ceturtdiena, 2012. gada 20. decembris

Par Pāreju

Natālija Koteļņikova

(Rakstu cikla “Galaktiskais Kodols” turpinājums).
21.11.12.
 
 
Es piesaucu Galaktisko Kodolu.
Mēs esam sakaros, jautā.
Kas šodien ir sakaros?
Arhistratigs (nosacīti). Es atbildu par cilvēku audzināšanu kā vecākais Audzinātājs.
Kas notiek uz Zemes?
Atbilde: (Liesmas enerģija, es degu, atveros par ugunīgu ziedu un kļūstu Kodols, uzsūcu Kodolu ar sevi. Es kļūstu “pastāvīga kodolreakcija”.)
Tā notiek ar katru cilvēku, ar planētu vai tikai ar mani?
Tā notiek ar planētu. Katrs cilvēks pēc vēlēšanās piedalās vai nepiedalās šajā procesā, viņa izvēle ir svēta Mums.
Ko jūs ar to domājat?
Cilvēks izaug vai neizaug līdz Kodolam. Ja viņš ir aktivizējis savus ugunīgo ķermeņus, tad droši var ienākt šeit un kļūt par Mums.
Kā to izdarīt? Kā paskaidrot, ko var izdarīt garīga personība?
Cilvēka augstākie ķermeņi ir aktīvi paši par sevi un atvedīs cilvēku tur, kur viņš grib. Cilvēkam pagaidām reizēm nav pa spēkam apzināties procesus, notiekošus ar viņa augstākajiem aspektiem. Viņam vienkārši jāuzticas viņu saprātam. Katrā viņa daudzdimensionalitātes slānī ir klātesošs tas saprāts, kurš ir attīstīts uz šo etapu.
Vai ir īpaši noteikumi, jeb pietiek to izvēlēties?
Protams, jūs neiesiet turp, nezinot kurp, un neiegūsiet to, nezinot ko. Izglītība un apgaismība – tas ir ceļš uz ziņu (pretējais vārds “neziņai”). Pateicoties tam, ka jums piemīt zināšanas par procesiem, kas notiek šeit, jūs izvēlaties ceļu, jums zināmu. Jūs nekļūstat par upuri un pēc tam nepārmetīsiet citiem par to, ka viņi ir ievilkuši jūs procesā, kuru jūs neizvēlējāties.
Tā ir cilvēka karmiskā atbildība?
Jā, cilvēks nedrīkst kļūt par marioneti kāda rokās, citādi viņš izraisa citos viņiem neraksturīgas īpašības. Tas tad arī atšķir dievišķu cilvēku no dzīvnieka, kuram nav saprāta pietiekamā pakāpē. Viņš ir atbildīgs par savu izvēli pats.
Kas notiek pēc tam, kad cilvēks ir aktivizējis sevi Kodolā?
Mēs ņemam vērā viņu kā Cilvēku Daudzdimensionālo un piešķiram viņam atbildību kopienas priekšā. Viņš var nodot informāciju. Mēs varam caur viņu pārvaldīt situāciju uz planētas un iedarboties uz kolektīvo apziņu. Katrs cilvēks ir uzskaitīts mūsu instancēs, un Mēs sadarbojamies ar viņu galaktiski.
Mēs vienādi attiecamies pret tādu cilvēku darbību un vienādi prasām no viņiem par viņu darbu. Jūs kļūstat vecāki un atbildīgāki. Kādreiz no jums neprasīja par “izsistajiem logiem”, tēlaini sakot, tagad Mēs prasām – un ko tu šodien esi izdarījis priekš Galaktikas? Ar ko pārsteidzi? Ko apzinājies? Ko izdarīji priekš sevis? Ko radīji priekš Zemes apziņas?
Un kas ir ar tiem, kas vēl nav pamodušies?
Turpina gulēt.
Un kas būs ar viņiem 13-16 gados?
Nākošajā Ciklā viņiem atklāsies galaktiskā atmiņa, un daudzi pamodīsies. Gaisma sāks nākt uz planētu lieliem viļņiem, un tās būs apziņas atvēršanās pakāpes tiem, kas vēl nav izdarījuši izvēli.
Jūs uzskatāt, ka visa planēta pamodīsies uz gaismu un visi cilvēki transmutēs savus ķermeņus?
Nē, protams. Taču lielākā daļa ir gatava. Visi cilvēki diezin vai nostāsies uz garīgā ceļa, taču pat tumša apziņa pamodīsies, tāpēc ka rases izaugšanas apstākļi izmainīsies.
Vai būs trīs tumsas dienas, kā mums visi pareģo?
Viņas jau rit, jūs atrodaties tajā intervālā. Jūs atrodaties lineārajā apziņā, un tagad nogludināti rit tie procesi, kuri nomainīs planētas enerģijas transmutācijas trīs dienas.
Tas ir, mēs nepamanīsim nekādas izmaiņas atmiņā un pašsajūtā?
Jūs jau maināties, tieši tagad rit nogludināts jūsu šūnu mutācijas un DNS papildus slāņu aktivizācijas process, ugunīgo ķermeņu atvēršanās un sākums saiknei ar Kodolu. Jūs vienkārši pagaidām neesat līdz galam apzinājušies, ka VISS JAU NOTIEK.
Man vajag nomierināt ļaudis. Ko vēl mēs varam pateikt par procesu, kurš tagad rit pilnā gaitā?
Jūs iegūstat eņģelisko ķermeni, šī ķermeņa kodols ir galaktikas Kodols.
Eņģelis ir saistīts ar Galaktikas apjomu, un cilvēks ieaug Galaktikas apjomā?
Bet kā tad paliek ar galaktisko apziņu? Tu tik daudz reižu esi rakstījusi par to. Tagad viņa aktivizējas, un Mēs apsveicam jūs ar to, ka jūs esat atvēruši sevī šo sakaru portālu. Mēs gaidām aktīvu savu iespēju pielietošanu no visiem “ienākošajiem”. Mēs uzklausām jūsu aicinājumus un esam gatavi padalīties ar informāciju un atbildēt uz visiem jūsu jautājumiem.
Šķiet, tagad pats galvenais ir nomierināt satrauktos ļaudis, lai iegūtu mieru un klusumu dvēselēs. Mani izteikumi slīkst bažās un tiešos negatīva rakstura pareģojumos.
Kas tās ir par trīs tumsas dienām, par kurām visi runā?
Tās ir palikušas citā realitātē.
Tumšajā?
Neapšaubāmi.
Vai būs īpaši iedzīvotāju zaudējumi tuvākajā gadā?
Nav paredzami.
Vai mēs jutīsim slimīgas sajūtas decembrī, atmiņas zudumu, apziņas izkoncentrēšanos? (Domā.)
Es vēlreiz uzmanīgi pārskatīju visas versijas. Pēc vienas no versijām iespējama fiziskā ķermeņa stāvokļa un apziņas pasliktināšanās, taču jūs novirzījāties no tās jau vasarā. Planēta izgāja šo attīstības variantu citā realitātē, bet jūs soļojat uz vienkāršu un laimīgu iznākumu. Tas ir pats vienkāršākais ceļš – pats ģeniālākais/dievišķīgākais. Neko no bailēm un visu no priecīgām sajūtām izvēlējās jūsu kolektīvā apziņa. Lūdzu ticēt man. (Tas ir apstiprinājuma zīmogs – “labotam ticēt”.)
 
Es piesaucu Alfu.
Es lūdzu tevi, mīļotā Skolotāja, atbildēt man uz jautājumiem.
Piekrītu, jautā. Tu esi saplūdusi ar Kodolu, kļuvusi par viņu, tev tas ir pieejams. Radi!
Es pakonsultēties gribu. Kā notiek ķermeņu pārnešana uz astrālo plānu no matērijas redzes viedokļa? Kā notiek pāreja?
Viela sakarst, paplašinās un pāriet uz citu agregātstāvokli. Akmeņi kļūst mīksti, ūdens – gandrīz gāzveidīgs, bet gaiss – ugunīgs.
Un mēs spēsim griezt akmeņus ar lāzeru?
Neapšaubāmi.
Tā ir uzcelti megalīti?
Jā, gandrīz tā. Tika uzbūvētas mašīnas, kuras grieza akmeni kā ar nazi ar lāzera staru. Tu pati to esi redzējusi un atceries.
Kā pāriet ķermeņi? Viņi arī sakarst?
Viņi kļūst starveidīgi.
Kā biošūna pārveidosies? Viņa var tikai sadegt?
Kā tu domā, kāpēc jūs piepildāt ķermeni ar gaismu un izejat uz ugunīgajiem ķermeņiem? Tā nav fantastika. Tu jau izmanto un redzi šos ķermeņus!
Ar aizvērtām acīm...
Izvērsums – kad sakrātā iekšējā uguns izvērsīsies uz āru un kļūs par ugunīgo ķermeni, bet fiziskais ķermenis kļūs par iekšējo kodolu un pakāpeniski sāks atmirt...
Kā planēta?
Jā.
Kamēr viņš neatmirs, mēs spēsim tajā apmeklēt fizisko plānu?
Nu, pagaidīsim rezultātus, un tu pati atbildēsi uz šiem jautājumiem.
Cik vēl jāgaida?
Tas atkarīgs no tā, cik enerģijas spēs pieņemt planēta, kā viņa iedegsies. Domāju, pāris desmitgades vajag pagaidīt.
Es varu nepaspēt...
Kāda bēda? Citi turpinās. Tevi par to neviens nesodīs. Pašreizējā laikā ir radīti fiziski priekšnoteikumi Augšupcelšanai ķermenī un notiek brīvprātīgo, gatavu sākt, atlase.
!!!
Tā nepavisam neesi tu, kas tad rakstīs? Sēdi un saudzē sevi, tu Mums esi vajadzīga.
Kādas ir galaktiskās apziņas pazīmes?
Pirmkārt, tu dzirdi Mūs. Otrais – attīstīti gaismas ķermeņi. Trešais – Radītāja apziņa. Ceturtais – savas apziņas saskaņotība ar Galaktiku (kolektīvās apziņas pazīme). Augsta apziņa, baiļu un negatīvu domu neesamība.
Kāds ir attīstītu gaismas ķermeņu kritērijs?
Ķermeņi, aktivizēti līdz galaktiskajam, skaitās attīstīti.
Jūs vēl esat lēcienā, taču jau paņēmuši augstumu. Apsveicam zemiešus ar augšupcelšanās programmas pabeigšanas panākumiem!
Paldies! Ko tas nozīmē?
Planēta ir pārgājusi un gaida cilvēkus.
Kādas programmas ir palaistas uz planētu sakarā ar notikušo Pāreju?
Pāreja nav pabeigta, jūs vēl esat virs latiņas, kaut arī augstums ir paņemts. Sakarā ar to krasi mainās jūsu uzdevumi uz Zemes. Jūs kļūstat par cilvēku pievilkšanās centriem, augšupcelšanās centrālo punktu, veidojot “ligzdu”, tas ir, katalizējat noteiktu cilvēku daudzumu. Bez tam, jūs ietekmējat viņus nomierinoši, harmonizējoši, rādot piemēru ar sevi.
Pateicos, dārgā Alfa!
 

Starveidīgais ķermenis

 
Alfa: Starveidīgais ķermenis ir septītās dimensijas ķermenis. Tas ir enerģijas veids, kurš ir pāreja starp gaismas astrālo ķermeni un ugunīgo ķermeni. Starveidīgais ķermenis nav izstarojošs ķermenis, kaut arī sastāv no stariem. Tas arī ir enerģētisks ķermenis līdzīgi kā Ķermenis Ka, tikai nākošajā dimensijā, vēl pilnīgāks.
Tagad mēs atcerēsimies, kas ir ķermenis Ka, un atcerēsimies viņa salīdzinājumu ar enerģētiskajiem ķīniešu meridiāniem no Sanata Kumaras grāmatas “ Stunda X ir pienākusi”.
 

Ka dubultnieks

 
21.01.08.
Ka – tā ir personība personībā, dzīva būtne, tas ir elektriskais cilvēks. Ir ēteriskais dubultnieks, bet ir arī elektriskais. Viņš atdzīvojas no saskaršanās ar Budhi, tas ir, Budhi pamodina dzīvību elektriskajā dubultniekā. Pakāpeniski šis process pieaugs un drīz iegūs totālu raksturu. Dzīvība viņā sāks mutuļot, paaugstināsies viņa enerģētiskais piepildījums, viņš pievilks no telpas vairāk enerģijas. Ka kanāli ir astrālajā un ēteriskajā ķermenī. Budhi prasa daudz enerģijas, un viņš pakļauj ķermeni savam režīmam. Cilvēks sāk pievilkt vairāk enerģijas kā agrāk un pēc tam paātrinās, pastiprinās, aug. Budhi regulē viņu atkarībā no savām vajadzībām, tāpēc plūsma ir nepastāvīga, var būt paisumi un bēgumi. Kopumā cilvēka enerģija paceļas, tā tiek dota viņam ķermeņu pārkārtošanai un attīrīšanai un tālākai virzībai uz Budhi.
30.01.08.
Amora Guaņ-Iņ apraksta Ka grāmatā “Plejāžu mantojums”[1] kā “gaismas ķermeņa elektrisku shēmu, kura eksistē no trešās dimensijas līdz sestajai. Ka enerģiju pamošanās mērķis ir nostiprināt Kristus Klātbūtni un uzturēt to formā. Viņas paceļ jūsu vibrāciju frekvenci, veicina Augstākā Es nolaišanos matērijā un cilvēka kopā ar ķermeni pacelšanu uz augstākajām dimensijām. Šis ķermenis saucas – “dzīvības vācējs”, caur šiem kanāliem plūst dzīvība, bez viņiem mēs aizietu bojā. Eksistē 16 pāru Ka kanālu. Šī enerģija ķermenī ir sajūtama kā cēla un tai pat laikā tik tikko sajūtama. Kad atveras kanāli un pamostas Ka-ķermenis, plūst stipra tantriskās seksuālās enerģijas plūsma. Kad enerģija Ka nāk no augstākajām dimensijām un piepilda kanālus, vienlaicīgi ar to notiek nobloķēto enerģiju atbrīvošana”.
Grāmatā “Plejāžu mantojums” ir doti Ka aktivizācijas 13 līmeņi, kuri beidzas ar Kristus Apziņas un Augšupcelšanās sasniegšanu.
Ar ko atšķiras Ka dubultnieks no ķīniešu meridiānu un Nadi sistēmas? Tādu jautājumu es uzdevu pirms miega, taču atbildi uz to nesaņēmu. Es sapratu, ka atbilde man ir jādod pašai. Pacēlos augstāk uz ugunīgo slāni, “noliku” divus “dubultniekus” sev priekšā un sāku salīdzināt. Protams, tas ir tikai skats no ārpuses.
 
Meridiānu un Nadi sistēma
Ka dubultnieks
Iekšējais slānis
Ārējais slānis
Krāsa spilgti dzeltena, zeltaina
Krāsa balti dzeltena, balta
Blīvs tīkls
Caurspīdīgs
Ķermeņa iekšienē
Gan ķermeņa iekšienē, gan virspusē
Vada fizisko orgānu un sistēmu enerģētisko sistēmu
Vada ēteriski-astrālo enerģētisko sistēmu
Iņ-Jaņ sistēma
Nav dalījuma starp Iņ un Jaņ
Izpausta cilvēkā no dzimšanas
Izpaužas samērā ar apziņas attīstību vai garīgo evolūciju
Mazāk piesātināta ar enerģiju
Enerģētiski ietilpīgs
Baro ķermeni ar Prānu un Kundalini
Pārved uz citiem enerģētiskiem ietvariem
Izskatās kā blīvs tīkls
Izskatās kā “kažoks” virspus tīkla. Pakāpeniski kļūst viengabalains, atgādinot ēterisko mirdzošo ķermeni
Domā astrālā dubultnieka līmenī
Domā mentālā dubultnieka līmenī
Izskatās kā upes un kanāli
Izskatās kā mākoņu slānis
Barošanās norit caur čakrām
Barošanās norit caur attīstītu sutratmu, pārvērstu uguns laukā
Strādā dualitātes sistēmā
Pārved uz vienotības sistēmu
No rokām un kājām plūst plūsmas
Galvā spīd saule, viss ķermenis ir kā mirdzoša plūsma. Aktīvi savieno abas smadzeņu puses vienotā veselumā
Sajūtams kā ciets, auksts
Sajūtams kā silts un mīksts
 
Bet tagad mēs tāpat paskatīsimies uz Starveidīgo ķermeni un salīdzināsim viņu ar ķermeni Ka.
 
Ķermenis Ka
Starveidīgais ķermenis
Augstums – viena vienība
Augstums – trīs-četras vienības
Apziņa mentāla
Apziņa budhiāla
Gaismas ķermenis
Pāreja starp gaismas un ugunīgo ķermeni, “augstsprieguma”
Elektriskās strāvas krāsa
Elektriskās metināšanas serdeņa krāsa
Redzami meridiāni
Saliets nestabilā plūstošā masā
Piektais blīvums
Sestā-septītā dimensija
Es atdodu un pieņemu pa horizontāli
Atdodu pa horizontāli, pieņemu pa vertikāli
Trīs apakšējās čakras vēl ir klātesošas ķermenī
Trīs apakšējās čakras ir pilnībā kolapsētas
Čakras ir savienotas vienotā centrā, starveidīgā ķermeņa klātbūtne virs galvas 8-jā čakrā
Viens starveidīgā ķermeņa centrs sākumā virs galvas, pēc tam 8-tās čakras “saule” ieiet galvā. Pēc tam viņa ieiet kakla centrā un savieno kakla un sirds centrus Kristus Čakrā
 
Kā redzams no salīdzinājuma, starveidīgais ķermenis ir izpausts daudziem cilvēkiem pašreizējā laikā, iespējams, tas ir viens no aspektiem, ar kuriem cilvēks savienojas savā garīgajā virzībā. Domāju, ka spēšu pakāpeniski sīkāk par viņu uzzināt.
 

Par Galaktisko Kodolu

 
19.11.12.
Galaktiskā Kodola pārstāvis: Katrai Galaktikai ir Kodols, kurš spēlē Zvaigznes, tas ir, Centra lomu, kā fiziskā Saule Saules sistēmā. Galaktiskais Centrs ir atomreaktors, izstarojošs telpā neredzamu gaismu, kura apmāca un saglabā uz šīs apmācīšanas rēķina visas apziņas Vienotībā.
Vai var teikt, ka apziņa, vēl neaizgājusi līdz Galaktiskā Kodola apziņai, neatrodas šajā Vienotībā?
Ceļš uz Vienotību ir atvērts, Mēs neuzstādām uzdevumu apgrūtināt ceļu vai atsijāt kādu pēc kaut kādām pazīmēm. Taču ceļš tikai tad atveras cilvēka iekšienē, kad viņš iziet uz humānisma un grupveida patiesības apziņu, ja tā var izteikties, tas ir, atiet no individuālisma paradigmas, domā plašāk nekā “Es, dod man, gribu.”
Viņš domā: “Cik tas ir labvēlīgi Veselā attīstībai? Kā manas personīgās intereses iekļaujas Veselā apziņā un attīstības mērķos? Vai es neesmu pretrunā grupas maģistrālajam ceļam?”
Kā pareizi novērtēt cilvēciskās apziņas ceļu uz Kodolu, un kas tā ir par robežu cilvēkam? Kā pareizi iet uz Kodolu un kā pareizi saprast, ka tu esi iegājis Galaktiskajā Vienotībā?
Svarīgi jautājumi jūsu etapā. Mēs iesakām jums parunāt ar Emanuēlu. Viņš atbild par cilvēciskajām apziņām un pārrauga cilvēka garīgo un saules ceļu.
***
Nesen es pierakstīju Emanuēla sveicienu, un man gribas to šeit ielikt.
Es sveicu jūs! Mana atnākšana uz planētu kļuva Man pašam par svētkiem un burvestību. Un Es kopā ar sevi atnesu uz Zemi svētkus, gaismu un prieku. Tās ir manas vibrācijas.
Es gribu noņemt gaidīšanas nogurumu, paraudzīties uz katru no jums un katram palīdzēt viņa ceļā uz gaismu. Vērsieties pie Manis, un mēs sadarbosimies. Jebkurš var rēķināties ar manu palīdzību un mīlestību.
Saki, lūdzu, kas ir cilvēks un kādu lomu spēlē cilvēce?
Jūs esat rase, radīta lieliem veikumiem. Par tiem agri vēl runāt. Mēs vērojam jūs un gaidām noteiktas pārbīdes apziņā. Tad Mēs spēsim apziņot jūs par jūsu uzdevumu. Tagad galvenais jums ir apziņas izaugsme un pieaugšana viedumā un gara spēkā.
***
Dārgais Emanuēl! Es uzaicinu Tevi uz jaunu interviju.
Pateicos, skaistule, lai notiek, parunāsimies. Es saprotu tavus jautājumus kā Skolotāja jautājumus. Eksistē cilvēka Galaktiskās apziņas (ne saprāta) attīstības pakāpju pazīmes. Tās ir sekojošas:
1. Jūs brīvi sarunājaties ar Galaktisko Kodolu.
2. Jūs tiecaties augt tālāk.
3. Jūs esat pārstājuši lepoties ar šo sasniegumu, tā kā uzskatāt to par sazināšanās normu smalkajā plānā.
Pagaidām ar šīm trīs pakāpēm ir pietiekami.
Saki, pēdējais punkts ir kam?
Lai katrs padomā, vai ne viņam?
Iesim tālāk.
Kad es aizgāju līdz Kodolam, es izdzirdēju frāzi: “Cilvēks, atnācis uz Galaktikas Kodolu, var izvēlēties savu tālāko ceļu patstāvīgi.” Ko konkrēti tas nozīmē?
Jūs varat palikt Kodolā, varat atgriezties Saules sistēmā vai varat turpināt savu attīstību tālāk.
Kurš gan gribēs apstāties?
Ne priekš visiem ir šis ceļš tālāk, tici.
Tas ir sarežģīts vai bīstams?
Daudzus apturēs atpūtas jaukumi 6-7 dimensijas Paradīzes dārzos. Daudzus valdzina Skolotāja darbs cilvēku vidū. Cilvēku pasaule beidzas 7-jā dimensijā, tālāk sākas Būtības ceļš. Lai ietu tālāk, jums jāsavienojas ar citiem tādiem pašiem “es”. Tā kā cilvēks ir izaudzis no kaislīga individuālista, tad viņam ir grūti samierināties ar tādiem pašiem “es”, kuri nepavisam nav “tādi kā viņš”, bet citādi. Astrālā apgabala pārejas apziņa māca būt ārienē un iekšienē, tas ir, pakāpeniski vest sevi pie savienošanās ar augstāko aspektu smalkajiem aspektiem.
Tas ir Pārejas ķermenis?
Jā, tev viņš jau ir, un tu esi gatava pēc augšupcelšanās fiziski, tas ir, esi aprīkota ar tādiem apvalkiem, izvērstiem, ar kuriem vieglāk savienoties citām Būtībām.
Atliek atkal atgriezties pie grāmatas “Stunda X ir pienākusi” un atcerēties par Pārejas Ķermeni.
 

Pārejas Ķermenis un dzīves galvenais uzdevums

 
29.04.08.
Sanats Kumara: Cilvēkam ir atkal jāapvienojas ar savu Patiesību. Tava Patiesība – tas esmu Es. Un tu atkal apvienosies ar mani. Tas ir dabisks process, un tu dzīvo uz Zemes priekš tā: pieņemt savu Patiesību sevī un kļūt par viņu.
Kad tu nāci iekšā, tas bija ļoti labi sajūtams. Bet tagad es nejūtu Tevi. Kas ir izmanījies manī? Patiesības ķermenis ir kļuvis lielāks?
Tu nepamani, kā tu pieaudz. Tu nepamani, kā kļūsti viedāka. Tu nepamani, ko Es daru caur tevi. Tu esi Es.
Mēs visi esam Viens.
Pareizi.
Tu esi arī mana meita, mans vīrs..?
Bet, lūk, te nav pareizi. Mēs esam Viens, bet Es neesmu viņi. Es esmu tu, tava individualitāte, tāpēc ka Es iegāju tavā ķermenī. Es esmu tava Būtība. Gaļinai ir sava Būtība. Tas neesmu Es. Viņa saplūst ar savu Būtību, to, ko jūs redzējāt meditācijā Arkaimā. Sergejam – sava. Kad jūs visi sazināties ar mani, mēs savstarpēji iekļūstam cits citā pie tam. Kad Ramta sazinājās ar Natāliju (ar mani), viņš iegāja viņā. Tas ir normāli. Mēs ieejam cilvēkā ar savu kanālu, kad sarunājamies, taču ne ar ķermeni.
Natālijā (manī) Es iegāju ķermenī. Es izplešos pakāpeniski šajā ķermenī un sāku redzēt un dzirdēt, just un vēlēties to, ko jūt un vēlas viņa. Tas ir uzstādīšanās pirmais etaps. Otrais etaps – kad es sākšu domāt kā viņa, pakāpeniski salejot manas domas ar viņas domām. Un viņa sāks domāt kā Es. Tad mēs pilnībā saplūdīsim ar viņu kā aspekti. Trešais etaps – kad es sākšu darboties caur viņu.
Pēc tam, ka es saplūdu ar lemūriešu aspektu, es visu laiku mēģināju “pacelties” līdz viņam, centos pāriet šajā stāvoklī. Bet Tevi es tā nejūtu!
Tavs Eņģelis sajūt to labi.
(Es skatos uz sevi no ārpuses. Es redzu sīciņu Natāliju (sevi), pār viņu lielu baltu Eņģeli, bet pār viņu ir parādījies milzīgs caurspīdīgi-ugunīgi-balts Sanats Kumara.)
– Es redzu Tevi virs mana Eņģeļa!
Tas nenozīmē, kas Es viss pilnībā esmu pāri tavam Eņģelim! Es radīju Pārejas Ķermeni uz fizisko ķermeni, Sanata Kumaras starp-ķermeni, kurš piedos man komfortablu stāvokli tavā ķermenī. (Es sāku domāt, vai es pareizi pieņēmu saistībā ar Pārejas Ķermeni...) Pieņem visu, ko dzirdi, nenovērs uzmanību uz pareizi-nepareizi! (Te es sāku rakstīt, nešķirojot, nedomājot un nenovēršot uzmanību.) Es iegāju tavā ķermenī, Es iegāju tavās domās un jūtās, Es iegāju tavā Eņģelī, viņa domās un jūtās. Mēs esam kā matrioška, bet tomēr taču tā nav matrioška, tas ir viens vesels, tas, kas esi tu un kas esmu Es.
Bet tu esi tādā varena un milzīga Būtība, tu būvē pasaules un dzīvo ugunīgajā slānī!
Tu arī tagad dzīvo ugunīgajā plānā, tikai caur mani, manu Pārejas Ķermeni.
Mūsu uzdevumi ar tevi ir sekojoši:
1. Radīt Skolu ezotēriķiem, kuri apzināti būvēs ap sevi pasauli. Būvēs ar sevi, ar saviem augstākajiem aspektiem, pārvedot pasauli uz augstākajām dimensijām, palīdzot Zemei un pārējiem cilvēkiem apzināties sevi kā augstāko būtni, spējīgu transformēties.
2. Staru darbs: pieņemt un transmutēt enerģijas priekš Zemes un zemiešiem, ieraudzīt pasauli kā jaunu un likt šo projektu iekšā Zemes apziņā, izvedot viņu uz jaunu orbītu. Šī lielā kalpošana ir jauna Zemes projekta radīšana.
Priekš šīs kalpošanas vajag pārskatīt iekšējās savstarpējās attiecības starp jums. Visam ir jātiek uzbūvētam, visām funkcijām sadalītām, visām zināšanām aizvestām līdz katram, lai sāktu valdīt mīlestība un miers. Visas skolas cieš no to locekļu ambīcijām, no tā, ka bieži nākas kādam nodarboties ne ar savu lietu. Ieraugiet katrs sevi skolā, iepazīstiet un pārdomājiet savu uzdevumu.
Ticiet, tas ir grandiozs pasākums. Jūs varat labi to stādīties priekšā kaut vai pēc tā, ka jūs zināt, kas jūs esat – tie, kas sāk šo projektu. Šo milzeni vajag iešūpot. Šim Moloham ir jāaprij trešā pasaule un jāuzšauj jūs augstāk, uz piekto, septīto utt., katrs aizies turp, līdz kurienei izaudzis.
Mēs nolaižamies, visi tie, kas ir atnākuši palīdzēt jums, jūsu ķermeņos. Attīrieties, pieņemiet mūs, iekļaujieties sistēmā. Iekļaušanās sistēmā – tas ir tas, ka jums jāapgūst līdz Augšupcelšanai. Tur jūs būsiet daudz izstrādātākā un detalizētākā sistēmā. Iekļaušanās sistēmā un prasme strādāt komandā, kolektīvā, ir Vienotības apziņas sākums, kad tas, ko jūs radāt, ir vienots. Nevis vienkārši katrs domā, ka tā vai šitā ir labāk, tā vajag, – visu izlemj Skolas padome. Pievilksies vēl daudzi. Visus ņemiet, nevienu neatbaidiet. Taču kodolu saglabājiet kā pārvaldošo aparātu.
Saproti, es nenolaižos priekš tā, lai slaistītos un tīksminātos par puķēm un sniegiem. Pāri zemes skaistumam stāv vaidi un bēdas, tumsa un ienaids. Mēs metam to nost un radām Debesu Gaismu un Prieku, Mīlestību un Skaistumu. Man visu laiku gribas iestāstīt tev mūsu projekta grandiozitāti. Tas nav hobijs. Es nolaižos tevī, lai nodarbotos ar to profesionāli.
Mēs visi ejam pamodināt Tumsu un bēdas un transmutēt tās, tas nav vietējs uzdevums, tas ir priekš visas Zemes. Neskaitot mani, daudzi vēsta pasaulei, daudzi. Lai mēs esam vieni no daudziem, bet mūsu lietai ir jābūt pasaules augstumā, apzināšanās virsotnē, un galvenajam uzdevumam katram no jums dzīvē.
Jūsu dzīves pēc būtības tikai sākas. Viss, kas bija līdz, ir tikai gatavošanās šai kalpošanai. Jūs visi rūpīgi apdomājāt šo soli. Jūs ieplānojāt to. Jūs saņemat pietiekošu enerģiju tam. Neizšķiediet viņu nieku dēļ! Jums nav vajadzīga sevis izbalansēšana ikdienu pa dažādiem nevajadzīgiem kontaktiem un darīšanām.
Mēs saprotam, jūs dzīvojat zemes dzīvi. Jums ir jāstrādā, jāatpūšas, jāsatiekas ar draugiem. Jums ir jāaudzina bērni, jāpalīdz vecākiem. Bet saprotiet, jūs neesat parasti cilvēki, jūs maskējaties par cilvēkiem. Jūs esat tie, ko sauca par Dieviem. Tad esiet viņi apzināti, saprotiet, kādēļ jūs esat šeit, un rīkojieties!
Jūs esat ķekars. Augšā stāvu Es – Sanats Kumara. Es arī kļūstu par vienu no jums, lai darbotos no iekšienes. Dodieties ceļā, mani dārgie, dodieties ceļā. Uz mūsu kopējo mērķi, cauri mūsu kopējiem uzdevumiem.
Mēs mainām cilvēku apziņu. Nav cēlāka, grandiozāka un aktuālāka uzdevuma.
21.07.08.
Gatavojoties vasaras semināriem, es palūdzu Sanatu Kumaru labāk noformulēt, kā iet pa ceļu pie Pārejas Ķermeņa cilvēkam, ko viņam konkrēti vajag uzsākt?
Pārejas Ķermeņa aktivizācija, nesen iniciēta, notiks Augšupcelšanās brīdī.
Kā pie viņa iet?
Tu zini. Pārejas Ķermenis – tas ir augstākais Gaismas Ķermenis, kurš pārved cilvēku uz nākošo pasauli.
Kā konkrēti ritēja mans ceļš? Tas ir Gaismas uzkrāšanas šūnās ceļš – Ķermeņa Ka Iniciācija, pāreja uz Kristus-apziņu – savienošanās ar Augstāko Es, Patiesības Ķermeņa pamošanās, kalpošana.
Ar to ir pietiekami, lai iegūtu Pārejas Ķermeni no savas Augstākās Apziņas. Tas nav tik sarežģīti. Faktiski daudzi jau tuvojas, desmiti jau ir savienojušies, kas ar Sanatu Kumaru, kas ar Ra, daži ar Heliusu un Vestu, dažus ved Zemes Augstākie Hierarhi: Gautama Buda, Manu, Bodhisatva – Kristus, Mahačohans. Visi viņi gatavo Gaismas ofensīvu uz Zemi un Kristus-apziņas pieņemšanu cilvēku ķermeņos. Šis ceļš ir atvērts daudziem, ko ved Zemes un Saules Gaismas Hierarhija.
 
Un tā, Pārejas Ķermenis ir gaismas vai ugunīgais ķermenis, kuru mēs visi tagad aktivizējam (tie, kas nodarbojas).
Emanuēl, Starveidīgais ķermenis – tas ir kāds apziņas līmenis?
Man arī ir Starveidīgais Ķermenis kā viens no apvalkiem. Man ir arī augstākie ķermeņi. Bet tev viņš ir Kristus Ķermenis. Šī apziņa atšķiras no septītās dimensijas apziņas ar to, ka viņa ir attīstības uz planētas REZULTĀTS, jūsu izaugsmes REZULTĀTS, attīstības pabeigšana uz planētas, bet dvēseles aspekts – tas ir starp-radījums, un apziņas un intelekta attīstības līmenis šiem dvēseles aspektiem ir dažāds. Kristus līmenis ir visaugstākais no tiem.
Tas ir, tie, kas ir sasnieguši Kristus Apziņu, var augšupcelties uz Sauli, un pēc tam kāds ir mūsu ceļš?
Sākumā jūs augšupceļaties uz astrālo pasauli, pēc tam uz Budhiālo. Samērā ar jaunu apvalku nogatavināšanos Kristus Ķermenī jūs kļūstat nevis par mācekli, bet par Skolotāju šajā līmenī, un pēc tam, kad galīgi nogatavosies jūsu augstākie ķermeņa apvalki, jūs varat augšupcelties uz Saules Kodolu, pēc tam uz Galaktisko Kodolu, pēc tam uz Būtības Ķermeņa Kodolu. Tie ir jūsu attīstības etapi.
Un atkal atcerēsimies “Stunda X ir pienākusi”.
 

Runā Leif-Tem-Cuns

 
Būtības Ķermenis ir milzīgs, aizņem daudzas galaktikas.
Centrā ir Būtības Acs.
24.11.07.
Lasot H. Argueljesa grāmatu “Zonde no Arktūra[2]”, es atradu tajā Alcionas vecāko galvas Leif-Tem-Cuna vārdu. Tā kā Plejādes man ir radniecīgas enerģijas un mans iemīļotais Skolotājs Guaņ-Iņ arī ir no Plejādēm, es nolēmu norezonēt ar šo enerģiju. Sākumā es pacēlos virs Zemes, un man parādīja globusu enerģijas iekšējo zemes gredzenu, pēc tam es ieraudzīju Plejāžu enerģijas gredzenu un piesaucu Leif-Tem-Cunu. Un, lūk, augstu virs sevis es sajutu zaļganu spēcīgu enerģiju, nepazīstamu man. Es apsveicinājos, taču gaidīju, ko viņš teiks, neuzdevu jautājumus. Un viņš turpināja mācības – Cilvēka ķermeņa tēmu.
 
Pats svarīgākais ķermenis – Tu Paš-esošā, atrodas ārpus jebkādiem ķermeņiem, izšķīdināts Galaktikas Piena Ceļš telpā. Tas ir tavs centrālais kodols, tava būtība. Virspus tā tu iekļūsti visur šajā Pasaules-ēkā, taču tas ir aiz tavas Būtības robežām – tava rezonanse ar visām daudzajām Esamības oktāvām. Viss, Kas Ir – ir tava Būtība. Tu dzīvo tūkstošos, miljonos dzīvību, vienkārši ieejot ar viņām rezonansē, pieņemot viņas savā apziņā un ieliekot savas programmas šo būtību gaismas ķermeņos. Tavas Būtības koncentrācija uz šiem ķermeņiem noved viņus rezonansē citu ar citu, un tādā veidā rodas tava pasaule.
 
Zemes cilvēki – kas tas ir, visa Es Lielā?
Nē, šeit ir daudz tādu Būtību kā tu. Vienkārši viņas neapzinās to, taču katra no viņām ir izpausme vienai saknei no Paš-būtības, izplūstošai no Esamības telpas, kura nav ierobežota ar formu un rada un iznīcina pasaules. Katra apziņa planētas mazajā pasaulē ir daļa no tevis Lielās, taču, kad tu esi fiziskajā ķermenī, tad tu esi daļa no Lielās Apziņas, kura rada pasaules. Un kā daļa tu nozīmē tikpat daudz kā Viss. Visas Paš-esošās Apziņas izpauž sevi dažādā veidā – kā planētas, saules, galaktikas.
Kā tu esi saistīta ar Galaktiku? Mēs ar tevi esam Vienots Vesels, tu esi mana izpausme uz mazas planētas. Un visi jūs, dažādi, esat augstāku Būtību izpausmes, kristāls kristālā, kristālā, kristālā utt. Kristāla daļa nes visa kristāla apziņu. Viss kristāls sastāv no sīciņiem kristāliņiem un darbojas un izpaužas caur to. Lielā kristāla programma darbojas caur mazo kristālu – apziņu vadīšanu. Tava vieta uz planētas tiek noteikta tā: tu – Es – Galaktika Piena Ceļš.
Jūs visi esat Galaktika Piena Ceļš. Ne tikai tu un Es. Katrs no jums. Vienkārši jūs visi tiekat vadīti caur dažādiem Stariem, Programmām, Pārvadītājiem. Visi Pārvadītāji galu galā saiet kopā vienotā punktā, no kura caur rezonansi un virstoņiem jūs visi skanat mūsu telpas vienotā harmonijā. Lūk, kāpēc jūs esat Viss, Kas Ir. Apzināšanās par to jums pienāks, kad jūs pacelsieties uz piekto dimensiju. Tagad mēs modinām jūsos šūnu atmiņu, pievienojam pazaudētos ierakstus, un jūsu telpa pakāpeniski paplašinās līdz sevis apzināšanos par Visu, Kas Ir.
Saproti manas pārraides būtību – rezonējot un noskaņojoties arvien augstākiem kanāliem, tu audz Garā kā Skolotājs un apzinies savu vietu un uzdevumus uz planētas. Nebaidies rezonēt ar visiem, par ko pakāpeniski uzzināsi. Tā ir mūsu vadība. Nav nekā aizliegta. Pasaule ir pie tavām kājām, un viņa gaida tevi. Viņa ir gatava tikties un atklāt tev visus savus noslēpumus. Taču – pakāpeniski, samērā ar tevis augšanu Gaismā, tas ir, kristalizāciju.
 
Būtības Ķermenis iziet aiz Galaktikas Piena Ceļš robežām, viņš savieno sevī daudz galaktiku. Daļa Būtības Ķermeņa ir Mūsu Galaktika. Un, protams, viņai arī ir Kodola Būtība, Kodols.
Kas ir Saules Kodols? Ar ko atšķiras augšupcelšanās uz Saules Kodolu no augšupcelšanās uz 7. dimensiju?
Septītā dimensija, Budhiālais plāns, pēc jūsu uztveres, atrodas Zemes apvalka ietvaros un tiešā pieejā pie citām planētām. Jūs satiekaties ar savu Ģimeni un tiem, kas inkarnējas uz citām planētām (Venēras, Marsa, Jupitera...). Samērā ar dimensiju pieaugšanu, samērā ar jūsu apziņas izaugsmi, samērā ar jūsu vispārējā dvēseles fragmenta attīstību jūs nonākat sev līdzīgu kopienā. Jūsu attīstība arvien mazāk kļūst saistīta ar cilvēkiem un dvēselēm. Jūs mācāties Radīšanu, Vadīšanu, Veidošanu un citas Kristus, visumu Radītāja prakses. Apmāca jūs jūsu Atmiskais Aspekts kā jūsu Skolotājs. Jūs atkal kļūstat par mācekļiem un sastrādājat iemaņas, zināšanas, paņēmienus, īpašības un ķermeņus.
 
Tālākajā attīstās jūsu apziņa un saprāts Budhi plānā. Tās ir pilnīgi citas darbības nekā uz Zemes. Pēc tam jūs apzināti ejat cauri Saules Kodolam. Sadeg jūsu apakšējie ķermeņi, jūs atbrīvojaties no smagajām frakcijām un aizlidojat kā apziņas daļiņa uz Galaktikas Centru.
Tur atkal būs apmācības ceļš, kāds – Mēs neteiksim jums pagaidām. Viss ir priekšā, un ne katra dvēsele izvēlēsies šo ceļu. Daudzas atgriezīsies uz planētām palīdzībai un dvēseļu apmācībai.
Ceļš uz Tēvu nav vienkāršs un momentāns. Tam, lai būtu Radītājs, nepietiek ar jūsu Augstākā Es saprātu. Nav tāda ceļa – uzreiz par Radītāju. Jā, jūsu augstākie aspekti ir uz šī ceļa, taču tie ir LEJUPEJOŠIE ASPEKTI. Bet jums nāksies kāpt augšā. Tas ir PAVISAM CITS LAIKS.
Iztēlojies, ka tu esi devusies ceļojumā apkārt pasaulei no savas pilsētas. Tu ej kājām, lai labāk iepazītu gan dabu, gan cilvēku, gan klimatu, gan izjustu piedzīvojumus ceļā, kuri bagātina un attīsta tevi. Pēc kāda laika tu esi atgriezusies atpakaļ, bet vai tad tu līdzinies tai, kas aizgāja tālajā ceļā? Pieredze, iegūta ceļā, padara tevi neatpazīstamu.
Tu atgriezies savā zvaigžņu apziņā un saprati, cik viņa ir neattīstīta salīdzinājumā ar tevi. Tu esi attīstīta vairāk, kaut arī tev pagaidām nav realitāšu un būtību radīšanas iemaņu. Tas viss ir priekšā. Citu līmeņu jaunās iespējas tevi vairs nepārsteigs, taču tu spēsi tās attīstīt jaunā veidā kā Radītājs, bagātinot ar tās pasaules ZINĀŠANĀM NO IEKŠIENES, kuru tu radīsi.
Bagātini sevi ar visdažādākajām zināšanām un mācies radīt. Priekš tā attīsti savu ugunīgo aspektu. Mācies būt Radītājs.
Kaut kāda tukša vieta man ir tajā. Neiznāk.
Nav tiesa. Mēs sekojam tev, tu esi sākusi brīvāk izmantot elementālos spēkus. Neaizmirsti, ka tu esi ierobežota ar materiālo apziņu, kura vēl nav izpratusi smalko pasauli. Viss ir priekšā, ej un radi.
No šiem tekstiem nāk ugunīgas vibrācijas. Dārgie lasītāji, dozējiet lasīšanu!
Ha-ha-ha! Es domāju, tu nesajutīsi.
Bet Tu taču pieliki karstumu?
Jā, Es attīstu tavus ugunīgos ķermeņus mūsu kontakta laikā. Viņi piesātinās ar ugunīgo enerģiju un sāk pieaugt.
Cik tomēr gan man derīgi ar Tevi sarunāties!
Visiem ir derīgi ar Mani sarunāties. Piesauciet Mani un piesātinieties ar uguni.
Atgriezīsimies pie Galaktiskā Kodola.
Kāda uzbūve tam ir?
To pēc tam. Tagad mēs sarunājamies par jūsu attīstību un garīgajām pakāpēm. Tad, lūk, Es, Galaktiskais Kodols, esmu apziņas gatavības augšupcelšanai svarīgākais rādītājs. Tas ir, tie, kas ir attīstījušies līdz Galaktiskajam Kodolam, var droši iet pa šo ceļu, tas ir, jūsu apziņa ir gatava augšupcelšanās procesam.
Kā noteikt, lūk, es sarunājos ar Galaktisko Kodolu, taču es neapzinos viņu, ko tas nozīmē?
Ka tev vajag vēl pāris gadus paklīst pa šīs Apziņas Universitātes klasēm un koridoriem, lai pārietu uz pilnu gatavību.
Un pēc 2 gadiem..?
Tu pagaidi, tu mums esi vajadzīga pagaidām. Bet tālāk būs redzams.
Visu laiku es jūtu, ka jūs nevarat noprognozēt, kas mūs sagaida.
Cilvēce ir neprognozējama. Tas ir slims bērns. Kad viņš izveseļosies, neviens nezina, bet, tāpat kā katru bērnu, Mēs viņu bezgalīgi mīlam, tāpēc ka tas ir mūsu bērns. Tas mums ir apmēram tāds pats bērns, kādi pie jums tagad nāk bērni ar atvērtu apziņu. Mēs vienkārši vērojam cilvēci, vai spēs un cik ātri spēs šis rases variants attīstīties mūsu vadībā.
Mēs runājam par daudzdimensionalitāti, bet otrajā un pirmajā dimensijā mēs arī bijām vai būsim?
Labs jautājums. Es visu laiku domāju, kad gan tu izlemsi uzzināt visu par saknēm? Bet tā tikai par augstākām pasaulēm un apziņām, bet par zemākajiem aspektiem nejautā.
Kad tu ieiesi astrālajā pasaulē, tu aptversi ar sevi augstāko un zemāko astrālu, no 2. līdz 6. dimensijai, bet kad tu savienosies ar dvēseli, tu iekļausi sevī visas Ķermeņa Ba (dvēseles ķermeņa) saknes.
Lūk, kāpēc šīs zināšanas par gaismu un tumsu! Mēs augam gan uz gaismu, gan uz tumsu vienlaicīgi.
Bet kā citādi! Daudzdimensionalitāte ir daudzdimensionalitāte. Tu izaugi līdz savām saknēm, tu attīrīji viņas, tu iemīlēji viņas kā Kristus. Un tu iekļausi savas 1-2 dimensijas saknes samērā ar apzināšanās un apvalku augšanu.
Kā visi gabaliņi, visas puzles nostājas savās vietās! Viss ir savienots Visā. Veselais sastāv no savām daļām. Daļas sastāv no dažādu līmeņu apziņām. Daudzdimensionāla daudzlīmeņu apziņa ir Veselais.
Nav svarīgu un nesvarīgu daļu. Mēs daudz reižu esam runājuši par to. Veselais ir Veselais. Grūti klāsies tiem, kas saknes nav attīrījuši.
Bet vai var vienkārši nodedzināt visu dualitātes enerģijas negatīvu ar savu uguni? Un tādā veidā izdarīt visu ātri?
Visu var, nav nekā neiespējama. Tikai kāpēc dedzināt savu apakšējos ķermeņus?
Nē, nevis ķermeņus, bet vienkārši viņu negatīvo daļu.
Bet kā tu viņus atdalīsi no pozitīva? Jo mēs taču runājām: visa būtība ir tajā, lai APZINĀTOS to, ko iztīri. Šajā procesā cilvēks vareni kļūst viedāks. Bet kurš tad atteiksies no sava vieduma?
Tādā veidā var līdz ar ūdeni arī bērnu izliet!
Lūk, tu sāksi izdedzināt savu astrālo ķermeni. Nu un ko? Bet cik tu strādāji pie mīlestības un vieduma? To tev nevajag? Var sadedzināt?
Nu, padomāsim vēlreiz par viedumu, kā tas dzimst: no tumšā un gaišā salīdzinājuma. Un labestības un cieņas, mīlestības un līdzcietības vērtība izdīga ciešanu druvā un nav atdalāma no ciešanu sapratnes. Tās ir mācības, kurās MĒS, Valdnieki, arī pastarpināti MĀCĀMIES. Jūs – tie esam Mēs mēģenē.
Jā, piekrītu, ka Sanats Kumara un Augšupceltie Valdnieki deva man salīdzinoši neātru ceļu sakņu attīrīšanā no netīrumiem, taču cik cilvēku jau nav nomazgājušies līdz mirdzumam!
Jā, saule mana, Mēs novērojām jūs, jūsu izvēli. Tas ir Mūsu atspulgs. Mēs – tie esat jūs, un Mums arī ir izvēle starp grūto un vieglo. Ne vienmēr ātrais un vieglais ir pats viedākais lēmums. Tas pie tam neattīsta.
Tā vai citādi, bet tīras saknes ir viens no augšupcelšanās noteikumiem. Tas ir obligāti.
Kā saistītas tīras saknes un astrālā ķermeņa, mūsu sajūtu tīrība? Kādā veidā mēs attīrām saknes, kad tīrām zemas emocijas un domas? Jo tie taču ir dažādi vibrāciju plāni?
Runa nav par to, ka jūs iztīrāt otrās dimensijas aspektu. Kā tu redzi, tur nav jūsu “netīrumu”. Jūs tīrāt savu auras apakšējo daļu, ceļu uz otro dimensiju.
Jā, bailes un visas to pavadošās sajūtas bieži guļ auras dibenā. Bet mēs taču to izdedzinām!?
Un tās, ja nav apzinātas, atkal kā programmas strādā, lai sevi atjaunotu. Jūs izdedzināt “netīrumus” auras iekšienē. Šis paņēmiens ir labs, apzinoties to, kas ir iekšienē un kas ir saražojis šos atkritumus. Pretējā gadījumā šis process var būt bezgalīgs. Jūs izdedzināt “netīrumus”, bet pēc tam saražojat tos atkal ar savām bailēm un citām programmām – cīņu, nepiedošanu u.c.
 
Vai var ar piemēru, lai būtu skaidrāk? Mēs sadedzinātu greizsirdību, skaudību, dusmas u.c.
Sākumā vajag sēnalas no graudiem atdalīt. Lūk, tā, lūk!
(Kā to izdarīt, ir rakstīts Sanata Kumaras grāmatās un tiek dots mūsu semināros “Tilts uz nākotni”.)
Mūsu uzdevums ir dot jums NO MŪSU REDZES VIEDOKĻA saprātīgu risinājumu, taču cilvēks reti ieklausās Mūsos. Bet Mēs skatāmies, ko viņš izvēlas – ātri vai saprātīgi. Var taču arī lidmašīnā aplidot pasauli dažās stundās, bet var apiet kājām. Kas ir rezultātā? Tas, kas aplidos lidmašīnā, vai daudz iegūs?
 
Mēs sākām ar Galaktisko Kodolu, bet beidzam ar savām netīrajām aurām.
Mēs runāsim par to līdz tam laikam, kamēr jūs neapzināsieties, ka tas ir vienīgais ceļš uz augšupcelšanos. Negatīvo programmu apzināšanās – tas ir pagrieziens jūsu domāšanā. Izmani savas domas... Programmu – “netīrumu” avotu neapzināšanās neved pie attīrīšanās no savām bailēm un depresijām. Te, manuprāt, pārliecinoši skan?
 
Jā, bet cilvēciskā cerība uz “varbūt” strādā pret mums. Varbūt arī tāpat viss būs labi...
Tajā tad arī ir to atšķirība, kas iet pie Tēva, tas ir, līdz galam, no tiem, kas nav izvēlējušies strādāt. Nebaidies, nepārdzīvo, izvēle vienmēr pieder cilvēkam. Un izvēles sekas arī pieder viņam. Viss tiek pieņemts, viss tiek izskatīts, viss tiek ņemts vērā jaunas apziņas, citas (nākošās) rases, jauna eksperimenta radīšanā. Mēs neesam piesieti rezultātam. Mēs esam eksperimentētāji, novērotāji, palīgi jūsu attīstībā. Mēs mīlam un godājam visus. Visi jūs esat Mūsu bērni. Bērni vienmēr ir dažādi. Taču visi ir mīļoti.
Es pateicos visiem, kas šodien palīdzēja man apzināties savu daudzdimensionalitāti un tālāko ceļu!
Pievienots 03.12.2012
Tulkoja Jānis Oppe
 


[1] Амора Гуань-Инь. Наследие Плеяд. Пробуждение энергии Ка (Tulk. piezīme)
[2] Хозе Аргуэльес. Зонд с Арктура (Tulk. piezīme)