otrdiena, 2012. gada 17. jūlijs

Divi sakrālie ceļojumi uz Kurzemi


Labdien! 


Šajā e-pastā informēsim par divām Sokrata tautskolas rīkotajām ekskursijām augustā. 


1) Š.g. 4. augustā plānojam doties sakrālajā ceļojumā „Ceļojums pa Dienvidkurzemes pilskalniem. Induļa un Ārijas vietas”. Šoreiz ceļojuma tēma ir mīlestības dīvainie ceļi. 


Ceļojuma maršruts vedīs uz Cieceres ezeru un avotu, Saldus pilskalnu, Airītēm, Skrundas pilskalnu, Lēnu baznīcu, piemiņas ansambli O. Kalpaka bataljonam, Dzeldas pilskalnu, Embūtes pilsdrupām un pilskalns, Krīvu kalnu un, protams, arī Induļa un Ārijas vietām. Mūsu mazajā Latvijā ir tik daudz interesantu vietu, ko apmeklēt, un stāstu, ko par šādām vietām varēsi dzirdēt ceļojumā. 


Ekskursijai varat pieteikties šeit…, kā arī aizpildot pieteikuma anketu mājas lapā www.sokratatautskola.lv vai informējot pa e-pastu info@sokratatautskola.lv. 


2) Š.g. 11. augustā plānojam doties ekskursijā uz Kurzemes pilskalniem un citām enerģētiskām vietām – uz Valguma labirintu, Šlokenbekas avotu, Tukuma pilskalnu, Pūres pilskalnu, Kandavas pilskalnu, Bērziņa piramīdām, Buses pilskalnu, Sabiles pilskalnu, Kuldīgas pilskalnu, Mazsāliju pilskalnu, Kundu pilskalns un citām neparastām vietām. Tās noteikti būs vietas, par kurām ir maz dzirdēts vai nav dzirdēts nemaz. 


Dalībai šajā ekskursijā varat pieteikties šeit…, kā arī aizpildot pieteikuma anketu mājas lapā www.sokratatautskola.lv vai informējot pa e-pastu info@sokratatautskola.lv. 


  


Izbraukšana no Rīgas abos maršrutos ir plkst. 7.15. 


Ekskursijas vadīs lektors Dainis Ozoliņš


Dalības maksa: LVL 15.00 (ieskaitot PVN, transportu un lekciju) vienai personai. Cenā nav iekļautas ēdināšanas izmaksas; par to jāparūpējas pašiem. 


Rēķina apmaksas kārtība: par braucienu izrakstām rēķinu apmaksai caur internetbanku. Rēķina summu 100 % apmērā atskaitām atpakaļ tikai tad, ja dalību atsaucat ne vēlāk kā nedēļu pirms ceļojuma norises dienas! 


Ja uzskatāt, ka ceļojums būtu interesants un noderīgs arī citiem Jūsu draugiem, paziņām, kolēģiem vai radiniekiem, tad lūdzam informējiet viņus par šo iespēju. 


Par citiem Sokrata tautskolas rīkotajiem sakrālajiem ceļojumiem septembrī – oktobrī 


Sakrālais mācību ceļojums uz Mazsalacas novadu ir plānots 8. septembrī. Pieteikties šeit… 
Ceļojums pa Siguldas enerģētiskajām vietām ir plānots š.g. 23. septembrī. Pieteikties šeit… 
Sakrālais ceļojums uz Pokaiņiem un Pokaiņu apkārtni ir plānots š.g. 6. oktobrī. Pieteikties šeit… 
Ar cieņu, 


Sokrata tautskola 


26133531, 67039606 


info@sokratatautskola.lv 


www.sokratatautskola.lv