otrdiena, 2012. gada 17. jūlijs

Karmas attīrīšana


Sestdien, 28.jūlijā plkst. 19:00 Baltezerā, Budistu Templī viesosies Lama no Tibetas - Augsti god. Drupons Kunsangs Rinpoce.
·         Talismana iesvētīšanas rituāls kopā ar Budistu Lamu no Tibetas veiksmei vai citai pozitīvai darbībai
·         Karmas attīrīšana caur bojāejai nolemto dzīvo būtņu atbrīvošanu
·         Iespēja apmeklēt vienīgo Baltijā Budistu templi, iepazīties tuvāk ar budismu un jogu aptverošiem elementiem.
Jums būs iespēja iesvētīt talismanu uz veiksmi vai citu pozitīvu darbību. Rituālu veiks Lama no Tibetas - Augsti God. Drupons Kunsangs Rinpoce. 
Ja Jums nav sava talismana, Jums būs iespēja tādu iegādāties uz vietas. Tas var būt gan piekariņš pie telefona, piekariņš pie atslēgām, rotiņa ap roku vai kaklu, vai arī kāds lielāks talismans Jūsu interjeram jau kā dizaina elements.
Attīrīt karmu veicot rituālu kopā ar Lamu. Rituāls notiek Lamam iesvētot dzīvu būtni (šajā gadijumā zivi, kura bija noķerta un nolemta bojāejaj vai pagatavošanai), lai viņas karma pārdzimtu nākamajā dzīvē augstākas attīstības būtnē, piem. cilvēkā, un atbrīvojot viņu izlaižot ūdenī dzīves turpināšanai. Veicot šādu rituālu Jūs attīrat savu karmu, kas ir pielīdzināma vairākiem tūkstošiem jūsu labiem darbiem dzīves laikā, kas ļauj Jums pārdzimt labākā un veiksmīgākā dzīvā būtnē. 
Apmeklēt vienīgo Baltijā Budistu Templi, gūt priekštatu par budismu un jogu un to aptverošiem elementiem.
Bonuss: Tiem kuri izmantos iespēju veikt rituālu kopā ar Lamu, būs iespēja līdz 31. Augustam apmeklēt divas jogas nodarbības iesācējiem bez maksas.