ceturtdiena, 2012. gada 20. decembris

Vai esam gatavi sākt Pāreju?


Mēs (Dvēsele / Gars) sveicam tevi.
Jūsu pasaule mainās. Tu jau to zini. Tava (jūsu visu) attieksme pret to būs izšķirošais faktors, kas ietekmēs pārbaudes - Gaismas testa rezultātus. Tava (jūsu visu) izvēle ietekmē visu un visa izmaiņu tavā (jūsu) dzīvē. Izlemj piedalīties globālajās izmaiņās!
Tu vari sākt īstenot Pāreju kopā ar Planētu. 2012.gads ir sākums straujajām pārmaiņām, kas ilgs desmitiem gadu. Iedomājies, Gaismas tests ilgs desmitiem gadu! Tavs uzdevums: būt gatavam nosacījumu izmaiņām un būt gatavam izlaist caur Sevi tik Gaismas, cik vien tu spēj.
 
Ticības (pārliecības) ierobežojumi un iekšējās problēmas var veidot smagumu, iekšējo konfliktu. Tāpēc tev nepieciešams dziedēt sāpes sevī maksimāli, lai atvieglots spētu būt Pats Jaunajās enerģijās. Teiktā ignorēšana vai apzināta atteikšanās to darīt neatrisinās iekšējās problēmas un nepaplašinās esošās pārliecības ierobežojumus, tikai laika gaitā Pāreju padarīs grūtāku. Padomā, Tu taču zini, kas tev jādara!
 
Pārejas 2012. gada 21.– 23.decembra laikā Jaunās enerģijas transformēs Cilvēci un Planētu par lielumu līdz divām desmitdaļām, salīdzinot ar Planētas vai cilvēka pašreizējo līmeni. Tātad, ja tavs līmenis (ķermeņa blīvums) 21.decembrī būs 4,1, tad 23.decembrī tas var palielināties līdz līmenim 4,3. Tas ir daudz.
 
No vienas puses - tā būs strauja izaugsme tiem, kas atrodas uz izaugsmes ceļa vai vienkārši gatavi pārmaiņām, no otras puses - tas radīs problēmas tiem, kuri pēkšņi izrādīsies esam citā vibrāciju līmenī nekā bija vakar. Viņi nezinās, ko darīt ar to, vai varbūt pat nepamanīs iekšējās pārmaiņas, jo tās nebūs pietiekamas, lai vidusmēra cilvēks panāktu apgaismības izpratni, un tāpēc turpinās dzīvot tāpat kā dzīvoja līdz šim.
 
Taču vecie ierastie apziņas modeļi un domāšanas veidi nesadzīvos kopā ar jauno ķermeņa vibrācijas līmeni, tā radot disharmoniju, nelīdzsvarotību, kuru cilvēks var nepamanīt, bet kura uzkrājoties novedīs pie dažādām slimībām.
Toties Zemes vibrācijas tikai nepārtraukti turpinās augt, tuvojoties Galaktiskās Pārejas kulminācijai.
Mēs izmantojām terminu "Gaismas tests", lai uzsvērtu, ka Zemi apstarojošā enerģija ir Gaismas enerģija. Tā pārveidos Zemi un cilvēciskās būtnes par augstākas vibrācijas ķermeņiem. Gaismas enerģija maigi piedāvās šīs iespējas, plūstoši izmainot jūs, ja saņems attiecīgo atļauju.
 
Iespējams, Pārejas laikā tev radīsies Apgaismības sajūta, ja tu atrodies uz Garīgā ceļa, iespējams, ka vienkārši labam cilvēkam radīsies lielāka tieksme pēc miera un taisnīguma visā, var rasties vēlme Meklēt Patiesību, tieksme pēc Garīgām un/vai Ezotēriskajām zināšanām. Un tas ir tas, kas radīsies tevī un centīsies virzīt tevi uz pārmaiņām, uz izaugsmi, lai piemērotu tavu apziņu (precīzāk paradumus, domāšanas modeļus) un dzīvesveidu jaunajam vibrācijas līmenim. Bet neviens par varītēm tev to nespiedīs, jo tava brīvā izvēle tiks cienīta un ievērota, pat ja tu izlemsi iet pret straumi un uzsāksi kaitēt sev.
 
Jūs, kas lasāt šo tekstu, esat gatavi pārmaiņām vairāk nekā jebkad agrāk. Tāpēc jau jūs atnācāt šurp šajā Zemes vēsturiskajā laikā, lai būtu Pārejas un Atmodas sākuma sastāvdaļa un aktīvi tās dalībnieki. Tavs Gaismas ES, Augstākais ES ir gatavs sniegt jebkādu palīdzību jebkurā mirklī, kad vien tu to lūgsi.
Tava aktīvā loma mijiedarbības procesā ar Augstāko ES: lūgums, uztvere un rīcība.
Ja tu vienkārši esi aizmirsies, ja tev ir kļuvis smagi, ja ilgojas pēc mīlestības, tad Augstākais ES ir tavs labākais palīgs, Tas atgriezīs tev līdzsvarotību. Taču tas var prasīt laiku, neizvairies, labāk koncentrējies pats uz Augstāko, pašu Augstāko, Svēto, Cildeno, lai arī ko tu ietvertu šajā Jēdzienā un lai arī Ko tas tev var nozīmēt.
 
Mēs atrodamies šeit, lai jums palīdzētu. Mēs jau sen gaidām to, mēs tik daudz vēlamies jums pastāstīt par Mīlestību un dāvāt to, ja jūs esat gatavi to pieņemt. Jūs tik ilgi atdalījāt sevi no mums. Ir pienācis laiks atgriezties atpakaļ Dieva un cilvēka Vienotības apziņā, kā sasaistītā, sevi apzinošā, Kopumā, kas spējīgs izpausties kā cilvēciskās personības un Dievišķās apziņas Kopums, kad jūs nolemjat, ka Mēs neesam izolēti viens no otra, bet mūžīgi saistīti.
Tavs ceļš ir ļoti interesants. Tu šaudies starp jaunā atzīšanu un atrašanos vecajā. Līdz noteiktam laikam es izvēlos turpināt spēlēt šīs spēles, kas ir tik pazīstamas man, tā saki tu sev, bet pēc tam es pamēģināšu meditēt vai palasīt kaut ko, kas mani interesē. Un tā daudziem ir tik daudz pagaidām. Tas ir normāli noteiktos izaugsmes posmos, taču tu tuvojies Debesbraukšanai un attīsties arvien vairāk. Jātiek skaidrībā ar visām šaubām sevī, kas traucē tev sākt izpaust Patieso Sevi, Patieso ES, cik vien iespējams bieži, un ideālā - vienmēr. Tas palīdzēs tev izpaust Sevi īsteni. Pievērs tam uzmanību. Mēs esam tavā rīcībā vienmēr. Pāreja 21.- 23. decembrī tev palīdzēs.
Mēs esam gatavi sākt katra cilvēka pārveidi individuāli. Šī iespēja ir katram cilvēkam. Tu vari negaidīt datumus 21. vai 23., bet uzsākt Pāreju tieši pašlaik. Tava apziņa un ķermenis sāks pakāpeniski mainīties. Tava atļauja uzsākt Izmaiņas tevī būs sākumpunkts Pārejas sākumam. Izmaiņas turpināsies, līdz izlemsi pārtraukt procesu vai būsi veicis Debesbraukšanu uz V blīvuma ķermeni. Ikvienam cilvēkam šī transformācija notiks, esot harmonijā ar savu Dvēseli un Garu, viņam vispiemērotākajā veidā.
 
Izaugsmes paātrinājums ir atkarīgs no personīgās izaugsmes un gatavības pakāpes, bet vidēji var pievienot no 1% līdz 7% indivīda dabiskajam pieaugumam, palīdzot arī stabilizēt izaugsmi. Decembra Nobīde var izraisīt vienreizēju apziņas lēcienu, papildus jau praktizētajai izaugsmei. Taču tā tu vari sākt savu Pāreju jau tūlīt, tevi sagatavos 21.- 23.decembra Pārejai tā, lai tā notiktu maksimāli plūstoši, bez iespējamām nepatīkamām sajūtām vai iekšējo problēmu izbrīvēšanas efektiem.
Vai esi gatavs sākt Pāreju?
Tas ir iemesls, kāpēc tu šeit atrodies. Procesa uzsākšana ievērojami palīdzēs tev nākotnē. Tas izmainīs tavu nākotni. Mēs esam priecīgi palīdzēt ikkatram Sevis Meklētājam. Un tu saņemsi panāksi to, uz ko virzies. Mēs pateicamies tev par tavu izvēli, neatkarīgi no tā, kādu izdarīji. Mēs esam priecīgi būt kopā ar tevi tieši pašlaik. Mēs esam lepni par Zemes Gaismas darbiniekiem. Mēs Mīlam Tevi!
Mēs – VIENS VESELUMS !
 
Latviskais tulkojums no - http://gaisma12.lv/jaunumi.php