otrdiena, 2012. gada 17. jūlijs

Mērķu pārkārtošana no 3-šās un 5-to dimensiju


Mūsu mērķu pārkārtošana no 3-šās un 5-to dimensiju. Lorena Gorgo
 
2012.gada 14.jūlijā
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Laipni lūgti mājās!
 
Un tā mēs jau oficiāli esam tikuši līdz jaunajai pasaulei. Mēs esam pārdzīvojuši veselu virkni debesu notikumu un tagad esam gatavi no jauna pārradīt mūsu dzīvi. Pēdējo 6 nedēļu laikā mums ir bijis viss: bez mūsu DNS pārkārtošanas, mūsu operētājsistēmas tika, tiešā/burtiskā un pārnestā nozīmē, pār-kalibrētas un pār-lejuplādētas, un tagad, kad mēs esam kļuvuši par godprātīgiem piecdimensionālās apziņas dalībniekiem, mēs, kā jau parasti, esam tālu lietas būtības.
 
Mēs vēl joprojām integrējam šīs izmaiņas (īpaši šūnu līmenī) un cenšamies atrast savu vietu jaunajā valstībā, bet viena lieta ir pilnīgi skaidra: tiem, kas ir paveikuši lielu un vajadzīgu iekšējo darbu, trīsdimensionālā hologrāfiskā realitātes sistēma vairs neatrodas uzmanības centrā. Tagad mūsu mājas ir piecdimensionalitāte un, lai gan mēs vēl joprojām kādu laiku mijiedarbosimies ar 3D pasauli, mēs tagad esam devuši meistarības zvērestu Vienotības apziņas pasaulei, atstājot mūsu dualitātes iekšējo pasauli aiz muguras uz visiem laikiem.
 
Trīsdimensionālā Mērķa Nāve
 
Viena no vissarežģītākajām pieredzēm mūsu Mājās pārnākšanas procesā ir bijusi ieilgusī mūsu mērķa nāve, ar kuru mēs sastapāmies jūnija mēneša laikā. Tas itin nemaz nebija jautri un tiem, kuri peldēja cauri šim bezgalīgajam nāves/piedzimšanas kanālam, man nav jāsaka, ka mēs bijām zināmā mērā atslēgti un bezmērķīgi dreifējām šajā neizlēmības šausmu jūrā. Mēs tik ļoti atradāmies dzīves pamatu/mērķu maiņas mokās, ka Plejādiešu Augstākā Padome vairākas reizes sniedza man savus vēstījumus par to, kas, viņuprāt, ir uzskatāms šajā laikā par visaktuālāko, - mūsu, kā Gaismas nesēju, jaunā līmeņa mērķu izpratne.
 
Kopš aptumsumu portāla brīža bija praktiski neiespējami pieķerties kaut kam, taču visneērtākā bija neizpratnes sajūta attiecībā uz to, kas un kā mums būtu jādara. Ja jūs vēl joprojām strādājat ar (proti: ķidājat) savu mērķa noteikšanas procesu, tad saprotiet, ka tajā nav nekā nepareiza. Patiesībā viss ir pilnīgi pareizi. Stadiju, kurai cauri mēs ejam, PAP (Plejādiešu Augstākā Padome) sauc par „nomiršanu dzīvam esot”, visa tā pabeigšanu, kas neatbilst mūsu visaugstākajam labumam, mūsu pilnīgajam potenciālam, mūsu sirds kaislībai tā, lai pilnībā un absolūti saskaņotos/izlīdzinātos ar mūsu jaunā līmeņa mērķi.
 
*******************************************************************************
 
Piecdimensionālā Mērķa Piedzimšana
 
Tomēr pēc vesela mēneša smagas dvēseles attīrīšanas, daudzi pirmatklājēji beidzot ir gatavi tuvoties savam jaunā līmeņa mērķim. PAP saka, ka tā drīzāk ir pāreja no tā, kā mēs uztveram savu mērķi (Trīsdimensionalitātē) uz to, kā mērķis izturas pret mums (Piecdimensionalitātē).
Tā, ka tie, kuri pēdējā laikā ir jutušies pilnībā atgriezti no tā, ko uzskatīja par savu „patieso aicinājumu”, ziniet, ka ne jau mērķis aiziet no mums, bet gan mūsu novecojušie priekšstati par to. Mums vienkārši ir jāpiemērojas tam, kā lietas darbojas/notiek šeit, Piecdimensionalitātē, bet tas parasti nozīmē – atlaist visus „būtu….”, „varētu ..”, „vajadzētu būt …”.
 
Ja jūs to vēl neesiet pamanījuši, tās ir ļoti dziļas pārmaiņas, kas ir aizņēmušas lielāko 2012.gada daļu. Uz šīs skatuves vēl joprojām ir vērojama kustība, kas nozīmē, ka būs vairāk izpratnes, ka viss vēl nav nostājies savās vietās, bet enerģija tagad atbalsta nākamo mūsu ieguldījuma planētas attīstībā līmeni.
 
Šis ir ļoti interesants laiks, kuru mēs esam ilgi gaidījuši, un gandarījums, kas pavada šīs pārmaiņas, būs sajūtams. Mēs tagad sākam pamanīt mūsu pašu vērtības patiesumu un pat pielietot to dzīvē. Tas visai maz ir saistīts ar to, ko mēs darām, un praktiski pilnībā saistīts ar to, kas mēs esam. Plejādieši mums to ir teikuši jau ilgu laiku, taču līdz pašreizējam brīdim šī patiesība nevarēja kļūt par mūsu dzīves pieredzes neatņemamu sastāvdaļu.
 
Dažas intensīvas nedēļas pilnīgi noteikti daudz pilnīgāk ir atvedušas mūs pašus pie sevis pašiem, kas vienlaicīgi pievirzīja mūs daudz tuvāk mūsu jaunajam mērķim. Mēs sākam rīkoties tā, it kā mūsu galvenā būtība jau būtu/ir dziļi integrēta mūsu ķermenī, dzīvē un rīcībā. Mēs atceramies, kas mēs patiesībā esam, un sākam izmantot šīs zināšanas ar lielāku, nekā jebkad agrāk spēku, pārliecību, skaidrību un tiešumu.
 
Mums kļūst labāk, kad mēs runājam par to, ko jūtam patiesībā, kad mēs to jūtam, tāpēc, ka beidzot zinām, kas šeit ir mūsu, bet kas – nav, un mēs vairs nevēlamies nest citu cilvēku nastas. Mēs jūtamies daudz komfortablāk sakot „nē”, kad mums tas ir vajadzīgs, sakot – „jā”, kad mēs to vēlamies, un izpaužam niknumu, kad tas ir nepieciešams. Rezultātā visi tie cilvēki, kuri agrāk atspoguļoja mūsu neizlēmību, vai nu krīt kā mušas, vai arī viņiem tiek norādīta viņu vieta. Tas nozīmē, ka mēs beidzot esam gatavi un spējīgi piesaistīt mūsu dzīvēs mūsu Dvēseles ģimenes locekļus. Tos, kuri mums atspoguļos mūsu patiesību mirdzošā noteiktībā!
 
*********************************************************************************
 
Ceļš – tā ir Spēle
 
Tādejādi mēs maināmies no Trīsdimensiju mērķa līmeņa, kurš pagātnē mums radīja mūsu pašvērtības sajūtu, uz Piecdimensionālo līmeni, kurš neprasa neko citu, kā vien tīru pašizpausmi.
 
Ko tas nozīmē?
 
Mūsu jaunā līmeņa ieguldījums planētas evolūcijā pamats nāk, galvenokārt, no mūsu autentiskā „Es” izpausmes un tā pielietošanas visās mūsu dzīves jomās. Nevis caur „nepieciešamību/vajadzību”, bet caur „vēlēšanos”, kaislību, neaprakstāmu aicinājumu dalīties sev īpašā un savas sirds radītajā ar ikvienu cilvēku un ar pasauli. Tagad mēs esam – Gaismas Sūtņi.
 
********************************************************************************
 
Ir pienācis laiks atlaist visus aizspriedumainos priekšstatus par to, kas ir bijis mūsu mērķis, un tā vietā ļaut izpausties jaunajiem mērķiem - tādiem, kādi tie ir. Mums neviens neizsniegs grāmatu ar noteikumiem. Šeit neeksistē/nepastāv nekādas vadlīnijas/priekšraksti. Ja jūs izvēlaties, lai tādi būtu, jums nāksies pašiem priekš sevis tos radīt. Vienīgā norāde, ko mums piedāvā Plejādieši, ir tā, ka mūsu „darbam”, lai tas mūs atbalstītu, ir jākļūst par „Spēli”. Viņi pa jokam piebilst, ka šeit „Ceļš – tā ir Spēle” un, ja mēs nepriecājamies, tas nozīmē, ka nedzīvojam saskaņā/atbilstoši mūsu patiesajam mērķim.
 
*******************************************************************************
 
Kas tālāk …
 
Ņemot vērā visas šīs enerģijas, kas sagriežas ap mums un maina mūsu dzīvi, mums neapšaubāmi būs vajadzīgs zināms laiks un telpa, lai mēs ieraudzītu, kur esam piezemējušies, lai palūkotos visapkārt jaunajā pasaulē un iegūtu zināmu mentālo skaidrību attiecībā uz nākamajiem soļiem. Par laimi, Merkūrs griežas atpakaļ un mums būs daudz iespēju atskatīties uz jūnija virpuļiem un pacensties piešķirt jēgu vismaz vienai lietai. Es personīgi nekad neesmu gaidījusi retrogrādo ciklu vairāk kā tagad. Es apsveicu/priecājos par iespēju nolēkt no šiem „kalniņiem” un atkal nostāties uz kājām, lai arī tikai uz īsām trim nedēļām.
 
Neredzamie saka, ka šis retrogrādais cikls ir ļoti piemērots mūsu jaunajam mērķim, ka šis radošās enerģijas atplaiksnījums iedvesmos mūs pārskatīt/pārvērtēt mūsu dvēseles kaislības. Vēl vairāk, saglabājot atvērtību un uztveres spēju līdz jūlija beigām, mēs visdrīzāk saņemsim informāciju, kas sniegs mums izlīdzināšanos ar mūsu dievišķo plānu un fizisko izpausmi/papildinājumu mūsu augstākajam mērķim.
 
********************************************************************************
 
Kopumā, ja mēs turpināsim domāt ar sirdi un saglabāt viengabalainību un godīgumu visā, ko mēs patiešām gribam un mīlam darīt, mēs viegli tiksim virzīti pārejai uz jauno savas dvēseles izpausmes līmeni. Daudzie šķēršļi, kas atturēja mūs no savas sirds kaislības izpausmes, izzudīs no mūs ceļa šajā kosmiskās attīrīšanās raundā. Tas tikai nozīmē, ka mūs visus gaida jaunas iedvesmojošas perspektīvas un radošas iespējas. Īpaši, ja visa šī zvērīgā saules aktivitāte kaut kad rimsies.
 
„Noslēgumā mēs gribam jums sacīt – ievērojiet piesardzību. Jūsu pasaulē notiek pārmaiņas, kuras, no mūsu viedokļa raugoties, vienkārši apgriež to otrādi. Personības līmenī jūs ieejat ļoti ilgā un intensīvā pašizziņas, attīrīšanās un iniciācijas periodā. Mēs ļoti priecājamies par to, kas jūs šeit sagaida, bet tos, kuri izjūt grūtības piedzimstot caur šo pāreju, mēs lūdzam noticēt šiem vārdiem, noticēt savam dievišķajam plānam un tam, ka viss ir saskaņā ar dievišķo pilnību. Vairs nav vajadzības būt izbrīnītiem. Jūs tagad esiet brīvi un esiet Mājās". - PAP