otrdiena, 2012. gada 17. jūlijs

D.Brauns "6 mēneši līdz 2012.gada 21.decembrim"


Deivids Brauns (Kryon kanāls)
Atlicis mazāk par pusgadu līdz 21.decembrim/2012, līdz Jaunās Pasaules sākumam. Tas būs tikai sākums, un būs jāpaiet kādiem gadiem, lai ikviens paceltos jaunā apziņas līmenī. Pašlaik mēs atrodamies īpašā laikā, kad mūs atbalsta Saules sistēma un Visums. Jūnija mēneša Jauns mēness un vasaras saulstāvji mūsu dzīvēs ienesa dziedinošas enerģijas un pārmaiņas.
20.maija aptumsums- tāds kāds tas bija- notiek reizi 26.000 gados, tad 6.jūnijā izbaudījām Venēras tranzītu. Venēras tranzīts ienesa Dievišķo Sievišķo enerģiju, lai mēs varētu sevi piepildīt ar sievišķajām enerģijām, kas mūsu dzīvēs sniedz maigumu, mīlestību un mīļumu.
Neskatoties uz dzimti, mūsos ir abu veidu enerģijas- gan vīrišķās, gan sievišķās; un lai tās varētu saplūst jeb savienoties- tās ir jālīdzsvaro/ jāsabalansē. Jo vīrišķā un sievišķā puse kļūst aizvien apvienotāka kā veselums, jo tās abas spēs daudz vieglāk sadarboties viena ar otru. Visa radīšana notiek apvienojoties vīrišķajam ar sievišķo.
Maģiskās Krajona un Sofijas dziedinošās enerģijas akcentē Sofijas enerģijas. Es varētu teikt, ka Sofija ir Dieva sievišķā puse un tad, kad mēs piesaucam šīs enerģijas, mēs piepildām sevi ar sievišķajām enerģijām, kas ir ļoti svarīgas un daudzās, jo daudzās kultūrās trūkušas daudzu gadu simteņu garumā. Ļoti bieži mēs kā bērni tikām audzināti ar domu, ka Dievs ir vīriešu dzimtes pārstāvis un tādēļ esam piesaukuši tikai vīrišķās enerģijas.
Pienācis laiks, kad kļūstam par veselumu un vienotību un tas nozīmē, ka mums jālīdzsvaro vīrišķās un sievišķās enerģijas mūsu iekšējā pasaulē un jāļauj tām sevī saplūst.
Vēlot mieru un mīlestību
Deivids



Krajons~ vēstījums saņemts caur Deividu Braunu
21.jūnijā/2012 Kauņā, Lietuvā


6 mēneši līdz 2012.gada 21.decembrim
Sveicieni, mīļie, Es Esmu Kryon no Magnētiskā dienesta.
Tas ir brīnišķīgi būt kopā ar jums šajā vakarā; šajā vasaras saulstāvju vakarā, garākajā gada dienā, kad saule atrodas jums vistuvāk, un tik daudz kas no gara tiek saņemts šajā dienā vai šajā vakarā. Šī nakts kļūs par sapni vasaras naktī, par sapni, ko esat sapņojuši un ja vien sapnis ienāk cilvēka prātā, tad tas arī piepildās. Uz šīs planētas mīt sapnis par pacelšanos (augšupcelšanos), te ir sapnis par mīlestību, te ir sapnis par jaunu pasauli, un tad, kad ikviens sapņo vienu un to pašu sapni, tad tādam sapnim ir jāmaterializējas; un tad sapnis manifestējas. Sākot no šīs dienas tieši pēc sešiem mēnešiem- tad, kad būs visīsākā diena, tad visas planētas būs sastājušās perfektā augšupcelšanās stāvoklī, tieši tāpat, kā šodien saule ir vistuvāk jūsu pasaules daļai un saulīte jūs atbalsta, visgarākajā naktī jums palīdzēs un atbalstīs planētas.

Mīļie, jaunā pasaule tuvojas un jums palīdzēs planētu enerģijas, šī planēta dodas ceļojumā atpakaļ uz mīlestību. Pēc sešiem mēnešiem 144 000 cilvēku pacelsies uz jaunu apziņas līmeni. Tie izies caur personīgajai polārajai pārejai (pārbīdei); tie pāries no negatīvā uz pozitīvo un radīs savas dzīves tikai un vienīgi no pozitīvās enerģijas, tikai no mīlestības un tumšā puse atkāpsies. Tie 144 000 cilvēku atradīsies šeit, lai palīdzētu šīs jaunās apziņas otrajam, trešajam un ceturtajam vilnim. Tas prasīs laiku, bet planētas jums palīdzēs, un visa Gara pasaule atrodas šeit tāpēc, lai jums palīdzētu. Liela uzmanība tiek veltīta Zemes Mātei un šim augšupcelšanās procesam. Tas būs sapnis, kas piepildās; patlaban, kad jūs svinat saulstāvjus, daudzas, daudzas lietas notiek visā Visumā. Šie vasaras saulstāvji nesīs mīlestību, enerģiju un aktivizēšanos. Jūs aktivizēsiet savu augšējo sirds čakru un atvērsieties Jaunai Pasaulei; jaunai apziņai, kurā visa pasaule ir piepildīta ar mīlestību. Šī apziņa piesūcinās un piepildīs katra cilvēka katru dzīves aspektu; cilvēku sabiedrības katru līmeni, sākot no bagātajiem līdz nabadzīgajiem, visas klases, vidusmēra klasi, valdošās aprindas. Viss izlīdzināsies, vienādosies; šajā Visumā sievietes un vīrieši kļūst līdzvērtīgi. 144 000 cilvēku izlīdzinās šo apziņu, mācot tos, kuri vēlas mīlēt mīlestību; vienalga- bagāts vai nabags, neskatoties uz augsto vai necilo, tie no augstākajiem sabiedrības slāņiem- ar tiem notiks tas pats, kas ar zemāko slāņu pārstāvjiem. Augstākas apziņas cilvēkiem būs tieši tādas pat iespējas kā zemākas apziņas cilvēkiem.

Mīļie, tuvojas cita pasaule. Ļaujiet, lai atveras jūsu sirdis, jo uz veselumu atgriežas brīvprātīgi, un tie, kuri pielūguši negatīvo apziņu, tie, kuri apspieduši un pakļāvuši citus, tie, kuri piesavinājušies sev nepiederošu varu, arī tie pāries jaunā apziņas līmenī, tikai tiem nebūs izvēles, tie tiks pārcelti un attīrīti automātiski. Tiek uzskatīts, ka šī ir brīvās gribas planēta, bet visām izvēlēm tomēr jābūt izdarītām kādu noteiktu vibrāciju un apziņas amplitūdā. Dažiem šķiet, ka tie rīkojas augstākās apziņas līmenī, bet patiesībā tie darbojas zemākajos apziņas līmeņos. Jūsu līderi un pārvaldītāji darīja visu pēc saviem ieskatiem; sākotnēji bija paredzēts, ka šī planēta brīvprātīgi dosies prom no Lielā gara un patlaban visi atrodaties atpakaļ ceļā, tuvojoties mājām, mīlestībai un jaunai apziņai. Uz šīs planētas pastāv iespēju varbūtības un jūs sapratīsiet, kā tas ir- atgriezties atpakaļ pie mīlestības un mīlošā Dieva.
Šodien, vasaras saulstāvjos, dienā, kad valda mīlestība, jums ir daudz vairāk enerģijas nekā parasti. Ļaujiet sev izlietot šo enerģiju, lai dziedinātu sevi iekšēji, sniedzot mīlestību un gaismu savām sirdīm un ļaujot tām izplesties un savienoties ar sava kaimiņa sirdi, ļaujiet mīlestībai plūst no jūsu sirds uz ikviena cilvēka sirdi, kas atrodas šajā telpā, ļaujiet savām sirdīm savienoties caur visumu un laiku ar visām Krajona ģimenes sirdīm, un saņemiet mīlestību no citiem, kas atrodas Krajona ģimenē, ļaujiet dziedināt tās sāpes, kas apstādina mīlestības plūsmu jūsu sirds iekšienē. Ļaujiet sev ieiet savos ķermeņos, savienoties ar savu fizisko ķermeni, un sajust jebkādas sajūtas šajā vakarā. Ikvienam ir kāds sapnis... mazliet padomājiet par to... sajūtiet savu sapni... sajūtiet, kas tam traucē, kas to bloķē... sajūtiet, kas ir tas, kas bremzē jūsu sapni un ļaujiet mīlestībai plūst cauri savai sirdij un saņemiet to no katra, kas vien pieder Krajona ģimenei, lai šī mīlestība ieplūst tajās sāpēs un zemapziņā, kas neļauj īstenoties jūsu sapnim.

Vienkārši esiet ar savām sajūtām... ļaujiet tām atnākt un ļaujiet tām iet... un ieejiet dziļāk un dziļāk un dziļāk savos ķermeņos... sajūtiet, kā izšķīst sāpes un jūsu sirds izplešas, un jūsu sapnis aizvien, aizvien tuvinās savai manifestācijai... ļaujiet sajūtām atnākt, ļaujiet tām aiziet... ļaujiet izplesties savai sirdij vairāk un vairāk- līdz jūsu sirds var sajust un pieskarties Visumam... ļaujiet sirdij augt un izplesties... ļaujiet prātam iet gulēt un atpūsties, atslābināties, ļaujiet sirdij darīt savu darbu... Ļaujiet savai sirdij savienoties ar Visumu, kas sniedz jūsu sirdij un ķermenim visuma mīlestību... un ļaujiet sirdij sajust Visuma sirdi... un ļaujiet savai sirdij kādu laiku pavadīt kopā ar Visuma sirdi, sajūtot visuma sirds harmoniju... ļaujiet vienkārši plūst mīlestībai... šī savienošanās nesīs jaunas sajūtas jūsu ķermenim, tāpēc palieciet šajā savienībā un saglabājiet sevī šīs sajūtas- lai kādas tās būtu... ja esat viens no 144 000, tad- ļaujiet, lai manifestējas jūsu augšupcelšanās sapnis... lai tas manifestējas jūsu paša sirdī... ļaujot savai sirdij pacelties uz šo jauno apziņas līmeni.

Šī apziņa ir tīra mīlestība un ne vienmēr mīlestība ir savienojama ar to, kas notiek te uz Zemes. Valdošā masu apziņa uz Zemes nav mīlestības apziņa, bet tieši masu apziņā mīt apziņa, ka visi sapņo par mīlestību. Tāpēc ļaujiet visuma sirdij mācīt jūsu sirdi un stāstīt tai par mīlestību un apziņu... ļaujiet aktivizēt šai savienībai jūsu šūnas un DNS... un ļaujiet tai aktivizēt jūsu augšējo sirdi... ļaujiet sajūtām nākt un iet... mīlestībai ienākot sirdī, prom aiziet viss tas, kas nav mīlestība... tāpēc ļaujiet ienākt mīlestībai un atbrīvojiet no sevis visu citu... ja nezināt, kā to izdarīt, tad ļaujiet, lai mīlestība to paveic pati, tā jūs iemācīs – kā to darīt... mīlestība zina visu... mīlestība ir zināšanas, un mīlestība iemācīs jūs mīlēt... tā jums iemācīs atlaist visu veco un nokalpojušo, un tad mīlestība nesīs jūs ceļojumā uz jaunu apziņu... arī jūsu prātam ir jāatveras šai jaunajai apziņai, tikai prātam ir diezgan grūti saprast jauno apziņu, jo tā ir gan četru dimensiju, gan piecu dimensiju apziņa, bet jums ir 3 dimensiju prāts... vienkārši ļaujot mīlestībai plūst no jūsu sirds uz jauno čakru, kas atrodas starp sirdi un kaklu, uz tirkīzkrāsas čakru, tas ļaus jums savienoties ar 4to dimensiju un ļaus prātam pacelties... tas ļaus pacelties jūsu prātam uz jauniem apziņas līmeņiem, tāpēc ļaujiet mīlestībai plūst cauri savai sirdij uz augšējo sirds čakru un tad uz jūsu prātu; un ļaujiet mīlestībai atkal savienot prātu ar šiem jaunajiem apziņas līmeņiem.

Zemākajos apziņas līmeņos atrodas daudz pārrāvumu; ļaujiet vienkārši mīlestībai plūst uz jūsu prātu atkal šķīdinot to, kas jums vairs nekalpo un ļaujot veidoties šiem jaunajiem savienojumiem un ļaujot fiziskajam ķermenim tikt paceltam un jauniem apziņas līmeņiem, un ļaujot prātam pārcelties uz 4to dimensiju. Šajā dimensijā visas jūsu domas ir mīlestība. Ļaujiet mīlestībai plūst cauri sirdij uz augšējo sirds čakru, uz jūsu prātu, un ļaujiet prātam savienoties ar 4tās dimensijas visuma prātu... zinot to, ka, ja reiz jūs to izdarīsiet, tad nekad vairs nebūsiet tāds kā agrāk. Ļaujiet saulstāvju vasaras nakts maģijai plūst cauri jūsu sirdij uz jūsu augšējo sirds čakru un uz jūsu prātu... vienkārši ļaujot mīlestībai plūst un ļaujot jūsu fiziskajam ķermenim pacelties, radot vairāk un vairāk telpas jūsu ķermenī... ļaujiet mīlestībai izgaismot tumsu un ļaujiet Krajonam nogādāt tumsu atpakaļ gaismā... un ļaujot pacelties telpai uz 4to un 5to dimensiju... vienkārši visapkārt sev sajūtot jauno apziņu... kā zivs ūdenī... kas uz laiku bijusi izrauta no tā.

Ļaujiet sevi ieskaut jaunās pasaules enerģijām, lai tās rūpējas par jums un mīl jūs... un esiet ar savu sirdi... sajūtot savu sirdi... aizvien vairāk atslābinoties... ieejiet dziļāk un dziļāk, un dziļāk, gandrīz kā transā... vienkārši sajūtot jaunā laikmeta enerģijas un ļaujot savam ķermenim pierast pie šīm enerģijām... ļaujot savām enerģijām pacelties augstāk un augstāk... augstāk nekā jebkad agrāk... sajūtot un izbaudot šos jaunos apziņas līmeņus... jūsu enerģijas tagad plūst cauri 4tajai dimensijai uz 5to dimensiju... un neļaujiet iejaukties prātam... uzticiet savu prātu Krajonam... un arī visas tās domas, tās domas, kurās ir šaubas... vienkārši ļaujiet savai sirdij aizvest jūs uz šīm citām dimensijām, dziedinot un atbrīvojot visu dziedināmo un atbrīvojamo... sajūtot, kāds ir tas ceļš uz ceturto un piekto dimensiju un nododot traucējošās sajūtas Krajonam.

Ļaujiet sev doties augstāk un augstāk... augstāk nekā jebkad agrāk... ļaujot sev un savam DNS aktivizēties... mainīt savas šūnas no negatīvā uz pozitīvo un ļaujot utopiskai harmonijai plūst cauri jūsu ķermenim... mācot sevi un jūsu DNS par utopiju un harmoniju... ļaujot sajūtām atnākt un aiziet... iet augstāk, augstāk un augstāk... vienkārši sajust mīlestību... sajust šīs citas dimensijas... ļaujiet sajūtām nākt un iet... un ļaut jūsu ķermenim ieplūst citās pasaulēs... citās dimensijās... ļaujot šai jaunajai pasaulei un jaunajam laikmetam aktivizēties jūsu iekšienē... ļaujot savā ķermenī veidoties jaunām struktūrām... ļaujot šai jaunajai struktūrai aktivizēt vīrišķo struktūru... tas ir jauns veids kā vīrišķajam būt vīrišķīgam un sievišķajam būt sievišķīgam... vienkārši ļaujiet visam savā iekšienē notikt... un, ja jūs varat ļaut tam notikt šajā gada visgarākajā dienā... tad spēsit tam ļaut notikt arī gada garākajā naktī.

Mīļie, tuvojas jaunā pasaule, un tāda nu tā ir... tā sajūtama kā mīlestība... un vienkārši, mīļie, ziniet, ka jūs nekad vairs nebūsiet tādi, kā bijāt agrāk.
Lai viss labi un Dievs svētī, izbaudiet savu augšupcelšanos; tas ir Krajons, kurš tagad dodas prom. Paldies visiem.

Deivids Brauns
Copyright © David Brown.
All rights reserved.
The Audio for this channelling is available from:

tulkoja Māra Brante