ceturtdiena, 2012. gada 20. decembris

Notici brīnumam


Notici Brīnumam !!!
 
06.12.2012 ... Gaismas Būtņu vēstījums caur Annu
http://preobrazenie.ucoz.ru/forum/20-282…
No krievu valodas tulkoja, un šoreiz mazliet no sevis arī ielika: Maija Čepule ...
 
Dārgie draugi, mēs vēršamies pie jums tagad, sagaidot svarīgus, ļoti nozīmīgus notikumus jūsu dzīvē, un visas Zemes dzīvē.
Mēs lūdzam jūs atstāt visus savus priekšstatus, un vienkārši piepildīties ar AVOTA Gaismu tagad; atvērties tam Staram, kas sniedzas pie katra no jums, un ieraudzīt SAVU iekšējo Gaismas Lauku – kā daļu no kopējā Gaismas Lauka, kā daļu no KOPĪGĀS Gaismas.

Sagaidot Pāreju, sagaidot nozīmīgo datumu, kad katrs izrādīsies tanī pasaulē, kuru viņš PATS ir radījis ar savu Nodomu, ar savu Tiekšanos, ar savu Pastāvēšanu – mēs vēršamies pie visiem: – NOTICIET BRĪNUMAM !!! Tie, kuri iekšēji nav gatavi pieņemt Gaismas realitāti kā savu realitāti – kaut vai tikai noticiet tagad tam – ka tā pastāv, ka tā ir reāla, noticiet – ka tas ir izdarāms vienā vienīgā īstenas ticības acumirklī, vienā vienīgā īstenas pamošanās brīdī. Ja noliksiet uz svariem šo acumirkli – tad šis mirklis atsvērs visus neticības kalnus, ar kuriem pildīta jūsu dzīve bij iepriekš.

Vienkārši – kā Bērni – noticiet tam. Un sagatavojiet savas Sirdis šim laikam, šim datumam.

Izdariet kopsavilkumu savai dzīvei, dodiet sev atskaiti par to – kas ir bijis jūsu dzīvē, kas varēja notikt, un kas varēja nenotikt. Paši priekš sevis pārskatiet savu dzīvi, pārcilājiet viņu – kā vecu mantu kasti, un paņemiet no tās – tikai to labāko, ko jūs varat paņemt: kaut kādas nelielas, bet vērtīgas lietas, garīgi vērtīgas priekš jums – tās, kuras jūs ņemtu līdzi savā jaunajā dzīvē.

Un sagatavojiet sevī vietu, lai varētu ieraudzīt Brīnumu, vienkārši sagatavojiet vietu tam, – lai šis Brīnums varētu jūs ... a i z s k a r t, kad tas sāks notikt.

Šī vēršanās ir pie visiem – absolūti pie visiem, bez izņēmuma, jo TICĪBA BRĪNUMAM – tas ir tas, kas var iedarboties arī pēdējā brīdī.
Uzticieties SAVIEM sapņiem, uzticieties SAVAI Intuīcijai, uzticieties SAVIEM bērnības Sapņiem.
Ir starp jums tie, kuri ar savu pastāvēšanu jau parāda šo Brīnumu, šo Starojumu, un ir arī tie, kuriem vēl tam jānotic.
Tādēļ vēlreiz atkārtojam – atbrīvojiet savā Dvēselē – vietu šim Brīnumam, sagatavojiet – pa šo pavisam īso laika sprīdi, kurš vēl atlicis līdz 21.decembrim – to vietu, kur Brīnums var sevi parādīt.

Tai būtu jābūt tādai atbrīvotai telpai, kura no visām pusēm ieskauta jūsu uzmanībā, tam būtu jābūt tādam kā Dievišķam Tukšumam, ja tā varētu teikt.

Lai kas arī jums nebūtu pielipis, lai kādi blīvi piesārņojumi, lai kādi pārdzīvojumi un šaubas, lai kādi sarežģīti apstākļi jums nebūtu – vienalga – izveidojiet SEVĪ tādu telpu, ko varētu saukt par Dievišķo Tukšumu, un kas būtu gatava UZŅEMT šo Brīnumu, šo Gaismas enerģiju, kura sāks ieplūst 21.decembrī. Sagatavojiet šo telpu sevī, un ļaujiet tad šai Gaismai DARBOTIES jūsos, ļaujiet šai Gaismai – transformēt jūs, un pārvērst jūs – augsti attīstītās, augsti garīgās būtnēs.

Tas tad arī IR tas BRĪNUMS, ko mēs sagaidīsim, tas BRĪNUMS, kas tiek no mums sagaidīts. Garīgie spēki, Gaismas Spēki lūdz ieklausīties, un PIEŅEMT šo Gaismu, jo ja gadījumā cilvēks to nepieņem – Gaisma jau viņu neatraida ... Cilvēks PATS tad labprātīgi atraida Gaismu. To vajadzētu apzināties ...

Dārgie draugi, pārkāpiet šo sava ego radīto barjeru, atstājiet pagātnē savas ego spēles, un ieraugiet – ka Jaunā Zeme, Jaunais Cilvēks, visi tie sakāpinātie un gaišie jēdzieni, kuri daudziem no jums, iespējams, izliekas abstrakti – tie visi ir – jūsu dzīves reālijas, un ka jūs tajās JAU ATRODATIES, vai esat pussoļa attālumā no tām. Tad SPERIET šo soli! Atbrīvojiet SEVĪ vietu GAISMAS IENĀKŠANAI, un SAGAIDIET BRĪNUMU !

Tikai atkal tiek piebilsts, ka BRĪNUMS var būt ļoti dažāds, katram tas var būt ļoti atšķirīgs.
Tomēr visi jūs, kuri spēs atvērties šim procesam – visi jūs sajutīsieties VIENOTI, visi jūs sajutīsieties jaundzimuši jaunā Gaismas Laukā. Jūs sajutīsiet – ka ir tik labi un DABISKI – BŪT VISIEM KOPĀ, BŪT VIENOTIEM GAISMAS APZIŅĀ.

Jūs SAJUTĪSIET to, jūsos tas pamodīsies – kā ZINĀŠANAS grauds, ka – MĒS VISI ESAM – VIENA VIENOTA GAISMAS APZIŅA, esam mūsu Tēva un Mātes kopīgs lolojums, kas saucas Jaunais Cilvēks.

Tas ir tas – uz ko jūs gājāt gadiem ilgi, uz ko tikāt virzīti – caur daudziem cilvēkiem, caur daudzām situācijām, daudziem notikumiem – gan globāliem, gan personīgiem.

Jūs tikāt virzīti uz to – lai jūs ieraudzītu Gaismas Plānu – kā SAVAS reālās dzīves plānu, kā SAVAS reālās darbības plānu, un lai atcerētos – ka patiesībā jūs NEKAD no šī plāna neesat atkāpušies, jūs NEKAD neesat no Gaismas bijuši šķirti – jūs tikai uz laiku uz to visu bijāt pievēruši acis. Šī acu pievēršana pie jums uz Zemes saucas: dzīvot atsevišķu dzīvi.
 
Un tad notiks šīs BRĪNUMS, un arī jūsos ATVĒRSIES šis Gaismas grauds, kad jūs spēsiet apzināties sevi – kā Gaismu DARBĪBĀ, kā vienotus TĒVA SIRDĪ. Un jo vairāk būs tādu cilvēku – jo labāk Zemei, tādēļ ka tieši TĀDĀ VEIDĀ Gaismas Plāns var īstenoties uz Zemes.
 
Padomājiet – cik svarīga ir tagad katra jūsu iekšējā izvēle, padomājiet – cik svarīga tā ir priekš Zemes, savienojieties savās Sirdīs ar Zemes enerģijām, un nosūtiet viņai savu Mīlestību.
Tā Gaisma, kas pie jums tagad nāk – viņa izgaismo daudzus jūsu Dvēseles kaktiņus un daudzas problēmas, kas šķita jums neatrisināmas. Jūs redzēsiet – nav nekā tāda, ko nevarētu ar Gaismu un Mīlestību atrisināt.
Viņi sūta tagad Pateicības enerģiju Zemei – par to Gaismu, ko viņa izstaro, un par to Spēku, ko viņa dod cilvēkiem. Viņi sūta Pateicības enerģiju tiem, kuri savu izvēli jau izdarījuši, un cerību, ka visi izdarīs Savu Pareizo Izvēli, jo no šīs izvēles – ir atkarīga jūsu dzīve, jūsu Garīgā Dzīve, jūsu tālākais ceļš.
 
Viņi apskauj mūs visus, un atvadās.