otrdiena, 2012. gada 31. jūlijs

Dzīvinošās uguns piesaukšana


KRAJONS
Caur Marinu Šulcu, Latvija
DZĪVINOŠĀS UGUNS PIESAUKŠANA
Mani dārgie Eņģeļi! Sakoncentrējiet tagad savu uzmanību tās vienīgās Pasaulē Uguns piesaukšanai, kura ir Debesu Tēva Patiesā Uguns! Es aicinu jūs izdarīt nelielu piepūli un ienākt šīs Uguns zālēs.
Mēs izpildīsim ar jums nelielu darbu, kurš atnesīs neapšaubāmu labumu gan katram no jums, gan planētai kopumā.
Nomierinieties. Piesauciet kopradīšanai savu Augstāko “Es”; savus Sargeņģeļus; Meistarus-Audzinātājus; Atbalsta Grupas; Visuma un Planetāros Skolotājus... Noskaņojiet savu apziņu uz pilnīgu bezskanīgumu jūsu iekšienē... Un mēs sāksim mūsu darbu...
Tagad es palūgšu katru no jums noskaņoties uz oranžo zvaigznīti jūsu Sakrālās Sirds centrā... Paskatieties, cik tā spoži liesmo. Kā pulsē viņas liesma atbilstoši Sakrālās Sirds – gan jūsu, gan Gaijas – ritmam... Jā, tagad izjūtiet, cik lielā mērā jūsu Sakrālā Sirds ir saplūdusi ar Gaijas Sakrālo Sirdi... Gaija jau sen ir savietojusi savu Sakrālo Sirdi ar katra planētas cilvēka Sakrālo Sirdi un savienojusi jūs visus vienokupus ar visām dzīvības formām... Izjūtiet šo planetāro VIENOTĪBU... Visu dzīvības formu pulss tagad sitas jūsu Sakrālajā Sirdī... Jā, tas ir tā... Tā tad arī ir VIENOTĪBA... Sajūtiet savu atbildību par visu planetāro dzīvību; sajūtiet, kā viņai nepieciešama jūsu atbalsta enerģija un jūsu maigā mīlestība... Tagad, ietvēruši visu planetāro dzīvības kompleksu, jūs sākat saprast, cik visas dzīvības formas ir gan vienotas, gan nepieciešamas cita citai... Sajūtiet, kā viņas atsaucas uz jūsu sūtītajiem mīlestības un vienotības stariņiem...
Bet tagad ķersimies pie mūsu darba. Jūs saprotat, ka tagad jums jāsauc pēc Dzīvinošās Uguns ar mērķi aicināt viņu uz planētu un dot viņai otro piedzimšanu.
Atkal sakoncentrējiet savu uzmanību uz oranžo zvaigznīti jūsu Centrālā Tora telpas dziļumā. Lai šī zvaigznīte pulsē arvien spožāk, piesātinātāk, pārliecinātāk... Piesaistiet viņai Dzīvinošo Uguni. Sāciet elpot caur šo zvaigznīti tādā veidā, ka ieelpā jūs piesaucat un iesūcat Dzīvinošo Uguni, bet izelpā zvaigznītes pulsācija sāk piepildīties ar Debesu Uguni. Izsakiet Nodomu šī procesa īstenošanai, un tas sāks izpausties jūsu Sakrālajā Sirdī.
Pārejam pie Dzīvinošās Uguns apstiprināšanas nākošā etapa. Izdariet dziļu ieelpu caur sirdi un nosūtiet Dzīvinošajai Ugunij aicinājumu atkal izpausties planētas Gaija Sakrālajā Sirdī. Piesauciet Uguni caur savas Sakrālās Sirds centrālo punktu, savienotu ar Gaijas Sirdi. Ziniet, ka tieši tagad jūs strādājat kā nekad saskaņoti ar visu planetāro dzīvību. Un viņa, planetārā dzīvība, ienes jūsu dzīvē neparastu eksistences daudzveidību un daudzdimensionalitāti. Jā, Eņģeļi Mani mīļotie, tas patiesi ir tā!
Veiciet Dzīvinošās Uguns piesaukumus caur centrālo punktu, oranžo zvaigznīti. Paskatieties – punkts kļūt par oranžu toru! Šis tors aug izmēros un kļūst līdzīgs lielam zvaigžņu sakopojumam! Un šajā torā sāk parādīties niedomājamas tīrības un skaituma GAISMA! Šī Gaisma kļūst arvien spožāka un piesātinātāka! Viss tors mirdz!
Un tagad jūs sūtat šo Gaismu pašā planētas Sirdī, tāpēc ka jūs ar viņu esat savienoti pilnībā. Nododiet, uzdāvājiet šo Dzīvinošo Uguni caur Gaijas Sirdi visām planetārās dzīvības formām. Lai izplaukst planēta!
Parādās Liesmas stabs tora centrā... Viņš izplatās vēdekļveidā aiz oranžā tora telpas, saslēdzas, veidojot jaunu toru... Tori sāk slāņoties, vairoties... Un, lūk, jau oranžas Uguns izrāde iziet caur jums planetārajā telpā... Sajūtiet, kā caur jums iet Mīlestības straumes uz visu apkārtējo Pasauli... Paskatieties, kā tagad pulsē jūsu oranžā zvaigznīte, taču tā vairs nav maza zvaigznīte... Nē, tā ir vesela Saule! Jūs esat atvēruši Centrālās Garīgās Saules mūžīgās enerģijas Avotu! Dzīvinošā Uguns ir nolaidusies atkal uz jūsu planētu un iemitinājusies jūsu Sakrālajā Sirdī!
Apskatieties viņu! Viņa ir īpaša! Jūs nekad vēl neesat jutuši tādu Uguni savas būtnes iekšienē... Planēta ir aplenkusi jūs ar necaurredzamu ugunīgas vienotības šleifu... Jums ar viņu ir labi...
Bet apskatieties Svētās Vienotības Uguns Ziedu, kurš sen jau ir saplūdis ar jūsu sirdi... Vai jums neliekas, ka viņš ir ļoti līdzīgs Dzīvinošajai Ugunij? Trīs lapiņas tagad piepildās ar jaunu spēku. Ir kļuvušas daudzdimensionālākas... Lapiņas trīc, piepildoties ar Dzīvinošās Uguns spēku un skaistumu... Vienotība... Pilnīga Vienotība... Svēta Vienotība ar visu planētu...
Aiztrauksimies domās Kosmosa dziļumos. Un paskatīsimies uz mūsu Zemi no malas... Viņa tagad mirdz no iekšienes Ugunī Dzīvinošajā... Šī Uguns padara viņu pamanāmu no jebkuras kosmiskās tālienes... Un mēs veicam pēdējo darbību atnākušās uz planētu Dzīvinošās Uguns apstiprināšanā planetārajā struktūrā.
Veiciet sekojošu vadību. Tā neradīs jums nekādu spriedzi. Vienkārši pasakiet Ugunij Dzīvinošajai:
“Uguns Dzīvinošā! Sveicam tavu jauno piedzimšanu uz mūsu mīļotās planētas! Esi vienmēr no šī brīža ar mums un viņu. Vedīsim ar tavu palīdzību planētu uz jaunu robežu, mirdzošu mūsu horizontā Gaišzilā brīnišķīgā Rītausmā! Lai piepildās planētas un visas planetārās dzīvības Ugunīgā pārveidošanās!”
Jūs ieraudzījāt tagad, cik viegli kļūt par Radītājiem un spert soļus uz planetārās dzīves pārveidošanu... Paldies jums, Eņģeļi!
Pateicieties par kopradīšanu saviem Augstākajiem “Es”; saviem Sargeņģeļiem; Meistariem-Audzinātājiem; Atbalsta Grupām; Visuma un Planetārajiem Skolotājiem... Pateicieties Gaijai, viņa tagad pilnībā ir saplūdusi ar jums... Pateicieties Ugunij Dzīvinošajai par atgriešanos Gaijas dzīvē...
Jūs to izdarījāt, jūs to veicāt, Mani zelta Eņģeļi...
Un tas patiesi ir tā!
5.05.12.
 tulkoja Jānis Oppe