ceturtdiena, 2012. gada 20. decembris

KOSMISKĀS ZIŅAS caur Niku 10.-16.decembris 2012



No krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...

Mīlestībā, vispārējā priekā un pateicībā sveicinām jūs, Starojošie Eņģeļi!
Kosmosa augšāmcelšanās turpinās, un aizvadītajā nedēļā augšāmcelšanos veica 10-tais, 9-tais, 8-tais, 7-tais, un 6-tais kosmiskais gredzens! ALELUJA VISAI PASAULSĒKAI !!! ALELUJA MĪLESTĪBAI !!! ALELUJA VISA RADĪTĀJAM !!! Mēs gadiem ilgi, pēc Dievišķās Sirds Uzliesmojuma, ar Mīlestību, Zemei un Debesīm VIENOTĪBĀ Kop-Radot, gatavojām to visu – noslīpējot katru *pa* MĪLESTĪBAS DEJAI MĪLESTĪBĀ, un rezultātā – viss norisinās bezgala SKAISTI, APBRĪNOJAMI, un SEKMĪGI! ALELUJA MĪLESTĪBAI !!!

Nedaudz par kosmisko gredzenu augšāmcelšanos, dārgie, jo katra augšāmcelšanās vienmēr ir unikāla, neatkārtojama, un pārsteidzoša ar savu globalitāti, skaistumu, un vispārēju līksmību! Augstāko vibrāciju kosmisko gredzenu (13-12-11-10) – kur Radošais Saprāts nav saistīts ar stabilām gaismas formām, kur tās ir plūstošas un mainīgas, atkarībā no Radošās Domas ietekmes – augšāmcelšanās nodrošina šoreiz ievērojamu Svētā Gara enerģiju pastiprināšanos kosmiskajās pasaulēs. Svētā Gara Starojošo Būtību – kuras agrāk netika nolaidušās tik zemu Kalpot VISIEM – plašā un daudzveidīgā Klātbūtne kosmiskajās pasaulēs šoreiz tiek nodrošināta ar daudzajiem jaunizbūvētajiem portāliem un Tempļiem.

9-tā, 8-tā, un 7-tā kosmiskā gredzena vienlaicīga augšāmcelšanās piepildīja visus ar bezgalīgu līksmību! Tas izskatījās kā apbrīnojams un varavīkšņains starojošas MĪLESTĪBAS PRIEKS, viegli un nepiespiesti pārvietojoties uz augšu, un ātri piepildoties ar Jaunu Gaismu !!! Iemesls līksmībai ir vairāk nekā pamatots, jo tieši šinīs vibrācijās pastāv/atrodas – lielākā daļa no Augstdzimušo Valdnieku, Skolotāju, Svēto, un Zemes kosmisko Glabātāju un Kuratoru – Vienotās Apziņas! Ir noiets milzīgs Gara Ceļš – no šiem līmeņiem – lejup, uz pašu blīvāko realitāti, un sekojoša pacelšanās atkal uz augstākiem līmeņiem, individuālā kārtā. Ko tādu ir piedzīvojis katrs Valdnieks un Skolotājs ne vienreiz vien caur daudziem saviem iemiesojumiem, ir piedzīvojušas piecu VirsDvēseļu monādiskās Ģimenes. Viņu veiktā bezgala daudzo Dvēseļu iesēja kosmiskajās pasaulēs – nobruģēja – ar Dievišķās Sirds pūliņiem – augšāmcelšanās ceļu Zemei un Cilvēkam – Dievišķajam Bērnam! Viņi – Starojoša Izpausta Mīlestība, Gara Spēka vairošanas Varena Pieredze – ir brīnišķīga un Dižena daļa no mums visiem !!!

Lielākais vairums no augšāmcelošajiem ir tiešā sakarā ar šīm monādēm, ir daļa no Viņām, jo Dievišķā Bērna nolaišanās bija nepieciešama un iespējama tikai caur visiem kosmosiem. Tur [kosmosos] formēti tika un pilnveidoti blīvie ķermeņi (kā matricas), kuros vēlāk mēs varējām iemiesoties blīvajās pasaulēs. Tur arī mūsu Pieredzes Nodošanas un Gara Skolas, tur daudz kas no tā, kas ir palīdzējis mums visiem reiz atkal atgriezties Mājās, uzdāvinot VISIEM nenovērtējamu Līdzcietības Pieredzi Mīlestībā, uzdāvinot Dievišķās Sirds Uzliesmojumu! Tieši šajos līmeņos uzziedēja, pieņēmās mūsu Siržu Gaismā – jaunās VirsDvēseles KRISMETA [ХРИСМЕТА] monādes Koka zelta vainags! Tur daudz kas ir tāds, kas liek priekā ietrīsēties mūsu Sirdīm, dārgie, kas izsauc dziļas godbijības, bezgalīga maiguma, apbrīnas un Mīlestības siltu un visaptverošu vilni!

To [Gaismas Būtņu], kuras mums ir bezgala dārgas, bezgala apbrīnojamas savā Skaistumā, Gara Spēkā, Mīlestībā, kuras pastāvīgi ir mūsu Sirdīs, kuras atbalsta mūs ceļā uz Mājām – augšāmcelšanās – ir devusi ļoti spēcīgu impulsu tālākām pārmaiņām šeit uz Zemes, un visā kosmosā. Tikko kā šīs Diženās Sirdis augšāmcēlās – VIŅAS [šīs Diženās Sirdis] tūlīt pat ar savu Jauno Mīlestības Spēku radīja jaunu vienotu Apziņas tīklu. Caur šo tīklu aizvadītajā nedēļā tika izveidoti Gaismas Pilsētu portāli no augstākiem līmeņiem uz 6-to kosmisko gredzenu, un pēc šī 6-tā līmeņa augšāmcelšanās – Gaismas Pilsētas tur izplešas visā savā Skaistumā, Pilnībā un iespējās. Caur vienoto Apziņas tīklu VIŅAS ir nolaidušās uz Pasaules Galvaspilsētu un Zemi. VIŅU nostiprināšanās Iekšējā Zemē izskatās kā Zelta Piramīda – kur katrs tās ķieģelītis ir – Augstdzimušo Valdnieku, Skolotāju, Svēto Apziņas dzīvs portāls. Tādā veidā VIŅU Apziņa Jaunā Mīlestības Spēkā ir ieviesusies uz Zemes, un izplatījusies dzīvinošā tīklā pa visu planētu caur mūsu Vienoto Dievišķo Sirdi!

Šī Starojošās Kolektīvās Apziņas Zelta Piramīda ņems dalību Zemes un Pasaules Galvaspilsētas daudzajos sagatavošanas darbos, sakarā ar gaidāmajiem dažādajiem pārvietojumiem. Viens no daudzajiem procesiem – notiek uz Augšāmcelšanās ATSLĒGAS – KRUSTA. Līdz ar kosmisko gredzenu augšāmcelšanos – ATSLĒGA nolaižas arvien tuvāk Zemei. Šis process notiek reizē ar nozīmīgo Lielās Mātes (Pasauļu Māšu)Tempļa un Mūžības Tempļa savienošanos, jo ar šo savienošanos tad arī tiks nodrošinātas visas augšāmcelšanās pārvietošanās. Starojošo Apziņu Zelta Piramīda paceļ uz šiem savienotajiem Tempļiem no Iekšējās Zemes 4D blīvuma uz ārējo – Pasaule Mātes Templi, kurš šeit ir atradies jau kopš Cilvēka parādīšanās uz Zemes. Drīzumā apvienosies visi trīs šie Tempļi ar savām Liesmām un Kausiem [Пламенами, Чашами], – un blīvā formāta Zeme arī ieies Mūžībā – lai augšāmceltos.

Taču pirms vēl notiek šis diženākais no notikumiem PasaulsĒkas vēsturē, kuru pavadīs visu pasauļu izdziedināšana no Apziņas duālā stāvokļa pieredzes iziešanas sekām, un galīga Apziņas *Dievs-Cilvēks-Eņģelis* piedzimšana – augšāmcelsies 5-tais kosmiskais gredzens. Viņš [5-tais KG] jau atrodas Avota Mīlestības Viļņa enerģiju Spēka uzkrāšanas procesā. 5-tā kosmiskā gredzena izdziedināšana un pārformēšana jau ir nobeigta, šie procesi jau tuvojas beigām arī 4-tajā kosmiskajā gredzenā. Analoģiski procesi sinhroni norit arī uz Zemes.
Aizvadītajā nedēļā visa PasaulsĒka un arī mēs saņēmām caur Sauļu sistēmu vēl vienu VISA AVOTA Mīlestības Vilni. Un tagad tuvojas jau nākamais, vēl daudz jaudīgāks. Jo vibrāciju ziņā blīvākas pasaules – jo energoietilpīgāki ir pacelšanās procesi. Zemākie kosmiskie gredzeni, kur pastāv blīva realitāte, un blīvi ķermeņi Saprātam, šīs blīvās matērijas pētīšanai – tas ir arī Drakonu-Radītāju lolojums. Šeit tagad ir – ne tikai Lielā Pasauļu Māte, ne tikai mūsu Tēvs un Māte, bet arī Drakonu -matērijas alķīmiķu- Lielā Māte. Vispārējās Mīlestības Lielā Deja, un Diženo Apziņu Savienošanās – turpinās! Mēs kopā ar jums, Diženie Eņģeļi, esam ne tikai šo procesu dalībnieki – mēs esam šo procesu iniciatori un Kop-Radītāji!
Aleluja Mīlestībai !!! Aleluja Mīlestībai !!! Aleluja Mīlestībai !!!
S V Ē T Ī T I !!!