otrdiena, 2012. gada 17. jūlijs

Ne tikai par farmāciju



 
Citāts: Galvenais apsūdzētājs no ASV puses Nirnbergas procesā paredzēja šādu notikumu gaitu, kad teica: " Šie noziedznieki no IG – Farben ir galvenie kara noziedznieki, nevis nacistiskie fanātiķi. Ja viņu noziegumi netiks celti gaismā, bet viņi paši netiks sodīti, tad viņi radīs nākotnes pasaulei lielākus draudus nekā Hitlers, ja viņš būtu palicis dzīvs." 
Divreiz 20. gs. laikā smagas bēdas visai pasaulei nāca tieši no Vācijas. Ja, saņemot Vācijas valdības atbalstu, farmaceitiskais kartelis uzvarēs, tad uzveikt sirds slimības nebūs iespējams un vairāk nekā 500 miljonu cilvēku nepamatoti ies bojā no infarkta.” 
 
 
Pilns teksts:
 
HEIMNICES PROGRAMMA
(Tas ir mums jāzina! IZLASIET VISU! Aina Treija)
 
Negaidīti viss izmainījās 
 
Viss izmainījās, pateicoties Galileo Galilejam. Kad 1654.gadā Galileo piedzima, Saule riņķoja apkārt Zemei. Kad viņš nomira, viss kļuva otrādi – Zeme sāka riņķot apkārt Saulei. Protams, ne jau planētas izmanīja savus maršrutus viņa dzīves laikā. Izmainījās cilvēces skatījums uz Visumu. Galileo Galileja zinātniskie atklājumi noslēdza viduslaiku ēru zinātnē un atvēra durvis uz mūsdienu pasauli.

Vai viņa pārsteidzošais atklājums tika uzņemts labvēlīgi? Protams, ne. Visas viņa dzīves garumā Galileo kolēģi bija viņa pretinieki, bet Romas katoļu baznīca izslēdza viņu no baznīcas par ķecerību. Šodien, kad vēl nav pagājuši pat 400 gadi, amerikāņu kosmiskais kuģis "Voyager" ir šķērsojis visu Saules sistēmu. Visi Galileo atklājumi ir atraduši apstiprinājumu. Pirms "Voyager" pameta mūsu Saules sistēmu un pazuda Visuma tumsā, tas atsūtīja mums pārsteidzošus mūsu Zemes un visas Saules sistēmas uzņēmumus. Pirmo reizi tika izdarīts uzņēmums, kas ļāva cilvēcei paskatīties uz sevi un savu lomu Visumā no kosmosa. Planēta Zeme tajā – tikai niecīgs plankumiņš.

Jaunās teorijas saistītas ne tikai ar Visumu. Īpaša nozīme ir jauniem atklājumiem medicīnā, tāpēc ka tie var tieši ietekmēt miljoniem dzīvību. 
 
Lielākie draudi veselībai un dzīvībai. 
 
Cilvēces vēstures gaitā tādu slimību kā mēris, holera, bakas epidēmijas bija slepkavas Nr 1. Ne vairāk kā pirms 400 gadiem 1/3 Eiropas iedzīvotāju krita par upuri šīm epidēmijām. To iemesls bija visiem zināms – debesu sods par cilvēku grēkiem.
Pirms 100 gadiem viss mainījās. Franču ķīmiķis Luī Pastērs pierādīja, ka infekciju iemesls ir nevis debesu sods, bet baktērijas un mikroorganismi. Pateicoties Pastēra atklājumam, tika izgudrotas vakcīnas un antibiotikas. Vai šis svarīgais atklājums tika uzņemts ar labvēlību? Protams, nē. Kolēģi no Medicīniskās akadēmijas pakļāva Pastēru dažādiem uzbrukumiem tāpēc, ka viņš bija tikai ķīmiķis, nevis ārsts. Kad pirmo reizi pret nāvi nesošajām bakām tika pielietota govju baku vakcīna, tādu ārstēšanu atklāti izsmēja. 19. gs. karikatūrās bija attēlotas govis, kuras izaug no to cilvēku, ķermeņiem kuriem ir veikta glābjošā govju baku vakcīna. Filosofs Artūrs Šopenhauers ir teicis: " Jaunas idejas un jaunas patiesības iziet trīs etapus. Sākumā – apsmiešana. Pēc tam – barga kritika, bet visbeidzot – to acīmredzamības atzīšana." 
 
Cilvēce – virzošais spēks. 
 
Mums nepieciešams saprast sekojošo – Pastēra atklājumu atzīšanā virzošais spēks bija ne jau viņa kolēģi akadēmiķi. Tādi paši cilvēki kā jūs atklāja, ka vakcīnas var glābt viņu un viņu bērnu dzīvības. Viņiem dogmas bija vienaldzīgas. Visparastākie ļaudis darīja galu viduslaiku medicīnai. Vispasaules veselības aizsardzības organizācija oficiāli atzina bakas par iznīcinātām tikai pirms 100 gadiem. 
20. gs. infarkti, insulti u.c. sirds – asinsvadu saslimšanas ir sasniegušas epidēmijas apmērus. Šodien katra otrā sieviete un vīrietis mirst no šīs epidēmijas, kas turpina attīstīties globālā mērogā. Vēl vairāk pārsteidz fakts, ka vislielākais no jebkad veiktajiem pētījumiem parādīja – infarkti un insulti kā tādi nav slimība. Tie ir tiešas sekas sistemātiskam vitamīnu trūkumam, no kura var izvairīties. 
Pati daba veic pētījumu starp tūkstošiem paaudžu un neskaitāmiem dalībniekiem. Viena no šīm pētījuma grupām, kura sastāda 99,9% no visām dzīvajām būtnēm uz Zemes, ir dzīvnieku pasaule. Dzīvniekiem nemēdz būt infarkti, jo viņu organismi izstrādā lielu daudzumu C vitamīna, kurš nostiprina asinsvadu sieniņas. Otrā šī milzīgā pētījuma grupa ir daļa no cilvēku miljardiem, kas dzīvo uz Zemes. 
Cilvēkiem infarkti notiek īpaši bieži tāpēc, ka mūsu organisms nevar patstāvīgi radīt C vitamīnu un gandrīz neviens no mums ar uzturu nesaņem pietiekamu daudzumu vitamīnu. Un pats satriecošākais – gandrīz neviens par to nezina. Varbūt ir pienācis laiks visur izplatīt šī globālā pētījuma rezultātus? Vai tad šie atklājumi nav tikpat svarīgi kā pirms 400 gadiem izdarītais atklājums par to, ka Zeme riņķo apkārt Saulei? 
 
Sirds – asinsvadu slimības kā agrīna cingas stadija. 
 
Šis ir vēl viens iemesls, kāpēc mana jaunā grāmata nosaukta "Kāpēc dzīvniekiem nemēdz būt infarktu, bet cilvēkiem tie mēdz būt". Atbilde uz šo jautājumu interesē visus bez izņēmuma. Tāpēc lūdzu jūs nodot šo vērtīgo informāciju citiem.

Atbilde uz jautājumu, kāpēc dzīvniekiem nemēdz būt infarkti, ietverta sekojošā piemērā: sirds - asinsvadu slimības ir agrīna cingas stadija. Dzīvniekiem asinsvadu sieniņās atjaunojas pietiekamās elastīna un kolagēna molekulu ražošanas dēļ. Jo vairāk C vitamīna, jo noturīgākas un izturīgākas ir asinsvadu sieniņas. Pretējs piemērs – jūrnieku slimība cinga. Ilgstošos jūras braucienos viduslaikos jūrnieki gāja bojā dažu mēnešu laikā no spēcīgas iekšējas un ārējas asiņošanas. Viņu organisms nespēja izstrādāt C vitamīnu, bet viņu uzturā diez vai vispār bija kādi vitamīni. 
Sirds – asinsvadu slimību iemesls atrodas kaut kur pa vidu. Ar uzturu mēs saņemam zināmu daudzumu vitamīnu, tāpēc izteikti cingas gadījumi ir retums. Tomēr mēs nesaņemam arī pietiekamu daudzumu C vitamīna, lai mūsu asinsvadu sieniņas atjaunotos, kā tas notiek dzīvniekiem. Desmitgažu laikā uz asinsvadu iekšējām sieniņām izveidojas miljoniem mazu plaisiņu un bojājumu. Kad asinsvadu sieniņas kļūst caurlaidīgas, tad tie tiek piesārņoti ar holesterīnu u.c. vielām, it īpaši ar lipīgo lipoproteīnu – a. 
Tomēr holesterīna iekļūšana asinsvadu sieniņās neizraisa sirds – asinsvadu saslimšanu, bet kļūst par reakciju uz pamatproblēmu: vitamīnu trūkumu asinsvadu sieniņās. Daudzu gadu gaitā vitamīnu deficīta dēļ asinsvadu aizaugšana turpinās un kļūst par iemeslu bīstamu aterosklerotisku plātnīšu veidošanai. Ja tādas plātnītes izveidojas sirds koronāro asinsvadu iekšpusē, tas noved pie infarkta. 
A.Einšteins ir teicis: "Patiesi vērtīgi atklājumi izrādās tik vienkārši, ka tos izprast var jebkurš." 
Savstarpējā saistība starp cingu, C vitamīna trūkumu un sirds- asinsvadu slimību nav izņēmums. Mēs varējām ne tikai parādīt mūsu pacientiem, ka šo aterosklerotisko plātnīšu veidošanos var novērst, bet arī to, ka sirds -asinsvadu saslimšanu var likvidēt bez šuntēšanas un angioplastikas operācijas. Šīs saslimšanas ārstēšanā svarīga loma ir aminoskābēm lizīnam un prolīnam. Tās rada artēriju sieniņu " teflona" pārklājumu un atbrīvo tauku daļiņas, kuras ir nosēdušās uz asinsvadu iekšējām sieniņām. Pie tam jau esošie nogulsnējumi uzsūcas paši no sevis. 
 
Ateroskleroze 30 gadu vecumā. 
 
 Līdztekus tauku daļiņām, aterosklerotiskās plātnītes satur kalcija molekulas. Šīs kalcija molekulas ir tik raksturīgas, ka tās devušas nosaukumu pašai saslimšanai: atero " skleroze". Šīs molekulas tieši tāpat ir svarīgi atdalīt dabīgā ceļā, atbilstoši klīnisko izmeklējumu rādītājiem. Pats svarīgākais vitamīns, kurš optimizē kalcija metabolismu, ir tieši C vitamīns. Tāpēc pārliecinieties, ka jūsu ikdienišķajā racionā ir pietiekams C vitamīna daudzums. 
Tuvojoties 30 gadu vecumam, katram otrajam cilvēkam ir agrīna koronārās artēriju aterosklerozes stadija. Šī slimība nemanāmi attīstās daudzu gadu laikā, neliekot par sevi manīt, bet, ja nekas netiek uzsākts, tad šis process agri vai vēlu novedīs pie infarkta. Mūsu mērķis bija – izstrādāt dabisko ārstēšanu, kas atļautu apturēt šo bīstamo procesu jau agrīnā stadijā. Mums ir zināms, ka, ja gūsim panākumus aterosklerozes attīstības apturēšanā, tad galu galā spēsim novērst infarktus un pilnīga sirds slimību izskaušana kļūs par realitāti. Mūsu izstrādātā programma par dabisku veselības uzturēšanu ietver sevī vitamīnu, aminoskābju, minerālvielu un mikroelementu lietošanu un šī programma kļuvusi par vadošo vispasaules programmu sirds veselības uzturēšanā. Mēs veicām klīnisko pētījumu, kura laikā vitamīnterapiju saņēma 55 pacienti ar dažādām koronāro sirds- asinsvadu saslimšanas stadijām. Lai izmērītu nogulsnējumu pakāpi uz koronāro asinsvadu sieniņām, mēs izmantojām pašu mūsdienīgāko diagnostikas tehnoloģiju – superātru kompjūtertomogrāfiju, tā saucamo sirds mammogrammu. 
Dators automātiski nosaka nosēdumu apmērus, reizinot nosēdumu laukumu ar to blīvumu. Pamatojoties uz šiem rādītājiem, tika iegūts koronārās sklerozes koeficents. Jo augstāks šis koeficents, jo smagāka koronāro artēriju saslimšana. Ņemot vērā šīs informācijas nozīmīgumu, esmu šos pētījumus aprakstījis grāmatā "Kāpēc dzīvniekiem nemēdz būt infarkti". Vissvarīgākie pētījuma rezultāti ir sekojoši: mēs noteicām, cik ātri parādās aterosklerotiskās plātnītes (nosēdumi) pacientiem, kuri nelieto vitamīnus. Katru gadu tie palielinās vidēji par 44%. Tātad, ja netiek veikta vitaminozā ārstēšana, nosēdumi aug paātrinātā tempā, katru gadu palielinoties par pusi no sava iepriekšējā izmēra. Ja netiek ārstēta, koronārā ateroskleroze noved pie infarkta nevis pakāpeniski, bet ātrā tempā. Pateicoties pētījumam, pirmo reizi tika noteikts faktiskais koronārās aterosklerozes attīstības ātrums. 
 
Atbrīvošanās no aterosklerozes dabiskā ceļā.
 
Pacienti uzsāka aterosklerozes ārstēšanu vitamīnu terapijas veidā. Slimības attīstība apstājās un nosēdumu veidošanās ātrums ievērojami pazeminājās. Pacientiem, kuriem koronārā ateroskleroze ir agrīnā stadijā, slimību var izārstēt gada laikā.
 
Atsevišķos gadījumos vitamīnu terapija noveda pie pilnīgas nosēdumu uzsūkšanās. Esošie nosēdumi pilnībā izzuda pēc mūsu vitamīnu terapijas programmas izpildes pēc viena gada.
 
Izskaidrojums tam ir pilnīgi loģisks – komponenti, kas ietilpst vitamīnu terapijas sastāvā, veicināja dabisko asinsvadu sieniņu atveseļošanās procesu.
Šis pētījums ir pagrieziena punkts medicīnā un veselības aizsardzībā visas pasaules mērogā. Tas apstiprina, ka infarkts ir tiešas vitamīnu trūkuma sekas. Koronārā ateroskleroze, kas ir tiešs infarkta cēlonis, var tikt apturēta jau agrīnā stadijā.
 
Mūsu pētījums apstiprina, ka atbrīvošanās no aterosklerozes dabiskā ceļā ir iespējama, bet nākotnē šuntēšanas un angioplastikas operācijas tiks veiktas tikai izņēmuma gadījumos. Tagad mēs zinām, ka sirds – asinsvadu saslimšanas var kontrolēt, izlietojot tikai 1/10 iepriekšējo līdzekļu. Taču vissvarīgākais ir tas, ka šo medicīnas sasniegumu savā labā nekavējoties var sākt izmantot miljoniem cilvēku visā pasaulē. Šo zināšanu pielietošana novedīs pie dabiskas infarktu un sirdstrieku skaita samazināšanās, bet turpmāk – pie to pilnīgas izzušanas.
 
Šis pētījums apstiprina, ka sekojošā statistika – tā nav vienkārša sagadīšanās. C vitamīna lietošana ASV pēdējās trīs desmitgadēs ir pieaugusi. Tai pašā laikā nāves gadījumu, kuru iemesls bija infarkts vai sirdstrieka, skaits ir samazinājies divas reizes. Mūsu pētījums ļaus sasniegt līdzīgus panākumus arī Eiropā un citās pasaules daļās. Cik tas ir nepieciešams, pierāda šādi fakti: tajā pašā laikā, kad ASV infarktu un sirdstrieku skaits samazinājies 2 reizes, Eiropas u.c. valstīs cilvēki turpina mirt no šīs epidēmijas. Rietumeiropā infarktu statistiskais rādītājs nemainīgi saglabā augstu līmeni, bet Austrumeiropā tas turpina augt. Mūsu pētījums skaidro šo situāciju – ASV katrs otrais iedzīvotājs regulāri lieto vitamīnus. Eiropā tos lieto ne vairāk kā 5% iedzīvotāju.
 
Uzvara pār infarktu 
 
Un atkal cilvēcei jāatbrīvojas no vienas slimības, kas atnesusi milzums nelaimju visai planētai un pārtraukusi miljoniem cilvēku mūžu. Dabiskais šķērslis, kuru mums nāksies pārvarēt, ir farmaceitisko korporāciju pretošanās. Pateicoties tam, ka pastāv sirds - asinsvadu saslimšanas, farmaceitiskā rūpniecība ik dienas pelna miljardiem dolāru. Ja šīs saslimšanas izzudīs, daudzus miljardus lielajam farmaceitiskajam tirgum draud krahs.

Lai saglabātu tirgu, vācu un starptautiskās farmaceitiskās korporācijas ir izveidojušas karteli. Tam ir latīnisks nosaukums "Codex Alimentaris". Šī karteļa mērķis ir tādas starptautiskās likumdošanas radīšana, kas aizliegtu glābjošās informācijas, kas saistīta ar vitamīnu iedarbību, izplatīšanu.
Ir jāapzinās, ka farmaceitiskais kartelis apzināti veicina sirds-asinsvadu saslimšanas epidēmijas saglabāšanu ar mērķi aizsargāt vispasaules ārstniecisko preparātu tirgu.

Lai veiktu pretdarbību šīm amorālajām korporācijām, mēs aizsākām starptautiskas iniciatīvas īstenošanu, lai cīnītos ar sirds slimībām 21.gs. Lūdzu jūs atbalstīt šo iniciatīvu! Pastāstiet par tās mērķiem darbā un mājās! Skaidrs, ka šo slimību izskaušanā mēs nevaram cerēt uz kāda palīdzību. Mums pašiem, cilvēku miljoniem, jāatbrīvo cilvēce no šīs epidēmijas. Tagad mēs to varam sasniegt, jo mums ir kardināli jauns priekšstats par cilvēka organisma veselību un slimībām.

Šo jauno priekšstatu pamatā ir šūnu medicīna, kuras principi var būt skaidri un pieejami jebkuram. Veselība vai slimības ir iepriekš nosacītas cilvēka ķermeņa miljoniem šūnu līmenī. Visbiežākais šūnu disfunkcijas iemesls ir bioenerģijas nepietiekamība. Ja netiek saņemts pietiekami daudz enerģijas, mūsu šūnas funkcionē līdzīgi kā automašīnas dzinējs bez eļļas. Svarīgākie enerģijas nesēji, kurus mēs saņemam ar ēdienu, ir vitamīni, minerālvielas, dažas aminoskābes un mikroelementi. Sirds slimības rodas īpaši bieži, jo šī mūsu ķermeņa sistēma nes vislielāko mehānisko slodzi – tā nepārtraukti pārsūknē, liek cirkulēt asinīm. Ja katru dienu tiks uzņemts optimāls vitamīnu u.c. bioenerģētisko komponentu daudzums, tiks novērstas ne tikai sirds-asinsvadu, bet arī daudzas citas hroniskas saslimšanas.

Tātad – daudzu visvairāk izplatīto saslimšanu, arī paaugstināta asinsspiediena, sirds nepietiekamības, sirds aritmijas cēlonis vairs nevienam nav noslēpums. Tās rodas, ja sistemātiski mūsu šūnām trūkst vitamīnu u.c barojošu vielu. Tuvākajās desmitgadēs šūnu medicīnas kompetenta pielietošana ļaus samazināt visvairāk izplatīto saslimšanu skaitu līdz 1/10 no patreizējā rādītāja. 
 
Šūnu medicīna nākotnē. 
 
Salīdzinot ar tradicionālo medicīnu, kļūst saprotams, kāpēc šūnu medicīna ir nākotnes zinātne – sirds - asinsvadu saslimšanu ārstēšana lielākajā daļā gadījumu ir mehāniska, kas nekādi nenovērš pamatproblēmu. Nosēdumus koronārajās artērijās vai nu iztīra ar gaisa katetru vai apiet ar šuntēšanas operācijas palīdzību.

Atšķirībā no tradicionālās, šūnu medicīna virzīta uz pamatproblēmas novēršanu ar dabiskiem līdzekļiem, nosēdumu likvidēšanu ar paša organisma palīdzību. To var panākt, nodrošinot asinsvadu sieniņu šūnas ar vitamīniem un citiem bioenerģijas nesējiem, lai stimulētu kolagēna atjaunošanu un nodrošinātu dabisko atveseļošanās procesu.

Šī situācija rāda, cik svarīgi ir apturēt melus un centienus pārliecināt, ka vitamīni un citas dabiskās vielas – tas ir atpakaļceļš uz viduslaikiem. Patiesībā ir gluži pretēji – vitamīnu terapija un šūnu medicīna – tā ir profilakse un nākotnes ārstēšana. Vai gan neizsauc izbrīnu fakts, ka ar mums var tā manipulēt, ka mēs piekrītam dārgai un bīstamai ķirurģiskai iejaukšanās mūsu ķermenī? Tai pašā laikā mēs ļaujam farmaceitiskajai rūpniecībai, tās PR un lobijiem izplatīt melīgu informāciju par tā saucamajiem dabisko vielu izraisītajiem blakusefektiem un pakļaut šaubām to dokumentāli pierādīto labvēlīgo iedarbību. 
Jāsaprot, ka tāds juceklis sabiedrības apziņā nav nejaušība, to mērķtiecīgi izmanto farmaceitiskā rūpniecība un citas grupas ar kopīgām interesēm. Šo manipulāciju ar sabiedrības apziņu mērķis ir īsto slimību un veselības iemeslu slēpšana no cilvēkiem. 
Tādējādi rodas melīga un fatāla atkarība no šīs rūpniecības, kas nedod cilvēkiem iespēju pašiem nest atbildību par savu organismu un tā veselību.
Mums jāapzinās, ka tāda atkarība rada apstākļus daudzmiljardu biznesa uzplaukumam, kas eksistē uz slimību rēķina. Līdz ar tautu atbrīvošanu no atkarības sāksies efektīva veselības aizsardzības sfēras reforma. Vītamīnu terapija un šūnu medicīna ļauj katram no mums nest atbildību par savu veselību un dzīvi augstā līmenī. 
Iespaidīgs piemērs tam, ka nākotne pieder šūnu medicīnai, ir sirds nepietiekamība. Katrs no mums pazīst cilvēkus, kuri cieš no aizdusas, pietūkumiem un hroniska noguruma. Ja šodien jūsu diagnoze ir sirds nepietiekamība, tad iespēja izdzīvot nākamos piecus gadus ir tikai 50%! Vienīgais, ko jums var piedāvāt tradicionālā medicīna, ir sirds transplantācija, ja donora sirds būs atrasta, pirms jūs nomirsiet. 
Modernā šūnu medicīna piedāvā loģisku un pārliecinošu izeju no šī strupceļa. Sirds nepietiekamība galvenokārt rodas no hroniskas bioenerģijas nepietiekamības miljonos sirds šūnu. Šo šūnu funkcija ir optimāla asins pārsūknēšana, lai nodrošinātu tās cirkulāciju. Ja tāda enerģija tiek piegādāta vitamīnu un citu dabisko enerģijas nesēju veidā, tad sirds nepietiekamību var veiksmīgi izārstēt, novēršot pamatproblēmu. Sirds pārstādīšana vai ārstēšana ar zāļu preparātiem, kuri ir efektīvi tikai simptomu novēršanā, kļūs nevajadzīgi. Kad Kristians Bernards 1967. gadā pirmo reizi veica sirds pārstādīšanas operāciju, tad tā bija kā izrāde masu informācijas līdzekļiem, kuru var salīdzināt tikai ar nosēšanos uz Mēness. Tāda ķirurģiska iejaukšanās, kuru var pielietot dažos izņēmuma gadījumos, arī kļuva par patieso slimības iemeslu slēpšanas līdzekli, kas patiesībā ir hronisks vitamīnu trūkums. Sekas visai cilvēcei ir šādas – pēdējos 30 gados vairāk nekā 100 miljonu cilvēku miruši no sirds nepietiekamības sekām, kura varēja novērst. Tai pašā laikā farmaceitiskās kompānijas nopelnīja miljardus dolāru, pārdodot zāles, kuras ir pilnīgi nederīgas sirds nepietiekamības pamatiemeslu ārstēšanai. 
Vai varat iedomāties, cik stipri ieinteresēta ir farmaceitiskā rūpniecība, lai slēptu faktus un izkropļotu patiesību?

Džoja, bijusī stjuarte, pirmo reizi pārcieta sirds pārstādīšanas operāciju kā sekas akūtai sirds nepietiekamībai 20 gadu vecumā. Pēc pieciem gadiem viņas veselība bija tiktāl pasliktinājusies, ka bija nepieciešama atkārtota sirds pārstādīšana. Tieši tad viņa sāka pielietot vitamīnu terapiju pēc mūsu izstrādātās programmas. Pēc dažiem mēnešiem viņas stāvoklis uzlabojās tādā mērā, ka operācija tika atcelta. Džoja lūdza pastāstīt visiem viņas gadījumu, kura aprakstu jūs varat atrast arī grāmatā "Kāpēc dzīvniekiem nemēdz būt infarkti".

Protams, būs vajadzīgi ķirurgi, kuri veic šuntēšanu un sirds pārstādīšanu smagos gadījumos. Bet tie būs izņēmuma gadījumi. Nodrošināšana ar bioenerģiju ar vitamīnu palīdzību būs pamatprofilakse un sirds nepietiekamības ārstēšana nākotnē. 
 
Atrisinājuma atslēga. 
 
Es uzaicinu jūs pievienoties mūsu akcijai, kas virzīta uz sirds slimību izskaušanu. Esmu pārliecināts, ka patiesība ņems virsroku pār korporācijām, kas tikai vēlas gūt amorālu ekonomisko izdevīgumu. Nākošā manas prezentācijas daļa ataino notikumus, kuri notika šajā vēsturiskajā procesā. 

Manā zinātniskajā publikācijā 1991. gadā "Atslēga uz sirds-asinsvadu saslimšanas iemesliem" ir izklāstīti jaunās pieejas veselības problēmu risināšanā pamatprincipi. Pirmo reizi kļuva saprotams, ka sirds – asinsvadu slimības var pilnībā iznīcināt, lai nākošajām paaudzēm tās nebūtu jāpieredz. 
Tajā laikā es biju sirds – asinsvadu slimību nodaļas direktors Lainasa Polinga institūtā Kalifornijā. Es palūdzu šo divkārtējo Nobela prēmijas laureātu atbalstīt manus tālejošos secinājumus kā līdzautoram. Lainass Polings ar prieku piekrita, jo viņš šajā pētījumā redzēja apstiprinājumu visam sava mūža darbam.

Zinātniskā sensācija ātri nokļuva līdz farmaceitisko kompāniju amatpersonām. Uzreiz kļuva skaidrs, ka, ja par šo atklājumu uzzinās miljoniem cilvēku, daudzmiljardu zāļu preparātu tirgus sabrukums ir neizbēgams. Kā brīdinājuma pasākumu farmaceitiskās kompānijas nolēma organizēt vispasaules karteli, lai visiem spēkiem liktu šķēršļus tālākai šīs informācijas izplatībai . 
 
Farmaceitiskā karteļa noziedzīgā reakcija. 
Lai realizētu savus amorālos plānus, farmaceitiskais kartelis noalgoja veselu lobistu armiju. Tikai Vašingtonā tā labā strādā 1000 lobistu, 2 lobisti uz katru Kongresa locekli. Apmēram tāpat ir Vācijā. Lobistu uzdevums ir atstāt iespaidu uz sabiedrisko domu un likumdošanu vairākumā vadošo industriālo valstu. Tas viss dienu no dienas tiek darīts farmaceitiskā karteļa labā. Daudzi zinātnes un medicīnas līderi arī ir nokļuvuši farmaceitiskā karteļa pakļautībā.

Sākumā Amerikas Zinātņu akadēmija apsolīja publicēt zinātnisko pētījumu "Atslēga uz sirds-asinsvadu saslimšanas iemesliem", bet farmaceitiskā karteļa iespaidā ZA pēc dažām nedēļām atlika publikāciju. Argumenti bija šādi: "Tā kā nav nekā neatrisināta sirds – asinsvadu saslimšanu iemeslos, tad nevar būt nekāda atrisinājuma." Tā šī neatrisinātā mīkla turpina nogalināt katru otro ASV un citu zemju iedzīvotāju, nepievēršot šo džentlmeņu uzmanību. Tad mēs bez svārstīšanās nolēmām publicēt savu atklājumu Kanādas medicīnas žurnālā. Mēs izdarījām visu, lai nodrošinātu ātru šīs glābjošās informācijas izplatīšanu. Mēs iepazīstinājām ar mūsu jauno sirds – asinsvadu slimību ārstēšanas metodi vairāk nekā 10 farmaceitiskās kompānijas ar mērķi uzlabot cilvēku veselību visā pasaulē ar spēcīgu partneru palīdzību. 1991. gadā noraidošu atbildi sniedza visas farmaceitiskās kompānijas, izņemot vienu – Hoffman – La Roche, kura bija pasaules lielākā C vitamīna ražotāja. 1991.gada novembrī es iepazīstināju ar savu darbu pētniecības nodaļu vadītājus kompānijas Roche galvenajā ofisā Bāzelē, Šveicē. Roche uzreiz saprata šī medicīniskā centiena milzīgo nozīmi. Tomēr pēc kāda laika viņi izlēma, ka nav ieinteresēti sadarbībā ar mani. Hoffman – La Roche paziņoja, ka negrib finansēt pārrāvumu medicīnā savas izvirzīšanas vārdā. Kāds neparasts attaisnojums!

Pēc 5 gadiem pasaule uzzināja, kas notika patiesībā – gaidot pieprasījuma pēc C vitamīna, lizīna u.c. barojošajām vielām, kas minētas manā darbā, paaugstināšanos visā pasaulē , kompānija Hoffman – La Roche izmantoja šo informāciju, lai mākslīgi paceltu cenas šo produktu izejvielām. Bez tam, kopā ar vācu korporāciju Bayer un amerikāņu kompāniju Archer – Daniel – Midland, Roche organizēja karteli, kura mērķis bija uzturēt cenu līmeni tām dabīgajām vielām, kas minētas mūsu darbā. Vai nav dīvaini, ka šīs kompānijas negribēja iztērēt ne centu par informācijas izplatīšanu par sirds – asinsvadu saslimšanas iemesliem? Tai pašā laikā viņi nodrošināja sev iedzīvošanos uz šī procesa rēķina, pārdodot izejvielas par cenu, kas divas reizes pārsniedza vairumtirdzniecības cenas vitamīnu produkcijai.

1997.gada 30. oktobrī avīze "The New York Times" paziņoja, ka federālie apsūdzētāji ASV atklājuši pašu lielāko noziedzīgo cenu fiksācijas gadījumu ASV vēsturē. Pēc apsūdzētāju teiktā, kas citēts avīzē, šīs krāpniecības mērogs bija tik milzīgs, ka no tā cieta "burtiski simtiem produkcijas veidu un katrs pircējs." Galvenais liecinieks paziņoja, ka noziedzīgās darbības bija saplānotas Roche, Bayer u.c. korporāciju vadību līmenī, bet korporāciju vadītāji bija "pasūtītāji", tai laikā, kad viņu padotie, kas darīja visu netīro darbu, tika nosaukti par "izpildītājiem" . Visas trīs kompānijas tika atzītas par vainīgām.
     Tagad jebkurš var nosaukt Roche, Bayer u.c. farmaceitiskās kompānijas par to, kas tās ir patiesībā – noziedznieki, kas cenšas iegūt ienākumus uz miljonu cilvēku dzīvības un veselības rēķina. 
 
Rata – Polinga manifests. 
 
Mēs nolēmām informēt plašu sabiedrību ar masu informācijas līdzekļu palīdzību. Preses konferencē, kas notika 1992. gada 2. jūlijā, mēs stādījām priekšā informāciju par sasniegumiem vitamīnu iedarbības izpētes jomā un stāstījām par iespēju darīt galu sirds – asinsvadu saslimšanām visā pasaulē. Ja informācija par šo medicīnas sasniegumu netiktu 6 garu gadu laikā slēpta, visa pasaule šodien zinātu, ka vitamīni novērš infarktu rašanos. Ja šī informācija tiktu izplatīta, nevis sabotēta, vairāk nekā 60 miljonu cilvēku būtu tikuši glābti no infarktiem un sirdstriekas. 
 
Šajā preses konferencē tika stādīts priekšā Rata – Polinga manifests. Savā pēdējā uzstāšanās reizē Lainass Polings atbalstīja zinātniskos centienus, kuri ir aprakstīti manās publikācijās. Viņš savu vēsturisko uzstāšanos noslēdza ar frāzi:" Uzdevums pieveikt sirds – asinsvadu saslimšanas kā invaliditātes un nāves pamatiemeslus tagad ir acīmredzams." Šī frāze ir pagrieziena punkts medicīnā. 
 
Amerikāņu tautas vēsturiskie panākumi.
 
Farmaceitisko kompāniju, pārtikas produktu un medikamentu kvalitātes un sanitārās uzraudzības pārvaldes (FDA) reakcija sekoja nekavējoties. Tika izvērsta nacionālā kampaņa, kas aizliedza visas prasības, kuras saistītas ar vitamīniem un citām dabīgajām vielām.

Šis fakts nepārsteigs tos, kas zina, ka lielākā daļa FDA ekspertu un apskatnieku ir farmaceitisko kompāniju apmaksāti kalpotāji. Es visiem iesaku izlasīt Tomasa Mūra grāmatu" Nāvi nesošā medicīna", kurā tiek runāts par to, ka FDA ievērojamā mērā tiek kontrolēta no farmaceitisko kompāniju puses. Farmaceitiskās kompānijas, apzinoties, ka informācijas izplatīšanos par vitamīnu glābjošo iedarbību citādākā veidā nespēs aizkavēt, nolēma savu mērķi sasniegt likumdošanas izmainīšanas ceļā. 1993.gadā nāca klajā mana grāmata "Sirds slimību izskaušana." Tajā vienkāršā, saprotamā valodā tika skaidroti centieni un pētījumi par vitamīnu iedarbību sirds slimību jomā. Desmitiem tūkstošu amerikāņu izmantoja šo un arī citus darbus par vitamīnu ietekmi uz organismu, lai pārliecinātu savus politiskos vadītājus neatbalstīt farmaceitiskās rūpniecības un FDA amorālos plānus. "Newsweek" šī cīņa par brīvu pieeju vitamīniem tika aprakstīta kā "ievērojamākā kustība kopš Vjetnamas kara laikiem." Tādā veidā cilvēku intereses ņēma virsroku pār visaptverošajām ekonomiskajām interesēm.

1994. gada 3. augustā ASV Senāts un pārstāvju Palāta vienbalsīgi pieņēma Likumu par veselīgu uzturu un izglītošanu, kurš kļuva par fundamentālu likumu, kas aizstāv un garantē brīvu pieeju vitamīniem un citai atveseļojošajai produkcijai. Šis likums ne tikai atjauno Status – Qvo, bet ļauj arī izplatīt informāciju par vitamīniem. Ja skatās no vēsturiskā redzes viedokļa, miljonu amerikāņu sabiedriskā kustība atnesa farmaceitiskajām kompānijām un grupām ar kopīgām interesēm to pastāvēšanas vēsturē visievērojamākos zaudējumus. Bez tam miljoni amerikāņi ir guvuši vēsturisku uzvaru, kuras rezultāti nesīs labumu visai cilvēcei. 
 
"Codex Alimentaris"
 
Diemžēl farmaceitiskās kompānijas nepadevās, neskatoties uz to, ka Amerika, pasaules varenākā valsts, sāka atbrīvoties no to interešu iespaida. Starptautiskais farmaceitiskais koncerns sāka savu pēdējo uzbrukumu Vācijas farmaceitisko kompāniju un Vācijas valdības aizbildnībā. Viņi noorganizēja tā saucamo ekspertu komisiju ar noslēpumaino nosaukumu "Codex Alimentaris", kas darbojās ANO paspārnē.

1996. gada septembrī Bonnā, Vācijā notika šīs komisijas slepenā sanāksme. Augstāko Vācijas valdības pārstāvju (Veselības aizsardzības, Sociālās nodrošināšanas un Lauksaimniecības ministrijas) oficiālā dalība parādīja, ka šai Komisijai ir Vācija ministru kabineta un kanclera atbalsts un kanclera Kola visaugstākā prioritāte. Tā kā nebija ASV, Kanādas, Nīderlandes, u.c. valstu atbalsta, vācu delegācija bija iniciatore šādu lēmumu pieņemšanai:
Vācijas valdība veica piesardzības pasākumus gadījumam, ja šīs Komisijas darbība tiktu priekšlaicīgi atklāta: par tās priekšsēdētāju tika nozīmēts doktors Somogi, kurš bija vācu patērētāju tiesību aizsardzības federālās aģentūras vadītājs. Bonnas politiķiem bija labi zināms par šīs organizācijas ietekmīgumu; līdz ar to viņi nolēma paslēpties aiz "patērētāju aizsardzības" aizsega, lai slēptu no sabiedrības savas darbības patieso raksturu.

1997.gada janvārī mēs apspriedām šīs Komisijas mērķus ar amerikāņu kongresmeni Pīteru de Fazio, kurš ir vitamīnu atzinējs. Sevišķu interesi izraisīja fakts, ka tiek draudēts ar ekonomiskām sankcijām, kas tiks veiktas pret tām valstīm, kas nepildīs Komisijas lēmumus. Ar ekonomisko sankciju palīdzību farmaceitiskais kartelis cenšas ar spēku pārvilkt savā pusē arī pārējās rūpniecības korporācijas. Acīmredzot, farmaceitiskā karteļa devīze ir: "Ja jūs esat Microsoft, Volkswagen, Sony, un neatbalstāt vitamīnu informatīvo boikotu, mēs izdarīsim tā, ka Komisijas likumu ietvaros jūs nevarēsiet pārdot savas datorprogrammas, automobiļus un elektroniskās preces citās valstīs."

Tas nozīmē, ka farmaceitiskais kartelis un tā politiskie atbalstītāji pieteikuši atklātu karu visas cilvēces veselībai un dzīvībai. Tā kā farmaceitiskā karteļa intereses ir pretrunā ar visas cilvēces interesēm, cīņa būs nežēlīga, tāpēc arī farmaceitiskā rūpniecība cenšas ar likumdošanas spēku piespiest citas rūpniecības nozares pievienoties saviem amorālajiem plāniem. 
  Mūsu atbilde uz to ir skaidra: tādi bezprincipu amorālie plāni ir nevis farmaceitisko kompāniju spēka, bet gan izmisuma rādītājs. Fakti par to, ka dzīvniekiem nemēdz būt infarkti, tāpēc ka viņu organisms izstrādā C vitamīnu, var novest kalcija aģentu, preparātu, kas pazemina holesterīna līmeni u.c. sirdszāļu ražotāju daudzmiljonu tirgu līdz kraham. Mūsu noteiktais " nē" šiem amorālajiem plāniem ir izteikts petīcijā par vitamīnu pielietošanas brīvību. Lūdzam jūs pastāstīt draugiem, kaimiņiem, kolēģiem par "Codex Alimentaris" Komisiju.
Visi kopā mēs varēsim novērst farmaceitiskā karteļa plānu realizēšanos. 
 
Kāpēc Vācija (atkal)? 
 
Skatoties uz farmaceitisko korporāciju starptautiskajām intrigām, rodas jautājums – kāpēc šo plānu, kurš neizbēgami noved pie miljonu cilvēku veselības apdraudējuma, priekšgalā atrodas Vācijas farmaceitiskā rūpniecība un valdība? Katrs, kurš ierodas Frankfurtes pie Mainas lidostā, var pārliecināties par farmaceitiskās un ķīmiskās rūpniecības pasaules līmeņa ietekmi Vācijā. Lielākais oficiālo korporatīvo tikšanos apzīmējumu skaits pieder farmaceitiskajām kompānijām – tas ir kaut kas līdzīgs lietišķajai Vācijas rūpniecības kartei. Bet tas ir tikai tas, kas redzams virspusē. Lai aptvertu to globālo mērogu, kas piemīt Vācijas valdības palīdzībai "Codex Alimentaris", nepieciešams aplūkot saikni starp valdību un ķīmiskās un farmaceitiskās rūpniecības nozarēm visā 20.gadsimta laikā. 
 
IG – Farben kartelis 
 
20.gadsimta pirmās puses visvarenākā korporatīvā impērija Vācijā ir Interessengemeinschaft Farben – saīsināti IG – Farben. Interessengemeinschaft nozīmē analoģisku interešu kompāniju asociāciju, tas ir – BASF, Bayer, Hoechst un daudzas citas Vācijas farmaceitiskās kompānijas. IG – Farben kļuva par vienīgo lielāko Ādolfa Hitlera pirmsvēlēšanu kampaņas sponsoru. Gadu iepriekš, pirms 1933.gadā Hitlers sagrāba varu, IG – Farben piešķīra Hitleram un viņa nacistiskajai partijai 400 000 marku. Protams, līdz ar Hitlera nākšanu pie varas, IG – Farben ieguva visvairāk Otrā pasaules kara un Eiropas izlaupīšanas rezultātā iegūto labumu. IG – Farben fabrikās tika ražoti 100% visu sprāgstvielu un sintētiskā benzīna. Kad Vērmahts iekaroja kārtējo valsti, tam sekoja BASF, Bayer, Hoechst vadības pārstāvji, sistemātiski sagrābjot visu veidu rūpniecības nozares šajās zemēs. Pateicoties šādai ciešai sadarbībai ar Vērmahtu, IG – Farben piedalījās Austrijas, Čehoslovākijas, Polijas, Norvēģijas, Beļģijas, Holandes, Francijas u.c. valstu izlaupīšanā. 1946. gadā ASV valdības izmeklēšana parādīja, ka, ja nebūtu IG – Farben karteļa, nebūtu iespējams arī Otrais pasaules karš. Jāsaprot, ka ne jau psihopāta Ādolfa Hitlera vainas vai vācu tautas rakstura dēļ sākās šis karš. Par atslēgas momentu kļuva BASF, Bayer, Hoechst u.c. kompāniju alkatība. 

Tie, kas ir redzējuši Stīvena Spīlbera filmu "Šindlera saraksts", nekad neaizmirsīs Aušvices koncentrācijas nometnes ainas. Aušvice bija lielākā cilvēku nonāvēšanas fabrika, bet patiesībā koncentrācijas nometne bija tikai papildinājums. Galvenais pamatprojekts bija IG–Auschwitz, 100% IG-Farben
meitas uzņēmums, kurš bija lielākais pasaulē sintētiskā benzīna un gumijas ražotājs un kura mērķis bija sagrābt Eiropu. 1941. gada 1. martā SS reihsfīrers Heinrihs Himlers apmeklēja šo celtniecības objektu. 1941. gada 14. aprīlī Ludvigshāfenē notikušajā sanāksmē IG-Farben direktoru padomes loceklis, atbildīgais par Aušvices projektu Otto Ambross paziņoja: "Mūsu jaunā draudzība ar SS ir svētība. Mēs esam veikuši visus pasākumus, lai to rezultātā Aušvices koncentrācijas nometne atnestu mūsu kompānijai lielus ienākumus." IG-Farben karteļa farmaceitiskās nodaļas izmantoja koncentrācijas nometnes upurus saviem mērķiem – tūkstoši no tiem nomira nepazīstamu vakcīnu izmēģinājumu u.c. eksperimentu rezultātā.

 IG–Auschwitz gūstekņiem nebija pensiju plāna. Tos, kas bija vārgi vai slimi, savāca pie IG-Farben fabrikas vārtiem un aizsūtīja uz gāzes kamerām. Gāzi "Ciklons-B", kura tika izmantota miljonu cilvēku nosmacēšanai, piegādāja fabrikas.

Nirnbergas kara noziedznieku tribunālā par vainīgiem masu slepkavībās, verdzības ieviešanā u.c. pret cilvēci vērstos noziegumos tika atzīti 24 IG-Farben direktoru padomes locekļi u.c. amatpersonas. Neizprotamu iemeslu dēļ 1951. gadā viņi visi tika atbrīvoti un turpināja strādāt Vācijas korporācijās. Izpildot lēmumu, kas tika pieņemts Nirnbergas procesā, IG-Farben tika sadalīts BASF, Hoechst. Šobrīd katra no trim meitas kompānijām 20 reizes pārsniedz mātes kompānijas ražošanas apjomu 1944. gadā. Bez tam direktoru padomes locekļu posteņus, kas ir augstākie amati šajās kompānijās, trīs desmitgažu laikā pēc Otrā pasaules kara beigām ieņēma bijušie nacistiskās partijas biedri.
Šādu cilvēku vadībā IG-Farben meitas uzņēmumi turpināja atbalstīt politiķus, kuri pārstāvēja to intereses. 50. – 60. gados viņi finansēja kāda jauna cilvēka no Ludvigšāfenas pilsētas nomales – Helmuta Kola – politisko karjeru. No 1957. – 1967.gadam Helmuts Kols bija Verdan Chemicshen Industrie apmaksāts lobists vācu centrālajā farmaceitiskajā un ķīmiskajā kartelī.

Tādā veidā vācu farmaceitiskā un ķīmiskā rūpniecība radīja savu personīgo politisko pārstāvi, kurš atstāja vācu tautai iespēju tikai piekrist. Rezultāts mums ir zināms – Helmuts Kols bija Vācijas kanclers 16 gadus, bet farmaceitiskā un ķīmiskā rūpniecība kļuva par vadošo pasaules eksportētāju ar meitas uzņēmumiem 150 pasaules valstīs, vairāk, nekā jebkad piederēja IG-Farben. 
Vācija ir vienīgā valsts pasaulē, kur bijušais farmaceitiskā un ķīmiskā karteļa apmaksātais lobijs kļuvis par valdības galvu. Tādējādi vācu farmaceitisko un ķīmisko kompāniju globālo paplašināšanās plānu atbalstīšanai politiskā līmenī ir jau simtgadīga vēsture. Tādu pašu pamatu mēs redzam Bonnas atbalstā "Codex Alimentaris" komisijai.

Galvenais apsūdzētājs no ASV puses Nirnbergas procesā paredzēja šādu notikumu gaitu, kad teica: " Šie noziedznieki no IG – Farben ir galvenie kara noziedznieki, nevis nacistiskie fanātiķi. Ja viņu noziegumi netiks celti gaismā, bet viņi paši netiks sodīti, tad viņi radīs nākotnes pasaulei lielākus draudus nekā Hitlers, ja viņš būtu palicis dzīvs."

Divreiz 20. gs. laikā smagas bēdas visai pasaulei nāca tieši no Vācijas. Ja, saņemot Vācijas valdības atbalstu, farmaceitiskais kartelis uzvarēs, tad uzveikt sirds slimības nebūs iespējams un vairāk nekā 500 miljonu cilvēku nepamatoti ies bojā no infarkta. 
 
Vēstures stundas. 
 
Divreiz 20. gadsimtā cilvēki cieta klusu, līdz bija jau par vēlu. Tas var notikt arī trešo reizi. Mums, Vācijas tautai, tagad ir iespēja pierādīt visai pasaulei, ka mēs neatkārtosim pagātnes kļūdas.

Nākošā komisijas "Codex Alimentaris" sanāksme Bonnā ir 1998. gada rudenī. Ko mēs varam uzsākt? Mēs izdarīsim spiedienu uz mūsu politiskajiem pārstāvjiem tik ilgi, kamēr Vācijas valdība neaizliegs jebkuru politisko vai korporatīvo pārstāvju dalību "Codex Alimentaris" komisijā. Tie, kas neieklausīsies mūsu slēdzienos, netiks nākošgad ievēlēti. Tas nav sarežģīti! Neaizmirsīsim, ka mēs esam cilvēki!

Kanclers Kols saņems ar šīs dienas datumu datētu vēstuli ar lūgumu nekavējoties pārtraukt jebkuru "Codex Alimentaris" komisijas atbalstu no Vācijas valdības puses. Ja viņš neizpildīs šo prasību četru nedēļu laikā, es publiski pieprasu, lai viņam tiktu pasludināts impīčments sakarā ar zvēresta pārkāpšanu, kurā viņš solīja nenodarīt ļaunumu Vācijas tautai. 
 
Farmaceitiskā rūpniecība māna plašus sabiedrības slāņus. 
 
Farmaceitiskā rūpniecība turpina kontrolēt mūsu sabiedrību. Tā kontrolē arī medicīnisko pētījumu veikšanu, nostāda atkarības situācijā visas tās profesijas, kuras ir saistītas ar veselības aizsardzību.

Lai saglabātu un aizsargātu savu dominējošo stāvokli, farmaceitiskās kompānijas manipulē ar likumdošanu un masu informācijas līdzekļiem. Liela mēroga reklāmas un PR kampaņas masu informācijas līdzekļos veido "dūmu aizsegu", kas slēpj īstās farmaceitisko kompāniju intereses.

Tās mēģina sevi proponēt Luī Pastēra, Roberta Koha un citu medicīnas pionieru garā. Tās apgalvo, ka ir ieinteresētas slimību iznīcināšanā humānu mērķu labā. Patiesība ir gluži pretēja: farmaceitiskās kompānijas cenšas saglabāt slimības ar mērķi paplašināt ārstniecisko līdzekļu tirgu.

Farmaceitiskā karteļa mērķis ir likt šķēršļus slimību iznīcināšanai. Tādējādi farmaceitiskās kompānijas darbojas nevis pēc humānisma principiem, bet pēc IG – Farben principiem, kas ir organizēta noziedznieku grupa, kas tiecas ziedot neskaitāmas cilvēku dzīvības iedzīvošanās vārdā.

Savos reklāmas paziņojumos farmaceitiskās kompānijas melīgi apgalvo, ka infekcijas slimību iznīcināšana ir viņu nopelns. Patiesībā vissvarīgākie ārstniecības preparāti, kā penicilīns u.c. antibiotikas tika izgudrots valsts finansētos institūtos. Vienīgais, kam var ticēt, ir tas, ka farmaceitiskās kompānijas uzreiz pacentās šos atklājumus izmantot ienākumu gūšanai. Miljoni nodokļu maksātāju tika apmānīti, jo samaksāja ne tikai par pētījumiem, kas tika veikti valsts institūtos, bet viņiem nākas maksāt arī par zālēm, kuras izstrādātas par valsts līdzekļiem, bet kuras pārdod farmaceitiskās kompānijas.

Citās melīgās kampaņās farmaceitiskās kompānijas apgalvo, ka ar viņu palīdzību cilvēka dzīves ilgums 20.gs. ir palielinājies divas reizes. Taču jebkurā medicīnas mācību grāmatā var izlasīt, ka tas noticis tāpēc, ka uzlabojušies sanitārie apstākļi un tam nav nekā kopīga ar antibiotikām un citiem farmakoloģiskajiem preparātiem.

Vēl viens apmāns ir to preparātu reklāmas kampaņa, kas pazemina holesterīna līmeni. Dzīvniekiem nekustīgā stāvoklī holesterīna līmenis asinīs sasniedz 400 – 600 mg uz decilitru, bet viņiem nemēdz būt infarktu, viņu asinsvadi nostiprinās, pateicoties vitamīniem, kurus izstrādā viņu organisms vai ko viņi saņem ar barību. Acīmredzot, savstarpējā saikne starp holesterīnu un sirds slimību ir vēl vieni maldi, kurus uztur holesterīna līmeni pazeminošu medikamentu ražotāji. Vienīgais, kas skaidri zināms par tādiem preparātiem ir tas, ka tie var izsaukt vēzi. 1996. gada janvārī Amerikas medicīnas asociācijas žurnāls brīdināja medicīnisko un arī visplašāko sabiedrību par to, ka šie preparāti tādās devās, kas tuvas tām, ko pašlaik lieto miljoniem cilvēku visā pasaulē, izsauc vēzi. Bet farmaceitiskās kompānijas nepievērš uzmanību šiem faktiem. Savās plašajās liela mēroga reklāmas kampaņās tās turpina lielīt šīs lēnas darbības "vēža bumbas" kā ledenes vai košļājamo gumiju.

1997.gada 23.jūnijā viens no vadošajiem nedēļas izdevumiem "Wall Street" publicēja rakstu par veselības aizsardzības sistēmu. Tajā tika iekļauta intervija ar farmaceitiskās kompānijas investīciju konsultantu, kurš paziņoja, ka "visi zaudēs, ja tiks atrasts veids, kā tikt vaļā no slimībām." Zem vārda "visi", protams, viņš domāja ne jau pacientu miljonus. Šis konsultants vienkārši izpauda to, ko zina visi – ārstēšanu un pētījumus par ārstēšanu nosaka akcionāru finansiālās intereses.

Farmaceitisko kompāniju ienākumi 25 gadu laikā ir pārsnieguši visu pārējo rūpniecības nozaru ienākumus vidēji par 500%. Citiem vārdiem – bizness, kas balstās uz slimībām, ir pats izdevīgākais bizness pasaulē un miljoniem cilvēku tiešā vai netiešā veidā apmaksā rēķinus. Milzīgās veselības aizsardzības izmaksas, kuras apmaksā pacienti un citi cilvēki, nosaka nekas cits kā farmaceitisko kompāniju nepiepildāmā alkatība. Ko mēs varam darīt?

Šie fakti skaidri parāda, ka veselības aizsardzības struktūra ir kardināli jāmaina. Par katru dienu, kurā tiek pieļauta šīs bezprincipu darbības turpināšanās, mēs maksājam ar savām dzīvēm.

ASV galvenie prokurori 34 štatos ierosināja lietu pret cigarešu ražotājiem ar mērķi samazināt izdevumus to slimību ārstēšanā, kuras izraisa tabakas smēķēšana. Tas radīja nopietnus zaudējumus tabakas ražošanas gigantiem un tagad tiek piedzīts vairāk nekā 400 000 miljonu soda naudas par tiem zaudējumiem, kurus radījusi viņu produkcija. Nenoliedzami, viņi ne visu zināja par noziegumiem, kurus izdarījuši. Taču tie zaudējumi, kurus farmaceitiskās korporācijas nes miljoniem pacientu kā arī valsts sektoram, vairākas reizes pārsniedz tos zaudējumus, kurus radīja tabaka.

Svarīgākais solis, lai mainītu situāciju, ir – ne tikai atmaskot veco, bet radīt jaunu veselības aizsardzības sistēmu. Tā kā mēs esam atbrīvojušies no farmaceitisko karteļu jūga, paveras milzīgas veselības uzlabošanas iespējas. Vairākās nākošajās paaudzēs visvairāk izplatītās saslimšanas būs iespējams kontrolēt un vidējais dzīves ilgums pieaugs par 10 vai vairāk gadiem. Vecums ar lielisku veselības stāvokli būs likums, nevis izņēmums.       

Es uzdevu sev jautājumu- vai cilvēces vēsturē ir bijusi līdzīga situācija, kad cilvēkiem bija jāatbrīvojas no nelielas, bet spēcīgas valdošās kopīgu interešu grupas smacējošā tvēriena? Lūk, šī vēsturiskā paralēle. 
 
Kas mums ir jādara? 
 
Fakti skaidri parāda, ka veselības aizsardzības struktūra ir kardināli jāmaina. Par katru dienu, kurā tiek pieļauta šīs bezprincipu darbības turpināšanās, mēs maksājam ar savām dzīvēm.

ASV galvenie prokurori 34 štatos ierosināja lietu pret cigarešu ražotājiem ar mērķi samazināt izdevumus to slimību ārstēšanā, kuras izraisa tabakas smēķēšana. Tas radīja nopietnus zaudējumus tabakas ražošanas gigantiem un tagad tiek piedzīts vairāk nekā 400 000 miljonu soda naudas par tiem zaudējumiem, kurus radījusi viņu produkcija. Nenoliedzami, viņi ne visu zināja par noziegumiem, kurus izdarījuši. Taču tie zaudējumi, kurus farmaceitiskās korporācijas nes miljoniem pacientu kā arī valsts sektoram, vairākas reizes pārsniedz tos zaudējumus, kurus radīja tabaka.

Svarīgākais solis, lai mainītu situāciju, ir – ne tikai atmaskot veco, bet radīt jaunu veselības aizsardzības sistēmu. Tā kā mēs esam atbrīvojušies no farmaceitisko karteļu jūga, paveras milzīgas veselības uzlabošanas iespējas. Vairākās nākošajās paaudzēs visvairāk izplatītās saslimšanas būs iespējams kontrolēt un vidējais dzīves ilgums pieaugs par 10 vai vairāk gadiem. Vecums ar lielisku veselības stāvokli būs likums, nevis izņēmums.       

Es uzdevu sev jautājumu- vai cilvēces vēsturē ir bijusi līdzīga situācija, kad cilvēkiem bija jāatbrīvojas no nelielas, bet spēcīgas valdošās kopīgu interešu grupas smacējošā tvēriena? Lūk, šī vēsturiskā paralēle. 
 
Vēsture atkārtojas – atbrīvošanās no milzīgas atkarības 
 
Stādieties priekšā, ka jūs dzīvojat Eiropā pirms 500 gadiem. 80% iedzīvotāju ir fermeri, kas dzīvo ārkārtīgi trūcīgos apstākļos. Jūs neprotat lasīt un rakstīt, bērni mirst no epidēmijām, nenodzīvojot līdz 5 gadu vecumam. Nodeva, kas jāmaksā feodāļiem un magnātiem, atstāj jūs gandrīz bez iztikas līdzekļiem.

Valda Romas baznīca, tā laika vienīgā baznīca Eiropā, kura pārliecina ticīgo miljonus, ka ceļš uz debesīm ir iespējams tikai caur Romu.

Ja jūs nesamaksāsiet, saka Roma, tad jūsu dvēsele nonāks šķīstītavā vai arī uzreiz ellē. Tādējādi miljoniem dālderu, tā laika naudas vienību, Romas baznīcas ticīgie atdeva samaksai par indulgencēm. Protams, šī nauda kalpoja šīszemes mērķiem. Piemēram, lai atjaunotu zelta rotājumus Svētā Pētera katedrālē Romā. Lai nodrošinātu pastāvīgu līdzekļu pieplūdumu, indulgenču pārdevēji ieradās viduslaiku Eiropas pilsētās un ciemos. Šīs tirdzniecības devīze bija: "Tikai tad, ja jūs atdosiet savu dālderi baznīcas kasē, jūsu dvēsele tiks laukā no šķīstītavas." Un jūs nezināt, iztērēt pēdējo peniju, lai nopirktu bērniem ēdienu, vai nopirkt caurlaidi uz debesīm savai dvēselei. Bet drīz vien kaut kas notika – jauns mūks 1517. gada 31.oktobrī izkarināja uz Vittenbergas tempļa sienām 35 tēzes.

Martina Lutera vēstījums bija vienkāršs un skaidrs: ne Romas baznīca ne jebkurš cits nevar pārdot debesu atslēgas, jo debesis ir mūsos pašos. Šis vienkāršais vēstījums izsauca garīgās atbrīvošanās vētru. Negaidot miljoniem cilvēku saprata – desmitiem gadu viņus mānījuši un muļķojuši ar vienu vienīgu mērķi – padarīt Romu bagātu.

Atbrīvošanās vētra bija tik stipra, ka pastāvošās sabiedriskās sistēmas sabruka. Pēc 4 gadiem, 1521.gada 18.aprīlī, Martinu Luteru izsauca uz imperatora parlamentu Vormsā. Karaļa Čārlza V un Romas legātu klātbūtnē viņu aicināja atteikties no saviem uzskatiem, lai tiktu atjaunota iepriekšējā lietu kārtība. Luters atteicās to darīt.

Šī diena Vormsā tiek uzskatīta par svarīgāko tūkstošgades dienu, tāpēc ka tā visvairāk ietekmēja vēstures gaitu. Prāta atbrīvošanās no gadsimtiem ilguša garīgā jūga kļuva par neatgriezenisku procesu.
Miljoni analfabētu fermeru sāka mācīties lasīt un rakstīt, izmantojot Bībeles vācu tulkojumu. 16.gs. gaitā analfabētisma līmenis pazeminājās no 80% līdz 20%. Sākās komercijas un tirdzniecības uzplaukums, tā kā cilvēki tagad varēja lasīt un rakstīt.

Martina Lutera laikabiedrs Ulrihs fon Hattens aprakstīja neaptveramo brīvības izjūtu šādi: " Kāds gan prieks ir dzīve!" Tā beidzās viduslaiki un cilvēka intelekta un saprāta atbrīvošana atklāja resursus visās cilvēka dzīves sfērās, kā rezultātā Eiropa kļuva par visvarenāko pasaules daļu.

Tagad, pēc 500 gadiem, mēs atrodamies analoģiskā atkarībā. Šoreiz tā ir nevis saprāta un intelekta, bet gan organisma un veselības atkarība. Gluži kā pirms 500 gadiem, cilvēki spiesti šķirties no pēdējās naudas, jo tiek uzturēta maldīgā pārliecība, ka farmaceitiskā rūpniecība spēj mums dot veselību.

Ir pienācis laiks atbrīvoties no šiem maldiem. Tāpat kā pirms 500 gadiem, vēstījums ir ļoti vienkāršs. Nevienam, izņemot jūs pašus, nav jūsu veselības atslēgas. Cilvēces atbrīvošanās no maldiem, kas saistīti ar veselību, atklās tādus pašus resursus visos sabiedrības slāņos, kādus atklāja garīgā atbrīvošanās pirms 500 gadiem.

Mēs nevaram vairs gaidīt ne dienu. Šodien Hemnicē mēs karinām pie sienas tēzes par atbrīvošanos attiecībā uz cilvēka veselību, kas ir vairāk nekā vienkāršas. Mēs stādām priekšā Hemnices programmu, kura kļūs par pamatu jaunai pieejai veselības aizsardzībai visā pasaulē. 
 
Hemnices programma 
 
Sestdien, 1997. gada 21. jūnijā, doktors Rāts uzstājās Vācijas pilsētas Hemnices rātsnamā ar programmatisku ziņojumu. Šajā ziņojumā viņš iztirzāja iemeslus, kuru dēļ Vācijas valdība ir " Codex Alimentaris" komisijas vadībā, kura ir radīta ar mērķi ierobežot jebkuras informācijas izplatīšanu par iespēju aizsargāt veselību ar vitamīnu un citu dabisko paņēmienu palīdzību.

" Cilvēces vēsturē tikai vienu reizi iestājas moments, kad tiek veikts centiens kontrolēt sirds-asinsvadu saslimšanas. Un tāds moments ir pienācis" . Tas kļuva par sākumu iniciatīvas pasludināšanai cīņā ar sirds slimībām 21. gadsimtā. 
Tagad mēs apvienojamies, lai spertu kopīgus soļus šī mērķa sasniegšanā. Šodien mēs esam sapulcējušies Hemnicē, Vācijā, un šī diena kļūs par atbrīvošanas sākumu no to jūga, kuri pelna miljardiem dolāru uz mūsu veselības rēķina. Mēs esam noskaņoti aizsargāt savu veselību un dzīvi un uz visiem laikiem atbrīvoties no sirds – asinsvadu un citām saslimšanām. 
Daudzu tūkstošu gadu laikā mūsu senči skatījās naksnīgajās debesīs un uzdeva sev jautājumu par Visuma dabu un likumiem, kuri vada Saules, Mēness un zvaigžņu kustību. Tūkstošiem gadu viņi uzskatīja, ka Zeme ir Visuma centrs, ka Saule griežas ap Zemi, bet zvaigznes ir piestiprinātas pie kristāla debesu sfēras. Tas, ka katru rītu Saule uzlec austrumos un vakarā noriet rietumos, neatstāja šaubas par to, ka Visuma likumi ir tādi, kā tos aprakstīja sengrieķu astronomi.
 
POZITĪVA ALTERNATĪVA
 
Jau gadu  arī Latvijā ir iespējama  arī pozitīva alternatīva - tā ir tik efektīga , ka spēj atrisināt visas veselības problēmas  bez aptieku un ārstu apmeklējumiem.....Tam savu dzīvi ir veltījis zinātnieks TOMS MAUERS un jau  jau daudzus gadu desmitus piedāvā izcilus produktus  bez cilvēkam  kaitīgām  sastāvdaļām un kolosālām dabīgo sastāvdaļu buķetēm  produktu sastāvos....
 
Компания SISEL International была создана и возглавлена ученым, автором революционных формул эффективнейших продуктов для здоровья и долголетия и одним из выдающихся лидеров в индустрии сетевого маркетинга - Томом Мауэром. Ученый, технолог и бизнесмен Том Мауер является лидером в науке улучшения качества жизни на протяжении уже более, чем 20 лет.
Слова, которые составляют название компании Sisel (наука, инновация, успех, энергия и долголетие), описывают основную миссию. На базе новейших научных исследований и разработок компания Sisel нацелена проследить и в полной мере изучить истинную природу здоровья, благополучия, долголетия и красоты и разработать продукцию, включающую пищевые добавки, средства личной гигиены, косметические продукты, способную эти блага обеспечить. С помощью своей продукции Sisel стремится обеспечить своим покупателям комфортную, более здоровую жизнь. Sisel целиком и полностью посвящает себя науке и созданию уникальной модели распределения своей продукции по всему миру
 
Šī informācija domāta tiem , kas grib  būt veseli, kam apnicis slimot, kas saprot , ka zāles neārstē, ka ap aptiekām jāmet liels līkums un tiem, kas negrib veltīgi tērēt līdzekļus meklējot ārstu palīdzību... 

....un te  - 1.daļa par FuCoyDon !!!
 
Jūsu veselības garants - SpektraMaxx !!! Tas ir perfekts uzturs, nedzirdēti bagāts saturs, ko nevaram  nekā iegūt  pat pie vislabākās gribas  ēdot to, ko mums iespējams iegādāties šodien...
 
Eiropai atkal nepaveicās...
 
Spectra Maxx jaunā formula ir atbilstoša Eiropas Savienības jaunajiem noteikumiem.
Sisel produkts Spectra Maxx ir brīnišķīgs mega-toniks, kurš sastāv no 40 spēcīgākajiem antioksidantiem un 74 neaizvietojamiem mikroelementiem, un tas tiks reformēts, atbilstoši Eiropas Savienības prasību izmaiņām.
Spectra Maxx Slovākijā tika reģistrēts un akceptēts kā pārtikas piedeva, kas apmierina visas tiesiskās prasības.
Pagājušajā nedēļā dažas no šīm prasībām tika mainītas, kā rezultātā pieļaujamais folijskābes koncentrācijas līmenis ir atšķirīgs Eiropas Savienības valstīs.
Lai sekotu jaunajām izmaiņām, Sisel International ir nekavējoties reaģējis un maina šī produkta sastāvdaļas – izņem no Spectra Maxx formulas folijskābi, to darot speciāli Eiropas Savienības valstu tirgum. Tādā veidā mēs varam ātri nodrošināt produkta atbilstību valstu prasībām un apmierināt nepieciešamību pēc šī produkta Eiropā.
Kompānija Sisel ir cieši pārliecināta par folijskābes nepieciešamību un nekaitīgumu, un tā kā sastāvdaļa paliks produktu sastāvā visās pārējās valstīs.
Produkts ar šo formulu tiek pārdots un lietots visās valstīs, ieskaitot ASV.
Mēs saprotam, ka Spectra Maxx – tas ir ļoti svarīgs produkts, lai uzturētu sabalansētu dzīvesveidu un lielisku veselību. Mēs vienmēr centīsimies, lai sniegtu jums to, ko gaidiet no šī un citiem Sisel produktiem.
Это официальное письмо компании. Теперь по факту: Фульвиевые кислоты – это уникальные природные вещества, которые обладают массой положительных свойств, при этом не имеют отрицательных. Они значительно увеличивают биодоступность трудноусваиваемых минералов и они активно выводят токсины непосредственно из клеток. К примеру, в предыдущей компании Тома Мауера один из продуктов был напиток из чистых фульвиевых кислот. Меня поражает тот факт с каким упорством чиновники лобируют фармацевтические компании, создавая препятствия чистым продуктам, которые создают реальную конкуренцию. Если так пойдет дальше, то гражданам Европы скоро кроме лекарств и аптечных “псевдоБАДов” ничего не оставят. Кто-то очень заинтересован либо в сокращении числен