ceturtdiena, 2012. gada 20. decembris

Jaunas Saules dzimšana: 12:12:12 – 21:12:12


Lorena Gorgo 2012.gada 9.decembrī
No krievu/angļu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Plejādiešu Augstākā Padome lūdz mūs pirms pēdējās 2012.gada 5-dimensionālās atskaites, savienot mūsu enerģijas lūgšanā un atvērties aicinājumam izgaismot šo sakrālo mēnesi:
 
„Svētīta ir dzīvību dodoša Māte. Svētīts ir dzīvību radošs Tēvs. Visa Radītā Avots. Mēs aicinām jūs mūsu triumfa brīdī pievienoties mūsu lūgšanai. Mūsu Nodomi, Sirdis, Prāti un Fiziskie Ķermeņi ir tīri. Mēs sevī nesam sakrālo augšāmcelšanās kodu Visa, Kas Ir Godam un Visa, Kas Būs Svētībai. Māciet mūs, vediet mūs uz priekšu, apdāviniet mūs, jo mēs ieejam Jaunajā Pasaulē. Mēs kalpojam jums un patiesi savienojamies ar jums Priekā”. - Plejādiešu Augstākā Padome
 
Un tā, mēs beidzot esam šeit, pēdējā tik ļoti nozīmīgā 2012.gada mēnesī, kas drosmīgi virzās turp, kur cilvēks vēl nav spēris savu kāju (patiesībā man teica, ka neviens mūsu Visumā nav centies un nav sasniedzis to, kurp mēs dodamies: kļūt par integrētu gaismas ķermeni fiziskajā formā!). Vai atcerieties, kad pirmoreiz dzirdējāt par planetāro pacelšanos, un cik tāls toreiz šķita šis datums? Es atceros. Tas šķita tik tāls, ka es pilnībā atteicos ticēt, ka mana dzīve var turpināties tik ilgi.
 
Taču, lūk, arī Grandiozais fināls. Un, lai gan pēdējie aptumsumi, Saules aktivitāte, astroloģiskā izlīdzināšanās un ciparu vārti liek mums justies diezgan slikti, - nepiesaistītība, kuru rada šī intensitāte, ir brīnumaina dāvana. Tā mums palīdz efektīvi neitralizēt jebkuru mūsos atlikušo polaritāti, neiestrēgstot parastajā sīkstajā purvā, kas vienmēr pavada trīsdimensionālos uzskatus/redzējumu. Šodien, rīt un mūsu jaunajā mūžībā mums absolūti nekas cits vairs neatliks, kā BŪT MĪLESTĪBAI (t.i. – būt neitrāliem).
 
********************************************************************************
No Plejādiešu viedokļa raugoties, 21.decembrī Saule burtiski atdzims no tā, ko viņi dēvē par „avota Avotu”. Brīdis, kad Saule atkal sāk parādīties aiz galaktiskā ekvatora, saskaņā ar Maiju teikto, ir uzskatāms par mūsu garīgās atdzimšanas brīdi, kad mēs patiesi atraujamies no apakšas un sākam augt pretim mūsu jaunās Saules gaismai. Tas ir lūzuma punkts. Vienlaicīgi, tās ir gan BEIGAS, gan SĀKUMS. Lineārās attīstības laika līnijas noslēgums un kvantu/kvantiskās attīstības līnijas sākums.
 
Pēc šī neaptveramā brīža (jaunā) Saule būs spējīga translēt Universālo Mīlestību (Avota/nulles punkta enerģiju) no galaktiskā kodola. Tieši pie Universālās Mīlestības ierašanās uz mūsu planētas mēs arī esam tik ilgi strādājuši. Tas ir nektārs, Radīšanas eliksīrs, tas, ko Septiņas Māsas pastāvīgi dēvēja par atdzimšanas, atjaunošanās, augšāmcelšanās, pārtapšanas, utt. enerģiju.
 
„Vairāk par visu mēs gribam – priekš ikviena no mums - dalīties, piedzīvojot šo transcendentālo Mīlestību, kas atbrīvo, atver durvis un iededz savu dzirksti visos pārējos. Tajā arī ir visa realizēšanās ceļojuma jēga. Tajā, lai kļūtu tik ļoti patiesi individuāli, cik vien varam būt, un padalīties ar šo individualitāti, - tai pat laikā paliekot saistītiem ar Vienotības kolektīvo brīnumu” – PAP
 
*******************************************************************************
 
Laimīgu Atdzimšanu!
 
Nākamais lielais (lasi: masīvais) brīdis priekš mums sagatavošanās ietvaros „pār-lejuplādei” 21.decembrī - ir kaut kāda veida „atkal-apvienošanās”, kas iesākas ar šajā gadsimtā pēdējo trīskāršo datumu 12:12:12. Neredzamie šo etapu sauc par „dvēseles samierināšanu/zaudēto aspektu atkalapvienošanu”, ka mēs iegūsim pieeju šeit, fiziskajā pasaulē tām mūsu dvēseles daļām, kuras mums ir bijušas nesasniedzamas daudzu iemiesojumu laikā, ja vispār jebkad mums ir bijušas pieejamas.
 
„12:12:12 – tā ir jūsu pozīcijas kosmiskā atvēršana jūsu personīgajā pacelšanās/augšupejas ceļā. Šī atvēršana rada enerģētisku transcedentalitātes portālu”PAP
 
Šī pāreja un noslēdzošā aktivācija iezīmēs kristāliskā vienotības režģa – sarežģīta ģeometriska gaismas paterna/modeļa, kurš sūtīs universālās Mīlestības enerģijas impulsus (13) caur mūsu fizisko ķermeņu un Zemes ķermeņu cirkulāro sistēmu, pabeigšanu.
 
Interesanti, ka Stefani Azarija saka, ka nākamajā dienā pēc 12:12:12, t.i. – 13.decembrī jaunais Mēness pabeidz to, ko viņa dēvē par aptumsumu slieku ejām, kas aizsākās 13.novembrī (13:11). Mēs piezemēsimies tajā mūsu apziņas daļā, kas ir zem Strēlnieka zīmes, kura mums sniedz 13-to zvaigznāju „Čūsknesi”!
 
Savā pēdējā vēstījumā es teicu, ka Čūsknesis būs atbildīgs par fizisko vārtu aktivāciju, caur kuriem Universālās mīlas harmonika tiks translēta uz Zemi, atjaunojot cilvēci un visu fizisko matēriju 13-tu frekvencei.
 
Tas, ka tas viss notiek vienlaicīgi, bez šaubām, nav nejauši.
Plejādiešu Augstākā Padome arī norāda, ka Vārti 12:12:12 – tas ir liels brīdis priekš MUMS, tai pat laikā, kad 21:12:12 – vairāk attiecas uz visu planētu.
 
12:12:12 iezīmē patiesu mūsu iniciācijas un Kristus Apziņas aktivizācijas pabeigšanu. Tie ir mūsu personīgie vārti uz vienotību caur kristālisko režģi un tiem, kuri ir gatavi, caur 12 DNS pavedienu un 12 čakru sistēmas pabeigšanu.
 
(mūsu 13-tais DNS pavediens, kā tika teikts pēdējā vēstījumā, - kalpo par apgaismojošu enerģiju, kura ļauj Universālajai Mīlestībai cauraust visu mūsu DNS 12-mit pavedienu sistēmu, projicējot oriģinālo dievišķo šablonu/modeli fiziskajam, mentālajam un emocionālajam ķermeņiem un piepildot katru šūnu ar augšāmcelto Kristus saprātu).
 
Citiem vārdiem sakot, 13-tais DNS pavediens – tas ir vadošais saprāts, kas sevī satur informāciju, kas nepieciešama fiziskajai dzīvei augšām celtajā meistarībā. Šīs specifiskās (augšāmcelšanās) frekvences Gaismas kodi tika aktivizēti 13/11 un, kā es saprotu, uzsāks darboties 13/12 un integrēsies 13/1).
 
Portāls 12:12:12 (un to rezultējošā gaismas ģeometrija) ne tikai atvērs mums visiem ceļu uz augstāko realizēšanās un dievišķās pilnības līmeni, bet ir arī specifiska dinamiska frekvenču iestatīšana, kura būs atbildīga par fizisko gara un matērijas apvienošanu, kas izpaudīsies, kā ķermeņa, prāta un dvēseles atkalapvienošanās.
 
Mēs piedzīvojam šo iestatīšanu nevis visi vienā dienā, bet drīzāk, atkarībā no tā, kā tiek aktivizēti un pabeigti noslēdzošie trīskāršie mūsu kosmiskās augšāmcelšanās gaismas kodu vārti, kas nepieciešami mūsu (3D) atbrīvošanai. Man ir radies tāds iespaids, ka 12:12:12 līdzinās beigu sākumam, „dzinēja palaišanas” brīdim pirms planetārās pacelšanās debesīs, kas nozīmē, ka laiks starp 12:12:12 un 21:12:12 būs ārkārtīgi nozīmīgs šajā ceļā.
 
„Mēs sakām to tagad ar lielu piesardzību, jo ir cilvēki, kas šo lasa un, kuri neizjutīs transcedentalitāti, izejot šos divus zvaigžņu vārtus. Kā mēs jau iepriekš teicām, pagaidām vēl ne visi cilvēki atrodas vienā komandā. Šie vārti ir vienkārši atklājums, pats sākums pilnīgi jaunai cilvēces pieredzei, kas tagad ir pieejama visiem, kuru daudzas dvēseles izvēlēsies vai neizvēlēsies iemiesot, katra savā laikā.
 
Būs arī citi atklājumi, kuros atnāks jauni dvēseļu viļņi, kuras ir izvēlējušās izjust MĪLESTĪBU, kā savu vadošo spēku. Taču šis – tās ir pirmais. Tiem no jums, kuriem augšāmcelšanās ceļš ir nosacīti jauns, nevajadzētu skumt. Drīzāk viņiem ir jāiedvesmojas no tā, ka viņu priekšgājēji ir padarījuši to iespējamu priekš visiem pārējiem. Tās nav sacensības uz ātrumu, bet gan atvēršanās. Un tie, kuri tagad stāv priekšējās rindās, arī kādreiz bija aizmugurē. Ceļojums uz mājām – tā ir individuāla pieredze, kas ir uzskatāma par daļu no kolektīvās. Pirms kļūt par daļu no Vienotā, jums ir jākļūst pilnībā individuāliem.
 
Tiem no jums, kuri pievienosies Vienotā valstībai, mēs sakām: Laimīgu Atdzimšanu! Jūs esiet izauguši no garīgiem pieaugušajiem līdz kosmiskiem zīdaiņiem, kuri no jauna ienāk pasaulē tā, it kā tas notiktu pirmo reizi. Jūsu kosmiskā atdzimšana – tas ir centrālais punkts asij, pa kuru attīstīsies jūsu jaunā dzīve, pāreja, kura burtiski aizvedīs jūs pie zvaigznēm un pat tālāk. Šie ir jūsu pēdējie brīži tam, lai apdomātu jūsu ceļojumu šurp un sagatavotos noslēdzošajām dienām ierobežota 3-dimensionāla cilvēka lomā. Kopš šī brīža jūsu kolektīvā atdzimšana Vienotībā tiks svinēta šajā dienā. Jūsu kosmiskā atdzimšana!” – PAP
 
*******************************************************************************
 
Novēlu visiem un ikvienam no jums svētītus un mierpilnus svētos svētkus, piepildītus tikai un vienīgi ar MĪLESTĪBU.
 
Redzēsimies uz Jaunās Zemes!
Lorena