ceturtdiena, 2012. gada 6. decembris

Kā atmodināt radošumu. Da Vinči gēns



 
1884. gadā austriešu psihologs un filozofs Otto Ranks apgalvoja, ka 10% no pasaules iedzīvotājiem ir daVinči gēns. Tas nozīmē, ja viņi attīsta savus talantus, tad var sasniegt tikpat augstu līmeni, ko sasniedza da Vinči. Tad šis atklājums ilgu laiku bija aizmirsts, kamēr to no jauna pārskatīja ASV rakstnieks, orators un izgudrotājs Garets Loporto. Tagad dzimst arvien vairāk indigo bērni, un mūsu uzdevums ir palīdzēt šiem bērniem realizēt savus talantus.
Kāpēc tas ir tik aktuāli Latvijai? Tāpēc, ka šī radošā gēna pārstāvji Latvijā ir daudz vairāk nekā citur pasaulē Kāpēc? To jūs uzzināsiet grāmatā „Kā atmodināt radošumu. Da Vinči gēns”, tikai viņiem nepieciešama atbilstoša audzināšana un izglītība. Ja tas tā nenotiek, tad viņi sadeg paši ....un tas nozīmē pazudinošās atkarības: alkoholisms, narkotikas, azartspēles, pašnāvības, bet ja mēs savus talantus attīstām, un šo gēnu aktivizējam, tad varam sasniegt visu, ko vēlamies. http://www.davincigens.com
 
Da Vinči gēns
 (Pasaulei vajadzīga gaisma. Un mums ir uguns)
Lasot grāmatā "Kā atmodināt radošumu. Da Vinči metode", jūs būsiet pārsteigti, cik daudz apgalvojumu atradīs atbalsi jūsu sirdī. Kad tas notiek, nav vajadzības sevi pārbaudīt. Noticiet sajūtām, ka izlasītais ir patiesība.
Mēs dzīvojam sabiedrībā, kurā mūs ietekmē ārējās autoritātes, par ko pārliecina masu informācijas līdzekļi, un mēs sākam baidīties no savas intuīcijas. Ticiet, ja esat da Vinči, tad jums ir zināšanas, un jūs zināsiet patiesību ilgi pirms tam, kamēr sabiedrība to atzīs par vispārpieņemamu faktu.Var izzināt skaistumu un mīlestību, iedvesmu un patiesību, necenšoties iegūt kāda apstiprinājumu.
Tāds ir līdera, mākslinieka, uzņēmēja un atklājēja ceļš. Katrs izcils pirmatklājējs zina savu mērķi ātrāk, nekā to sasniedz. Atklājums ir iespējams tieši pateicoties ticībai savām iekšējām zināšanām.(www.davincigens.com)