ceturtdiena, 2012. gada 6. decembris

Varavīkšņaino Delfīnu Templis



28.11.2012 Avota Starojuma Varavīkšņainie Delfīni caur Деня
http://preobrazenie.ucoz.ru/forum/20-272…
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...

Sveicinam jūs, dārgie!
Ar jums runā Avota Starojuma Varavīkšņainie Delfīni.
Ļaujiet jūs šodien ielūgt Varavīkšņaino Delfīnu Templī, kur – ja jūs dārgie atļausiet – mēs vēlētos bezgalīgā Mīlestībā, maigumā un mīļumā apskalot un apmazgāt katru jūsu fiziskā ķermeņa šūniņu ar starojoša prieka, skaistuma, možuma un svaiguma enerģijām.

Tempļa centrā atrodas milzīgs varavīkšņains ūdenskritums.
Pieejiet tam klāt.
Viņš ir bezgala priecīgs redzēt katru no jums, apvijot jūsu fiziskos ķermeņus ar varavīkšņainu enerģiju plūsmas spirālēm.
Varavīkšņaino enerģiju spirāliskās plūsmas ienes jūs – bezgalīgā Radītāja Mīlestības okeānā, kur katru no jums, kā nenovērtējamu un unikālu Dieva Bērnu, kas jūs arī esat – Varavīkšņainais Delfīns ieskauj attīrošā Varavīkšņainā Mīlestības Sfērā.
Varavīkšņainā Mīlestības Sfēra attīrīs jūsu ķermeni no visa nevajadzīgā un jums traucējošā.

Jūs varat palūgt Mīlestības Varavīkšņaino Sfēru – saharmonizēt jūs, ja jūs kaut kas uztrauc.

Pie tam – jo patiesāks, sirsnīgāks būs jūsu lūgums, jo vairāk tas būs vērsts uz Kalpošanu VISIEM – jo daudz spēcīgākas Mīlestības plūsmas jūs piesaistīsiet sev.
Pēc tam – katram no jums Varavīkšņainais Delfīns vēlētos pasniegt Augšāmcelšanās Zelta Kristālu, kurš palīdzēs jūsu fiziskajam ķermenim paplašināt un adaptēt savas struktūras – vēl jaudīgāku Mīlestības plūsmu uzņemšanai – Visa Pastāvošā Labumam.
Mēs vienmēr esam blakus, jo mēs esam nedalāms VIENS.

Ar bezgalīgu maigumu un Mīlestību –
Avota Starojuma Varavīkšņainie