ceturtdiena, 2012. gada 19. jūlijs

Ješua "Par vibrāciju frekvenci un emocijām"




Dārgais Ješua! Iespējams, mans jautājums ir pārāk konkrēts, taču tomēr.
Čenelingos bieži tiek pieminēts tāds cilvēka raksturojums kā VIBRĀCIJU FREKVENCE. Vai var kā šo parametru izmantot cilvēka EMOCIJAS, kuras es izmantoju dziedniecībai?
Ar mīlestību, Pāvels.
Es sveicu tevi, dārgais! Tas ir ļoti interesants un svarīgs jautājums, jo tas skar jums piemītošo emocionalitāti. Emocionalitāte ir piemītoša jūsu ķermenim vispirms kā tās matērijas pasaules uztveres funkcija, kurā jūs tagad atrodaties.
Vibrāciju frekvence – tas ir tas izpaustās dievišķības līmenis, kurš parādās katram cilvēkam viņa garīgās attīstības procesā. Visa enerģija visumā vibrē noteiktās frekvencēs. Tā vibrē ļoti augstās frekvencēs Garīgajā Visumā, un tā vibrē zemākās frekvencēs Materiālajā Visumā, īpaši tādā zemā līmenī saprātīgas dzīvības eksistencei, kurā atrodas tagad jūsu dvēseles. Vibrāciju frekvenci jūs uztverat kā vienu no parametriem, kuri nosaka, kādā apziņas līmenī šajā brīdī atrodas jūsu dvēsele, tajā viņas izpaustajā līmenī, kurā viņa kā dievišķa un neizmērāma vienība, kura eksistē visā visumā vienlaicīgi, var izpaust sevi un atnest augstu vibrāciju frekvences no visaugstākajiem līmeņiem turp, kur viņa ir izpausta šajā brīdī.
Ceļš visiem no šī apziņas un matērijas līmeņa ir tikai viens – garīgās attīstības, apziņas celšanas ceļš. Tie jaunie procesi, kuri tagad notiek uz planētas, palīdz tiem, kas ir izvēlējušies savas apziņas celšanas ceļu, pārejas uz apziņas un matērijas jaunu līmeni ceļu. Apziņu augšupceļošas dvēseles ļoti labi saprot, kas ir izpausta vibrāciju frekvence un kas ir aizsegu atvēršana apziņai. Visi šie procesi ir ne reizi vien apspriesti ar jums citos čenelingos, mūsu ar jums sarunās tajā skaitā. Tas ir ļoti svarīgs rādītājs, kurš nosaka, uz kuru līmeni dvēsele paceļ savu apziņu, kurā viņa kļūst apzinoša un nostiprinās. Tas daudzējādā ziņā nosaka līmeni apzinātībai un tām izmaiņām ķermenī, kuras tur notiek.
Tā kā tu nodarbojies ar dziedniecību, tad es pasvītrošu, ka, jo augstāks ir vibrāciju līmenis, kuru jūsu dievišķā dvēsele var atnest jūsu ķermenim-nesējam, jo efektīvāk notiek jūsu ķermeņu izārstēšanās procesi, jo efektīvāk jūsu ķermeņi saņem tās nepieciešamās izmaiņas, kuras novāc visus faktorus, kuri izsauc fiziskā ķermeņa slimības. Tiek caursisti un iztīrīti visi enerģētiskie bloki, kuri izsauc šīs slimības, un tiek novākts pats galvenais – tie garīgie iemesli, kuru dēļ radās tās vai citas saslimšanas. Taču tā kā tevi interesē emociju jautājums, mēs tagad parunāsim ar tevi par to, kādu lomu spēlē cilvēka emocionalitāte dzīvības procesos un ķermeņa izārstēšanās procesos.
Emocionalitāte – tā ir funkcija, kura ir piemītoša kā jūsu dvēselei, tā arī jūsu ķermenim. Šajā sakarā man ir jāsaka, ka emocija – tas svarīgākais faktors, kurš ietekmē dvēseles stāvokli un fiziskā ķermeņa, kuru aizņem dvēsele, stāvokli. Tajos līmeņos, kuros cilvēks pauž emocijas, atrodoties iemiesojumā šajā ķermenī, ķermeņa emocionalitāte spēlē pārsvarā faktora, kurš atļauj pastiprināt materiālās pasaules procesus, lomu. Tas ir viens no tiem mērķiem, ar kuriem jūs iemiesojaties tik zemos matērijas līmeņos. Emocija spēj pastiprināt šos procesus. Taču man jāsaka, ka tā spēj pastiprināt šos procesus kā pozitīvas, tā arī negatīvas pieredzes iegūšanai. Tāpēc emocionālā stāvokļa kontrole fiziskā ķermeņa līmenī, ja mēs runājam tieši par šīm emocijām, ir ļoti svarīgs faktors, kuram ir jāseko.
Ja jūs šajā stāvoklī pastiprināt negatīvos procesus sevī, kuri pazemina jūsu vibrāciju līmeni un kuri neveicina jūsu atgriešanos pie paša dievišķības, šo procesu pastiprināšana ar emocijām izsauc, tāpat, kā arī citos gadījumos, koriģējošo dievišķo likumu darbu. Tā kā viens no visuma bāzes principiem un likumiem – attīstība, tad, ja pastiprinās un sāk prevalēt, tajā skaitā uz emociju rēķina, destruktīvas garīgās attīstības process, tad ieslēdzas darbā koriģējošie likumi, tajā skaitā jums zināmais karmas likums.
Ja jūs ar savām emocijām, ķermeņa emocijām, šīs matērijas izzināšanas ar emocijām izpausmes līmenī pastiprināt garīgās attīstības procesus, tad tas ir tas faktors, kurš veicina jūsu virzīšanos pie jūsu dievišķības apzināšanās, veicina jūsu garīgo attīstību. Ja tu strādā šajā līmenī un pievelc cilvēku emocijas tam, lai atvērtu cilvēkos pozitīvu virzienu, ja tu ar emociju palīdzību atbrīvo cilvēkus no smagas pieredzes, negatīvas pieredzes, kura ir bijusi viņiem agrāk, tad tas ir labums dvēselei.
Man ir jāsaka, ka visu informāciju un visu jūsu pieredzi, kuru jūs vācat kā dvēsele, atrodoties šeit iemiesojumā, atrodoties šajā ķermenī, to visu pieraksta jūsu dvēsele savā daudzdimensionalitātē un nodod visam visumam pa noteiktiem blokiem, noteiktiem parametriem. Visu jūsu stāvokļu, visas pieredzes sākotnējais ieraksts dvēseles līmenī nāk galvenokārt caur emocionālo komponenti, ierakstās caur emocijām. Tāpēc tas dziedniecības ceļš, kuru tu esi izvēlējies, tas ir ļoti svarīgs ceļš.
Traumām, kuras iegūst dvēsele, ierakstot negatīvu pieredzi un ierakstot to emocionāli, šīm traumām var būt noteiktas uzkrāšanās pakāpes, un tās var būt ar ļoti negatīvām sekām šim ķermenim un pašai dvēselei tajā skaitā, kura saņem caur to sava veida enerģētiskus sitienus. Es paskaidrošu šo momentu. Lieta tā, ka jūsu dvēsele, kā es ne reizi vien esmu teicis, ir tīra un nevainīga, tā ir jūsu dievišķā daļa, kura radās ārpus dualitātes un kura ar saviem aspektiem, visām savām komponentēm, uztver pasauli tikai caur savas Mīlestības un savas pašas dievišķības prizmu. Un tā negatīvā pieredze, tajā skaitā emocionālā pieredze, kuru jūs iegūstat, atrodoties iemiesojumā zemā apziņas un matērijas līmenī, ir viņai sāpīga, tā kā šī pieredze nav saskanīga ar viņas mērķiem, nav saskanīga ar viņas vispārējo vibrāciju stāvokli.
Taču dvēsele lieliski saprot, ka viņa ir atnākusi arī pēc šīs pieredzes tajā skaitā. Ir latiņa, līdz kurai dvēsele vienkārši vāc pieredzi, taču, ja šī negatīvā pieredze sakrājas augstāk par šo latiņu, tad šo pieredzi dvēsele sāk uztvert sāpīgi. Tad dvēsele mēģina aizklauvēties līdz jums, līdz jūsu ķermenim, jūsu prātam, un atgādināt jums par ātrāko korekciju nepieciešamību. Jūsu dvēsele lieliski saprot un redz, kā strādā karmiskie likumi, un redz, ka tā negatīvā pieredze, kura tiek sastrādāta, izsauc dievišķo likumu darbību. Viņa saprot, ka viņai nāksies iemiesoties vēl daudzas reizes priekš tam, lai izlabotu tos kropļojumus, kuri ir parādījušies.
Šajā nozīmē dziedniecība atbrīvošanai no tādiem, lūk, negatīvās enerģijas pārmērīgiem uzkrājumiem ir ļoti svarīga, un dziedniecība norit caur dvēseles izārstēšanu pirmkārt. Tikko kā šī negatīvā emocionālā pieredze sāk pārstrādāties, sāk atbrīvoties tie enerģētiskie bloki, kuri rodas jūsu smalkajos ķermeņos un fiziskā ķermeņa līmenī. Tie enerģētiskie bloki, kuri izsauc fiziskā ķermeņa slimības, un tādejādi dvēseles ārstēšana labvēlīgi ietekmē ķermeņa atbrīvošanu no tiem destruktīvajiem un bloķētajiem elementiem, kuri traucēja šim ķermenim normāli funkcionēt laimīgā un veselīgā dzīvē.
Es gribu vēl dažus vārdus pateikt par to emocionālo stāvokli, kurš ir klātesošs emociju daudzdimensionalitātē. Es gribu teikt, ka emocionalitāte ir piemītoša ne tikai fiziskajam ķermenim, jeb, kā jūs sakāt “emocijas – tā ir izpausme planētas astrālā slāņa līmenī”. Emocionalitātei ir arī citi aspekti, un šī emocionalitāte ir saistīta ar milzīgas Mīlestības un labsirdības, pateicības visam visumam, pateicības Visa Esošā Radītājam par tām neticamajām iespējām, kuras tiek piešķirtas dvēselei tam, lai izzinātu daudzus aspektus eksistencei visumā, iespējām izzināt matērijas pasauli tajā skaitā un par tām iespējām, kuras tiek piešķirtas dvēselei ārpus Materiālā Visuma, stāvokli.
Tās ir ļoti augstas kvalitātes, augsta līmeņa emocijas. Kad jūs pilnībā atbrīvojaties no astrālo plānu emocijām, no emocijām, kuras iet caur uztveri ar jūsu ķermeni-nesēju šajā matērijas līmenī, un jūs izejat aizsegu noņemšanas stadijas, ķermeņa pilnīgas izārstēšanas stadijas, tad jūs paceļaties uz tiem augstajiem dievišķajiem līmeņiem, kuri piepilda jūs ar pilnīgi citas kvalitātes emocijām. Lūk, tās emocijas pastiprina jūsu patiesās būtības, jūsu patiesās dievišķās būtības izpausmi. Tās emocijas arī ir tas faktors, kurš palīdz jums just savu paša sakaru ar visu dievišķo radījumu, ar visiem tiem bezgalīgajiem un daudzajiem Mīlestības un Labsirdības stāvokļiem, kuri sākotnēji ir piemītoši jūsu dvēselei. Šīs jaunās emocijas arī pastiprina jūsu nostiprināšanos, ceļot jūsu apziņu uz augstākiem līmeņiem, tās veicina jūsu nostiprināšanos tajos līmeņos, kurus mēs saucam par augšupcelšanās struktūrām un kuri savieno jūs ar jūsu Mājām, jūsu dievišķo sākotni. Emocijas, par kurām es runāju, visaugstākās kvalitātes emocijas, atļauj jums ļoti labi nostiprināties jūsu atkal iegūtajos līmeņos, tās pastiprina jūsu nostiprināšanos tajos apziņas līmeņos, kurp jūs paceļaties augšupcelšanās procesā un kurp jūs vienmēr esat tiekušies un tiecaties.
Pateicos tev vēlreiz, dārgais, par šo jautājumu, jo šis jautājums patiešām ir ļoti svarīgs un tas nekad nav mūsu apspriests. Es pateicos tev par dziedniecības metodikām, kuras tu esi atnesis uz šo pasauli, atnesis kā dvēsele, un kuras tu esi sācis iemiesot materiālajā dzīvē. Es vēlu tev panākumus, es ar Mīlestību un godbijību attiecos pret tavu darbu. Ar Mīlestību un sajūsmu mēs attiecamies pret visiem tiem, kas turpina, neskatoties uz grūtībām eksistencē šajā matērijas līmenī, veikt savas dievišķās programmas, mērķtiecīgi, ar ticību, patiesi, bez vēlēšanās saņemt par to personiskas dividendes, kas patiesi vēlas sniegt palīdzību visai cilvēcei tajās grandiozajās izmaiņās, kuras tagad notiek uz šīs planētas.
ES ESMU JEŠUA
Pieņemts 03.10.2009. Nika

tulkoja Jānis Oppe