otrdiena, 2012. gada 31. jūlijs

Iztēles Zelta Atslēga



 
Atkalapvienotie (Reconnections) caur Danielu Džeikobu
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Ar lielu prieku mēs tagad atveram jums portālu, caur kuru jūs varat iziet brīvībā. Taču, pirms to izdarīt, mēs vēlamies sniegt brīdinājumu attiecībā uz ļoti būtisku šīs jūsu lielās atmošanās etapa organizēšanas veidu. Uzmetot pirmo, virspusējo skatienu, var šķist, ka tas, ko mēs jums teiksim ir pats par sevi acīmredzams un nebūtisks. Īpaši, salīdzinājumā ar daudzajiem pārbaudījumiem un problēmām, kas katru dienu bombardē cilvēku Zemes Plānā. Šajā līmenī viss notiek tieši tā, kā tam ir jābūt. Tieši šīs „komuflāžas” efektivitāte nodrošina jūsu ilgmūžību fiziskajā formā, aizsargājot jūsu apziņu no nesavlaicīgas un priekšlaicīgs došanās prom. Atļaujiet mums turpināt skaidrojumu.
 
Psihoanalītiķu dīvāni šodien ir pārpildīti ar pieaugušiem cilvēkiem, kuri meklē iztrūkstošos posmus. Tās netveramās atmiņas un iestrēgušās emocijas, kas spētu izskaidrot šo milzīgo zaudējuma sajūtu, kura, pēc viņu sajūtām, nāk no viņu pašu bērnības. Eksistē milzīgs daudzums pieņēmumu attiecībā uz šīm traumām un saiknēm, un šie skaidrojumi sniedz daļēju apmierinājumu, lai gan daudzi jautājumi vēl joprojām paliek neatbildēti. Mūsu šodienas mērķis ir tāds, lai pilnībā atklātu patieso reālās bērnības traumas dabu. Zaudējuma, kas ir tik liels, ka neviens tā pa īstam neatjaunojas/nespēj atjaunoties no tā veselas dzīves laikā. Tas ir zaudējums (bet patiesībā – atteikšanās) no IZTĒLES.
 
Mēs nebūt negribam šeit teikt, ka noteiktām izgudrošanas un fantāzijas formām, kas izpaužas bezgalīgās radošuma un prieka stundās, nav nozīmes. Izsakot šādus apgalvojumus, mēs nostātos pret tiem, kuri mīl Voltu Disneju, Džimu Hensonu, Doktoru Sjūzu un daudzus citus. Visa jūsu pasaule līdz malām ir piepildīta ar mīlestību un iztēli. Un visi tās iedzīvotāji tikai iegūst no tā. Mēs gribam pateikt, ka tikai ļoti nedaudzi cilvēki saprot, kas patiesībā ir IZTĒLE.
 
Dārgie draugi, Iztēle ir reāla!!! Tā ir īsts, patiess esības līmenis, kas pastāv kā buferis (sava veida izolējošais starpslānis) starp Ierobežojumu Plānu un Multiversu. Tur dzīvo reāli cilvēki. Tieši jūsu aizrautība to lietot, iekrāsota ar totālu tās taustāmās realitātes un nozīmības noliegumu, līdz pat šai dienai tur to paslēptu no jums. Tas ir blīvuma slānis, kas izvietots vistuvāk apzinātajam prātam, kurš ir spējīgs uz tiešu mijiedarbību ar Multiversu. Tas kalpo kā „dekompresijas kamera”, cauri kurai katram no jums ir jāiziet, lai ieietu „Ēteriskajā Plānā” un izietu no turienes. Un tas IR un VIENMĒR IR BIJIS jūsu rīcībā 24 stundas diennaktī.
 
Galvenais mehānisms, lai noturētu jūs Ierobežojumu Plānā, ir bijis - ticība tam [Ierobežojumu Plānam] un zināmas cinisma devas saglabāšana, kas notur jūsu iztēli un nostiprina jūs „realitātē”. Patiesībā, draugi, šis cinisms notur jūs IEROBEŽOJUMOS. Un līdz šim brīdim tas ir pilnībā atbildis Plānam. Jūs to izstrādājāt tieši ar šādu mērķi – kalpot par enkuru. Un jūsu plāns ir pilnībā vainagojies ar panākumiem!
 
Tagad, kad jūs sākam nomainīt savu komfortablo „mīlestību uz fantāzijām” pret PATIESU TĀS NOZĪMES/JĒGAS IZPRATNI, sākotnējais mūsu brīdinājuma iemesls iegūst jaunu nozīmi. Patiesību sakot, Iztēle – tā ir tik ĻOTI MILZĪGA UN SPĒCĪGA LIETA, ka jūs esiet nolikuši pie ieejas tajā [Iztēlē] Būtības (patiesībā – Eņģeļus), kuri aicināti jūs vadīt/virzīt jūs tajā, ja ir pienācis piemērots brīdis, un „aizslēgt durvis”, ja jūs rādāt, ka neesiet vēl pilnībā gatavi tam, ko varat tajā atrast.
 
Jūsu zemapziņas sarežģītajā struktūrā vienuviet ir savākti smalki uzskaņoti instrumenti datu glabāšanai, kas paredzēti, lai sekotu līdzi un saglabātu informāciju, kura pārklāj kā Fizisko Visumu, tā arī Multiversu. Tā ir sena, tīra informācijas virzības sistēma, kas nodrošināta ar daudzām „parolēm” un „atslēgām”, kuras kalpo pieejas aktivizēšanai noteiktiem failiem. Šī Ierakstu Zāle sevī ietver pieredžu, zināšanu un pat spēju katalogu, par kuru esamību jūs, bez šaubām, esiet aizmirsuši.
 
Iztēle – tas ir iekšējais Modēms, kurš no jauna var jūs pieslēgt alternatīvai eksistencei, apakšpersonībām un iekšējām ainavām, kuras var jūs „pilnībā satriekt”, ja tiks izraisītas pārāk ātri vai to izdarīs cilvēks, kurš nav guvis pieredzi tajā iekļauto enerģiju integrēšanā. Jā, zināmā mērā, mēs šeit runājam par „Pandoras Lādi”.
 
Patiesībā jūsu psihiatriskās iestādes ir pilnas ar cilvēkiem, neapzināti izveidojušiem „kontaktu” ar tām SEVIS daļām jeb Alternatīvām Eksistencēm, ar kurām viņiem ir bail saskarties. Traumu, eksperimentu ar narkotikām un tamlīdzīgu lietu rezultātā viņi ir pārrāvuši aizsargkārtu/aizsargājošo audeklu starp „ikdienas dzīvi” un „Mūžīgo”.
 
Taču ar jums tā nav jānotiek. Mēs šeit esam tāpēc, lai palīdzētu jum atjaunot un atklāt to, kas jūs patiesībā esiet, vispiemērotākajā un efektīvākajā veidā. Šī vēstījuma mērķis ir sagatavot jūs „nezināmās teritorijas”, kas tiek dēvēta par Iztēli, nopietnai izpētei.
 
Mēs noslēgsim šo ar visai satriecošu paziņojumu par to, ka - tā kā mums priekšā stāv „pasaules gals” un Lielais Paātrinājums kļūst izcils, vēsturiskais notikums, kas ir pazīstams ar nosaukumu Armagedons, PATIEŠĀM NOTIKS, kā tas arī tika pareģots praviešu literatūrā.
 
Tā būs pēdējā ieelpa, burtiski cīņa starp Gaismas un Tumsas Spēkiem, kas atvērs jaunu Esības Stāvokli. Tomēr šī cīņa nenotiks Fiziskajā Plānā. Šeit ir bijuši daudzi nozīmīgi kari un vēl pietiekami daudzi būs, taču noslēdzošā kauja, kas pieliks punktu visām pārējām, notiks IZTĒLES PLĀNĀ, vārtos, kas ved uz Multiversu. daudzi no tiem, kuri neizvēlas šajā laikā "atmosties" Garīgajām Zināšanām, pat nezinās par šo kauju līdz pašām tās beigām. Jūs izdarījāt tā, lai mēs jums to pateiktu tagad, tāpēc, ka tad, kad šī kauja būs pabeigta, jūsu dzīve un visa jūsu eksistence kļūs ārkārtīgi svarīga. Vēlāk mēs par to pastāstīsim sīkāk.
 
Bet pagaidām - esiet mierīgi un priecīgi. Jums vēl ir krājumā daudz interesanta laika. Tāpat kā Jēzus no Nācaretes, kurš savā Kristus Iemiesošanās laikā satikās ar daudziem, kuri nesaprata Viņa Misijas tālejošās sekas (jo viņi gaidīja kaut ko citu), tāpat arī būs Fizisko Ierobežojumu Fokusa pēdējās dienās. Daudzi lūkosies debesīs, meklējot Eņģeļu kauju tikai tāpēc, lai nepamanītu Armagedonu, kurš plosīsies viņos pašos.
 
Taču JŪS zināsiet. Un jūsu personīgajā visumā jūs esiet vienīgie, kuriem ir nozīme.
 
Vēstījuma beigas.