ceturtdiena, 2012. gada 5. jūlijs

Sakrālais mācību ceļojums "Latgales enerģētiskās vietas"


Labdien! 


Aicinām š.g. 21. jūlijā pievienoties sakrālajā mācību ceļojumā uz Latgales enerģētiskajām vietām. Latgales sakrālā mācību ceļojuma galvenā tēma ir "Kāpnes uz debesīm": pa Daugavas labo krastu pa "pakāpieniem" uz augšu. Brauksim gar Daugavas malu līdz Krāslavai, pa ceļam apskatīsim akmeņus, baznīcas un pilskalnus, gleznainos Daugavas lokus, Lielvārdes ūdenskritumu, Dinaburgas drupas, Karņicka kalnu un mīlas avotiņu, Šokolādes kalnu, Vasargališku skatu torni un citas skaistas vietas. Iespējamo apskates vietu saraksts ir patiešām garš. Atpakaļceļā iespējama Dagdas, Rēzeknes, Aglonas vai Mākoņkalna apskate. 


Pulcēšanās pie Pasaules tirdzniecības centra, Elizabetes iela 2, plkst. 7.00. Atgriešanās Rīgā ne ātrāk kā plkst. 22.00. 


Ceļojums norisināsies š.g. 21. jūlijā. 


Ceļojumu vadīs lektors Dainis Ozoliņš. 


Dalības maksa: LVL 15.00 (ieskaitot PVN, transportu un lekciju). Cenā nav iekļautas ēdināšanas izmaksas; par ēdamo un dzeramo jāparūpējas pašiem. 


Pieteikties Jūs varat šeit…, kā arī aizpildot pieteikuma anketu mājas lapā www.sokratatautskola.lv vai informējot pa e-pastu info@sokratatautskola.lv. 


Ja uzskatāt, ka ceļojums būtu interesants un noderīgs arī citiem Jūsu draugiem, paziņām, kolēģiem vai radiniekiem, tad lūdzam informējiet viņus par šo iespēju. 


Par citiem Sokrata tautskolas rīkotajiem sakrālajiem ceļojumiem jūlijā – augustā 


Sakrālais mācību ceļojums uz Pjuhticas pareizticīgo klosteri Igaunijā ir plānots 14.-15. jūlijā. Pieteikties šeit… 
Ceļojums pa Dienvidkurzemes pilskalniem. Induļa un Ārijas vietas ir plānots š.g. 4. augustā. Pieteikties šeit… 
Ceļojums pa Kurzemes pilskalniem un citām enerģētiskajām vietām ir plānots š.g. 11. augustā. Pieteikties šeit… 
Ar cieņu, 


Sokrata tautskola 


26133531, 67039606 


info@sokratatautskola.lv 


www.sokratatautskola.lv