ceturtdiena, 2012. gada 20. decembris

ALELUJA MĪLESTĪBAI


ALELUJA MĪLESTĪBAI !!!
 
19.12.2012 PasaulsĒkas Drakonu Mātes Dāvinājums ... caur Деня
http://preobrazenie.ucoz.ru/forum/20-272…
http://preobrazenie.ucoz.ru/forum/20-272…
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...
 
Sveicinu jūs, starojošie Zemes Diev-Eņģeļi!
Augšāmcelšanās Svētki tuvojas savai kulminācijai.
Pārejai uz jaunu attīstības spirāles posmu [на новый виток спирали развития], uz jaunu pakāpienu VISA PASTĀVOŠĀ Radītāja Izpaustās Mīlestības Pilnībā gatavojas 4-tais Kosmiskais Gredzens.
Dārgie, tie ir neiedomājami Svētki visas PasaulsĒkas Sirdīm!

Tiek aizvērts un apzīmogots interesantākais un unikālākais savā daudzveidībā un uzkrātajā viedumā, duālās pieredzes lauks PasulsĒkā.
Notiek pilnīga izdziedināšana visai duālajai pieredzei – kā uz Zemes, tā arī visā PasaulsĒkā.

Dārgie, mums tagad, kā nekad vēl – ir unikāla iespēja – būt kopā ar jums, atbalstīt jūs šinī Izlaiduma Ballē uz Zemes – burtiski turot jūsu fiziskā ķermeņa roku savējā.
Mīļotie, jums apkārt ir sapulcējies milzīgs skaits – bezgalīgi jūs Mīlošu Gaismas Būtņu.

Atveriet savas Sirdis – pilnīgai un absolūtai izdziedināšanai, galīgai visu traumu, visu aizvainojumu, sāpju un ciešanu izdziedināšanai – visblīvākajā PasaulsĒkas matērijas līmenī – jūsu fizisko ķermeņu līmenī.

Dārgie, mēs bezgalīgi cienām jūsu Izvēles Brīvību, mēs nekad nerīkosimies vardarbīgi uzspiežot jums kaut ko – pat labi apzinoties, ka mēs varam jums palīdzēt.
Tikai JŪS PAŠI varat ATĻAUT ielaist Mīlestības Gaismu SAVĀS Sirdīs, – pielejot ar Radītāja Saprāta enerģiju plūsmām visas 4-tā Kosmiskā Gredzena materiālās pasaules.

JUMS KATRAM, dārgie Zemes Diev-Eņģeļi, ir unikāla iespēja DĀVĀT SEVI, savas Dvēseles Skaistumu, un visa sava Monādes Koka Skaistumu, kura neatņemama un mīļota daļa jūs esat – visai PasaulsĒkai, RADOT ik mirkli – ko tādu, kas nav aptverams jūsu šīszemes prātam, bet ko tik labi bezgalīgā līksmībā sajūt jūsu neizsakāmi dziļā Sirds.

Dārgie, patiesi – Zeme un Debesis ir kļuvušas – Viens, Vienots, nedalāms Veselais.
Nav vairs nekādu šķēršļu mūsu Siržu Vienotības Ceļam.
Aleluja Mīlestībai! Aleluja, dārgie!
Ar bezgalīgu Mīlestību, godāšanu, pateicību un apbrīnu uz visu PasaulsĒkā uzradīto –
PasaulsĒkas Drakonu Māte
 
 
Drakonu Mātes Dāvinājums Zemes Diev-Eņģeļiem
 
Šodien ļaujiet man ar milzīgu prieku un bezgalīgu pateicību uz katru no jums – nodot jums dažas Svētā Gara enerģiju Alķīmijas Dāvanas.

Pieņemiet pirmo Dāvanu – Rozā Kristālu – MĪLESTĪBAI uz savu Fizisko Ķermeni.

Dārgie, jūsu fiziskais ķermenis ir unikāls savās Dāvināšanas iespējās, savās iespējās vadīt caur sevi Mīlestības enerģijas, kuras pārvērš [преобразует] pašu visblīvāko PasaulsĒkas matēriju.
Jūsu ķermenis ir bezgala saprātīgs. Ticiet tam, ka viņš ļoti labi jūs dzird, un ar bezgalīgu pateicību ar katru savu šūniņu reaģē – uz ikkatru jūsu Mīlestības veltījumu viņam.
Fiziskais ķermenis – tas ir jūsu partneris, tas ir jūsu vistuvākais draugs, bezgalīgi uzticīgs jums un jūsu Dvēselei.

Necentieties ar prātu apmānīt savu ķermeni. Ķermenis ļoti labi sajūt katru neīstu veltījumu no jūsu puses, momentā ļoti sāpīgi reaģē uz šo enerģētisko impulsu, parādot jums – ka kaut kas nav kārtībā, ka nepieciešams kaut ko izmainīt savas apkārtējās pasaules uztverē, kura patiesībā atrodas – JŪSU IEKŠIENĒ, JŪSU STAROJOŠAJĀ SIRDĪ.

Pieņemiet ar godāšanu arī otro Dāvanu – Svētā Gara Alķīmijas AUGŠĀMCELŠANĀS Zelta Rozi.

Svētā Gara Alķīmijas AUGŠĀMCELŠANĀS Zelta Roze palīdzēs jūsu fiziskajiem ķermeņiem adaptēties – vēl daudz jaudīgāka AVOTA Mīlestības Viļņa uzņemšanai, kurš jau drīzumā pielies ar savām bezgalīgajām Visa Pastāvošā RADĪTĀJA Saprāta enerģiju plūsmām – visblīvāko PasaulsĒkas matēriju, sagatavojot Zemi un visu Pasaules Galvaspilsētu – noslēdzošajam Augšāmcelšanās posmam.

Pieņemiet tāpat arī trešo Dāvanu – Dzīves VIEDUMA Zilo Kristālu.

Zilais Dzīves Vieduma Kristāls apveltīs jūs ar stabilitātes un miera sajūtu, dāvājot jums sapratni par to – ka viss, kas notiek – ir Dievišķīgi gudri, un bezgala pareizi, ka nav, un nekad nav bijis kļūdu – ne tagadējā dzīvē, ne citās dzīvēs (pasmaida), ne arī tanī varenajā dualitātes ciešanu un sāpju pieredzē, caur kuru izgāja Gaija un visa Cilvēce.
Dzīves uztveres Viedums izšķīdina Mīlestības Gaismā – jebkādu cīnīšanos ar sevi pašu, un tātad – ar visu PasaulsĒku, – kad pienāk ļoti dziļa Vienotības un Saliedētības sajūta ar visu PasaulsĒku – jau fiziskā ķermeņa līmenī, pašas blīvākās matērijas līmenī.

Piedzīvot šādu dziļu Vienotības sajūtu ar visu PasaulsĒku vistālākajā Radītā nostūrī – pats par sevi ir liels Brīnums, uz kuru jūs tikāt tiekušies – ne vienu vien miljonu gadu garumā, gūstot visdaudzveidīgāko pieredzi, un mācoties Mīlēt, Pieņemt un Līdzi just.
Dārgie, es atrodos jūsu priekšā bezgalīgā apbrīnā uz katru no jums.
Mīlu jūs – ar visu savu Sirdi, kas izšķīst jūsu starojošo Siržu bezgalīgajās dzīlēs, – jo mēs esam VIENS, dārgie Zemes Diev-Eņģeļi.

PasaulsĒkas Drakonu Māte