ceturtdiena, 2012. gada 6. decembris

2012.gada novembra-decembra enerģijas



 
Ercenģelis Mihaels caur Siliju Fenn
No krievu/angļu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Mīļotā Gaismas Ģimene!
Šis Gaismas Bērniem ir priekpilns brīdis, mums tuvojoties noslēdzošajiem notikumiem Zemes Pārejā un tās Tranformācijā Daudzdiomensionālā Stāvoklī!
Zemes Glabātāju Padome un Vecajo Padome ir gatavas uzsākt savu darbu ar Saules Padomi un Galaktisko Padomi 2012.gada Zvaigžņu Vārtu Atvēršanas laikā.
 
Mīļotie! Ir pienācis Lielās Svinēšanas un Sasniegumu laiks. Viss, kā dēļ mēs esam strādājuši, tūlīt-tūlīt izpaudīsies! Mēs zinām, cik neatlaidīgi jūs esiet strādājuši šajā Pārejas periodā un, kā esiet turējuši Miera un Līdzsvara Enerģijas sevis pašu dzīvēs, lai tās spētu izpausties uz Zemes.
 
Jūs esiet KopRadījuši Dievišķās Liesmas Kristālisko Templi savās Sirdīs un šī Sakrālā/Svētā Telpa, kuru jūs glabājat sevī, tagad ir gatava izpausties materiālajā pasaulē.
 
Mēs atkal jums sakām, ka ir ļoti svarīgi noturēt šo Līdzsvara enerģiju jūsu Sirds iekšienē un, ka jūs kļūsiet par centrālo punktu Debesīm un Zemei, Dievišķajām Vīrišķajām un Dievišķajām Sievišķajām enerģijām. Noturot šīs enerģijas savā Sirdī, jūs kļūstat par Jaunās Daudzdimensionālās Zemes Gaismas Kodu uztvērējiem!
 
Šajā brīdī Enerģijas pastiprināsies un jūs variet to iztēloties - it kā Zeme – tas ir kosmiskais kuģis, kurš iziet caur Zvaigžņu Vārtiem milzīgas turbulences apstākļos hiperdimensionālā kontinuumā* [*nepārtrauktā vidē].
Jūs sajutīsiet šo turbulenci kā enerģētiskus traucējumus savā dzīvē. Taču, ja jūs centrējat savā Sirdī Gaismu un Līdzsvaru, jūs noskaņosieties uz Dievišķo Mīlestību un Līdzjūtību un kļūsiet par Miera Punktu, kas ir visa centrā.
Citi cilvēki būs jums pateicīgi par Mieru un Savaldību, ko jūs spēsiet ienest viņu dzīvē šajā laikā.
 
Sagatavošanās laikā Kulminācijas Brīdim un Pārejai, mēs lūdzam jūs būt apzinātiem savās Jūtās, Domās un Rīcībā.
Noturiet sevī pastāvīgi Gaismas un Miera Augstākās Frekvences un ziniet, ka tādējādi jūs palīdzat turēt Dievišķās Mīlestības Lauku, Mieru un Līdzjūtību Zemei Pārejas laikā cauri 2012.gada Portālam, lai tā varētu ieņemt paredzēto vietu Zelta Rozes Galaktikā un Galaktiskajās un Saules Gaismas Padomēs!
 
 
Zvaigžņu Vārti 11/11 un Atēnas Solaras un Apollona Solarisa Gaismas Kodu Iniciācija.
 
Mīļotā Gaismas Ģimene! Mums bija Prieks un Gods strādāt ar jums Portāla 11/11 norises gaitā - 11.novembra un Saules aptumsuma laikā. Šajā laikā Zeme veica pēdējo saskaņošanos Portāla 2012. tranzītam. Tāpat arī jūsu Gaismas Ķermeņos ir izveidojušās jaunas saiknes, lai palīdzētu darbā ar Portāla 2012. Enerģijām.
 
Šajā laikā Atēnas un Apollona Enerģijas ir iniciētas Jaunā Laikmeta lomai - kā portālu Zeme/Saule Glabātāji un Uzraugi, kuri savieno Zemi ar tās Zvaigžņu Dvīņu Liesmu – Sauli/Solarisu.
 
Atēna un Apollons ir saņēmuši vārdus – Atēna Solara un Apollons Solaris. Kopā viņi iemieso Jaunās Saules -Solarisa Saules Enerģijas.
 
Atēna iepriekš pārstāvēja Gudrības un Spēka Sievišķās enerģijas Arhetipu, kā arī Kara Dievieti. Tagad, Jaunās Zemes tapšanas laikā, viņa [Atēna] pārdzimst Saules Dievišķajā Sievišķajā Gaismas Dievietē, kura iemieso/personificē Gudrību, Spēku, Līdzjūtību, Varenību un Mieru. Uz jaunās Zemes vairs nebūs karu un tur, kur atklāsies Atēnas Solaras klātbūtne, tur viņa izpaudīs Dievišķās līdzjūtības un Gudrības Zelta Enerģiju. Pēc tās aktivācijas Zemes Harmoniskajos Laukos 13.novembra Saules aptumsuma laikā, viņa uzreiz sāka sniegt palīdzību Pasaules Kop-Radīšanā caur Līdzjūtības un Spēka Saules Gaismas Kodiem tajās vietās, kur tas ir visvairāk vajadzīgs. Jūs variet pieaicināt viņas klātbūtni un enerģijas, kad vien to vēlaties, lai ienestu Mieru un Līdzjūtību un visdziļāko maigumu un Atēnas Solaras Gaismas Apziņas varenību.
 
Tāpat arī viņas partneris – Apollons Solaris ietver sevī Saules Dievišķās Vīrišķās Enerģijas Gaismas Kodus. Apollons vienmēr ir bijis Saules Arhetips, taču viņa jaunā loma ir kļūt par Gaismas un Spēka, Radīšanas, Manifestācijas un Prieka mājokli.
 
Atēna nes Mieru un Līdzsvaru,
Apollons – Radīšanu un Manifestāciju,
kuri KopRadīs Pasaules Struktūras, kas formē Jauno Zemi.
 
Mīļotie, jūs variet strādāt ar šīm Jaunajām Enerģijām dažādos veidos, taču tās atbalstīs jūs jūsu Miera un Jaunās Zemes Kopienas KopRadīšanas izpausmē pēc tam, kad jūs iziesiet 2012.gada Zvaigžņu Vārtus.
 
 
2012.gada Portāls un Zvaigžņu Režģa Enerģijas un Daudzdimensionālās Gaismas Pilsētas
 
Un tā, Dārgā Gaismas Ģimene! Mēs gribētu parunāt ar jums par darbu, kuru mēs veicām kopīgi ar Gaismas Ģimeni 2012.gadā. Mēs strādājām, lai radītu Merkaba Ģeometrisko „Zvaigžņu” Režģa sistēmas, kuras Koordinē un Nodod Augstās Frekvences un Miera Centienus/Nodomus. Šīs Zvaigznes tika izstrādātas, kā ar Gaismas Ģimeni KopRadītais, un to mērķis ir Miera Lauku nostiprināšana laikā, kad Zeme iziet caur 2012.gada Portālu [topot] par Daudzdimensionālo Jauno Zemi.
 
Pirmā zvaigzne tika radīta kopīgi ar Gaismas Ģimeni 2012.gada aprīlī Rīgā (Latvijā) Devu (в присутствии Дэвов) un Meža Pasaules Dabas Stihiju klātbūtnē.
 
Gaismas Ģimene sanāca kopā, lai piedalītos vairākās aktivācijas un savienošanas Ceremonijās ar 6-tās Dimensijas Stihiju Enerģijām un Meža Pasauli, kā arī lai savienotos ar Varavīksnes Tiltu Augstākajās Dimensijās, kas aktivizētas Lapzemē Ziemeļnorvēģijā un Somijā 2011. un 2012.gados.
Tilts tika atjaunots un Enerģijas sāka plūst brīvi. Rīgas Zvaigzne tika kopradīta spēcīgas Ceremonijas laikā un mēs to nosvinējām ar Dziesmu un Deju.
Tam sekoja Maskavas Zvaigznes radīšana jūlijā, kur kopā sanāca Gaismas Ģimene, ieskaitot dažus cilvēkus, kuri bija piedalījušies KopRadīšanā Rīgā.
Pēc tam augustā Gaismas Ģimene Turcijā sanāca kopā, lai radītu Stambulas, Izmiras un Damaskas Zvaigzni.
Tam sekoja Berlīnes Zvaigznes radīšana oktobrī Vācijas ziemeļdaļā, Bodenas ezera Zvaigznes radīšana Dienvidvācijā uz Vācija, Šveices un Austrijas robežas.
 
Katra zvaigzne ir uzskatāma par Sakrālu Ģeometrisku Gaismas Kristālu-Ikosadodekaedru, kas griežas augstā frekvencē un nodod to Radītājiem Nodomu - atnest Mieru un Mīlestību uz Jauno Zemi un uz Pilsētām, kurās tie atrodas. Viņi darbojas saskaņā ar Brīvo Gribu un Izvēli, padarot pieejamus Gaismas Kodus tiem, kuri atver sirdi un pieņem tās. Zvaigznes ir savienotas kopā Zvaigžņu Režģī, kas palīdzēs Zemes Pacelšanās brīdī 2012.gada Portāla laikā.
Pēdējā Zvaigzne 2012.gada Zvaigžņu Režģī tiks KopRadīta Ņujorkā 2012.gada decembrī. Mēs piedalīsimies tur ar Gaismas Ģimeni atkal – lai KopRadītu Ņujorkas Zvaigzni, kas sevī ietver Mīlestības Nodomu un Mieru Pilsētai.
Šobrīd Zvaigznes Austrumos savienojas ar Zvaigznēm Rietumos, lai radītu tiltu starp ASV, Eiropu un Tuvajiem Austrumiem, kā Aktivācijas Punktu Augšāmceltās Zemes enerģijai.
Taču mēs arī strādāsim, lai iniciētu Daudzdimensionālu Zelta Gaismas Pilsētu Ņujorkā!
 
Mīļotie, ziniet, ka Jaunā Zeme ir piedzimusi, Paradīzes Kodi, kas tika aktivizēti 2005.gadā, izies Aukstāko Aktivāciju un sāks savu darbu ar Planētas Lielajām Gaismas Pilsētām. Tās ir Pilsētas, kurām Transformācija ir visvairāk nepieciešama.
Daudzdimensionālās Zelta Gaismas Pilsētas kļūs par fokusēšanās punktiem Jauno Enerģiju sēklām un Jaunajam Dzīves Veidam Harmonijā ar Zemi un tās Būtnēm.
 
2012.gada Portāla laikā Zvaigžņu Režģis sniegs palīdzību Jaunās Zemes Gaismas Kodu aktivācijā katrai Pilsētai, kurā ir radītas Zvaigznes, un šo Kodu nodošanā Pilsētām, kuras ir izvēlējušās pāriet uz Daudzdimensionālu Zelta Gaismas Pilsētu! Mēs aicinām jūs, lai kur jūs arī atrodaties, pievienoties mums un atbalstīt Daudzdimensionālo Zelta Gaismas Pilsētu enerģijas Nākotnes Jaunās Zemes dēļ. Mīļotie! Šis ir patiesi Brīnumains un Lielisks laiks Visai Planētai Zeme!
 
Ko jūs Varat Sagaidīt 2012.gada Portāla laikā
 
Mīļotā Gaisma Ģimene! Pretstatā visam tam, ko saka citi, mēs vienmēr esam jums teikuši, ka 2012.gada process notiks ar Miera un Labklājības Nodomu, bez pasaules mēroga katastrofām. Un tā tas arī ir!
Jūs, kā Atmodusies Gaismas Ģimene, esiet atnākuši šurp, lai kalpotu šim Mērķim - uzturēt Sakrālo Miera un Mīlestības Telpu, lai Zeme varētu ieiet Jaunās Zemes Jaunajā Sapnī, neejot cauri nekārtībām un sagrāves traumām.
 
Tomēr - mēs lūdzam jūs būt apzinātiem tajā, ka pastāv daudzi pareģojumi un „vīzijas”, kas paredz haosu un bailes, un jums šajā laikā ir būtiski neļaut tiem radīt nemiera un stresa enerģiju. Mēs lūdzam jūs novērsties no bailēm un no tiem, kuri alkst tās radīt, un labāk nosvinēt jūsu sasniegumus uz Zemes un Galaktikā!
 
Jūs iziesiet 2012.gada Portālu ar Prieku un minimāliem uztraukumiem!
 
Pieredzējuši Gaismas Darbinieki un 2012.gada Pacelšanās Komandā esošie tomēr var sajust spēcīgu nogurumu, līdz pat izsīkumam. Jūs uzturiet enerģiju lielajām jūsu Gaismas Ķermeņa pārmaiņām jūsu Ķermenī. Jūs dienu un nakti nododat Jaunos Gaismas Kodus, tāpēc, jā, jūs variet izjust stipru nogurumu, taču tas pāries, kad jūs saplūdīsiet ar Portāla „otru pusi”. Iztēlojieties, ka jūs noturat līdzsvarā zvaigžņu kuģi tam izejot cauri Zvaigžņu Vārtiem, - tas ir smags darbs, taču tas, Mīļotie, ir tā vērts!
 
Jūs variet sajust haosu kaut kādā veidā, iespējami haotiski sapņi – Kolektīvā Apziņa cenšas tikt galā ar pārbīdi uz Daudzdimensionalitāti. Jūs variet būt miegaini un nemierīgi un pat nelielā depresijā un skumjās, mijiedarbojoties ar šīm enerģijām.
 
Vienkārši iztēlojieties, ka atrodieties Sirds Kristāla Templī – jūsu Sakrālajā Telpā – un viss būs Labi!
 
Jā, tas ir Noslēgums!Vecās zemo vibrāciju Zemes Noslēgums, kura palēnām sairst, līdzīgi vecam un blāvam sapnim. Un tas ir Jaunās Zemes Jaunais Sākums – sākums Jaunajam Sapnim par Mieru, Mīlestību un Pārpilnību!
 
Un tā – uz tikšanos „otrajā pusē”… Mēs vēlam jums 2012.gada Portāla Priecīgu Svinēšanu un esiet laipni gaidīt uz Jaunās Daudzdimensionālās Zemes!