ceturtdiena, 2012. gada 6. decembris

Padarīt savu dzīvi nozīmīgu



 
08.08.2012 caur Neale Donald Walsch
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...
 
Mans dārgais draugs …
Iepriekšējo reizi tiekoties ar jums, http://www.draugiem.lv/group/16019359/ga…
, es atklāju jums piecus vārdus, man Dieva dotus, kuri spējīgi izmainīt jūsu dzīvi. Atkārtošu šos vārdus vēlreiz – “Tava dzīve nav priekš tevis.” Spēcīgi, spēkpilni vārdi. Vārdi, kas izmainīja dzīvi. Un kad es aptvēru šos vārdus, un visu, ko tie ienes, kad tiek iedarbināti – es tiku pie Svētas Pieredzes – KĀ iespējams savu dzīvi padarīt NOZĪMĪGU šinī pasaulē.
– Kā?
– Piedzīvojot tiešā veidā To – Kas Es ĪSTENĪBĀ Esmu. Un tas ir tas – dēļ kā es esmu šeit nācis. Tas ir tas – pēc kā es biju ilgojies. Tas ir tas – ko es biju meklējis, par ko sapņojis, priekš kam strādājis. Es tikai nezināju – KĀ lai sagādāju sev šādu Pieredzi pats savā realitātē.
Tik ilgi, kamēr nesapratu. Kamēr Dievs nebija man iedevis ATSLĒGU šajos piecos vārdos.
Līdz ar šīs vēsts pieņemšanu par savu personīgo mantru (pārveidojot to par apgalvojumu pirmajā personā: ”Mana dzīve nav priekš manis”) – es tūlīt pamanīju izmaiņas savā prioritātēs. Uz mani neattiecās vairs tas – KAD es varēšu piedzīvot savu nākamo laimes mirkli, bet gan – kad JŪS to varēsiet piedzīvot; neattiecās vairs tas – KĀ es varēšu sajust lielu prieku, bet gan tas – kā JŪS to varēsiet sajust; tā vietā – lai gādātu SEV patiesu Mieru un godīgu īstu Mīlestību – izvēlējos gādāt to JUMS.
Protams, nav grūti iedomāties – ko tas izraisīja manā dzīvē. Negaidot viss, kam biju tērējis tik daudzus gadus – sāka nākt pie manis plūstoši un viegli. No savām ”Sarunām ar Dievu” es īpaši vērā ņēmu vēsti – ”Esi Avots”. Es saņēmu ieteikumu no Dieva – vairs nebūt Meklētājam, bet būt Avotam priekš citiem tieši tanī, ko biju vēlējies pats savā dzīvē.
Tikai tas, kas plūst uz CITIEM caur tevi – tas paliek pie tevis ” – Dievs teica, un es to saņēmu! Es saņēmu šo vēsti!
Nu, protams, visiem mums Dievs jau sen caur saviem vēstnešiem sūta šo vēsti – es tikai nebiju ieklausījies.
Tagad atskatoties – es redzu, ka šī vēsts tika man nogādāta jau manā bērnībā kā tradicionāls ticējums: ”Dari otram to, ko tu gribētu, lai dara tev.” Es tikai interpretējis to biju savādāk. Es biju domājis, ka tas nozīmē – ”Ja gribi lai citi izturas pret tevi labi, tad izturies pats pret citiem labi.” Tas, protams, tā ir. Bet tas nozīmē arī daudz ko vairāk. Tas tāpat nozīmē – ”Ja tu gribi likt citiem piedzīvot kaut ko, tad tev pašam nāksies to piedzīvot.
Tā tas ir – tā vienkāršā iemesla dēļ, ka jūs nevienam nevarat iedot to, kas jums pašam nepieder. Tas vien, ka jūs dodat otram kaut ko, liek jums pamanīt – ka jums IR ko dot, un ka jums tas ir bijis visu laiku.
Tagad uzreiz viss sāka iegūt jēgu priekš manis – ieskaitot mācību par to, ka neviens no mums patiesībā neko nav ”radījis”, bet vienīgi ”pamanījis”, ka viņam tas jau IR.
Svēta Pieredze ir tā – kuras rezultātā jūs PAMANAT to – kas jūsu dzīvē jau IR, un SPERAT SOLI – lai to nodemonstrētu savā ikdienas dzīvē. VISS PĀRMAINĀS tādos brīžos, jo jūs to visu piedzīvojat JAUNĀ veidā. Nekas nav izmainījies – bet viss ir SAVĀDĀK.
Un nebrīnieties, ja nevarat vairs pie tā apstāties. Tādēļ, ka šoreiz jums ir bijusi jūsu dzīves NOZĪMĪBAS Svētā Pieredze šinī pasaulē, un jūsu dzīve šai pasaulē tagad ir ieguvusi daudz lielāku nozīmi.
Ar apskāvieniem un Mīlestību –
Nils