svētdiena, 2012. gada 23. decembris

Pamodiniet savu kanāla spēju



 
Pamelas čenelings ar Mariju Magdalēnu
Angliski tulkojuši Marija Baesa un Franks Tehans
 
Šis čenelings tika saņemts saistībā ar semināru, ko piedāvāja Gerits un Pamela par čenelingu. Vairums cilvēku, kuri apmeklēja semināru, bija garīgie konsultanti, kas vēlējās uzlabot savas čenelinga prasmes un pacelties augstāk par uzticības trūkumu sev šajā jomā.
 
Dārgie māsas un brāļi, es sveicu jūs no visas manas sirds. Es esmu Marija Magdalēna, un es neesmu viena, es esmu šeit kopā ar daudziem citiem. Šodien mēs runāsim par čenelinga mākslu. Daudzi no jums vēlas čenelēt, bet jūtas slēgti ar pašu šaubām un bažām par to. Daži no jums jau ir čenelējuši, bet jūs neuzdrīkstaties izpaust to publiski. Šodien es gribētu piedāvāt citādu skatījumu uz jautājumu, vai jūs varat, vai jums vajadzētu čenelēt. Es jums saku, ka čenelings nav nepazīstams jums visiem, jūs esat to darījuši zem dažādiem vārdiem daudzās dzīvēs pirms šīs. Tā nav tik liela lieta! Atvērt uz augšu čenelingu nenozīmē mācīties jums kaut ko jaunu, bet nozīmē pamodināt prasmes, kas ir pazīstamas, pat iedzimtas jums.
Jūs visi esat bijuši uz šīs planētas agrāk un pauduši jūsu iekšējās veltes uz Zemes iepriekšējās dzīvēs: intuīcijas, čenelēšanas, trešās acs veltes. Jūsu iepriekšējās dzīves bieži bija iezīmētas ar šīm veltēm, un tās joprojām ir šeit šodien. Katru no jums ieskauj personības, kuras jūs reiz bijāt, kuras vienā vai otrā formā ļāva dzirdēt viņu iekšējo balsi, dvēseles balsi, un nodot to citiem cilvēkiem uz Zemes. Jūs bijāt tilts starp šo pasauli un citu, dvēseles pasauli, no kuras jūs radāties. Tas bija jūsu dvēseles aicinājums ilgu laiku. Mēģiniet sajust, ja jūs varat, šīs personības apkārt jums. Viņas ir daļa no jūsu dvēseles, līdzīgi kā saules stars ir daļa no saules. Ne visa, bet joprojām neatņemama daļa no viņas. Varbūt jūs redzat vai jūtat dažas no šīm pagātnes dzīves figūrām ap jums. Veltiet brīdi, lai sajustu viņas, mierīgi un skaidri.
Čenelings nav nepazīstams jums. Jūs to jau esat veikuši daudz reižu agrāk, dažādos veidos un dažādās formās, un tas bija kaut kas labi zināms, kas dabiski nāca no jums. Es aicinu jūs tagad savienoties ar šo labi zināmo un dabisko čenelinga veidu, kuru jūs zinājāt iepriekšējās dzīvēs, vai sauciet tās par “citām dzīvēm” – šīs lietas nav saistītas ar laiku, kā jūs varētu domāt. Ļaujiet vienai no individualitātēm, kura jūs reiz bijāt, piekļūt jums un plūst caur jums. Vienkārši vērojiet, kura pakāpsies uz priekšu, un neieejiet tajā tik daudz ar jūsu galvu, vienkārši ļaujiet tam notikt dabiskā formā pēc sajūtas. Jums nav nepieciešams redzēt kādu personu, jūs varat vienkārši sajust viņu. Un dažreiz tas vienkārši prasa laiku, pirms jūs kaut ko sajūtat. Šī sieviete vai vīrietis, kuru jūs jūtat savā tuvumā un ir daļa no jūsu dvēseles, kaut ko vēlas jums tagad dot.
Iepriekšējās dzīves ir līdzīgas visām dzīvēm, sajaukumam no skaistām un mazāk skaistām: gaismas un tumsas, labā un ļaunā, ja vēlaties. Persona, kura tagad ir ar jums, nāk, lai dotu jums savu Gaismu, un viņa vai viņas pašas brīnišķīgās plūstošās daļas, kuras vēlas savienojumu, veido tiltu uz citu pasauli, no kuras viņas čenelē mīlestību, pamudinājumu un cerību cilvēkiem ap viņām. Atcerieties šo savienojumu, nevis caur jūsu prātu, bet caur jūsu šūnām un sajūtām. Iegūstiet atkal sajūtu, kam bija līdzīgs šis tilts uz citu pasauli.
Ļaujiet sev palīdzēt ar šo procesu, uztverot šo personu no tās citas dzīves kā jūsu ceļvedi. Iztēlojieties laiku, kad ar čenelingu gāja labi un jums bija iespēja dalīties savā dvēseles plūsmā ar citiem. Jums nav nepieciešams iztēloties detaļās, kā tas notika. Tur bija plūsma un tās drošums, un arī intimitāte un pašapliecinājums ar to. Patiesībā neviens no jums nav mācījies čenelēt, jo čenelings ir kaut kas tāds, ko jūs jau varat veikt. Atslēga ir atjaunot veidu, kā to darīt: atkal savienoties ar to sevis daļu, kas to dara tik viegli.
Kaut arī eksistē jūsos izveidojušās bailes un sāpes, kas ir izturīgas, atgādinot sev, cik viegli čenelings plūst, jūs aizvācat daļu no šīs pretestības.
Tagad ir pienācis laiks, kad patiešām jums ir iespēja dot uz Zemes to, kas jums ir. Cilvēki gaida šo enerģiju plūstam ārā caur jums un caur jūsu māsām un brāļiem gaismas darbiniekiem – pasaule gaida jūs! Ja pagājušajās dzīvēs un agrākos laikos jums bieži bija jābūt ļoti piesardzīgiem un jādarbojas gandrīz zagšus un slepenībā, tagad ir vajadzība un iespēja, un atklātums, lai saņemtu jūsu veltes. Iekšējās acs un intuīcijas sievišķais spēks ir atkal gaidīts – un tas faktiski ir atturīgi teikts. Viņš ir ne tikai gaidīts, viņš ir ārkārtīgi nepieciešams! Cilvēce ir briesmās, krīze notiek visā pasaulē: gan ekonomiskā krīze, gan arī vides krīze. Tā ir dziļa krīze, kas jautā, “kā mēs esam saistīti ar sevi un ar mūsu pasauli un Zemi?” Viss pamats tam, kā jūs attieksieties pret sevi un “otru” nākotnē, vērpjas ap šo jautājumu.
Ir baiļu, cīņas, ilūziju notverti cilvēki. Cilvēki ir pazaudējuši sevi, un cilvēcisko būtņu sirdīs ir dziļa vientulība. Šī vientulība liek izmisīgi meklēt bāku ārpus sevis, pie kā turēties. Bet šī vaduguns nav jums ārpusē, un jūs nevarēsiet to atrast citur, ne iestādē, ne organizācijā. Šajā laikā kļūst skaidrs, ka nav noteiktības, kas atrodas ārpus jums: ne darbā, ne mājās un pat ne personīgajās attiecībās vai draugu lokā. Jūs tiekat novesti arvien dziļāk no visa tā, kas notek ārpusē, un tas var būt biedējoši daudziem cilvēkiem. Jūs jutāt to tieši tagad meditācijā, kad jūs savienojāties ar kolektīvo enerģiju. (Pirms čenelinga Gerits piedāvāja grupai vadītu meditāciju.) Jūs novērojāt bailes un stresu, ko daudzi cilvēki tagad piedzīvo.
Kāda ir jūsu loma visā tajā: jūsu uzdevums, jūsu ceļš? Atbilde atrodas jūsu iekšējā realitātē. Tā vienmēr ir atrašanās tuvu sev, jo jūs zināt – “ceļš” atrodas iekšienē. Jums jau ir pazīstama šī iekšējā pasaule, ar mieru un klusumu, ko jūs tur varat atrast. Šī iemesla dēļ jūs šajā laikā esat, lai būtu ceļveži vai skolotāji citiem un lai būtu, brīvākā, vieglākā šī vārda nozīmē. Nevis līdzīgi tiem, kas ir līderi tradicionālajā izpratnē, bet būt par dzīviem piemēriem tam, kā izveidot dziļu savienojumu iekšienē ar sevi pašu, ar to, kas pārsniedz zemes dzīvi, ar to, kas pārsniedz ārējo noteiktību un ar to, kas ir neatkarīgs no tām – savienojumu ar jūsu dvēseli. Izstarot šo savienojumu citiem ir jūsu dzīves misijas jēga. Tas noliek jūs tieši kodolā tam, kas jūs esat, un tādā veidā jūs pieskaraties arī citiem un aicināt viņus darīt to pašu.
Virziet sevi atkal uz mazo loku no pagājušo dzīvju personām ap jums, kuras ir daļa no jums. Jūs dalāt īpašības un iezīmes ar viņām, neskatoties uz to, ka viņas dzīvoja ļoti dažādos laikos un apkārtnēs, bet pēc būtības tā ir tā pati sirds. Sakiet viņām, tām, kas darbojās tumsā un noslēpumā, ka ceļš tagad ir atvērts: “Es tagad varu atklāt visas īpašības, kuras jūs esat izveidojušas pagātnē, es tagad varu izstarot manu paša Gaismu, es esmu gaidīts uz Zemes.” Dažās no šīm personībām jūs varat just sāpīgas atmiņas par to, kā ir būt nepieņemtam, kā ir būt nosodītam par to, kas jūs esat, un ka viņām nebija iespējas dalīties realitātē, ko gribēja sniegt. Tagad ir laiks dziedināt šīs vecās sāpes.
Tām jābūt saskatāmām, atcerētām un godinātām, lai tās varētu tikt atbrīvotas, lai dotu ceļu jaunam priekam, jaunam vieglumam, ceļu bez piepūles būt sev pašam.
Šīs vecās personības var atgādināt jums par jūsu veltēm, jūsu dabiskajiem savienojumiem, jūsu dvēseli. Tā ir viņu velte jums: īpašības, kuras jūs kādreiz ļoti rūpīgi krājāt un attīstījāt citos laikos, caur pieredzi, praksi un apmācību. Bet jums ir arī velte viņām pretī. Sakiet viņām, ka viņas tagad var iet prom no savām vecajām nastām un var atlaist sajūtu nebūt gaidītam, tās sāpes no pagātnes. Nejusties gaidītam un nedzīvot bija jums dabiski, bija jums dziļas sāpēs. Tomēr jūsu viedums ir pieaudzis šīs pieredzes dēļ, jūsu sapratnes par cilvēka dabu un par gaismu un tumsu dēļ. Pieņemiet šo pagātni un ļaujiet šīm vecajām dzīvēm atkal brīvi iet, vairs nesaistītām ar vecajām sāpēm vai traumām, ļaujiet viņām visām iet savu ceļu. Paņemiet to, kas jums ir gudrs un skaits tajās, savā sirdī. Pateicieties tām par to – patiesi dariet to no sirds! Pateicieties tām par veltēm, ko tās ir atstājušas jums, un tad atlaidiet tās brīvībā, lai tās beidzot varētu nolikt pie miera viņu sāpīgo savienojumu ar Zemi. Tādā veidā pagātne ir izdziedināta.
Viss, kas ir labs un izturīgs no pagātnes, paliek ar jums, tas nav pazudis, pat ja tas ilgi ir bijis aptverts ar sāpēm, šaubām, bailēm un vilšanos. Jūs varat atbrīvot tās un iznest ārā dimantu no šīs pagātnes. Tas ir tagad, šajā dzīvē, kad šis dimants var mirdzēt un starot pasaulē un sniegt jums laimi, laimi būt pašam un ar neko slēpjamu. Tā ir atslēga visam. Ja jūs varat izjust šo brīnišķīgo dimantu sevī, tad viss cits jūsu dzīvē notiek gandrīz pats no sevis. Jūs piesaistāt attiecības un dzīvojat un strādājat apkārtnē, kas pieder dimantam. Jūtiet šo spožo enerģiju sevī. Tik daudz spēka un vieduma ir sakrāts jūsos no tik daudziem gadsimtiem un tik daudzām personām, kuras jūs esat bijuši. Jūtiet viņu dziļumu, noslēpumu un brīnumu. Godājiet to, kas jūs esat un beidziet raudzīties uz sevi ar nicību un kritiku.
Jūtiet, ka jūs esat kanāls, šeit un tagad, jūtiet dimantu, kurš jūs esat. Vienkārši paskatieties uz šo telpu jūsu ķermeņa iekšienē, kur jūs varat just šo dārgakmeni un ļaut tā starojošajai enerģijai plūst cauri visam jūsu ķermenim, tā, ka peldaties Gaismā. Es esmu šeit kā jūsu līdzinieks, es neesmu skolotājs, kurš stāv pār jums. Es esmu tieši tāda pati kā jūs, un tāpēc es jūtos ļoti tuva jums, vienādi ar jums manā sirdī. Kad jums ir šaubas, kas viegli rodas cilvēciskajā būtnē, es esmu ar jums, lai grieztos pie jūsu spēka un atgādinātu jums, kas jūs esat. Lai aicinātu jūs patiešām ticēt sev un paliktu kontaktā ar žilbinošo dimantu, kas jūs jau esat, šeit un tagad.
© Pamela Kribbe
www.jeshua.net
Tulkoja Jānis Oppe