ceturtdiena, 2012. gada 6. decembris

Kā mēs nonācām uz Zemes un kas ar mums patiesībā notiek


21.12.2012??? bet varbūt 21.03.2013? Kā mēs nonācām uz Zemes un kas ar mums patiesībā notiek

Ja ir laiks, pacietība un krievu valodas zināšanas - ļoti interesants video, tiesa gan 5,5 stundu garumā. Man diemžēl nav ne laika tik ilgi būt pie datora, ne arī pacietības tik ilgi nosēdēt. Vien ātri pārskrēju pāri, tādēļ bez komentāriem.
Par to kas esam mēs. kā nonācām uz Zemes, kas ar mums te notiek, par galaktikām, par dimensijām, par reliģijām, par Jēzus Kristus piesišanas krustā patieso nozīmi, par to, ka uz Marsa jau ir milzum daudz cilvēku, ka Mēness patiesībā ir kādreizējais Plejādiešu kosmosa kuģis un vēl daudz ko interesantu. Un jā - Priecīgus visiem Ziemassvētkus un jautri sagaidīt Jauno gadu! Vairāki cilvēki ceļoja laikā pa laika tuneļa dažādiem atzariem, bet visi atdūrās vienā punktā, pēc kura vairs nebija nekas cits kā tikai un vienīgi Gaisma. Un šis punkts bija - 21.03.2013.
George Kavassilas Sidnejā 21.03.2011
 
 
Самый тщательно скрываемый Секрет на Земле...
http://www.youtube.com/watch?v=ugvjn9uP3io&feature=player_embedded
 
АКАДЕМИЯ "ГАРМОНИЯ ЖИЗНИ." http://akademiya-garmonii.ru/ Решение ваших проблем! Хотите стать счастливыми? Мы вам поможем!
Джордж Кавассилас - Презентация Сидней 21.03.2011 подробности тут http://masterkosta.com/load/72_samyj_tshhatelno_skryvaemyj_sekret_na_zemle_dz...
"Вы гораздо более значительны и величественны в глобальной схеме вещей, чем вы можете себе представить. Я хотел бы поделиться с вами своими знаниями и мудростью, которые я получил за всю жизнь необычайных переживаний, включая встречи и взаимодействия с различными Расами других миров, как доброжелательными, так и злыми..." George Kavassilas.
Сам Джордж имеет многолетний опыт экстраординарных путешествий сознания, по всем измерениям нашей Вселенной. Этот опыт начался для него в 2003-м году, когда его Высшее Я впервые показало ему (как воплощению) истинный смысл жизни на этой планете. Происходящее здесь имеет гораздо большее значение, нежели нас с детства приучают видеть. Смотрите и делайте выводы сами...
"Осознание и Пробуждение" http://masterkosta.com/