svētdiena, 2012. gada 16. decembris

Notiek bezprecedenta evolūcijas process



Ercenģeļa Mihaela novembra vēstījums
Saņemts caur Ronnu Herman
No angļu/krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
 
Zemes Evolūcija* No Pirmās līdz Ceturtajai Dimensijai.
Saules Sistēmas Evolūcija* Piektā un Sestās Dimensijas vidējais līmenis.
Galaktikas Evolūcija* Sestā un Septītās Dimensijas vidējais līmenis.
Šī ApakšVisuma Evolūcija* Septītās Dimensijas vidējais līmenis līdz Divpadsmitajai Dimensijai.
 
Mīļotie Meistari,
Dievišķie Radīšanas Stari Zivju Laikmetam, kas satur īpašus aspektus, īpašības, tikumus-vērtības un nodomus-projektus Laikmeta radošajiem KopRadīšanas procesiem, staru veidā tiek virzīti uz Zemi un Cilvēci jau vairāk kā 2000 gadus. Un šie Radītāja Stari atrodas aiziešanas-atslēgšanās procesā.
 
Lūk, kāpēc cilvēki, kuri vēl joprojām iestrēgst un iegrimst Trešās un zemāko dimensiju ilūzijās un nelīdzsvarotās (baiļu, neizlēmības ..) vibrāciju frekvencēs, jūtas tā, it kā būtu nomaldījušies no ceļa: nekas vairs nedarbojas tā, kā iepriekš - pagātnē, un nākotne šķiet bezcerīga.
 
Vecie noteikumi – priekšraksti, vadlīnijas-norādījumi, kā arī daudzas labi iesakņojušās iestādes un reliģiskās organizācijas vairs nav uzticamas un daudzas pat tiek atmestas un izrādās esam nostumtas malā.
Gandrīz visas rasu, kultūru, sociālās un politiskās robežas/ierobežojumi Trešās-Ceturtās Dimensiju paradigmu iekšienē sairst vai tiek apstrīdēti. Cilvēces Apziņa Uzplaukst/Atrodas Pacēlumā un nekas nevar apturēt šo paplašināšanās/virzības uz priekšu procesu.
Cilvēce Pieaug/kļūst Pieaugusi, sasniedzot Briedumu, un visiem ir vai nu jāseko paplašinātas apzināšanās plūsmai vai arī - jāiekrīt inerces un haosa lamatās-bezdibenī!
 
Par laimi, aizvien vairāk un vairāk cilvēku atmostas šim vēršanās uz iekšu procesam, lai iegūtu lielākas PAŠ-apzināšanās sajūtu, caur Dievišķās Neapmierinātības enerģijām.
 
Ikviena kultūras grupa, ikviena rase un ikviena valsts uz Zemes cenšas atrast Virzienu vai Augstākās Filozofijas ceļu, pa kuru iet.
Šis fenomens ir saistīts ar faktu, ka jūsu Zemei paredzētie Septiņi Dievišķās Apziņas Stari, kas ir ietverti Zivju Laikmeta Dievišķajā Gaismas kopijā, tika pilnībā atsaukti un aizstāti ar daudz vairāk attīrītām augstākām Galaktiskās Apziņas Divpadsmit Staru frekvencēm Ūdensvīra Laikmetam.
 
Atmošanās sākuma stadijās, līdz tam, kad notiek personības saplūšana ar Dvēseli, nevar notikt nekāda iejaukšanās no augstākajām sfērām, saskaņā-pateicoties Dievišķajai Brīvās Gribas Dāvanai, kas beigu galā kļūst par dāvanu ar lielām apgrūtinošām sekām …
 
Taču, kad personība iegūst Enerģētisko Parakstu, kurš rezonē ar Ceturtās Dimensijas un augstāk Violetās Liesmas frekvencēm, tad viņš-viņa ir gatava paziņot: „Tavs Prāts Lai notiek! Es lūdzu savam vislielākajam labumam un Visu Vislabākajam Rezultātam/Vislabākajam Iznākumam Visiem!”
 
Tādejādi, saskaņojot savu personīgo gribu ar Augstākā Es Gribu un Zemes Dievišķo Gaismas Kopiju, rezultātā brīnumainā Gaismas Taka šai Dvēselei tiek pagarināta caur viņas-viņa personīgo Dzīvības-Gaismas –Mīlestības kolonu.
 
Šī Gaismas Taka, kas bieži tiek dēvēta par „Dzīves Upi”, ved pie patiesās Būtības Apzināšanās, ar kuras starpniecību katra personība, kura sasniedz nepieciešamo Apziņas līmeni, sāk saņemt savu īpašo šifrēto-kodēto kristālisko Sēklas Atomu porciju Jaunajai Galaktikai jeb šī Visuma apgabala Dievišķajai Gaismas Kopijai.
 
Šie jaunie Sēklas Atomi arī saturēs attīstītu Gudrību, Talantus, Atribūtus un Īpašības, kas nepieciešamas, lai tiktu kvalificēts kā nākotnes Jaunās Zelta Galaktikas agrīnās stadijas radošā procesa dalībnieks.
 
Evolūcijas process mainās. Visas Cilvēces ķermeniskā struktūra pakāpeniski tiks attīrīta un pilnveidota. Tur būs vadlīnijas un virzieni, kas tiks doti tiem, kuri ir saskaņojušies ar savu Svēto Sirdi/Svēto Saprātu un, kuri nodos savu personīgo gribu Dievišķās Gribas pakļautībā (ielikuši to Dievišķās Gribas rokās).
 
Līdz šim cilvēce masveidā ir dzīvojusi aizplīvurotā iluzorā apzinātībā un šķiet, ka tagad tā stāv nākotnes priekšā, kas ļoti līdzinās kuģim, kurš bez radara pamests vētras pārņemtā jūrā. Tas notiek tāpēc, ka Pamata-Sākotnējā Dzīvības Spēka enerģija, kas bija pieejama visai cilvēcei pēdējā Laikmeta gaitā, vairs nebija piepildīta ar lielā potenciāla Dievišķajām Sēklām no vecās Dievišķās Gaismas Kopijas šim ApakšVisumam. Masas joprojām turpinās saņemt vibrāciju paternus, kas nepieciešami, lai noturētu „status quo”.
 
Mēs galvojam jums, ka Mīlošā Mūsu Dieva-Tēva-Mātes Enerģija un Gaismas Būtnes vienmēr būs pieejamas Cilvēcei! Tomēr, lai vieglāk izmantotu Jauno Dievišķo Gaismas Kopiju, kas sagaida katru Dvēseli, ir jābūt saskaņotībai vismaz ar Ceturtās Dimensijas vidējā līmeņa Gaismas frekvencēm.
 
Mūsu Dieva Tēva-Mātes vislielākā vēlēšanās ir – redzēt Visus Viņu Esības aspektus atgriežamies pie PašMeistarības, lai viņi spētu izbaudīt Mīlestību, Mieru, Prieku un Pārpilnību, kas ir uzskatāmi par ikvienas Dvēseles iedzimtām tiesībām.
 
Vienmēr tiks sniegta palīdzība no Lielo Gaismas Būtņu puses, bet Eņģeļu Sfēra vienmēr atsauksies/atbildēs Aicinājumiem un Lūgumiem pēc palīdzības. Tomēr eksistē Nemainīgi Visuma Likumi, kuriem ir jātiek piemērotiem, un katras personības izvēlei ir jābūt Takai, pa kuru tā dosies. - Gaismas Takai vai Tumsas Takai.
 
Jūs, Zvaigžņu Sēklas, kuras jau esiet izlīdzsvarojuši jūsu četru zemāko ķermeņa sistēmu vibrāciju paraugus tādējādi, ka jūsu Dvēseles Dziesma jau rezonē Ceturtās Dimensijas ceturtajam līmenim (4,4) un augstāk, tagad sākat saņemt pieeju Nākotnes Zelta Laikmeta Augstāko frekvenču Stariem …
Pastāv Jauna Dievišķā Gaismas Kopija šim ApakšVisumam un katrai Personībai, kas gatava aplikt mirdzošu daudzkrāsainu Apmetni – attīrītu Gaismas auras lauku, kas nozīmē gatavību iegūt Jaunā Cilvēka Tikumus, Īpašības, Talantus, Spējas un Aspektus.
Šīs Brīnumainās Dāvanas ieprogrammētas Radītāja Gaismas Dimantiskajās daļiņās un tagad tās ir pieejamas tiem no Jums, kuri ir sasnieguši vajadzīgo PašMeistarību.
 
Radītāja Gaismas Dimantiskās Daļiņas – pabeigti Radītāja Apziņas Aspekti ir gatavi aktivēšanai, programmēšanai un manifestēšanai jaunos, neierobežotos radošajos centienos – neatlaidīgos mēģinājumos!
Katra nākamā Plāna sākumā Jaunajam Radošajam Projektam, Dimantiskās Daļiņas tiek Dievišķās Gaismas Kopijas šifrētas-kodētas. Šīs Gaismas Kopijas Dimantiskās Daļiņas pēc tam tiek sūtītas tālāk no Mūsu Dieva-Tēva-Mātes neierobežota potenciāla lielajos Staros, kuri Jaunajam Projektam saņem Komandu no Visaugstākā Radītāja, lai to manifestētu materiālajās sfērās.
 
Dievišķā Tēva Domu Sēklas, kuras pēc tam izstarojas no Dievišķās Mātes Kosmiskās Dzemdes, ir pazīstamas/zināmas kā Būtības Gēni (Essence Genes).
 
Jūsu DNS Struktūras iekšienē atrodas gēni no visdažādākajām Dimensijām, kādas jūs jebkad esiet izjutuši, kurās esiet izgājuši pieredzes uzkrāšanas procesu.
 
Tagad, lai saņemtu Būtības Gēnus kopā ar jūsu Jauno Dievišķo Sūtību/Misiju, jūs, Zvaigžņu Ģimene, atrodieties sagatavošanas stāvoklī, kas noteiks jūsu tagadējo četru ķermeņu sistēmu.
Šie augstāko frekvenču Spēcīgie Stari satur Radītāja Būtības Šūnas Jaunā Zelta Laikmeta Dievišķajai Gaismas Kopijai un tie tiek izstaroti pa visu ApakšVisumu caur lielo starojošo Elohimu ķermeņiem un Erceņgeļu Valstību.
 
Katras dimensijas katrā apakšlīmenī šīs vibrāciju frekvences pazeminās. Un, ja tas nenotiktu, tad visas materiālā manifestācijas, ieskaitot arī Cilvēciskās, sadegtu Svētās Uguns Enerģijas spēka elektromagnētiskās intensitātes dēļ.
 
Svētajai Baltajai Kosmiskajai Ugunij, Dimantiskajām Daļiņām, kuras jūs visi, kā atmodušies PašMeistarības īstenotāji, magnētiski pievelkat sev, ir pastāvīgi jācirkulē. Tikai noteikts daudzums, ko ir paredzēts integrēt katrai Dvēselei šajā Ap-Gaismības līmenī, var tikt uzglabāts fiziskajā ķermenī, atlikumam ir jātiek izstarotam izpaustajā formas pasaulē.
 
VisaugstākoRadītāju veido bezgalīgs, bezrobežu Būtības Spēks, kas ir tik liels, ka jūs nespējat aptvert tā lielumu-varenību!
Šis brīnišķīgais Būtības Spēks tika pazemināts katra Radītāja daudzdimensionālā līmeņa iekšienē, lai tādējādi jūs, Zvaigžņu Sēklu KopRadītāji, spētu pieprasīt savu šīs brīnumainās potenciālās enerģijas-spēka-varenības daļu.
Ikviena Cilvēciska Būtne satur simtiem potenciālu personīgu raksturojumu-iezīmju, kas tika ieliktas jūsu četru ķermeņu (fiziskā, mentālā, emocionālā un ēteriskā) ģenētiskās struktūras iekšienē.
 
Tas ir katras personas pašas ziņā, kuras personīgās iezīmes viņš-viņa attīstīs un izpaudīs ārējai Pasaulei. Jo ātrāk jūs neitralizēsiet vai saskaņosiet jūsu negatīvās iezīmes, jo ātrāk Dievišķais Potenciāls jeb PašMeistarība iznāks virspusē. Tikai tad jūs saņemat pieeju savam pilnajam potenciālam, kā Kopradošs Meistars esības Fiziskajos plānos!
 
Jūsu Planēta tagad pa tiešo ir pieslēgta Lielās Centrālās Saules Sirds Kodolam Piena Ceļa Galaktikā. Radītāja Gaismas jaunie kosmiskie viļņi ir liela Dāvana Planētas Zeme Atmodušamies Dvēselēm.
 
Pat, ja šie attīrītie augstfrekvenču Stari netiek staroti pa tiešo lejup uz trešās un ceturtās dimensiju zemākajiem līmeņiem, pārveidojošās Gaismas frekvences pakāpeniski tiks filtrētas tajos un skars –ietekmēs Visu un Visus uz Zemes un Zemē iekšā Esošo.
Izlīdzināšanās ar Galaktisko Centru un Galaktikas Lielo Centrālo Sauli rezultātā, Zeme atrodas savu vibrācijas frekvenču paraugu – Dvēseles Dziesmas celšanas/paaugstināšanas procesā, lai tādējādi tā [Zeme] spētu sev atgriezt Svētās Planētas statusu.
 
Šis ApakšVisums arī iziet vibrāciju frekvenču paaugstināšanu, kas ir rezultāts bombardēšanai ar Dimantiskajām Radītāja Gaismas Daļiņām caur mūsu Dievu-Tēvu-Māti.
Galaktika Piena Ceļš arī ir sadalīta 12 sektoros jeb kvadrātos, tieši tāpat, kā arī Visums ir sadalīts ApakšVisumu sektoros un katram kvadrātam Galaktikas iekšienē ir sava pārvaldošā Divpadsmitu Padome.
Ceram, ka jūs iegūsiet labāku izpratni attiecībā uz skaitļu „12” un „144” nozīmi, jo šie skaitļi ir piemērojami daudziem Radītā aspektiem visā šajā ApakšVisumā.
 
Jūsu apzinātības šifrējumi-kodējumi pastāvīgi modificējas-atjaunojas vai nu ar jūsu Pozitīvajām vai Negatīvajām Domām, Nodomiem un Rīcību.
Jums tiek sniegti tolerances/iecietības, labestības, pazemības un pacietības testi, bet jūsu kultūras uzskati arī tiek pakļauti pārbaudījumiem/apstrīdēti.
Burtiski ik dienu Domu Sēklas, kas satur negatīvus šo aspektu frekvenču modeļus, saspiedīsies un izgaisīs, kad jūs patrauksiet tos barot ar enerģiju.
 
Mēs jūs esam mācījuši un turpinām mācīt kļūt par „Dzīvo Meditāciju”, lai tādējādi jūs būtu spējīgi aktīvi darboties jūsu Zemes vidē, vienlaikus saglabājot līdzsvarotu Alfa Apziņas stāvokli.
 
Nākamais solis ir cenšanās dzīvot pastāvīga Prieka un Pateicības stāvoklī, tādējādi kļūstot par „Dzīvu Lūgšanu”.
 
Kļūstot par lietpratīgiem KopRadītājiem Zemes plānā, jums ir pastāvīgi jāpārbauda un jākontrolē jūsu enerģētiskie modeļi, cenšoties tos paaugstināt. Jums ir jātiecas pēc noturīgas harmonijas un attīrītas Dievišķās Izpausmes. Jums ir jāļauj brīvi izpausties varenajai Svētajai Ugunij, kura ir atradusies, galvenokārt, snaudošā un neaktīvā stāvoklī daudzus gadu tūkstošus. Jums ir jāmācās virzīt un fokusēt jūsu enerģiju tajās jūsu dzīves jomās, kuras jūs vēlaties mainīt..
 
Nostiprinot un pastāvīgi pilnveidojot sava Radītāja Dzīves Ratu, jūs sējat mērķtiecīgu pārmaiņu sēklas un jūs tiksiet nodrošināti ar Radītāja Svēto Uguni, kas nepieciešama, lai manifestētu to, ko esiet iztēlojušies.
 
Jūsu galvenais mērķis ir - tiekties pēc PašMeistarības laikā, kad atrodieties Fiziskajā Ķermenī! Kad jūsu centieni ir virzīti Visas Cilvēces Visaugstākajam Labumam, jums tiek dota īpaša atbrīvošana un Radītāja Gaisma jums būs pieejama lielākā mērā!
Iztēlojieties, Mīļie, kā jūs jutīsieties, kad saņemsiet pieeju neierobežotam Radītāja Dievišķās Būtības nodrošinājumam!
 
Iztēlojieties sevi, kā milzīgu, pulsējošas enerģijas enerģētisku virpuli, kas sūta uz āru mirdzošu krāsu lielos Starus, izstarojot enerģijas viļņus un radot visu, ko jūsu Augstākais "Es" var iztēloties!
Sajūtiet to, kā jūs justos, atkarībā no tā, kā Enerģijas, kuras jūs projektējat, virpuļo un sabiezē, struktūrai un formai kļūstot atpazīstamai, bezgalīgi skaistai un unikālai - tas ir jūsu Radītais, ko radījis jūsu Domu, Mīlestības/Emociju un iedvesmotas iztēles spēks!
 
Mēs cenšamies jums palīdzēt saprast, kāpēc jūs un Zeme esiet tiks svarīgi šajos haotiskajos laikos uz jūsu Planētas. Šajā galaktiskajā pieredzes uzkrāšanā, Zeme ir tā vieta, kur jums ir jābūt šī neparastā Sugu Evolūcijas un šī ApakšVisuma Paplašināšanās Perioda Laikā!
 
Veidojiet savu redzējumu, Mani Drosmīgie un Uzticamie!
Sāciet no iekšienes, no jūsu pašu Svētās Sirds Centra un pieprasiet spēku un krāšņumu, kas ir jūsu Dievišķais mantojums!
Pēc tam sāciet izstarot šo Varenību un Pilnību jūsu fiziskajā ķermenī un uz āru Jūsu Pasaulē: jūsu savstarpējās attiecībās, jūsu darbavietās, sabiedrībā, valstī, pasaulē, kurā jūs dzīvojat.
 
Ļaujiet visam, kas jums vairs nekalpo, turpināt savu ierobežojumu ceļu vai arī nokļūt bezgalīgā potenciāla augstāko frekvenču sfērā caur Atmošanās-transformācijas procesu!
 
Taka, kas ved uz Gaismu un taka, kas pa spirāli ieved tumsā, tagad ir nonākusi atšķirīgā/īpatnā sadalīšanās punktā. Jūs esiet spiesti sastapties reizi par visām reizēm ar atlikušajām jūsu "Es" ēnas pusēm - visām nelīdzsvarotībām un ierobežojumiem, kas jūs kavē PašRealizēties ar pilnu spēku.
 
Mīļie, būt par PašMeistaru nevar kautrīgie un tie, kuru gars ir vājš! Pieņemiet manu Gaismas Zobenu, kas ir kodēts ar Mūsu Dieva Tēva Dievišķās Gribas Spēku, un pieņemiet Mūsu Dieva Mātes Gaismas/Mīlestības Mirdzošo Kausu, mums drosmīgi dodoties uz priekšu uzaustošajā Jaunajā Laikmetā!
 
Es vienmēr esmu līdzās, lai vadītu, virzītu, iedvesmotu un aizsargātu jūs!
Es Esmu Erceņģelis Mihaēls