otrdiena, 2012. gada 25. decembris

Šiva 22. decembrī


Es atnācu dot jums Mācību par Dievu
 
2012. gada 22. decembrī
 
ES ESMU Šiva!!!
Es atnācu!
Es atnācu kā vienmēr vareni un visā savā pilnībā!
Šiva ES ESMU!
 
Šodien man jums jāstāsta par to Patiesību, kas pagaidām vēl neietilpst jūsu apziņā, bet, ja jūs ilgi un neatlaidīgi meditēsit par šo Patiesību, tad pamazām jūs paši kļūsit par šīs Patiesības izpausmi.
Es atnācu dot jums Mācību par Dievu. Tāpēc, ka šajā pasaulē un visās citās pasaulēs nav nekā cita kā tikai Dievs. Jūsu apziņas stāvoklis, kāds jums ir pašlaik, ir vienīgais, kas atdala jūs no Dieva un Dievišķās Patiesības.
Ja jūs katru dienu meditēsit par Dievu un Dievišķo Patiesību, tad jūs spēsit arvien un arvien pilnīgāk izpaust šo Patiesību savā pasaulē.
 
Jūsu šī iemiesojuma uzdevums ir dot iespēju Dievišķajai Patiesībai izpaust sevi caur jums, caur visu jūsu būtni!
Kā to izdarīt? Kā jums izpildīt šo sava iemiesojuma uzdevumu?
Protams, daudziem no jums mani vārdi šķitīs dīvaini un tādi, kam nav jēgas. Taču, ja tas ir tā, tad jūsu apziņa vienkārši ir pilnīgi nobloķēta pret Dievišķo Patiesību. Jums ir nekavējoties jāsāk darīt visu, lai atgrieztu sev pareizu apziņas stāvokli un pareizus orientierus dzīvē.
 
Iedomājieties cilvēku, kas ir apmaldījies mežā. Pierastā pasaule palikusi kaut kur tālu aizmugurē. Visapkārt ir pavisam cita realitāte: meža biezoknis, necaurejami krūmi, augsti koki. Nav redzama ne saule, ne apvārsnis. Valda puskrēsla, un gaisā jūtams mitrums un trūdēšanas smārds. Ne vēja pūsmiņas, ne gaismas stariņa.
Jūsu apziņas stāvoklis pašlaik atgādina cilvēka apziņas stāvokli, kas apmaldījies mežā. Jūs tieši tāpat esat iegrimuši ilūzijas džungļos un nezināt, uz kuru pusi virzīties. Jums šķiet, ka esat uzdūrušies kaut kādai taciņai, kas izvedīs jūs no biezokņa, kā jūs cerat. Tas ir līdzīgi tam, kā jūs tverat pirmo mācību vai ticību, kas trāpījusies pa rokai. Jūs dzirdat pazīstamus vārdus par Dievu. Tas atsaucas jūsu būtnes dziļumos. Bet pēc kāda laika jūs saprotat, ka esat kļūdījušies. Taciņa izrādījusies kārtējā jūsu apziņas ilūzija.
 
Jūs atkal krītat izmisumā. Jūs ļoti lūdzat Dievu parādīt jums Ceļu. Jums šķiet, ka viss jau ir bezcerīgs. Nav spēka pārvarēt bailes un savas cilvēciskās apziņas mijkrēsli, un biezokni, kas ir visapkārt. Ilūzija pilnīgi pārņem jūsu apziņu. Šķiet, ka nekas nespēj mainīt jūsu dzīves veidu. Viss izskatās pelēks un nepievilcīgs. Pilsētas mežonīgās džungļu vaimanas, bremžu kaukšana, bailes un čaukstēšana.
 
"Cik ilgi, ak, Dievs!" – sauc jūsu dvēsele: "Vai to vairs var izturēt?"
Tad, kad šķiet, ka nekas visā pasaulē nav vairs patīkams, kad viss visapkārt šķiet naidīgs un nedraudzīgs, tad Ceļam ir jāpaveras un Dievišķajai Patiesībai ir jāparādās. Nevis kaut kur ārpus jums, jūsu būtnes ārpusē. Patiesība atklājas iekšienē. Tas patiešām līdzinās supernovas zvaigznes uzliesmojumam.
Tā ir pāreja jaunā apziņas līmenī.
Tā ir atklāsme!
Tas ir prieks!
Tā ir laime!
Tā ir svētlaime!
Cik daudzi no jums jau ir pārdzīvojuši šo stāvokli?
Cik daudzi no jums gaida šo brīdi?
Es zinu, un jums ir jāuzzina, ka pirmajiem atklāsmes uzliesmojumiem seko pārbaudījumu gadi. Jūs mēģināsit sev atgūt savu pārdzīvoto svētlaimes stāvokli. Jūs centīsities no jauna iegūt to. Mēdz būt tā, ka līdz pašreizējā iemiesojuma beigām jūs vairāk nespēsit atgriezties pie šī brīvības stāvokļa no miega ilūzijā.
Tomēr man jums jāsaka, ka ne jau uz šo ekstāzes un svētlaimes stāvokli jums jātiecas. Jums ir jāatrod sevī stabilāks iekšējās pārliecības, cieņas, augstsirdības, harmonijas un klusuma stāvoklis.
 
Tas ir īstais stāvoklis, kas palīdzēs jums tikt galā ar jebkurām grūtībām un pārbaudījumiem. Jums ir jātiecas iegūt sevī līdzsvara punktu, atbalsta punktu. Tas ir ļoti svarīgi. Jo tad, ja jūs to izdarīsit, ja jūs atradīsit atbalsta punktu sevī, tad jūs vienmēr būsit mierīgi, pat tad, kad visu pasauli plosīs vētra.
 
Šis atbalsta punkts ir saite ar jūsu īsto būtību, Dievišķo būtību, ar Dievu jūsos.
Kad jūs iegūsit šo līdzsvara un miera stāvokli, jūs būsit guvuši milzīgu uzvaru! Jūs varat uz laiku zaudēt šo stāvokli, jūs varat vēl un vēl reizi iegrimt ilūzijā, bet jūs jau zināsit, uz ko jums jātiecas.
Tas ir kā kompass, kas jūs virzīs, kad jūs būsit apmaldījušies mežā. Ja jūs ieturēsit vienu kustības virzienu, tad agri vai vēlu jūs izkļūsit no biezokņa, un jūsu maldīšanās ilūzijas pustumsā izbeigsies.
 
Ievērojiet, ka jums pastāvīgi jāpieliek savas pūles, lai virzītos uz realitāti. Jūs nevarat vienu dienu tiekties un iet pa Ceļu, bet nākamajā dienā iekārtot sev brīvdienu.
Ja jūs pastāvīgi nepūlēsities iziet no meža, kurā jūs esat apmaldījušies, tad jūs riskējat vispār neiziet no meža. Plēsīgie zvēri to vien gaida, kad jūs atslābināsities un noliksities gulēt.
Tāpat arī jūsu pasaulē, kurā jūs dzīvojat: ja jūs pārstāsit katru dienu pielikt pūles, tad jūsu neremdināmo vēlmju plēsīgie zvēri sāks lavīties jums klāt, un labi, ja jūs laikus attapsities un atcerēsities, ka jums vajag turpināt kustību.
Visas ceļa zīmes jūsu Ceļā ir zināmas.
Visas bīstamās vietas ir iezīmētas.
Jums vajag tikai pašiem atrast sevī spēkus un sākt kustēties.
 
Saprotiet, ka jūsu pasaulē ne viss ir ideāls. Pareizāk, viss ir ļoti tālu no ideālā. Tāpēc pamatā visam un galvenais būs jūsu cenšanās iegūt atšķiršanu, Dievišķo skatījumu.
 
Ja jūs rūpīgi izvēlaties un atlasāt visu, kas ir jūsu apkārtnē jūsu pasaulē, ja jūs rūpējaties par lietu kvalitāti un vibrācijām, kas ir ap jums, barību, ko jūs ēdat, cilvēkiem, ar kuriem jūs satiekaties, grāmatām, kuras jūs lasāt, mūziku, ko jūs klausāties, tad ar laiku telpa, ko jūs esat radījuši ap sevi, sāks jums palīdzēt un atbalstīt jūs tajos brīžos, kad jūs zaudēsit iekšējos orientierus.
Visam jūsu dzīvē ir nozīme.
Ļoti uzmanīgai jābūt attieksmei pret visu.
Dažkārt pietiek ar vienu priekšmetu, pie kura apstājas jūsu skatiens grūtā brīdī, lai jūsu vibrācijas mainītos un jūs ieietu augstu, Dievišķu vibrāciju zonā.
Tagad ir pienācis tas laiks, kad no katras jūsu izvēles, no katra jūsu soļa, no katras jūsu domas ļoti daudz kas ir atkarīgs.
Apstākļi uz jūsu planētas ir mainījušies.
Vajag būt ļoti uzmanīgiem.
ES ESMU Šiva!
 
© Tatjana Mikušina, 2012
Tulkoja Lauma Ērgle 
http://www.sirius-riga.lv/dokumenti/diktati2012-12/22-12-2012.doc