ceturtdiena, 2012. gada 6. decembris

Ilarions 2.-9.decembris/2012


Viedas Meistars Ilarions
2.-9.decembris/2012

 
Mīļie!
 
Turpiniet pildīt savas disciplīnas un neminstinieties. Pasaulē mainās daudzas lietas, tādēļ ir ļoti svarīgi palikt iezemētiem un atrasties mierīgā centrējumā. Dienu no dienas jūsu individuālā Gaisma izplešas un ietekmē visu apkārtnē esošo. Jūs to neredzat, bet tā tas ir. Jau tikai ar savu klātbūtni vien jūs esat pārmaiņu katalizatori, jo ik dienas staigājat pa šo planētu un tādējādi ietekmējat vairāk nekā pat varat iedomāties- jūsu Gaisma ir tik spoža un izgaismojoša. Tos, kuriem lemts saņemt jūsu Gaismu, jūs vedat pretim viņu dzīvju introspekcijām.
 
Šajā mēnesī uz planētas risināsies daudzas gaismas aktivitātes un visos iespējamos veidos paaugstinās cilvēces potenciālu un iespējas. Pienācis laiks lielā skaitā pulcēties kopā, lai atvērtu augstāku dimensiju vārtus un pietuvotos lielākām iespējām, kas tiek piedāvātas Zemes cilvēcei. Mēs esam iepriecināti par jūsu nodomu būt par daļu no šiem ievērojamiem un izšķirošajiem momentiem laiku ciklu maiņā. Atrodiet tādas aktivitātes, kas ar jums rezonē visvairāk, un savus nodomus vērsiet visu augstākajam labumam.
 
Turpiniet sevī meklēt atbildes uz visiem jautājumiem. Jūsu Augstākie Es jums pietuvojušies vēl vairāk un vada visus procesus. Šis ir laiks, kad jāatsakās no pasaulīgajām vēlmēm, lai savienotos ar saviem augstākajiem aspektiem. Joprojām turpinās pārmaiņas un dažnedažādas izjūtas turpinās noritēt arī jūsu fiziskajos ķermeņos, kad tas ceļo cauri laikmetu griežiem un sevis paša apziņai. Dažiem jūtīgāka varētu kļūt sirds, kakla pielāgošanās jaunajām enerģijām un dažādas sāpes, kas ik dienas maina savu atrašanās vietu jūsu ķermenī. Tā ir daļa no transmutācijām un to „izbauda” visi.
 
Uzturiet sevī cerību, mieru, mīlestību un prieku. Esiet šo augstāko enerģiju nesējs un trauks. Kā Gaismas bākas un Gaismas pārvadītāji, kuri ienes Kosmiskās enerģijas, kas iziet jums cauri un ieiet Zemes kodolā, jūs veicat neizmērojami nozīmīgu pakalpojumu Dievišķajā Plānā. Turiet galvu augšā un viss būs labi. Atcerieties par tīra un laba ūdens dzeršanu, lai jūsu ķermenis būtu pietiekami hidratēts, jo ūdens palīdz arī enerģiju plūsmai, kas plūst cauri jūsu ķermenim. Ēdiet vairāk svaigus augļus un dārzeņus un papildus uzņemiet spirulīnu un hlorofilu- tas šobrīd ir ļoti svarīgi un ievērojami palīdz jūsu cilvēciskajām sistēmām.
 
Nesiet dziļi sevī Radītāja mīlestību un ziniet, ka viss notiek tā kā tam ir jānotiek. Pamaniet jums sniegto svētību un saskatiet notiekošās sinhronitātes, kas tikai pierāda to, ka tiekat bezgalīgi mīlēti. Tie, kuri šo Zemi staigā ar tīru sirdi un gaišu prātu, tiem nav par ko uztraukties vai raizēties šajā pārmaiņu laikā. Pār jums nāks lielāka sapratnes un izpratne. Palieciet savā Gaismā.

 
Līdz nākamajai nedēļai...

ES ESMU Ilarions
 
 
©2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

Tulkoja Māra Brante