piektdiena, 2017. gada 12. maijs

Dzimtas enerģētiskie likumi

Mūsu attieksme pret tēvu ietekmē mūsu radošumu, iedvesmu, spēju vadīt savu realitāti, būt patiesam un izrādīt patiesas jūtas. Attiecīgi tēva nepieņemšana sev līdzi nes emocionālu nospiestību, neprasmi priecāties par dzīvi, dzīvot iekšējas brīvības stāvoklī.
Attieksme pret māti ļoti ietekmē loģikas attīstību, veiksmi jebkurā darbībā, karjeru, finansiālo veiksmi. Atsakoties no savas mātes, mēs atsakāmies no materiālajiem labumiem.

Dzimta – tā ir vienota Dvēseļu (kas sastāv no pastāvīgām radniecīgajām saitēm no vienas iemiesošanās – nākamajā),  enerģētiskā sistēma. Šīs dvēseles apvieno kopīgi uzdevumi un kopīgas problēmas vai dzimtas scenāriji. Dvēseles uzdevums ir atstrādāt dzīves programmas “plusā”, lai tās nenodotu saviem pēctečiem, “mīnusā” (vai kā tautā saka – dzimtas lāsti) un ar to pašu atbrīvotu tos no liekām grūtībām un nelaimēm.
Kad no Dzimtas sistēmas Redzamajā pasaulē “izkrīt” cilvēki, no tā cieš visa dzimta – tā zaudē spēku. Zaudējums ir, kad bērni atsakās no vecākiem vai – otrādi, kad vecāki atsakās no saviem bērniem, vai nogalina vēl nedzimušu bērnu (šajā gadījumā atbildību nes māte un arī tēvs, ja tas bijis iniciators šādam solim.)

Vecāki un bērni

Mēs visi esam savu vecāku bērni. Un tātad mums visiem ir saknes. Koks bez saknēm nokalst un tam vairs nav iespēju augt un nest augļus. Tas pats notiek arī ar cilvēku. Kad mēs atsakāmies no saviem vecākiem, atsakāmies tos pieņemt, nosodām, neieredzam – mēs atsakāmies no savas nākotnes.
Mūsu attieksme pret tēvu ietekmē mūsu radošumu, iedvesmu, spēju vadīt savu realitāti, būt patiesam un izrādīt patiesas jūtas. Attiecīgi tēva nepieņemšana sev līdzi nes emocionālu nospiestību, neprasmi priecāties par dzīvi, dzīvot iekšējas brīvības stāvoklī.
Attieksme pret māti ļoti ietekmē loģikas attīstību, veiksmi jebkurā darbībā, karjeru, finansiālo veiksmi. Atsakoties no savas mātes, mēs atsakāmies no materiālajiem labumiem.
Un, vēl, attiecības starp vecākiem jau bērnībā formē ģimenes bāzes modeli. Un jau tad, kad esam pieauguši, mēs neapzināti pievelkam vīriešus, kuri līdzīgi mūsu tēviem un sievietes, kuras līdzīgas mūsu mātēm. (Kurš gan to nezin?)
Tā zēns, kuru māte aptekāja, meklēs sievieti, kura viņu aptekās. Ja meitenes tēvs bija skops emocijās, tad viņa varēs iemīlēties tikai tadā pašā emocionāli skopā vīrietī.

Tēvs un meita

Tēvs ir pirmais vīrietis meitenes dzīvē. Viņas attieksme pret tēvu programmē tālākās viņas attiecības ar savu vīru. Turklāt, šim vīrietim jābūt psiholoģiski spēcīgākam par viņas tēvu, pretējā gadījumā viņa nevarēs viņu atzīt un cienīt. Tāpēc ir ļoti svarīgi formēt pozitīvu tēva tēlu. Un šeit ļoti svarīga ir mātes attieksme pret tēvu, jo tieši no mammas meitene mācīsies attieksmi pret vīrieti.
Kad tēvs bērnībā meiteni vada, viņa izrāda paklausību, jo atzīst tēva autoritāti. un tāpat jānotiek attiecībās ar vīrieti, pretējā gadījumā ģimene lemta neveiksmei. Retais vīrietis samierināsies ar situāciju, kad sieviete ar viņu nerēķinās.

Māte un dēls

Tas pats notiek arī ar vīriešiem. Ja zēns nosoda savu mammu, viņam smagi veidosies attiecības ar sievietēm. Viņas neapzināti jutīs, ka agri vai vēlu šis vīrietis sāks meklēt viņā nepilnības un tad būs ļoti grūti uzbūvēt harmoniskas attiecības.

Dzimtas scenāriji

Ļoti bieži vienā dzimtā daudzām sievietēm ir līdzīgi likteņi. Vai nu nevar apprecēties, vai arī “velk” vienas visu ģimeni, strīdās ar vecākiem – tātad dažādas kopīgas tēmas. Katra šajā ķēdītē esošā ģimenes locekļa uzdevums ir novest šo programmu “plusā”, izmantojot senču pieredzi.

Pāru savstarpējo attiecību likumi

Kamēr cilvēki vēl tikai satiekas, nav grūti veidot attiecības, nav grūti būt uzmanīgiem vienam pret otru, realizēties, ņemt vērā otra intereses, kopā pavadīt laiku, teikt komplimentus, dot iespēju otram cilvēkam nodarboties ar savām sirdslietām un hobijiem, satikties ar draugiem, būt uzticīgam, atklātam un brīvi paust savas jūtas.
Uzdevums kļūst grūtāks, kad rodas kopēja sadzīve un bērni. Arvien vairāk paliek atbildības, pienākumu un gaidu. Pēc statistikas datiem, visvairāk pāru izšķiras uzreiz pēc pirmā laulībā pavadītā gada vai gadu pēc pirmā bērna piedzimšanas.
Jebkuros apstākļos ir svarīgi atcerēties to, ka vīrs un sieva – ir labākie draugi, kuri pieņēmuši lēmumu dzīvot kopā, būvēt savu ģimeni tāpec, ka kopā vieglāk, jautrāk un tāpēc, ka viņi kopā jūtas daudz pārliecinātāki un stiprāki.
Ģimenes attiecībās vienmēr ir svarīgi redzēt problēmas sakni un ar sapratni izturēties pret savu partneri. Un svarīgi saprast, ka aiz katras problēmas stāv vai nu sāpes, vai lēmums izdarīt labāk.
Sievietei ir ļoti svarīgi audzināt sevī tādas īpašības kā līdzcietību, pacietību, labestību, mīlestību un pazemību. Patiesi sievišķīgas īpašības, kas dod sievietei vajadzīgo stāvokli, lai viņa būtu mīlēta un lolota un tieši šīs īpašības arī pievelk vīriešus.
Bieži saka “raksturi nesaderēja” – ne jau tas ir šķiršanās iemesls. Būsim godīgi. Iemesls ir slinkums un nevēlēšanās būt sirdsgudrai sievietei, lai būvētu harmoniskas attiecības. Harmoniskas attiecības ir titānisks darbs. Aizejot no neveiksmīgām attiecībām nav iespējams aiziet no problēmas, jo no sevis jau neaizbēgt. Tās pašas problēmas turpināsies arī tālākajā ceļā un ar nākamajiem vīriešiem. Mūsu laime – mūsu pašu ROKU DARBS!
No Ksenijas Silajevas grāmatas “Slāvu Dzimtas horoskops” (“Славянский гороскоп Рода”)
Tulkoja: Ginta FS
Publikācija: http://tasachena.org/