ceturtdiena, 2012. gada 5. jūlijs

Akaši Hronikas par 2012.gada jūliju


No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Kādu enerģiju un notikumus varam sagaidīt šajā mēnesī?
 
Universālā enerģija šajā mēnesī virzās ļoti ātri. Atšķirībā no kalendārā, enerģētiski šis mēnesis izskatās īsāks. Ir sajūta, ka viss paātrinās, un tas, kā jūs noreaģēsiet, noteiks to, kā notiks lietas jūsu dzīvē jūlija mēnesī.
 
Varat domāt par enerģiju šajā mēnesī, kā par panorāmas riteni. Tā pacelsies un nolaidīsies vairākas reizes mēneša laikā. Ja jūs esat ievilkti enerģijas plūsmā, šis panorāmas ritenis pacelsies un nolaidīsies tik bieži, ka jūs sajutīsieties tā, it kā atrastos amerikāņu kalniņos. Jūs varat sajusties nobijušies, ja nolemsiet atslābināties, izbaudīt skatus un atpūsties šajā mēnesī, tad jūs spēsiet palēnināt laiku. Jūs varat palēnināt šo uzstājīgo enerģijas plūsmu, kas iespiežas jūsu dzīvē, un padarīt šo vizināšanos daudz patīkamāku, tādejādi, ar šo pacelšanos un nolaišanos palīdzību jūs gūsiet labāku priekšstatu un spēsiet tikt skaidrībā ar daudzām lietām dzīvē, nevis vienkārši centīsieties tās pārdzīvot brīdī, kad tās jūs ielenc.
 
Veiksmes atslēga šajā mēnesī būs - izvēlēties palēnināšanos – lēnāk uztvert jebkura veida darbības un atvilkt elpu tai pat laikā, turpinot virzīties uz priekšu. Pretojieties vēlmei steigties vai sekot jums apkārt esošo cilvēku tempam. Dariet visu, kas jums padodas. Lūdziet papildus laiku, lai pabeigtu lietas savā paša tempā. Mēs nesakām, ka jums ir jāatpūšas vai jāizvairās no piedalīšanās – pēc būtības vienīgais veids, kā pārdzīvot šo mēnesi, būs palikt ieinteresētiem, produktīviem un turpināt darīt savas lietas. Tomēr darīt visu lēnām. Sekojiet līdzi savam ātrumam. Nav runa par izvairīšanos vai pārbaudi. Runa ir par to, lai atrastu savu ritmu un to nemainītu. Tā būs atslēga uz veiksmi un uzplaukumu 2012.gada jūlijā.
 
Ko konkrēti mēs varam pasākt, lai gūtu vislielāko labumu šajā mēnesī?
 
Šajā mēnesī jums labi palīdzēs meditācija. Meditācija ir noderīga vienmēr, taču ir brīži, kad tā ir īpaši vajadzīga. Mēdz būt laiki, kad ir patiesi svarīgi pievērst uzmanību meditācijai un šis ir viens no tādiem brīžiem. Būtu labi, ja šī mēneša laikā jūsu meditācija iegūtu ikdienas 20 minūšu pastaigas formu. Ir jāņem vērā, ka pastaigai ir jānotiek vienatnē un pilnīgā mierā. Neņemiet līdzi telefonu vai – neklausieties mūziku. Šis ir laiks saprāta attīrīšanai. Šis ir laiks, lai palēninātu dažus notikumus, nepārslogotu sevi ar informāciju un, patiesību sakot, ļautu jūsu smadzenēm kādu laiku apstrādāt jau esošo informāciju.
 
Tādā pat veidā meditācija palīdzēs izvairīties no pārāk liela daudzuma ienākošās informācijas šajā mēnesī. Šis ir labs laiks, lai atpūstos no jaunākajām ziņām, no darba internetā vai no mūzikas klausīšanās. Nav nekas slikts, ja jūs par to interesējaties, taču pacentieties samazināt laiku, ko tam tērējat. Šis ir būtisks laiks, lai palēninātu savu domāšanu, kas nevar notikt, ja jūs pastāvīgi saņemat informāciju. Šis patiesi ir ļoti piemērots laiks tam, lai pasēdētu pagalmā, paklausītos putnu dziesmās, bet nevis sēdētu Facebook-ā vai nemitīgi sekotu līdzi ziņām. Viss, kas jums palīdzēs nomest apgriezienus un kļūt daudz koncentrētākiem – lai spētu attīstīt savu pašu domāšanu, bet nevis reaģētu uz svešām domām, tas jums būs lietderīgi. Tas ir vislabākais, ko jūs varat izdarīt, lai patiesi gūtu labumu no enerģijas šajā mēnesī.
 
Enerģijas virzība uz augšu un leju šajā mēnesī var būt priekš jums noderīga, ja jūs nometat apgriezienus. Tāpat, kā panorāmas ritenī, ja jūs paliekat uz vairākiem riņķiem, jūs sākat labāk izprast panorāmu. Izmantojiet šo laiku, lai pieceltos un ieraudzītu kopējo ainu, lai ieraudzītu visu savu dzīvi no plašāka rakursa. Paraugieties, kur jūs esiet bijuši, kurp dodaties un, kā to visu savienot kopā. Kamēr laižaties lejup, jūs lietas saskatāt daudz detalizētāk. Rodoties detaļām, jūs spēsiet būt produktīvāki, izlaist dažus pasākumus un patiesi tikt skaidrībā ar tiem. Pēc tam jūs no jauna paceļaties augstākā rakursā un redzat kopējo ainu atkal un atkal.
 
Tādejādi šis ir lielisks laiks, lai integrētu savu dzīvi, saskaņojot detaļas ar kopējo ainu. Izmantojiet kopainu, lai uzturētu, attīstītu un iedvesmotu detaļas. Ja jūs vizināsieties paši savā tempā, virzoties augšup un lejup, vērojot kopējo ainu, bet pēc tam, atgriežoties pie detaļām, jūs ieraudzīsiet, ka šis ir tas mēnesis, kad jūs pa jaunam noaužat sev dzīvi. Jūs varat atrast daudz dziļāku jēgu visā un saskaņot jūsu rīcību un attiecības atbilstoši visu kopējām prioritātēm. Tomēr tas nostrādās, ja jūs dosiet sev laiku un telpu meditācijai – ja ienesīsiet mieru saprātā, lēnām apstrādāsiet to, kas jums ir vajadzīgs, un patiesi izmantosiet abu sakatupunktu priekšrocības. Ja jūs steigsieties, tad iztērēsiet šo mēnesi reaģējot te uz vienu, te uz citu lietu un beigu galā nomocīsiet sevi.
 
Ko mēs kolektīvi varam sagaidīt? Vai ir kaut kas, kam mums ir jāpievērš uzmanība vai kam ir jāpalīdz notikt kolektīvajā līmenī šajā mēnesī?
 
Kopumā jūs ieraudzīsiet daudzas pieļautās kļūdas. Kļūdas pieļaus cilvēki, kuri pārvalda biznesu, un valdības; tās pieļaus tie, kas ievieš programmas un vada skolas. Lielāka daļa kļūdu tiks pieļautas steigas dēļ, bet neuzmanības dēļ cilvēki radīs neapvaldītu enerģiju. Ja viens cilvēks, kurš jūtas saspringts, pagrūdīs otru un šis cilvēks sajutīs vēl lielāku spriedzi, tad viņš vēl spēcīgāk pagrūdīs vēl kādu citu.
 
Tādejādi kolektīvā enerģija var piebarot pati sevi un kļūt neapvaldīta. Pilnīgi iespējams, ka jūs ieraudzīsiet, kā cilvēki steigā pieļaus daudzas kļūdas, lielas un mazas. Augusts un septembris – ir laiks, kad cilvēkiem būs jāatgriežas atpakaļ un jālabo tas, ko viņi būs sagrāvuši jūlijā.
 
Tas palīdzēs jums saprast, ka tas, ko jūs ieraudzīsiet kolektīvajā līmenī jūlijā, nepastāstīs jums par nākotnes notikumiem. Šajā mēnesī nemeklējiet pazīmes, kas vēstītu par to, kā viss būs šīgada beigās. Šis mēnesis būs anomāliju pilns, jo cilvēki piedzīvos pacēlumu un kritienus. Cilvēki bieži mainīs savas domas, bet kopējo kolektīvo centienu virzieni mainīsies vairākkārtīgi. Nepiesaistieties kādam konkrētam stāstam, ko ieraudzīsiet kolektīvajā sfērā. Nepiesaistieties tam, ka vēlēšanas jeb ekonomika virzīsiet noteiktā veidā. Lai viss rit savu gaitu! Vērojiet to, kā radīsies stāsti un kā tie sabirzīs putekļos. Saglabājiet mieru un klusumu, kad tie sāks veidoties un grūt jums visapkārt. Neticiet un necentieties apsteigt notikumus. Ja jūs noticēsiet citu cilvēku dramatiskajiem stāstiem, tas izskatīsies tā, it kā jūs vienlaicīgi pārlektu no vieniem „amerikāņu kalniņiem” uz citiem. Tas tikai sajauks jums galvu.
 
Lūk, tas, kas jums būtu jādara jūlijā, lai strādātu ar kolektīvo enerģiju. Lielākoties tā palīdzēs jums palikt malā no citu cilvēku impulsiem. Meklējiet cilvēkus, kuri nesteidzas, vai arī uzmanīgi atgādiniet viņiem nesteigties un saglabāt mieru. Un atkal jau – tempa samazināšana nenozīmē, ka ir jābēguļo un jāizvairās no savām saistībām. Šis vienkārši ir laiks, lai sistemātiskāk un uzmanīgāk darbotos mēneša laikā.
 
Vai ir vēl kaut kas par 2012.gada jūliju, par ko Glabātāji gribētu, lai mēs zinātu?
 
Enerģijas paātrinājumam nav jābūt kaitīgam, lai arī tas radīs mazliet nekārtības. Tam nav jānodara kaitējums. Šis paātrinājums patiesībā ir impulss, kuru jūs tikāt radījuši mēneša gaitā. Tas ir tā - it kā, piemēram, jūsu automašīna atrodas netrālajā padevē, bet jūs liekat kāju uz gāzes pedāļa – jūs sākat iedarbināt dzinēju. Tiklīdz jūs ieslēdzat aizdedzi, tā [mašīna] uzreiz brauks ātrāk. Tā ir sajūta tam, kas notiks jūlijā. Jūs visi esiet iedarbinājuši dzinējus un gatavojaties uzņemt ātrumu. Tādejādi jūlijs – tas ir laiks, kad jūs enerģiski iedarbiniet aizdedzi. Uz gatavojieties uzreiz uzsākt darbu, tas līdzināsies negaidītam grūdienam, kad jūs visi pēkšņi rausieties uz priekšu. Līdz šim mēnesim jūs esiet tērējuši daudz enerģijas, ne obligāti ātri virzoties uz priekšu.
 
Gatavojoties šim mēnesim, pārliecinieties, ka jūs raugāties pareizajā virzienā. Ja jūs gatavojieties iedarbināt automašīnu un, lai tas uzreiz uzņemtu ātrumu, jūs no paša sākuma gribat raudzīties pareizajā virzienā.
 
Pārliecinieties, ka jūs redzat savas prioritātes. Pārliecinieties, ka jūlija gaitā jūs dariet visu iespējamo, lai saskatītu kopainu un izdariet nepieciešamos labojumus, lai jūs virzītos pa pareizo ceļu, tāpēc, ka sākot ar jūliju un līdz pat gada beigām – jūs tikai palielināsiet ātrumu. Jūs pie šāda ātruma pieradīsiet vēlāk un spēsiet neatpalikt, vienlaicīgi nezaudējot savu centru.
 
Šobrīd pārliecinieties, ka jūs esiet uz pareizā ceļa. Nezaudējiet daudz laika jums nebūtiskām lietām. Pastāvīgi centieties saskatīt kopējo ainu, lai pārliecinātos, ka jūsu rīcība ir tik ļoti saskaņota ar jūsu prioritātēm, cik vien tas ir iespējams. Cilvēka dzīve ir sarežģīta un nav vienkārši mainīt ideālo salikumu starp jūsu darbību un jūsu prioritātēm. Tomēr, lai ko jūs arī nedarītu ar savu dzīvi, pārliecinieties, ka tērējat savu laiku tam, kas piepilda jūsu dvēseli, cerības, sapņus un dara jūs laimīgus. Tad šis mēnesis paies ar vieglumu.