svētdiena, 2012. gada 2. decembris

Sen Žermēns 30.novembris


Čenelinga saņēmējas piezīme: Biju atgūlusies gultā un snaudu, man bija ērti un silti, kad pēkšņi parādījās Sen Žermēns un lūdza pierakstīt šo vēstījumu:
 
30. novembris/2012
 
Mīļie Gaismasdarbinieki!
 
Šodien nāku ar jums runāt par piedalīšanos Gaismas aktivitātēs, kas nākamajā mēnesī notiks uz visas planētas. Ļaujiet man vēlreiz atkārtot masu meditāciju vērtību un nozīmi. Kad kopā sapulcējas daudzi cilvēki, lai katrs savā unikālā veidā vienotos vienai domai un fokusētos uz ko vienu, tad šīs darbības radītā enerģija ieiet tālu, tālu atmosfērā un piepulcē citu līdzīgi domājošu cilvēku enerģiju, un rezultātā rada risinājumus tik daudzām tagadējām cilvēces sarežģītajām problēmām.
 
Apvienojot savas enerģijas, jūs radāt lāzera fokusu, lai manifestētu daudz spēcīgāku un pozitīvāku rezultātu visiem. Jūs to darāt svarīgo portāla dienu datumos un tā ir radusies maģija ēteriskajos laukos. Šī maģija ir transformējusi šķietami neiespējamo par ļoti iespējamu nākotni, kas jau tagad parādās pie apvāršņa. Strādājot ar sevi, transmutējot zemo domu vibrācijas un sajūtas par lielāku Gaismu sevī, jūs jau esat radījuši lielāku potenciālo lauku visiem planētas cilvēkiem.
 
Šādos apstākļos un šādā laikā, jums ir svarīgi palikt fokusētiem sevī, radot prieka sajūtas- jo dzīvot priekā nozīmē dzīvot Augšupcelšanās frekvencēs. Priekam ir visaugstākās frekvences, kas ienes planētā labāku dzīvi. Savienojieties un visu laiku esiet prieka domās un sajūtās, radiet šo sajūtu sev apkārt esošajos. Prieks ir ļoti paceļošs un aizraujošs, un tikai tas vien jau var mainīt daudzas lietas uz planētas un jūsu iekšienē, lai ikviens varētu iet labāko pārmaiņu ceļu uz jaunā sākumu.
 
Katrā ziņā pārmaiņas ir visnoteiktāk pamanāmākais šo laiku aspekts. Atrodiet prieku katrā brīdī un ESIET prieks. Prieks palīdzēs Augšupcelšanās procesā, kad pārejat uz augstākām dimensijām. Visiem ir iespēja doties tālāk uz jaunu dzīvi, uz jaunu sākumu. Fokusējieties uz to, kas rada un palīdz šim procesam un ļaujiet visam citam liekajam iet. Esiet pilnībā klāt katrā brīdī, un neieslīgstiet pagātnes notikumos vai raizēs par nākotni.
 
Mēs palīdzam visiem Gaismasdarbiniekiem katrā veidā un kā vien varam. Gaidās un cerībās mēs sveicam jūs uz nākamās jūsu ceļojuma takas, lai svinētu panākumus.
 
ES ESMU Sen Žermēns
 
©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

Tulkoja Māra Brante