piektdiena, 2012. gada 6. jūlijs

Sjūzena Grega "Kapučīno kafejnīcā"


Šī ir viena no meditācijām, kas atrodama grāmatā “Īsās meditācijas”. Izbaudiet!

Tu vēl neesi piedzimis. Tu atrodies Kosmiskajā Kapučīno kafejnīcā un kopā ar saviem draugiem dzer baltu putu kafiju. Tā sēžot, tu runājies par iespējām, ko sniedz ķermenis un par dzīves pieredzi, ko vari gūt. Tu izlem, ka vēlies uzzināt ko vairāk par mīlestību un jūtām, par savu neierobežoto būtības dabu. Tu zini arī to, ka tajā brīdī, kad piedzimsi, tad aizmirsīsi visu, arī šo sarunu, kā arī visu spēles gaitu, bet tu to pieņem un tas ir okei.

Visi visapkārt sēž un smejas, sajūsminoties par gaidāmajām neierobežotajām iespējām.

Ikviens izvēlas savu lomu, ko izspēlēs kāda cita cilvēka dzīvē. Tev vistuvākie gari piekrīt spēlēt visnelietīgākās lomas. Tikai tie, kuri tevi mīl visvairāk vēlas nospēlēt visgrūtākās un izaicinošākās lomas. Gari, kuri tevi pazīst mazāk, piekrīt vieglākām lomām, kas nav tik dramatiskas un izaicinošas.

Jūs izlemjat satikt viens otru dažādos savas dzīves posmos. Dažkārt jūs izlemjat brīvi ienākt viens otra dzīvē, bet citreiz izvēlaties izspēlēt ilgtermiņa lomas. Kad spēlējamās lomas sadalītas, tad jūs turpināt sēdēt un runāt par bezgalību un mūžību, sajūsminoties par jaunajiem piedzīvojumiem, kuri tūlīt, tūlīt sāksies. Kaut arī zināt, ka to visu aizmirsīsiet tiklīdz piedzimsiet, jūs esat satraukti un saviļņoti par gaidāmo spēli un notikumiem, par inkarnēšanos ierobežojošajā fiziskajā visumā. Ikvienam būs pieejams neierobežots iespēju daudzums, lai darbotos ar šiem izaicinājumiem un virzītos aizvien tālāk vai arī paliktu un iesprūstu tajos. Jebkurā gadījumā tas būs brīnišķīgs piedzīvojums.

Kad atstājat kafejnīcu, tad viens otram novēlat veiksmi un izdošanos. Jūs atvadāties, zinot, ka pavisam drīz atkal tiksities. Tad jūs varbūt neatcerēsieties, ka satiekaties dievišķi noteiktā randiņā, bet tam nav nozīmes. Jūs esat tur ārā, lai piedalītos neticamā ceļojumā, kas risinās visuma visbrīnišķīgākajā atrakciju parkā, un jums ir viss vajadzīgais, lai izbaudītu šo procesu un priecātos.
 
Ar mīlestību un aloha,
Susan
Sjūzena Grega
"This stuff seems like brainwashing," said the student.
"Your brain needs washing," replied the teacher.
http://susangregg.com/meditationvideo.htm
StarWheel by Aya
PO Box 1006, Kurtistown, HI 96760, USA

Tulkoja Māra Brante