otrdiena, 2012. gada 31. jūlijs

Rekolekciju (retrīta) programmas Drustos


Rekolekciju (retrīta) programmas Drustos
Katram pienāk brīdis, kad saprotam, ka Dvēsele sauc, kad izjūtam nepieciešamību ‘’atslēgt’’ ikdienu, rūpes un steigu... laiks pašam...laiks ar sevi, vienotībā ar dabu, prom no pilsētas...
Tā nu nelielā grupiņā, bet tomēr dziļi individuāli veltīsim šīs dienas sev. Galvenais būs katra paša iekšējais veikums. Tādēļ gatavojieties jau tagad, domās esot kopā ar saviem eņģeļiem... J Šis būs laiks pašam svarīgākajam- Dvēselei, laiks nesteidzīgām pastaigām, svētvietu apmeklēšanai, lūgšanām, apcerei un pārdomām.
Pirmajā dienā mēs kopīgi sagatavosimies, jo šādos retrītos vienmēr notiek būtiska garīgā transformācija, kas lielākoties nes ne tikai iekšējās pārmaiņas, bet arī ārējās-fiziskajā pasaulē.
Tāpat pirmajā dienā būs iespēja tikt pie Ilzes Liepiņas uz enerģētisko masāžu (ar Jumeiho u.c. elementiem), kas ļoti efektīvi sagatavo ķermeni un garu, palīdzot pārslēgties no ikdienas, savienoties ar Augstākajiem aspektiem un radīt īpašu viegluma un atbrīvotības sajūtu.
Jogas meistare Ilze Palma gaidīs jūs uz rīta enerģētisko vingrošanu, kas būs speciāli izstrādāta- mierīga, ar jogas un elpošanas vingrinājumiem.
Individuālajās konsultācijās pie Intas Vītolas- čakru diagnostika, pārrunas par dzīves ceļu un uzdevumiem, individuāli piemeklētas lūgšanas un meditācijas (tiks iedotas pašu darbam).
Klusuma dienā katrs pats izvēlas, ieklausoties savā ķermenī, savā sirdī, kā pavadīs šo laiku: vai lasīs grāmatas, vai dosies garās pastaigās pa takām, ogos, sēņos, dosies uz Piltiņkalnu vai Gatartas Dižozolu, pavadīs laiku lūgšanās un meditācijās dabā, sauļosies, peldēsies....
Pašlaik Ilze Palma un pavārs Jānis Ērglis strādā pie enerģētiskās, ekoloģiskās un veselīgās ēdienkartes ar dārzeņiem, ogām un svaigi spiestu sulu kokteiļiem, ko izsūtīšu tuvākajās dienās. Šī iespēja-pēc izvēles.
1.-3 augusta rekolekciju (retrīta) programma
Pirmā diena.
ü     Ierašanās Drustos līdz 12.00, iekārtošanās istabiņās, vienošanās par ēdināšanu utt.
ü     12.00 -14.00 Sākuma Aplis un meditācija.
ü     14.00-15.00 Pusdienlaiks
ü     15.00-20.00 Individuālās konsultācijas
ü     20.00 Meditācija. Klusēšanas prakses uzsākšana
Otrā diena.
8.30 Vingrošana ar jogas elementiem (pēc izvēles)
Diena klusējot.
Trešā diena.
8.30 Vingrošana ar jogas elementiem (pēc izvēles)
12.00 -14.00 Meditācija un nodarbība. Noslēguma aplis.
14.00-17.00 Individuālās sarunas, enerģētisko centru diagnostika utt.pēc izvēles.
19.00 Pirts, un pēc tās meditācija un sarunas tiem, kas paliek līdz sestdienas rītam. (Pēc izvēles).
Izmaksas
ü     Divas naktis viesu namā 20Ls, ja paliek vēl uz vienu nakti +10Ls.
ü     Programma 30Ls (meditācijas, nodarbības, individuālās konsultācijas pie Intas, materiāli).
ü     Enerģētiskā masāža&konsultācija pie Ilzes Liepiņas- 10ls(1h, 15Ls- 1,5h). Pēc izvēles.
ü     Jogas nodarbības no rītiem pie Ilzes- ziedojumi J
ü     Ēdināšana 2 -3Ls ēdienreize. Pēc izvēles. Ir aprīkota virtuvīte ar ledusskapi, ja vēlas gatavot paši. Saimnieces vāktās zāļu tējas piedāvās bez papildus maksas.
ü     Pirts, ja paliek uz trešās dienas vakaru, 5Ls no cilvēka.
Istabiņas ir jaukas ar dvieļiem, gultasveļu, dušu utt.
Nokļūšana. Braucot no Rīgas, 10km aiz Bērzukroga ir pagrieziens uz Drustiem. Aiz Drustu zīmes, pagrieziens pa kreisi ‘’Launkalne -13’’, pēc pāris km, pie Briņģu muižas drupām, pagrieziens pa kreisi- ‘’Pļavnas’’ J

Uz tikšanos jau pavisam drīz! J
Inta 29223489
Nākamie plānotie rekolekciju datumi:
14.-16.augusts
5.-7.septembris
14-16.septembris (brīvdienas)