/dziedinasanas-darbnicas-cilveka-butiba.html
Dienvidu Dziedināšanās Darbnīca notiks no 26.līdz 29.jūlijam. Šajā darbnīcā mācīsimies (varbūt atkārtosim, ja jau zinām)  par cilvēka enerģētisko uzbūvi, būs praktiskie vingrinājumi, meditācijas, rituāli – viss, kas saistās ar individuālo dziedināšanas darbu. Mācīsimies un dziedināsim sevi, lai savas dzīves un attiecības attīstītu radošā, pilnīgā un garīgā veidā. Ar šo apmācību uzsāksim dzīvot savu dzīvi kā katrs savu šamanisko ceļojumu jeb jaunā līmenī apzinātu savas dvēseles ceļojumu šajā dzīvē.
Pēc šīs  enerģētiskās dziedniecības darbnīcas regulāri praktizējot, stiprināsim savas prasmes gan katrs atsevišķi, gan visi kopā. Agrāk laiks prasmju nostiprināšanai līdz nākamā virziena (Rietumu) apgūšanai bija vismaz trīs līdz seši mēneši. Tagad laiks ir ļoti paātrināts. Saskaņā ar Q’ero viedajiem, tagad nedēļas laikā mēs izdzīvojam tādā intensitātē kā senāk veselas dzīves laikā.
Norises vieta:
Viena no spēcīgākajām Augškurzemes senajām spēka un rituālu vietām „Jāņkalni” netālu no Talsiem.
Norises laiks:
Darbnīca sāksies 26.jūlijā 14:00, beigsies 29.jūlijā ap 23:30, par pārnakšņošanas variantiem jāvienojas līdz 21.jūlijam katram atsevišķi.
Izmaksas:
Maksa par dalību darbnīcā 50,- LVL (25,- LVL tiem, kas darbnīcā piedalās atkārtoti.)
Maksa par naktsmājām par visām dienām:
 12,- LVL klāta gultasvieta ar gultasveļu
4,- LVL telts vieta (sava telts un gulēšanas piederumi)
2,- LVL vieta šķūņaugšā sienā (savs guļammaiss)
Maksa par ēšanu –12 LVL kopā par visām dienām (paši kopā ar saimnieci organizēsim veģetāru ēšanu)
Maksa par transportu – ja organizējamies pilnās mašīnās, tad ap 5,- LVL no katra. Var izvēlēties individuālu nokļūšanu līdz norises vietai.
Pieteikšanās dalībai
Piesakām savu dalību pa e-pastu baltvejs@hotmail.com .Arī papildus jautājumus jautajam pa šo e-pastu.
Kas jāņem līdzi.
Atkarībā no laika apstākļiem, strādāsim vai nu telpā uz grīdas, vai ārā uz zemes. Jāapģērbjas piemēroti un komfortabli, darbam ārā līdzi ņemot saliekamos krēslus, paklājiņus, spilvenus, segas meditācijām atkarībā no katra vajadzībām. Vēlams paņemt līdzi arī „svinīgākas” drēbes ceremoniju jeb iniciāciju vakariem. Jums būs jālieto arī svārsts, lūdzu savlaicīgi to iegādājieties un ņemiet līdzi. Ja jums ir, paņemiet līdzi arī grabuli vai bungas.
Esiet sagatavojušies arī vakara uguns rituāliem un darbam brīvā dabā. Ņemiet līdzi atbilstošu apģērbu un apavus, ja ir vēsāks vai līst lietus, var paņemt līdzi arī lukturīti. Ieteicams arī pretodu līdzeklis.
Jūs saņemsiet Q’ero Gaismas Priesteru iniciācijas jeb pārejas rituālus. Saskaņā ar inku tradīcijām katrs dāvina mazu pateicības dāvaniņu tam, kurš veic šo iniciāciju (šoreiz būs nepieciešamas četras mazas dāvaniņas). Paņemiet līdzi pierakstu burtnīcas un rakstāmos, jo šīs zināšanas tradicionāli tiek nodotas mutiski.
Dziedināšanas rata Dienvidu virziena darbs iekļauj atbrīvošanos no pieķeršanās jūsu pagātnes ēnas pusēm līdzīgā veidā kā čūska nomet ādu. Šī darba veikšanai jums ir jāpaņem līdzi trīs akmeņi. Katram akmenim ir viegli jāieguļas jūsu rokā un tam ir kaut kādā veidā jūs jāiekustina vai jārunā ar jums. Šie akmeņi būs jūsu šamaniskā altāra sākums. Jums būs vajadzīga arī ceremoniāla altāra sedziņa, kur glabāt šos un nākamos akmeņus. Tai jābūt kvadrātveida, malas izmērs aptuveni 40cm līdz 80cm.
Ko darīsim dienas laikā:
Parasti diena sākas ar rīta enerģētiskās elpošanas vingrinājumu, tad teorētiskās mācības , tehniku demonstrēšana un praktizēšana, darbs katram ar sevi vai vienam ar otru. Vakaros būs uguns rituāli vai iesvētīšanas ceremonijas.

Uz tikšanos Dienvidu Dziedināšanās Darbnīcā!
Vēlot katru dienu sajust un baudīt skaisto,

Baltais Vējš