ceturtdiena, 2012. gada 20. decembris

Grupa Metasintēze. 12:12:12



 
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
2012.gada 12.decembris - vēl viens „lineārais” datums, kas satrauc cilvēku prātus. Pēc būtības, tas ir „pus-spoguļa atspulgs” tā saucamajam „pasaules gala” datumam (21:12:12) un, no numeroloģijas viedokļa raugoties, tam būtu jābūt īpašai jēgai. Tie ir savā ziņā priekšvārti – izmēģinājuma ieeja 21.decembra notikumā (ja šo dienu var saukt par „ notikumu”). Daži avoti piešķir 2012.gada 12.decembrim sakrālu nozīmi, kas saistīta ar galaktisko kodu saņemšanu un izlīdzināšanu. Es īpaši neizceltu tieši šo dienu kā pārkodēšanas dienu, jo šie procesi notiek jau diezgan sen, un katram cilvēkam tie atnāk individuālā veidā, atkarībā no viņa gatavības pārmaiņām. Tomēr gribētos pateikt dažus vārdus par to, kam būtu vēlams pievērst uzmanību šajās dienās.
 
Pirmkārt, dažāda notikumu piesātinātība dažādiem cilvēkiem. Mēs jau teicām, ka tie, kuri pietuvojušies decembrim, būdami izstrādājuši galvenās problēmas un pratuši izlīdzināties savā enerģētiskajā diapazonā, saņem zināmu „atelpu”. Tas nozīmē, ka viņu dzīvēs iestājas pieklusuma periods, notikumu nav daudz un tiem visiem nav radikāls raksturs, tie drīzāk notiek jau izveidota attīstības vektora gultnē. Šie notikumi ir patīkami un vēlami un izkārtojas paradigmā „Viss ir labi!”. Tomēr vienlaicīgi, daudzi no šīs kategorijas pamana notikumu piesātinātību smalkajos plānos, kas izpaužas apzinātības, apgaismības, intuitīvu minējumu plūsmā, priekšstatu tālākā transformācijā daudz harmoniskāku un viengabalaināku virzienā. Tas patiešām ir saistīts ar milzīgu apjomu no augstākajiem plāniem ienākošu kodu (galaktisko un Visuma), kuri pagaidām pārveido mūsu vissmalkākos aspektus.
 
Jaunais informatīvais konteksts pakāpeniski ietekmē aizvien blīvākus enerģētiskos ķermeņus, pielīdzinot visus enerģētiskos laukus jaunajiem kodiem. Šis process dažkārt noved pie krasas visu ķermeņu nelīdzsvarotības un daudzi pamana, ka vienlaicīgi cilvēks it kā zaudē visu, ko sasniedzis, un krīt „lejup”, uz laiku atgriežoties pie vecajām paradigmām un priekšstatiem. Tomēr, apzinoties iemeslus tam, kas notiek, šiem cilvēkiem tomēr izdodas diezgan ātri atjaunoties un iegūt jaunu pieredzi, kas sastāv no tā, ka šajā sarežģītajā pārmaiņu laikā ir jābūt ārkārtīgi uzmanīgiem attiecībā uz visu, kas notiek „iekšpusē un ārpusē” un neatslābināties pirms laika. Ja cilvēkam izdodas nekrist panikā, ātri apzināties notiekošo un atgriezties harmoniskā stāvoklī, viņu var apsveikt: tā ir piedzimstošas meistarības pazīme.
 
Tāpat arī atcerieties, ka Jūsu galaktisko kodu asimilācija pilnībā izslēdz maģisku darbu ar enerģijām un būtībām, galvenokārt, no zemākā un vidējā astrālā līmeņa. Īpašai piesardzībai ir jātiek ievērotai, strādājot ar dažām (līdz šim nezināmām) spēka vietām (mēs jau esam rakstījuši par to – jūsu darbošanās var nelikumīgi izlaist brīvībā daudzas būtības, kurām nav vietas starp cilvēkiem) ar izstrādātiem (veciem) simboliem, maģiskajiem priekšmetiem, utt. Būt „divu kungu kalpam” (Dievišķā un nedievišķā) ne tikai nesaprātīgi, bet arī bīstama jūsu garīgajai un fiziskajai veselībai. Darbs ar dzimtas problēmām (kas tagad ir ļoti modē) – ir vēl vienas „lamatas”. Daudzi „dziednieki” un „skolotāji”, kas nav pacēlušies augstāk par astrālo plānu, aicina jūs strādāt ar savu dzimtu, dēvējot jūs par „dzimtas karmas izpircējiem”, „par dzimtas finālistiem”, utt. Pat, ja jūs esiet uzņēmusies veikt šādu uzdevumu, godīgi novērtējiet savas pašreizējās enerģētiskās/garīgās iespējas pirms norīt šādu jūsu ego domātu „āķi”.
 
Ja jums dzīvē ir daudz problēmu, ja esiet emocionāli nestabili, ja jums ir enerģētiskie bloki visos ķermeņos, diezin vai jūs, esot šādā stāvoklī, variet izdarīt kaut ko noderīgu savai dzimtai. Ja reiz jūs vēlaties palīdzēt savai dzimtai, tad sāciet ar saviem tuvākajiem – iemācieties viņus saprast, cienīt, pateikties un mīlēt. Jebkurš darbs ar karmu prasa īpašu tīrību un pilnīgu saikni ar Dievišķo. Pretējā gadījumā, iejaucoties sarežģītos un jūsu neapzinātos karmiskajos procesos, jūs variet ne tikai izkropļot „lietu dabisko gaitu”, bet arī sastrādāt vēl sarežģītākas karmiskās saites.
 
Savukārt tie, kuri nav iekļāvušies notiekošajā, gada beigās pārdzīvos veselu notikumu gūzmu visos plānos. Šiem notikumiem būs „graujošs/negatīvs” raksturs, jo tiem ir jāparāda cilvēkam, ka, turēties pie vecā – nav tas pats labākais lēmums un, ka ir jādarbojas pilnīgi citā virzienā. Tomēr vienlaikus cilvēks, pār kuru ir nākuši tik daudzi notikumi, izjūt bailes un pat paniku tāpēc, ka nespēj adekvāti reaģēt uzreiz vairākos virzienos. Turklāt viņa enerģētiskie resursi ir „nulles līmenī” un viņam gribas „paslēpt galvu smiltīs” tā vietā, lai sakārtotu/ tiktu galā ar saviem sastrēgumiem. Taču laiks ir nepielūdzams un, ja tagad padodamies un atkāpjamies, tad nākamais gads diezin vai sniegs atvieglojumu. Līdztekus visam pārējam, šāds cilvēks instinktīvi pretojas ienākošajiem Augstākajiem kodiem tāpēc, ka iekšēji saprot, ka šie kodi prasa no viņa „pilnīgu padošanos” Augstākajai apziņai, bet viņš nav gatavs to darīt.
 
Nomākta emocionālā stāvokļa fonā fiziskais ķermenis arī cieš no pārslodzes. Atgriežas senās vainas, rodas jaunas slimības. Daudz smalkākas enerģijas, iedarbojoties uz blīvo matēriju, sastopas ar tās pretestību. Pretestība var izpausties strauji paaugstinošamies temperatūras veidā, ko pavada (vai arī nepavada) stipras saaukstēšanās simptomi. Biežāk sāp galva – enerģētiskais spiediens ietekmē asinsvadu stāvoklī. Pret enerģijām īpaši jūtīgiem cilvēkiem cieš nervu sistēma un/vai endokrīnā sistēma. Hormonālais fons mainās, kas arī negatīvi ietekmē pašsajūtu.
 
Šķiet (un tas patiešām tā ir), ka visas ķermeņa funkcijas ir izjauktas, visas sistēmas un orgāni dzīvo „paši par sevi”. Protams, ja cilvēkam nav izstrādātas saiknes ar savu Dvēseli un Garu, tad viņa ķermenis (un atsevišķas tā daļas), kas atrauti no Augstākās vadības, dzīvo pats par sevi un ir pakļauti zemāko emociju (bailes, niknums, agresija, naids, utt.) ietekmei, kas enerģētiski bloķē galvenās dzīvībai svarīgās funkcijas. Turklāt tas [ķermenis] ir atrauts no visa enerģiju (Zemes un Kosmosa) diapazona avotiem un tā resursi ātri tiek vājināti. Galaktiskie kodi, kas virzīti uz visa veida matērijas, ieskaitot fizisko ķermeni, transformāciju, nesasniedz savu mērķi. To spiediens visu laiku palielinās, novedot pie stresa stāvokļa pastiprināšanās.
 
Daudzi, pat ļoti attīstīti Gaismas Darbinieki, novēro šo pieaugošo spriedzi savā enerģētikā. Šī spriedze nav lokāla, bet it kā ir izlieta pa visurieni. Dažkārt tā izlaužas ēteriskajā/astrālajā plānā, mentālajā un fiziskajā ķermenī enerģētisko bloku vietās, atverot tās un dziedinot. Šādos gadījumos rodas negaidītas remisijas – „beziemesla” zemākās emocijas (bailes, ļaunums, agresija) un/vai – jau kuru reizi! – Dzīves jēgas zaudēšana (Viss ir veltīgi!). Dažkārt šāda spriedze līdzinās sprieguma pieaugumam elektriskajos tīklos, kad visa sistēma darbojas ar pārslodzi un ir iespējama īslaicīga atslēgšanās, tādā kā - apziņas „uzkāršanās” vai pat tās „atslēgšanās” veidā, kad reakcija uz apkārtējo vidi kļūst minimāla vai uz laiku vispār izzūd. Pārkodēšanu ir iespējams salīdzināt ar visas sistēmas pāreju uz jaunu jaudas līmeni: mūs pieslēdz spriegumam, taču nevis 120 Voltu, bet gan 1200 Voltu un šeit ir iespējamas avārijas situācijas.
 
Mēs iesakām šajā enerģētiski sarežģītajā laikā meditēt par Pārtapšanas galaktisko kodu pieņemšanu(на принятие галактических кодов Преображения).
Šajā nolūkā atjaunojiet savu saikni ar augstāko un zemāko centriem (Kosmosa un Zemes), kā arī centrālo asi (kodolu) tā, lai Zemes un Kosmosa enerģijas brīvi plūstu pa šo asi. Savienojieties ar saviem Augstākajiem aspektiem un palūdziet viņus vadīt jūs šajā meditācijā. Pēc tam centrējieties Sirdī un no Sirds izpaudiet nodomu pieņemt ienākošos galaktiskos kodus jūs augstākajam labumam. Nekam nepretojieties. Sajūtiet, kā Augstākā informācija sāk piepildīt jūsu enerģētisko apjomu, bet pēc tam kalibrējas jūsu Dievišķajos kodos, kas atrodas jūsu kodolā. Tādējādi jūs pieņemat tos kodus, kas jums ir vajadzīgi jūsu individuālajai transformācijai.
Pēc tam domās noskaņojiet jūsu fizisko ķermeni šo kodu pieņemšanai – apzinieties, ka jūsu fiziskais ķermenis ir dabisks jūsu gaismas ķermeņa turpinājums un, pieņemamie kodi ir virzīti uz visu jūsu enerģētisko ķermeņu, tais skaitā – fiziskā, transformāciju. Apzinieties savu viengabalainību. Izpaudiet pateicību par notiekošajiem procesiem. Atkārtojiet šo meditāciju (ar jūsu individuālajām variācijām) spriedzes brīžos vai tad, kad jūsu intuīcija jums saka to priekšā.
 
Tatjana Zolotuhina
07.12.2012.